Reklama

Výprask vařečkou

Valja (Čt, 9. 6. 2022 - 05:06)

Matěj bude o víkendu zase bit. A dostane i na chodidla, už to s ním není k vydržení. Už o tom ví, co ho čeká...

Bety (Čt, 9. 6. 2022 - 12:06)

ahoj, prosímtě proč přes chodidla?? to je vážně blbost. Pokud výprask, tak přes zadek! Teda aspoň u nás tomu tak je

Juras (St, 8. 6. 2022 - 13:06)

To neudělám nejsem pedofil ani žádný predátor. Pouze jsem si řekl, že budu trochu pomáhat. Když se podíváš dozadu je tam rada i na prut. Velmi snadné a bolestivé je i trefit se plastovou hadičkou. S větším rozmachem už končí legrace. Člověk sám si může strašně narezat. To už ani já naplno nepoužívám. Je to z průhledného materiálu a umí to hezky kousnout.

David (Pá, 10. 6. 2022 - 21:06)

Ahoj Jurasi, tak jsem si zkusil dát si na holou vařečkou a pak i na mokrý nahý zadek. Na sucho jsem si dal 25 ran a na mokro 30 ran. Zítra bych chtěl zkusit lískový proutek. Líbí se mi to zatím a začínám si říkat jestli nejsem divný. Ahoj.

Juras (So, 11. 6. 2022 - 07:06)

Poslal jsem ti sms probereme to jinde.

David (Út, 7. 6. 2022 - 16:06)

Ahojky, je mi 15 let a jmenuji se David. Rád bych od někoho dostal výprask nějakým předmětem. Pokud by někdo měl zájem a nebo mi chtěl poradit jak přemluvit rodiče nebo prarodiče aby mi dali výprask pište na 776 225 721 děkuji ❤️

Juras (St, 8. 6. 2022 - 09:06)

Zkus si zatím sám dát tou vařekou. Bod 1 vyhnes se ztrapneni před svou rodinou. Bod 2 zjistis jestli je to něco co opravdu chceš podstoupit. Myslím, že jak zajdes za tu mez už se s tím budeš muset smířit. Buď tě odmítnou nebo se ti může stát, že dostaneš třeba i prutem. V každém případě bych si to být tebou určitě napřed vyzkoušel. Chytni vařeku za tu tenkou část až na konci. Drž ji co nejdál od zadku miř tou stranou co je vypoukla a pak mavni rukou a tref se na holou polovinu zadku. Sám si můžeš vyzkoušet obě strany vařeky sílu rozmachu i umístění např pod zadkem jak je ten přechod na stehna to poznáš. Také si můžeš zadek namočit vodou. Můžeš si vyzkoušet stupňováni bolesti. Začít na sucho pak přejít na mokro dá se s tím tak hrát. U prutu je o něco složitější na obsluhu se dá zkoušet to samé. Tam mám osobně radši ten tlustý konec. Věř, že moje metody fungují. Byl jsem pochvalen za výdrž při své první návštěvě. Já sám jsem začínal na vařece bylo to v době kdy jsem ve svých 11, 12 letech již rodinu jako možnost vyloučil. Všechno jsem se učil sám teď můžu radit. Jak jsem zjistil, že to bolí bylo jasno a začal jsem zkoušet vše možné. Tento postup s tou vařekou bych zařadil na první místo pro každého kdo chce zkusit výprask. Něco řešit dál osobně bych se pokoušel až potom. Opravdu snadná obsluha zkusíš si to zjistíš svůj aktuální práh bolesti. A ano i ten se dá posunout. Já jsem např. u prutu měl problém na mokro teď už to snáším. Jsem rád, že se mohu podělit o zkušenosti a pomoci.

David (St, 8. 6. 2022 - 13:06)

Ahoj, moc děkuji za radu a určitě vyzkouším. A nechtěl bys mi dát výprask ty?? Napiš nám mi. Jsem ti schopen i zaplatit...

Návštěvník (Ne, 5. 6. 2022 - 15:06)

Je

Valja (So, 4. 6. 2022 - 17:06)

Dneska jsem vařečkou spráskala zadek našeho zlobivého kluka. Jmenuje se Matěj a je mu jedenáct let. Byl bit hlavně za drzost a dostal na holou.

Zvedavjesi (Po, 4. 7. 2022 - 05:07)

Za co dostal ? A kolik

Milan (Po, 20. 6. 2022 - 07:06)

To je dobře dítě je potřeba vychovavat

Tereza (St, 8. 6. 2022 - 08:06)

jak moc? u nás lítala vařecha včera

Jana (Po, 6. 6. 2022 - 08:06)

Vařecha klasika :D

Juras (Čt, 2. 6. 2022 - 17:06)

Jo a, aby mě nikdo nenapadal a podle toho co tady píšete tak nevím jestli je to opravdu pravda. Tak mi věřte, že já píšu pravdu a vyplacel jsem se pořádně. Tenkrát to bylo víc trvalo to delší dobu. Na kazdou půlku těch 50 až 100 varekou držel jsem jazyk za zuby klepal se mi zadek, ale všechno jsem si vyplatil. Kvůli škole ne bylo to spíš na základě chování. Secital jsem si prohřešky a pak když nikdo nebyl doma jsem se vyplatil. Zadek pak hrál všema barvama. Dnes už to je kratší stačí vzít prut a hadicku a obojím 50. Řekl bych že dřív to bylo častější a intenzivnější. Díky to mu mám lepší vztah s rodiči nevztahli na mě ruku a přesto jsem měl přísnou výchovu.

