Reklama

Obřízka

Marie20 (St, 8. 6. 2022 - 13:06)

Ty jsi nyní kde? Proslýchalo se, že snad dokonce nejsi živ. Jsi v Německu?

Tony (St, 8. 6. 2022 - 14:06)

Jsem u Abie v Jeně

Marie20 (St, 8. 6. 2022 - 15:06)

Kdy budeš v Čechách? Prodal jsi po mamince ten dům v Křečanech? Ráda bych tě opět viděla. Jena je dost daleko, ale u Kapitána na Vinařické jako před covidem, že bychom zopakovali kachnu a pivko?

T.Vl. (St, 8. 6. 2022 - 16:06)

Nejsem v Jeně, to byla dezinformace. Barák jsem prodal a odletěl do Bronxu, informace o mně má hahik a jedna holka odtud co s ní jsem v kontaktu. A samozřejmě Didus. U Kapitána mám sekeru, tak ji za mě zaplať a něco si na mě dej!!!!!!

Marie20 (St, 8. 6. 2022 - 16:06)

Nevěřím, ale na Allison Rivera Way mám kámošku na 2117 Janu a pojedu za ní v srpnu na necelý měsíc. Jestli máš u Kapitána sekeru, tak to je na moji peněženku a Josífka. Ale to nejsi podle toho pravý Tonda

T.Vl. (St, 8. 6. 2022 - 16:06)

Tak to by šlo, nebydlím daleko. Napiš na mail, mám stejný, dohodneme se. V srpnu tam budu ale jen do 10.srpna, pak už je v New Yorku šílený vedro, odsunu se na jih k moři.

škůdce tony (St, 8. 6. 2022 - 00:06)

Nebo ty jeho změny osobnosti. Jeden den psal do diskuse jako ateista, další den jako kristovec. :-) Chameleon. Psal i na web krestanske-diskuse.net. Prý se znal s Didusem osobně a že je to jeho největší kámoš. Ale pak další den o Didusovi psal, že Didus má papíry na hlavu. Kdo by tohle psal o svém kámošovi? Hele, uzavřu to tím, že Antonín Vlas měl rozbitý mozek. Jestli díky úrazu, nebo chlastu, nebo nemoci, nebo špatné výchově nebo kombinace více faktorů - to už je jedno. Každopádně byl jednou z nejbizarnějších postav internetu. K dalším podobně známým patří Henryk Lahola. A našli by se další.

Zkoumal (So, 11. 6. 2022 - 04:06)

Přesně toto bylo předmětem zkoumání a vedlo ke vzniku Zkoumala, jen jsem se nevěnoval církevním serverům jak popisujete, Škoda že jste se s tímto hodnocenim neobjevil během působení Toniho kterému jsem dal název multinick, řádil opravdu všude. Jen bylo divné to jeho zmizení,,,, existoval on vůbec fyzicky? Nebyla to jen cílená dezinformačni kampaň napříč internetem? Nějaké organizace? Pak byl pokus ukončen a Tóny zmizel.

Rakato (St, 8. 6. 2022 - 13:06)

Diduš že má papíry na hlavu? To je novinka, nepleteš si to?

škůdce tony (St, 8. 6. 2022 - 00:06)

