Reklama

Soulož

Zdeněk (St, 20. 7. 2022 - 14:07)

Když jsem se rozvedl, tak jsem si myslel, že již zůstanu sám. Za nějakou dobu jsem si ho musel občas alespoň vyhonit, ale to jsem si připadal jako puberťák, tak jsem si řekl, že zkusím nějakou ženskou na nezávazný sex ( ne prostitutku od silnice nebo z bordelu), tak jsem to zkusil u několika takovým zalaškováním a řeknu vám, že si jich několik dalo říci, protože čekaly na to samé nezávazně si učít, jak se říká, aby neuschly.

Návštěvník (So, 18. 6. 2022 - 07:06)

Už 2 roky jsem nemrdal.Žena má povislou dělohu a soulož je prý bolestivá.Zkusím zasunout žaluda mezi pysky a vystříkat semeno do píči.Jinak lízám píču a žena mi kouří čůráka,hezky do konce.

evča45 (So, 4. 6. 2022 - 09:06)

Není nad mladé a nezkušené chlapce. Usměrňování jejich erotických tužeb a sexuality mě doslova nabíjí novou energií.

I47 (So, 18. 6. 2022 - 08:06)

Také si ráda pohrávám se zajíčky.

Anna (St, 25. 5. 2022 - 06:05)

Já sem načapala dva mladí kluky jak si je honily podnašima schodama. Oslovila jsem je že na takovou prácičku by byla dobrá náká holka. Oba souhlasily, ale že prí žádnou nechodí. Nabídla jsem jim že já bych jim ráda pomohla a třeba i něco víc. Nakonec oba souhlasily a šli semnou domů. Doma jsem jim pak řekla ať se slečou do naha a ukážou mi ti jejich ptáky. Jeden se více stiděl a druhej byl více ochotnější. Aby se tolik nestiděly, slékla jsem se taky. Když jsem byla přednima nahá tak nakonec přemluvil i kámoše co se stiděl a zachvilku tam stály oba nazí. Oba jsem si přitáhla ksobě blíž a vzala si do ti jejich čůráky. Začla jsem je oba onit a kouřit. Ten jeden dlouho nevidržel a vystříkal se mi na prsa . Truhímu to trvalo trošku díl ale nakones i on mě postříkal. Po jejim vystříkání jsem jim řekla že namě mohou sahat kde chtěj. Vejvíce se zajímala moje kundička. Strkaly mě tam prsty a střídaly se v lízání. Pak jsem jim nabídla zda si necjtěj zašukat. Oba byly pro a tak jsem oboum nasadila kondom. Zasunul jeden a už přirážel. Šlomuto moc dobře a zachvilku naplnil kondom. Pak šel na řadu druhej. I on naplnil svůj kondom. Moc se jim to líbylo a tak jsme vtom pokračovaly. Okusily si zásun do zadečku a dokonce jsem měla vsobě i oba najednou. Vždy zamnou příjdou, buť oba nebo jeden znich a už si to spolu rozdáváme. Oba kluci jsou velice šikovní a râda jim pokaždé nastavim svoje dirky. Mládí je tak vzrušující a kór když máte v poslely dva mladí nadržení kance.

Návštěvník (St, 25. 5. 2022 - 06:05)

Tak todle musí psát nějaký dement.

Návštěvník (Po, 23. 5. 2022 - 21:05)

Když jsem po rozvodu šel poprvé po roce mrdat,měl jsem hlavně obavu aby mi neselhal čůrák.Nezklamal mne,byl tvrdej jako skála.A dávka semene na pupík ženě byla obrovská.

Matěj (St, 18. 5. 2022 - 16:05)

Nevím jak si počít, když jsem ještě panic a pokud se naskytne nějaká příležitost, tak mám trému, že něco pokazím a nebude z toho nic, ale ono z toho nakonec není stejně nic. Jen jednou jsem skončil s dívkou v postely, ale to se mi nepostavil, tak jsem ji jen vylízal kundičku, ale asi špatně, když řekla, že necháme toho.
Nevím, zda jít do nějaké domu nebo by se naskytla i starší žena, která mi zaučí do tajů ženského lůna. Díky za pomoc předem.

Bára (Pá, 20. 5. 2022 - 13:05)

Matěji, nesmýš být moc upjatý, já již měla hodně kluků a byli panicové, kteří měli strach, že se jim právě ani nepostavil. Musela jsem je pořádně vzrušit, orálek vášnivá líbačka a kluci nakonec souložili jako zkušení milovníci. Nevím odkud jsi, já jsem od Benešova a je ni 47 roků, jsem rozvedená a občas dávám mladším klukům školení (zdarma), které i mě prospěje.

