Reklama

Přistižen při honění

Dana (Út, 7. 2. 2023 - 14:02)

Blázníš? Proč bych to dělala? Když si chci pohrát s šulínem, mám manžela.

Jana (Po, 6. 2. 2023 - 12:02)

Já ano. Už několikrát.

Filip (Po, 6. 2. 2023 - 22:02)

Jana aky to bol pohľad

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 11:02)

Nedávno mne přistihla v tom nejlepším když jsem už stříkal stará ošklivá sousedka. Sprostě mi vynadala a žalovala mámě. Ta se mě zastala a řekla jí ať nezávidí když už je její stará kunda vyschlá a že si v životě asi hovno užila. Křičely na sebe na celej barák. Tolik sprostých slov najednou sem ještě neslyšel. Kdo to slyšel, tak měl zábavu. Sousedka si šla stěžovat a asi půjdeme před komisi.

Návštěvník (Po, 6. 2. 2023 - 09:02)

Mne když máma přistihne tak se omluví že mne ruší a pak mi přinese utěrku na utření semena.

Hana (Po, 6. 2. 2023 - 09:02)

Ahoj Eva ako vieš ze šoustaji si ich sledovala alebo prostihla6

J. (So, 6. 8. 2022 - 15:08)

Mě v 17 odchytila kamarádka mé sestry. No odchytila, prý na mě koukala dobu, já zabraný do porna na PC a honění. Když se prý nemohla dočkat výstřiku, tak na mě vybafla. Já se tak lek, že jsem spadl ze židle a málem jsem měl tenkrát infarkt. To jsou ale nápady. Když jsem se z toho šoku vzpamatoval, tak mě ho začala honit a kouřit, přišla se podívat sestra a ta ji začala hladit a jak mě dokouřila a vystříkl jsem ji do pusy, tak se ty dvě začaly líbat a dělat vše přede mnou. Ta kamarádka se mě zeptala, jestli už mi zase stojí, natočila se zadkem ke mě a ať ji pořádně ošukám a udělám se do ní a začala lízat moji sestru. Když jsem byl hotov, což moc dlouho netrvalo, tak ji sestra vylízala a zase se dlouze líbaly. Takhle jsem se před dvěma roky a čtyřmi měsíci dal do kupy s kamarádkou mojí sestry a stále jsme spolu. Ona si zašuká se sestrou a já zase s ní. Ty dvě nejsou lesby, možná jsou BI a nebo je to spolu jen tak baví. Ale já mám zase skvělou holku, která snad zvládne vše. Předloni jsem dorazil k ní na víkend a překvapeně koukám, fůra dřeva a ona s motorovkou řeže na půl metry a brácha to odvážel pod přístřešek. Tak jsem se místo radovánek musel zapojit abych nebyl za pitomce a měl jsem dost a večer odpadl a nic se mnou nebylo. Ona je vůbec dost jako kluk v mnoha pracích. Já třeba do dnes s motorovkou neumím a ani nechci umět, mám z ní strach. Jo a ještě jsme se pokusili dát do kupy moji sestru a jejího bráchu, sice si spolu užívají, když potřebují, to si dají vědět, ale jinak bez úspěchu, jen kamarádi s výhodou.

Návštěvník (St, 3. 8. 2022 - 12:08)

Když jsem byl na vojně, tak jsem chodil brzy ráno na nádraží pro noviny. Než jsem je rozdělil, tak jsem si v nich četl a protože v těch letech byl pornografický boom, tak v poště byly i lechtivé časopisy. Při jejich prohlížení jsem neodolal a dával jsem svému pohlaví co proto. Kancelář byla v přízemí a okolo chodily kuchařky z důstojnické jídelny vařit, Netušil jsem, že mne pozorují. Protože, jsem se tam stravoval taky, neuniklo mi, že je můj příchod nápadně rozveselil. Zvláště jedna, při výdeji stravy rudla a třásly se jí ruce. Jednoho krásnýho dne zaklepala na okno a slušně mne požádala o pomoc. Hned jak za námi zapadly dveře vézetky, vrhla se na mé pohlaví, zatáhla mne do komůrky a tam mne znásilnila. No, spíše jsem se jí oddal. Když ten vír vášně odezněl, řekla mi abych byl opatrnější, že mne chce mít jen pro sebe a nepřeje si, aby mne kdejaká očumovala. Když už jsem měl do čeho, tak jsem své sebeukájení mírnil. Byla to manželka mého velitele a až do konce vojny jsem nevěděl, zda věděl on, ale bylo to veřejné tajemství.

Eva (Pá, 5. 8. 2022 - 13:08)

Jak často jste se s paní scházeli?

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 15:08)

Často. Někdy si mne vyzvedla ráno, ale později i večer. Ten její byl lampasák jako řemen, v kasárnách i spal, tak mne někdy pozvala i domů, když děti nebyly doma. Měla dvě dospívající dcery a naléhala na mě, abych si jednu z nich vzal. To mi připadalo dost ujetý. O svým starým říkala že má vohnout a (zahodit). Asi spolu vůbec sexuálně nežili a já jsem byl vhodná náhrada. Později ten její tragicky zahynul a ona chtěla abych se vrátil do uniformy, ale to už jsem byl ženatý a na vojnu, ani omylem.