Pro mě byl Tony škůdce. Vy si ho pamatujete jen z doktorky a jeho inaktivismu. To byla jeho kladná stránka. Když vystupoval proti obřízkám, používal aspoň z části rozum. Tony ale psal i do jiných diskusí. Na ateistický server osacr.cz nebo na gay server nakluky.cz. A tam všude se taky řešil. I jeho úmrtí. Mně asi nejvíce vadily jeho výmysly. On si něco přečetl a buď to obrátil, nebo vystupňoval nebo udělal hyperbolu nevídaných rozměrů. Napsal jsem někde do diskuse, že mám doma malého pejska a on o mě šířil zvěsti, že mám dva velké hafany. Přitom z toho neměl užitek. Nevím proč takto bájil. Asi bájná lhavost nebo bohatá fantazie. Nebo jsem napsal, že jsem potkal v církvi člověka, který o sobě tvrdil, že viděl anděla a Tony v diskusi o mě psal, že prý já mluvím s anděly. :-) Prostě magor Tonda Vlas. Nebo jsem napsal do diskuse, že mám raději bydlení na vesnici než ve městě a Tonda o mě šířil zvěsti, že prý jsem se odstěhoval na samotu u lesa :-) Přitom bydlím uprostřed vesnice. Zcela absurdní story si vymýšlel. A pokud toto dělal o ostatních diskutérech, tak je vysoce pravděpodobné, že i jeho historky o něm samém byly buď vylhané, nebo zveličené. Takže žádnou rozbitou ledvinu a useknuté prsty nemusel mít. Mohl mít třeba jen naraženou ledvinu nebo nějaký nepatrný defekt na prstech, ale udělal z toho useknuté prsty, atd. Nevěřím ničemu, co kde psal. Taky ty jeho fantasmagorie mohly pramenit z chlastu. To je jediné, čemu jsem mu věřil. Když popisoval, jak chlastá. A kdo pije, mohou se rozjet různé psychické poruchy, včetně schizofrenie apod.

Návštěvník (Út, 7. 6. 2022 - 17:06)

Je to stále stejné. Občas se nějaký fejk vydává za Toniho-Gina, a někdo ze sebe dělá cirkumfetisistu Zkoumala. O ničem jiném to tu není

Zkoumal (So, 11. 6. 2022 - 03:06)

Ano, Tonda to tu celé rozložil a zničil a bohužel máš pravdu!

škůdce tony (Út, 7. 6. 2022 - 15:06)

všiml jsem si, že se tu za Tonyho někdo vydává, ale je jasné, že to je někdo jiný. Chybí tomu ten duch zla. Ten totiž nejde imitovat. A nedivím se. že lidi kdysi napadlo, že někdo může být posedlý démony, protože v případě Tonyho to tak působilo. Tady se někdo vydává za inaktivistu, ale Tony byl ožrala a psal méně spisovně a intelekt měl ke konci už roztříštěný. Ten, kdo ho imituje, toto nedokáže imitovat.

Zkoumal (So, 11. 6. 2022 - 03:06)

Perfektní, jako když mi mluvíš z pera! Konečně inteligentní informace, Dobře napsané! Sedí to ! Souhlasím!

škůdce tony (Út, 7. 6. 2022 - 15:06)

Tonda Vlas byl alkoholik s vypitým mozkem. Trpěl halucinacemi, bájnou lhavostí, patologickou mstivostí. Kvůli tomu nespal a po nocích vypisoval na internety svoje výpady. Říká se o mrtvých jen dobře, ale tady nic dobrého nebylo. Byl to magor a kéž by všichni magoři umřeli dříve a neškodili. Bohužel mnozí mají tužší kořínek a škodí dál.

Zkoumal (So, 11. 6. 2022 - 03:06)

Dobře napsané! Sedí to ! Souhlasím!

Fog (Út, 7. 6. 2022 - 00:06)

Hmm, tak ten Ginův podvodní-ý intaktivistický marketing jede asi dál i po té co záhadně zmizela jeho bytost... Byl to prvotní záměr?? Kampaň?? Pokračování Rychlých Šípů a klon Jana Tleskače ?? PS. On tak rád vyhrožoval policií a ta ho ani nenašla...nebyl on vlastně provokatér - dezinformátor...?

Tony (Út, 7. 6. 2022 - 00:06)

Nech si ty uštěpačný poznámky, holobrádku. Abys náhodou nezmizel záhadně i ty se svým kocourem

Ha!!!!! (Út, 7. 6. 2022 - 07:06)

Nech si kecy fejku. A do mýho kocoura se nenavážej nebo tě pozvu k nám do Berouna::::

Tony (Út, 7. 6. 2022 - 10:06)

ty sám jsi postiženej? Fejku... Do Berouna za kocourem nejedu. Před 6 lety jsem se rozhodl, že budu advokátem těch postižených na internetových diskuzích. Sám jsem byl kdysi cirkumfetišistou, ale když jsem zjistil o co ve skutečnosti jde jde, tak jsem ten cirkumfetišismus začal těžce nenávidět.

Reklama

Přidat komentář