Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Čt, 9. 6. 2022 - 09:06)

Taky už mě Luboš nebaví. Jsou to dokola kecy o demonstracích,nebo má v ruce pivo.Už je nudnej. Jak se máš ty a co Sergejovo kolegyně?

Miluna (Čt, 9. 6. 2022 - 10:06)

Kolegyně pizda se stará o věci do kterých jí nic neni.Je to jako když žije s námi!

nona (St, 8. 6. 2022 - 22:06)

Víš lidé odtud odešli z úplně jiných důvodů, byli umořeni negativní energií ohledně věčných diskuzí o covidu. Nic jiného za tím nehledej. My jsme opravdu v kontaktu, někdo onemocněl, někdo má osobní problémy...věř mi, že to není kvůli psaní o pseudovlastencích. Naopak. A že se tady o ničem poslední dobou nepíše? No ale to už není moje, potažmo naše vina.....

Ano (St, 8. 6. 2022 - 22:06)

vim.

bianka (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

Já bych mohla vyprávět...:-). Lallo nevzdávej to, prosím. Díky.

Návštěvník (St, 8. 6. 2022 - 19:06)

Lallo ještě to napíšu sem, jsem rád, že jsi a píšeš.

lalla1 (St, 8. 6. 2022 - 18:06)

Dobrááá. Je fakt, že jsem xkrát slibovala, že už budu psát minimálně a nedodržela to. prostě mi to nedá, když tu vidím známé tváře nebo zajímavé komenty. Pokusím se tedy už nepsat (tímto zdravím nejen Realistu ( probereme to jinde:), se kterým se mi hodně fajn diskutovalo). Dovolím si zde jen s holkami vyměňovat upozornění na emaily, jinak vás nebudu otravovat. Fakt je ten, že jsem na toto vlákno začala chodit, protože mě tak trochu z ''odborného důvodu'' zajímá extremní chování a tak i extremní chování na sociálních sítích

Jane (St, 8. 6. 2022 - 19:06)

Lallo, i ode mě podpora. Nejvíc mě pobavilo, to s tou inteligencí a že máš prázdný život, to je snaha ti jenom ublížit a taky závist. Nevadí když sem nebudeš psát, uvidíme se jinde. Hejtr se prostě rozepsal a za několik postav.

Nejsem (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

autorem přispěvku, který napsal tzv. hejtr, jsem pouze jeho podporovatelem. Opravdu si myslíš, že tu musí být nutně všichni zajedno s těmi, kdo už dlouhou dobu pořád dokola vyťežují Luboše a jeho počínaní? Vždyť má pravdu. Nenapsal to vůbec nenávistně, jen s pozastavil v údivu nad tím, že např. Lalle, která je vzdělaná, tohle stačí, donekonečna tu rozebírat jednoho trochu jednoduššího kluka z Holýšova. Nemůžu si pomoct, ale normální to není. A nebuďte tak bohorovni, proboha. Klidně si to pište jinde, to je vaše svaté právo, jsou zde jedinci ,kterým to určitě vadit nebude, naopak. Jenže tam se nebudete moci veřejně obdivovat a "poplácavat po ramenou", za to, jak jste vy chytří a dokonalí. O to tady totiž jde.

Jane (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

No, my si píšeme jinde, jsme s Lallou na Face Booku nebo na mailu. O to nejde. Jen nějak nechápu, kde Lalla o tom Lubošovi tolik píše. Včera jen vysvětlila, když se lidi divili, že napsala dva příspěvky před týdnem, že je Luboš charismatický. A to je celá ona, na každém najde něco dobrého. Jenže ona má nick a všechny na Doktorce zajímá co píše takže je pořád pod kontrolou. Teď vysvětlila, proč na tuhle diskuzi začala psát a proč ji to zajímá. Jestli to nevíš, tak je to psycholožka a tak logicky ji zajímá psychika lidí a ne kedlubny. A pak je dobrá a nekompromisní v politických názorech, naprosto se s ní shodnu, jen to tak neumím napsat.

Pokud (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

je Lalla skutečně psychložka, je škoda, že se raději nevěnuje lidem v terénu, než rozborem některých zdejších nešťastníků.

Návštěvník (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

Nevím co dělá, vím že vystudovala VŠ psychologii a už roky pomáhá lidem na Doktorce. A tohle je vůči ní dost nespravedlivý. Napsat, že má prázdný život, když má teď tak nemocného manžela a nedávno se vzali.

(St, 8. 6. 2022 - 20:06)

si naopak myslím, že všichni, kdo sem chodí, mají svým způsobem prázdný život. Mě nevyjímaje. To není o tom, že by člověk neměl celý čas do čeho dloubnout, naopak. Někdo se sem jde docela neurvale odreagovat, někdo jiný také, ale slušně, tím, že sem občas něco napíše, někdo jen čte. Celé ty sociální sítě vyplňují náš prázdný život a na druhou stranu nám ho ničí.

lalla1 (St, 8. 6. 2022 - 21:06)

Hodně dobrý koment. (Neznáme se náhodou z Cinkání?:)..Nedávno jsem četla zajímavou bakalářku jedné budoucí psycholožky. Jedna z myšlenek byla že lidi se dnes neumí nudit. Ona to prezentovala na o dětech, dnešní děti neumějí vypnou mozky, neumějí jen ta lelkovat, koukat, vnímat okamžik. Protože tehdy, kdy jsme se my, naše generace nudila, tehdy oni koukají do mobilů a mastí sociální sítě. Vidí to pochopitelně u svých rodičů. Neboli. To čemu říkáš prázdnota, tomu se kdysi říkala nuda. A nuda byla v podstatě fajn zklidnění

Dík (St, 8. 6. 2022 - 22:06)

Neznáme .

Návštěvník (St, 8. 6. 2022 - 20:06)

Kecy

-Aleš- (St, 8. 6. 2022 - 18:06)

Luboš byl jeden z nás, proto nás baví sledovat jeho osobnostní vývoj. A co se týče frekvence příspěvků a lidských kvalit přispěvatelů, tak jde spíš o subjektivní názor jednotlivých diskutérů. Když se podíváte do historie diskuze, tak moc lidí s nadprůměrnou inteligencí sem nepsalo a přece to tady žilo. To že se sem píše málo já považuju za pozitivní. Diskuze je přehlednější a ubylo diskutérů, kteří si jenom chtěli na někom smlsnout.

surprise (St, 8. 6. 2022 - 17:06)

Je s podivem že pár tady zbylých jedinců se dokáže donekonečna zabývat skupinou primitivů s pošramocenou pověstí, stupidními názory, zločineckými myšlenkami. Všichni co byli jen trochu chytří odsud už odešli a dokonce i Miluna. A Lala se mi původně jevila jako inteligentní... Ale musí mít hrozně prázdný život.

Zd. (Čt, 9. 6. 2022 - 09:06)

Luboš sem psal na diskusi, tak lidi dál zajímá. Dovolím si napsat, že kdyby třeba Mia psala na fb diskutabilní příspěvky o zahradničení, rozebírala by se tady Mia. Kdyby psala Kača na fb příspěvky třeba o kojení dětí do 8 let :), řešila by se tu ona. To není nic proti Mie, Kače, pouze příklady...Ti lidé tady dlouho psali, bylo by divné na ně zapomenout. Hejtění Lally je zbytečné.

Návštěvník (St, 8. 6. 2022 - 19:06)

Škoda, že to vzdala Miluna.

Reklama

Přidat komentář