Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Renata (So, 2. 4. 2022 - 11:04)

Zdravím a zjištuji že jsem asi pozadu s informacemi o našem klukovi kterému je 12 roků .Jak jsem se zde dočetla tak v tomhle věku mají kluci mezi nohama svoji parádu úctyhodných rozměrů .......... vzhledem k tomu že svého syna vidím nahého téměř každý večer a vlétě ještě častěji tak zjišťuji že mám asi syna buď postiženého a nebo zaostalého / dle toho co zde někteří popisujete / nicméně můj syn ho má cca 4 cm v klidu a kolem osmi cm v postaveném stavu . Mě spíš přijde že tyhle uváděné míry maximálních rozměrů dospělého chlapa ba i víc jsou smyšlené některými zřejmě ujetými ženami které by si tyto míry asi u svých synů přáli - leč nechápu proč. Vím , že jsou i v tomhle vyjímky a že opravdu jsou někteří kterří jsou takhle " vybaveni,, ovšem dle mojich informací je to spíš pro zlost protože s tak velkým je sex na obtíž jak pro kluka tak i pro dívku. Sama s tím mám ne zrovna dobrou vzpomínku když jsem byla s takovým klukem a po chvilce styku jsem od toho utekla. Myslím že je lepší obvzlášť pro kluka raději tenký a kratší než půlmetrová tlustá hadice .......... za toto přirovnání se omlouvám ale vidím to tak.

Bob (Čt, 16. 6. 2022 - 10:06)

Taky si to myslím, že takové rozměry nejsou možné. Já jsem dospělý, a mám ho jen 2cm v klidu, a 5cm když stojí. Takže na ty uváděné rozměry nevěřím!

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 21:06)

Jestli máš opravdu když ti stojí velikost co já mám na šířku.

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 21:06)

Je to zhruba stejný paradox jako mít ho takhle malého.

Bob (Po, 20. 6. 2022 - 12:06)

Možná ho mám trošku menšího, ale zde uváděným rozměrům by nevěřila ani blondýna! To byl každý druhý v Guinessově knize rekordů

Návštěvník (Po, 20. 6. 2022 - 18:06)

Nedá se věřit všemu a těm co píšou 20+ u dětí už vůbec ne, ale 5 cm u dospělého je taky podivné. To jsem ho měl jako malé dítě. V pubertě mi narostl na 14/4 a do 18 let na 18/5 I přes občasné pohledy lidí protože ho mám již v klidu většího 12/4 bych neměnil.

Kačka (So, 2. 4. 2022 - 16:04)

Jak to, že ho vidíš každý večer nahého. Sleduješ ho nějak, nebo při koupání? Většinou se kluci v tom věku už stydí a spatřit, jaké to mají mezi nohama není jen tak. Ale žádný strachy. Teď ho má jak píšete 8 a za dva roky ho bude mít jistě 10 až 12.

Renata (So, 2. 4. 2022 - 23:04)

Proč bych ho neměla vidět nahého ? je ještě pořád dítě a já ho večer koupu ve vaně , jsem snad jeho máma , malej se doposud předemnou nestyděl a myslím že jsem ho vychovala tak aby se nestyděl nikdy.Samozřejmě že už začíná masturbovat ale nijak se s tím netají , občas ho při tom vidím ale nevyhledávám. Jistěže musí už poznávat svoje tělo i to co je příjemné.

Kačka (Ne, 3. 4. 2022 - 09:04)

Jenom jsem se tě ptala, při jakých příležitostech syna vidíš nahého. V jeho věku to není zas tak běžné, neboť jakmile kluci začnou s honěním, tak se mnohdy šíleně stydí. Ale pokud je kluk zvyklý už od školky na koupání s mamčinou přítomností, tak klidně i ve dvanácti, třinácti se nijak neostýchá a často ani tu onanii netají, natož aby se zakrýval při koupeli.

Veruna (Po, 4. 4. 2022 - 05:04)

Není snad kluka aby tu onanii netajil. Mám už nějaké zkušenosti, vychovávám tři a teď od partnera dalšího puboše. Jsem vojačka a disciplína musí být na prvním místě. Třeba ten nejmladší má 11a ve vaně se musí postavit, důkladně ho namydlím a dohlédnu, aby se žínkou sám umýval. Popřípadě sama se přidám. Má samozřejmě už erekci, ale neexistuje, aby se ode mě odvracel. Mám ho tak vycepovaného, že prostě musí stát tak jak je a ví, že pokud se chtěl nějak odvracet či si ho zakrývat, tak by to pro něj nestálo za to. Přísnost musí být.

Margita (Po, 4. 4. 2022 - 07:04)

Vidím, že máš kluka pěkně vycepovanýho. Ale tak jak tak, takový dospívající syn se jistě stydí, když před tebou musí předkem stát a navíc mu nastává erekce. Taky mám doma takovýho, je mu 12 a erekci má skoro pořád, ale dokážu si s ním taky poradit. Počkám, až si to ve vaně udělá a pak se už tak nestydí a můžu ho i namydlit, umýt vlasy, záda. Ale je to tak tak. Brzy mu ta erekce zase začíná.

Návštěvnice (Ne, 3. 4. 2022 - 03:04)

Správně to děláš. Nevidím ani jeden důvod proč by se měl kluk před mámou stydět. Vždyť je známe od narození a když jsme je koupali tenkrát, tak i v začínající pubertě tomu nemá být jinak. Můj má 11 a téměř každý večer ho vidím nahého. V koupelně jej namydlím a poté osprchuji a osuším. Táhne mu pomalu na 12 a již jsou vidět známky dospívání, ale aby se skrýval nebo něco zatajoval, tak to u nás nepřichází v úvahu.

Katka (So, 2. 4. 2022 - 11:04)

Promiň ,ale mít ve 12 letech 4 centimetry chudák kluk ,jsem radši že ten můj má takového velkého i když s tím má problém

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 12:04)

Kdy bude mít metr?

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 11:04)

No jasně, všimni si, že ty jména, co to píšou se objeví jednou a pak zase jiné, ale píší to jedni a ti jedni, to víš, ze ty dýlky, co uvádí jsou hlouposti, samozřejmě, že nějaké anomálie jsou, ale to je jeden z milionu.

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 13:04)

Koukal jsem na bukkake, kde se vysmeňovala stovka mužú. Většina průměráků, dost malých a jen dva je měli větší, ale jen tak okolo 20 cm. To co se objevuje v pornu, jsou vybraní jedinci. Lepší jsou amatéři.

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 11:04)

Máš pravdu. I zde, jako ve všem, platí užitná hodnota, kus a protikus, zástrčka a zásuvka. Aby to fungovalo, musí to pasovat. Speciální muži to mají těžší, protože si musí najít jako protějšek speciální ženy. Pro nás normální, je naštěstí těch extrémů málo, takže si můžeme snáze vybírat v daleko větším vzorku partnerů.

Návštěvník (Pá, 1. 4. 2022 - 08:04)

Jak může někdo těm krávám věřit ty bláboly o těch dýlkách.

Jarka (Pá, 1. 4. 2022 - 08:04)

Takový blbky, vždyť to není vůbec možné. Mám dva syny a oba jej mají normální. Staršímu je 16, mladšímu 12 a má jej už slušnýho, do těch třinácti cm. To samé ten starší když byl v těch letech. Tu velikost má samozřejmě v erekci, jak jsem ho nedávno načapala.

Návštěvník (Pá, 1. 4. 2022 - 09:04)

Mám trošku většího průměráka a naprostou většinu jsem dokonale uspokojil. Sedmnáct cenťákú jim stačilo.

Reklama

Přidat komentář