Eva (Pá, 5. 8. 2022 - 18:08)

To je hezký. Už jste se nikdy nepotkali?

Návštěvník (Pá, 5. 8. 2022 - 19:08)

Jednou. Na pohřbu, ale byla tam s dcerami a tak jsme si dali jen pusu. Pak mi ještě psala, ale už jsem neodpovídal. Rád na ni vzpomínám. Byla hodná a při tom tak vášnivá.

Návštěvník (Út, 2. 8. 2022 - 08:08)

Bylo mi osmnáct let a jel jsem na vandr. Měli jsme sraz na palouku v lese poblíž vesnice. Byl jsem tam o den dřív a zatím sám. Postavil jsem stan, připravil ohniště a nuda. Nikde nikdo. Svlékl jsem se do naha, trošku se vycachtal v potoce a tak jak jsem byl se honil, netuše že jsem pozorován. Byla to skupinka babek, které vyrazily na klestí, nebo lesní plody. Když jsem se uspokojil, vyrazil jsem do hospody na večeři. Tam už o mě věděli. Babky se pochlubily. Dostal jsem pořádnou nakládačku a poté jsem byl vyhozen bez kozumace. Hladový, zmlácený, potrhaný, zostuzený, jsem se ploužil zpět. Už byla tma. U poslední chalupy mě zastavila babička, která byla taky svědkem mého hřešení, ale nežalovala. Naopak se snažila aby mne ostatní nepráskly. Nakrmila mne, napojila, ošetřila, vykoupala, hadry vyprala, dala sušit a později i zašila. Pak mi řekla, že ani kuře zadarmo nehrabe a přivinula mne ke svým obrovským kozám. Sama mi vedla ruku do své komůrky lásky, pěkně si pohrála i s mým pohlavím. Souložili jsme až do rána a pořád neměla dost. Ráno při snídani mi zašila už suché svršky. Ještě jsme si dali číslo a v dobrém se rozloučili. Pak jsem sbalil stan a vícekrát se tam neukázal, protože kamarádi se v tamní hospodě dozvěděli jaký jsem ptáček a už jsem neměl motivaci ani s nimi trávit volný čas. No a babka se ostatním pochlubila úspěchem, čímž jim dala najevo jak byly blbý.

Honza (St, 6. 7. 2022 - 12:07)

Nějaké video nebo fotka s přistiženým honičem by nebyla ? Prosím. [email protected]

Milan (St, 6. 7. 2022 - 10:07)

Je mi 72 let a honim každý den. Je to super.

Tomáš (Út, 7. 6. 2022 - 14:06)

Já chodím do osmé třídy a už si to dělám dost často, někdy i s klukama ve škole na záchodě. Jednou tam přišla uklízečka a mi si je zrovna honili. Šla to prásknout do ředitelny. Ředitelka si nás zavolala a co jsme na tom záchodě dělali, mi jí říkali, že močili a ona nevěděla jak to říci a až jeden kluk jí řekl, že zda si myslí, že jsme si ho honili, tak to že ne. Ředitelka z červenala a poslala nás pryč a jen řekla, že se to snad již nebude opakovat, aby takovou věc musela řešit na základní škole.

Návštěvník (Út, 7. 6. 2022 - 17:06)

Nevím co je na tom tak hrozného a co na tom chtěla ředitelka řešit? Vždyť to snad dělal skoro každý kluk, že si ho ve škole honil. Nebo ve škole přírodě a dalších výletech, kde se spalo. Něco jsme se se spolužáky nahonili, stejně tak i na táborech. Vždy se honilo společně na chatkách nebo pokojích a bylo to normální. Ve škole na záchodech jsme také společně honili, ale asi nás nikdo neviděl. Ale je to běžné u mladých kluků, že si je honí společně i mezi sebou. My jsme si to dělali ve škole přírodě i vzájemně, tak i na táboře. Různé soutěže, kdo bude dřív, kdo toho bude mít nejvíc, kdo dostrikne dál a tak.

Franta (So, 8. 1. 2022 - 21:01)

Já si ho většinou honím večer v posteli, ale dnes jsem si ho honil v koupelně a zrovna, když jsem začal stříkat do sprcháče, tam vlezla máma. Vyslechl jsem si přednášku, že jsem na to ještě mladej a musel jsem vyčistit savem celý sprcháč a pak se ještě osprchoval. Když jsem se jí zeptal, zda to dělá také táta, tak mi odpověděla, že ten to dělá jinak.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 07:10)

Já masturbuji tak často, že se přistižení nedá zabránit. Před manželkou se honím běžně a je na to zvyklá. Tchýně s tím měla zpočátku problém. Dostával jsem vynadáno, ale taky si zvykla. Horší je to s dětmi. Manželka je musí držet stranou, když to na mě přijde. Všichni se snaží mne při tom nerušit, ale stává se. Nejhorší je když přijede na návštěvu moje matka a začne vzpomínat na mé ostudy z dětství i mládí. To se červená i manželka. Většinou musím odejít a uspokojit se v ústraní i když obě mne při tom viděly mnohokrát. Manželka jí za její indiskrétnost nemá ráda. Nemáme to lehké, my onanisté.

Honič (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

Ty jsi Abe :-)

Reklama

Přidat komentář