Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Návštěvník (Pá, 3. 3. 2023 - 01:03)

Hele ty odpornej Slováku, anonim se píše s tvrdým y (anonym). A nevyzvídej nebo dostaneš nářez, ty jeden úchyle.

Katka (Pá, 27. 5. 2022 - 18:05)

Ahoj já jsem ze svého syna hodně nadržená, když vidím jak se mu jeho chlouba houpe mezi stahnama jsem z toho úplně hotová, která z vás by nebyla ?

Dusana (Ne, 29. 5. 2022 - 09:05)

Katka a nechceš mu vyhonit

Katka (Po, 6. 6. 2022 - 16:06)

Už jsem to nemohla vydržet se na něj jenom koukat,tak jsem ho alespoň vykouřila,skoro se mi nevešel do pusy

Venca (Po, 6. 6. 2022 - 18:06)

Měla jsi u toho jistě samovolný orgasmus co

Kája (Čt, 26. 5. 2022 - 09:05)

Zamnou do koupelny chodila máma pořád. Vždy mě umila záda i přirození. Když jsem byl větší tak jsem se chtěl mít sám, ale máma mě řekla že jí to nevadí a ráda to promě dělá a tak jsem jí nechal. Žiju z mamkou sám. Někdy jsem se dost před mamkou stiděl a to když jsem měl přední erekci. Ale ona prostě namidlila žinku a uš mě umívala přirození. Musel jsem se trochu ovládat abych přední nevistřík, jak mě ho mila. Ale stalo se že jsem si ho šel do koupelny vyhonit a pak tam přišla màmá. Řekl jsem jí zda bych mě nechala chvilku o samotě ale ona prostě ať se nenechâm vyrušovat a pokračuju v honění. Nakonec jsem to dokončil před mámou a vyděl jsem naní jak se usmívá. Dokonce když mě přišla mamka mejt záda tak si sundala šaty a zůstala takè nahá. Takže erekce umě byla pravidelná Nakonec jsem se přední přestal stidět a někdy se před mamkou prostě vyhonil. Ale někdy jak mě mila přirození žinkou, tak sama neodolala a vté žince mě ho prostě sama vyhonila. Já jí držel kolem krku a díval se na její nahê tělo. Po dokončení se mamka oblékla a odešla. Nikdy mezi náma jinak nic nebylo, jen mě opčas sama vyhonila a já se mohl naní dívat. Pohled na ní mě dost vzrušoval.

Návštěvník (Čt, 26. 5. 2022 - 19:05)

Mámy dobře ví co s kluky puberta dělá. Ta moje měla pět starších bratrů a babička mi vyprávěla jaký s nima měla problémy, jak mámu prstili a honili se před ní, až jí zkazili a ona zcela propadla masturbaci. I jako matka v tom pokračovala a vyžadovala to i po mě. Když jsem byl dospělý přiznala, že to bylo z obav z incestu. Nikdy mne nehonila, ani já jí, ale bylo to u nás individuálně hodně často.

Bat (Čt, 26. 5. 2022 - 08:05)

V šestnácti jsem si u své matky poprvé všiml jak po mě tak divně jinak pokukuje, hlavně když jsem byl ve spodním prádle nebo jsem vycházel z koupelny jen s ručníkem kolem pasu. Samozřejmě mi hned došlo co se matce při těch pohledech na mé obnažené tělo asi honí hlavou a i mě to protože jsem byl pořád tak nadržený na ženské tělo a matka byla velmi přitažlivá žena nenechalo chladným. Jednou se pak stalo když jsem večer seděl v sedačce jen v tričku a krátkých šortkách že si matka která na sobě měla jen v kombiné ke mě těsně přisedla, po chvilce položila svou ruku na mé stehno a se slovy že mám tak krásná a silná stehna mě začala hladit po stehně i směrem k mému rozkroku. Seděl jsem mlčky jak zařezaný a pocítil jak mi rychle začíná topořid péro až se mi na šortkách udělala velká boule. Matka si muselela být dobře vědoma toho co to její hlazení mého stehna se mnou udělalo, bylo na ni poznat jakési napětí, cítil jsem jak se ji rozechvěla její ruka která hladila mé stehno, zrychlil se ji dech, znervozněla. Já byl napnutý jako struna a snad jsem ani nedýchal, v tom okamžiku mezi námi vzniklo velké sexuální napjetí které jsme se před sebou snažili skrýt ale jak matce tak i mě bylo jasné co se mezi námi dvěma právě odehrává. Trvalo to snad několik minut pak matka sundala svou ruku z mého stehna a do ucha mi velmi rozechvělím hlasem tiše špitla, jestli chceš tak můžeš za mnou přijít do ložnice, dala mi pusu na tvář a odešla. Tu noc jsem pak nemohl dlouho usnout, všechno se to ve mě mlelo, chtíč, nadrženost, chtěl jsem, nechtěl jsem, nebyl jsem si jistý tím co mi matka zašeptala, strach, obavy, stud, tréma, už je dlouho, nakonec jsem z toho někdy k ránu usnul. Dopoledne po probuzení jsem měl obavy ze setkání s matkou ale vše bylo mezi námi tak jako normálně ale dlouho mě pak sužovalo že jsem.....