Juras (Čt, 2. 6. 2022 - 12:06)

Já jsem to sem také nepsal z nějakého zlého důvodu. Sám se považuji za mirumilovneho člověka s klidnou povahou co by nikomu neublížil. Jenom jde o to, že jsem chtěl dát vědět jak se to dá taky řešit. Nepsal jsem to ani z pc. Když někdo má tu potřebu může si dát i sám to je to co jsem chtěl napsat.

Juras (Út, 31. 5. 2022 - 21:05)

Rady jak se vyplatit. Prut Já to ještě doplnim. Je třeba napřed oskubat ty malé vetvicky případně ty výstupky odrezat nebo je nechat ale tím se zvětšuje možnost poranění. Odrezat to moc nejde já na to mám podobný nůž jako rambo jenom menší s pilou na jedné straně takže to dělám tou pilou. Ve dvou se prutem dá vyplatit mnohem lépe. No nějaké tipy pro samovyplaceni mám. Délka je asi 75 cm držíme za konec vždy musíme machnout tak aby byl slyšet výrazný svistot. Ten je ukazatelem te bolesti a to velmi přesně. Takže ruku co nejdál za sebe pro praváky pravou pro leváky levou. Pokud jsem pravak tak se snažím a toto je důležité tímto jde bolest a efektivita nahoru, aby konec prutu nepresahl levou polovinu zadku, aby koncil třeba v té tricvrte poloviny. Pro levaka to bude platit to samé jen pro pravou. Toto zajistí výraznější pruhy na té vzdálenější půlce i se mírně natecou. Co já doporucuji jako další věc je hodně si natrenovat svihy a snažit se, aby byl svistot co nejpodobnejsi jak machnutim před sebou tak zasebou. Ono se poslouchanim a zkousenim dá dost přiblížit tomu jak to zní naplno. Na bolesti to je poznat okamžitě. Co se týče dalších možností můžeme mít mokrý zadek to je o něco lepší. Případně můžeme mít mokrý prut třeba ve vazi jenomže mokrý nevydrží dlouho on se rozpadne. Tak tento postup pokud dodrzite je zatím nejlepší metoda pro samovyprask. Pokukuji ještě třeba po hadicce na stáčení vína uvidíme.Ostatni Hele já vám to předám všechno vždycky jsem chtěl něco vymyslet a předat světu bohužel to nešlo podle plánu tak vám předám metody pro samovyprask a věci s tím spojené. Pro náš samovyprask je nejdůležitější přenést do nástroje co nejvíce energie bez použití velkých rozmachu musíme najít něco co kompenzuje rozmach a sílu.U vareky je zapotřebí držet rukojet úplně na konci a mít ji vareku co nejdál od zadku pootocenim zápěstí zároveň s machnutim předáme varece co největší energii. U kabelu to je vlastně podobně tam sem na sebe nejpysnejsi. Vymyslel jsem to tak že můžete hadat haha. Držíme kabel u pravaku pravou rukou nahore ve výšce krku nebo ramene a teď pozor druhou rukou pod tou pravou držíme naply kabel. To je z důvodu že naply sebou nese větší množství energie. Umisteni máme u levého ramene a ránu takto povedeme na pravou stranu. Zároveň pustíme naply kabel s mávnutím na pravou stranu. Tím secteme dvě energie jedna je z napnutí kabelu druhá ze svihu. Kabel pak pristane koncem na zadku je třeba mít dobře nastavenou délku.No a u hadičky to je tak, že se snažíme trefit tím koncem jako by z vrchu dolů přesně naopak než je to u prutu a rakosky. Nejvíc bolí prut a hadička a když se vyplatime na mokrý zadek tak to opravdu šíleně štipe.

Juras (Út, 31. 5. 2022 - 20:05)

Vím, že ostatní rádi říkají uchylaci atd. Jenomže neznáte tlak který to vytváří. Já sám bych nedokázal dát výprask určitě ne mladším 18. Sám když jsem chtěl dal jsem si cimkoliv. Od varek prez prakl, kabel, hadicky. Život byl snesitelnejsi lepší. Cítil jsem se pak líp. Někoho jsem vyhledal až po 20 letech. Bylo to blízko když si dám sám. O něco lepší to je, ale ne o tolik.

Juras (Út, 31. 5. 2022 - 20:05)

Já nejsem pedofil. No pokud někdo chce dostat tak ať dostane. Jen se mi zdá, že úplně zavrhujete možnost dát si výprask sám. Ono to bolí když si dáte varekou kterou má každý po ruce. Stačí jen ji dát co nejdál od zadku a zároveň udělat pohyb zápěstím a rukou. Dá si dát zadek do fialova. Já jsem se tak vyplacel od 11 let. Nikomu sem to ani neřekl a bylo po problému. Dnes používám hadicku a prut. Vím že když si sám kvalitně dám prutem tak to bolí jako střední rána rakoskou od někoho jiného mám vyzkoušeno.

Návštěvník (Ne, 29. 5. 2022 - 17:05)

Pedofilní úchyláci měli by vás zavřít a pak byste si pořádně užili co si zasloužíte

Reklama

Přidat komentář