Lucka (Po, 23. 5. 2022 - 12:05)

Také jsem od rozvodu zaškolila spoustu mladých kluků, kteří měli strach z první soulože. Kluci si to mezi sebou řeknou a většinou přijde mladík a nesměle řekne potřeboval bych pomoci a já jen s tím dole a on přikývne. Tak ho vezmu k sobě, nejprve se osprchujeme, nechám ho si sáhnout a pak chvilku mu ho pokouřím a nechám ho zasouložit a pak mi ji může vylízat. Většinou odchází spokojení a za nějaký čas je již vidím jak se vodí s dívkou věkově sobě rovnou.

Romana (Út, 24. 5. 2022 - 08:05)

Také jsem si přivedla domů ze zábavy kluka, který tam byl sám a že neměl ještě žádnou holku. Když jsem mu nabídla, zda by chtěl si zasouložit, tak přikývl. Zprvu byl trochu nervózní, ale když jsme se oba svlékli, nasadila jsem mu na jeho pořádný penis prezervativ, tak již veděl co má dělat, jen mi ho také strkal i do zadečku. Teď někdy přijde si užít a já také. Když se lidé ptali s čím mi chodí pomáhat, tak jsem jim řekla, že ho doučuji angličtinu.

Šárka (So, 4. 6. 2022 - 00:06)

Také jsem sama a děti již dospělý a pokud na mě přijde chvilka, že mám chuť, tak mám dva hodně mladé milence, kterým zavolám a oni přijedou. Jsem kadeřnice a při stříhání poznám, který kluk by si dal říci. Tak ho zkusím a většinou si dá říci. Chlapa na stálo doma již nechci.

Pedro (Pá, 1. 7. 2022 - 09:07)

ahoj Šári, kadeřnice jsou fajn, je to skvělé povolání, pokud to děláš hlavně sama na sebe, nebo jsi někde jako zaměstnanec? Jinak starší ženy jsou skvělé, mají hodně pochopení a když je spokojená jedna starna, tak to potěši samozřejmě i druhou. Dej vědět

Šárka (Pá, 1. 7. 2022 - 12:07)

Pane, jsi možná hodný, pohledný a sebevědomý chlap, ale já milence mám nebo si případně seženu. Děkuji za zájem.

Anna (Čt, 30. 6. 2022 - 15:06)

Již jsem také nějaký ten rok rozvedená a také chlapa na trvalo nechci. Mám také několik občasných milenců, kteří o sobě nevědí. Jeden je také madičký kluk, který získává zkušenosti a já si užívám mlaďocha, jen to úplně neprožívám, když si vzpomenu, že je stejně starý jako můj syn a zase jednoho mám o hodně staršího, ten mívá občas již problém s erekcí, ale vezme prášek a své vykoná k oboustranné spokojenosti.

Návštěvník (So, 4. 6. 2022 - 08:06)

Kolik ti je Šárko?

Karel (Po, 23. 5. 2022 - 12:05)

Lucko, a to ti ten kluk líže kundu po tom, co vystříkne? To by mne nebavilo. Já vždycky ženské lížu kundu, když mi pořádně stojí, případně mám na pinďouru kapku. Lížu jí vždycky až do doby než má orgasmus, protože, když jí ho tam potom strčím, brzy vystříknu a ona by z toho nic neměla.

Návštěvník (Pá, 20. 5. 2022 - 14:05)

Mě taky zaučovala starší paní. Zařídila mi to mamka. Chodil sem k ní dycky ve středu odpoledne a šukali sme asi hodinu. Když to bylo poprvně, nejdřív mě vyhonila abych nebyl moc brzy a pak teprv mě připouštěla. Už byla starší tak sem do ní moh pouštět semeno. Věčinou několikrát. Hned napoprvně sme to oba měli hezký. Chválila mě i před mámou. Pak sem začal chodit za holkama a ona zaučovala jiný. Občas mi dala když sem chtěl.

Návštěvník (So, 30. 4. 2022 - 09:04)

Moje první soulož byla super i když mi čůrák vystříkal ještě před zasunutím.Žena řekla nic si z toho nedělej a zasuň znovu.Asi po 20ti minutách už byl čůrák znovu připraven a tentokrát už se vystříkal do píči.

Olga (Po, 28. 3. 2022 - 11:03)

Je mi již skoro padesát a hledám chlapa na nezávaznou soulož se vším co k tomu patří.
Nescháním, ale žádného úchyla, panice, alkoholika ( to se pozná). Jen inteligentního chlapa. Ráda prožiji vyvrcholení i když nebude mít nadměrné vybavení.

Reklama

Přidat komentář