Otec (St, 25. 5. 2022 - 11:05)

Mam dcerku a je ji 12 let,jsme sami a tak je pro mne to uplne nej,nejdulezitejsi,nejhodnejsi,nejhezci,proste nej,a v pondeli odpoledne jsem prijel z prace a slyšel jsem z pokojiku muziku,nakoukl jsem tam a lezela na brise s holym zadeckem proti dverim a nohama od sebe,normalne se mi postavilo pero,neco tak krasneho jsem videl asi pred 10ti lety,boze musel jsem se jit vyhonit ale nedovrel jsem dvere aby necvakl zamek a jak jsem ho vyndal a naslinil zalud a zacal pretahovat kuzicku tak najednou tam stala,jenom v kratkem tricku a s lehounce chlupatou pipinkou,netrvalo ani minutu a ja se udelal az to striklo na podlahu,koukala a odesla,je si v ten okamzit rikal ze jsem ji tim vylekal a sel jsem za ni ale lezela na zadech oci zavrene a jela si klitacek,tak jsem poklekl a proste ji zacal lizat,jako kdyby to cekala,rozevrela nohy vic a vzdychala a najednou je sevrela a zacala se kroutit a takovym ztlumenym hlaskem z ni vylitlo ,ne ne nevydrzim to ,a hned na to ,jo jo krasa a tiskla mi stehna na krk,kdyz povolila tak jsem odesel bez slova do koupelny vstrebat co se vlastne stalo,a vnimal jsem tu vuni a chut panenske pipinky,nemluvime o tom ale mam obavy ze to prijde a mozna bude chtit vic a ja mam strach.

Jan (St, 25. 5. 2022 - 13:05)

Určitě to byl skvělí zážitek který jsi nečekal. Když tě dcera vyděla při stříkání, tak si řekla že se ti víc ukáže a nabídnese abys jí ochutnal a lehla si schválně na záda abys jí viděl a hlavně aby jsijí uzpokojil. Na 100% to chtěla. Určitě se ti víc otevře a bude chtít víc než jen olízat.

B (So, 14. 5. 2022 - 19:05)

Já se už bez těch představ ani snad už nedokážu uspokojivě udělat.

Návštěvník (So, 14. 5. 2022 - 18:05)

Ty vole tady to jede...

Návštěvník (So, 30. 4. 2022 - 20:04)

to je jako v tom fóru aktuálním v letech 2006 - 2009 pojď si hrát na doktora . dobře tak mi zaplať 30 korun

Návštěvník (So, 30. 4. 2022 - 19:04)

vtipálku 1OO bodov třeba na M protože u většiny z nás bylo asi slovo Máma první které jsme řekli ve svém životě

J (So, 30. 4. 2022 - 10:04)

Nechci si některá mamka se semnou zahrát na mamku se synem a zasukat si?

Maruš (So, 30. 4. 2022 - 21:04)

Kolik ti je?

J (Ne, 1. 5. 2022 - 13:05)

30 a Tobě?

Návštěvník (So, 30. 4. 2022 - 20:04)

Záplat si šlápotu a máš vyřešeno. Za penízky ti dobře vybraná šlapka zahraje takovou maminku že jsi to ještě v životě nikdy nezažil.

Klárka (So, 30. 4. 2022 - 15:04)

Syn mě začal vzrušovat jak mu nastupovala puberta. Jsem s ním sama, moc pěkný kluk a najednou bylo v jeho posteli a prádle pro mě nedostupné semeno. Teď je to puboš se vším všudy, onanie je jeho život a tak si to plnou měrou užívám.

J (Ne, 1. 5. 2022 - 13:05)

Slyšel on Tebe někdy v noci něžně stenat , když masturbujes?

Reklama

Přidat komentář