Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 24. 5. 2022 - 17:05)

"Česko nedávno věnovalo Ukrajině helikoptéry, tanky a rakety, řekl Austin
ČTK - Včera v 20:02".... Doufám, až se začnou tahat sirky, tak že Rusku bude jasné, že za tohle mohou Židé v České vládě a ne Čeští občané - Češi !!!

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 16:05)

BABIS byl mensi trefa vedle nez zkorumpovana miliardari ovladana Necasova vlada, tzn. jen jeden miliardar u koryta navic notne se krotici neb musi volicum i novinarum a soudum a BIS i policii neustale dokazovat nekorumpcnost. Dnes pravice ta sama opet brainwashing a groupthing...

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 16:05)

Aladine, je neco v soucasne dobe cp neni konspirace? Vzdyt i ten cheba Penam, Kostelecke uzeniny jsou take Agrofert a vsem poctivcum slusnym a moralnim a pracovitym a cestnym tzn. spravne volicum KSCM byvalym KSC obyvatelum pred r. 89 tzn. zazili dobu za totace je formovala emocne by nemel chutnat vzdyt je od kapitalisty co si hraje na duchodcomila.

Shabbatot-Jahoda (Út, 24. 5. 2022 - 16:05)

BLM jsou černé rasistické.antisemitske svině.Stejne jako nacisti v Německu táhnou v současné době po celé U$A a ničí vše židovské, obchody,firmy , synagogy a napadání Židy promluvou a osočením.... kolaborují a antisemitským hnutím a při demonstraci na černém životě záleží provolávají antisemitská hesla a podporující tak nenávist proti Židům na celé planetě a v U$A! Bijí Židy na ulici a vyvolávají hnusnou rasistickou nenávist!! Hitler by to ale neocenil...ten měl negroidní rasu za nevhodnou existence býti a likvidace v plynu byla zaručena.Viz francouzský černí vojáci že severní Afriky, které nacista ihned po kapitulaci Francie likvidoval kulkou,plynem , zpracováním a provazem.Takovy černoch měl pro nacistu menší hodnotu jak Žid.Miliony a milióny Židů zavražděných v táborech smrti a ani jeden černoch mezi nimi!!? Čím to asi bude? Proč rasista z BLM podporuje antisemitskou ideologii?. Že je stejně založeny ho neomlouvá.... spíše naopak.Svedci to o jeho inteligenci .A proto jíž NIKDY nepoklekat před BLM,jinak přijde ponížení, despekt a užitečný idiot kterého nikdy nikdo nebude brát vážně.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 16:05)

Njn, a vo tom to je!!No ne?

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 16:05)

Vera je dorostenka a kdyz dokuruje tak tise places...

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 15:05)

Poslední Skaut na twitteru je velmi Cynický, Cyniku nejsi to ty?!JÁ jsem zas velmi Ironický, ale jen po Ironu.

aladin (Út, 24. 5. 2022 - 15:05)

REKLAMY přetáčím !!! Myslím, že máte peněz z dotací od toho darebáka dost a z našich daní, vy parazitické hyeny nenažrané !!!

aladin (Út, 24. 5. 2022 - 14:05)

"Diskuze: Fáze hrdinství je za námi. Teď se Češi bojí, říká expert""Petr Šťastný
Před 48 minutami
Vážená vládo včele s panem premiérem , začnete už konečně myslet na vlastní národ , a neřešte konflikt na Ukrajině , protože ten konflikt stejně nevyřešíte! Přestaňte podporovat zbraněmi válku . Začnete konečně myslet jak pomoc lidem , kterým vládnete, ať už vás volili či ne! Lidem už teče finančně do bot ! A těch 5000 Kč příspěvek za dítě , je směšné ! Zlevněte energie , pohonné hmoty . Snižte DPH , a nelezte za každou cenu do zadele Bruselu ! Díky " ..... Pane Šťastný, vláda v České republice přece pomáhá svým lidem, vždyť to jsou Židé a svým počínáním pomaáhají Americkým Chazarům !!! Snad by jste ještě nechtěl, aby pomáhala také Českým Gojímům, kteří tady jsou proto, aby sloužili Židům !!!

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Jak je vse dnes multifaktorialni multiazimuty tezko muzu byt jisty jake zajmy v tom jsou. USA patrne zde haji opet IZRAEL jinak by nesla aktivne do podpory valky takhle dalejo od USA. Ovsem Izrael tu je a ma sve sousedy co maji svoje zajmy a nemuze je nechat a byt politicky neaktivni. Pritomnost USA armady na Ukrajine by jiste chranila dobre Izrael.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Mame stesti v nestesti ze Ukrajina neni v NATO,jak by se tam taky jako dostala. Dle meho to neni politicky spravne ani mozne, neco jako Taiwan do NATA.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Kingpin tu byli AZOV batalion a snaha je "osvobodit" nechutne jak takticky sebou natahli ty civilisty, mozna se pletu, ale civilisti mohli snad odejit daleko drive..

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Operace Kingpin nebo Ivory Coast byla operace vojenského komanda americké armády v roce 1970 během Války ve Vietnamu, s cílem osvobodit zajaté americké vojáky ze severovietnamského tábora válečných zajatců Son Tay.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Predstava, ze NATO ochrani je sporna, valka prodluzovana se mi nezda jako ochrana, a to prosim nejsou v NATO, co by se delo asi 3.svetova,byt Ukrajina jiz v NATO, asi. ALE, EU vybira cleny, dle jejich plneni pristupovych bodu a UKRAJINA to je nevesta kterou zatim moc nezname... vic je podoba RUSCE nez Evropance. Proc USA chce chranit Rusku v NATO nez jen z duvodu, ze samo ma zajem o to uzemi.... Nebo to spise UDA FUCKUJE EU, a hlida di dobry byznis mozny ns Ukrajinr, kterou nechce v EU..., EUROMAIDAN je tak opet pokrytecka lez USA a USAMAIDANEM. Jeste mne napada iron curtain a Iron maiden... Jde o kingpin maidan.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

Vera je dorostenka.. he he he

24.5. (Út, 24. 5. 2022 - 18:05)

Operace ,,Ohlý kříž,, jenže oni pracují na jednom místě a nelítají po braniborských hvozdech tak,že pilot se pak nestačí ani divit.

24.5. (Út, 24. 5. 2022 - 18:05)

Tímto neprojevuji sympatie Hitlerovi. Jen tvrdím,že dobře cáloval.

Návštěvník (Út, 24. 5. 2022 - 09:05)

NATO vstup je jaksi ta touha vstupu do NATO byla zla... Proc o to usilovali? Proc chteli nadilim do EU? To uz vubec nefava smysl...

Cynik - realista (Út, 24. 5. 2022 - 05:05)

„Do českých škol zatím nenastoupily dvě třetiny dětí ukrajinských uprchlíků. To jsou závěry inspekce, o kterých v pondělí informovali ministr školství Petr Gazdík (STAN) a vrchní inspektor Tomáš Zatloukal. Hlavní nápor čeká školy v září, podle šéfa resortu je ale těžké odhadnout, kolik dětí do škol nastoupí.
„Kapacit je dostatek, pro základní školy je to 153 tisíc míst. Problém je, že nejsou rovnoměrně rozmístěny po České republice. V Praze a okolí se tak může stát, že (kapacity) nepostačí,“ doplnil ministr. -----
Ministr také poznamenal, že stát zatím zvládá situaci dobře. Hlavní nápor se ale čeká se začátkem školního roku. „Po devadesátidenním pobytu se na ně podle zákona vztahuje povinná školní docházka. To u většiny bude splněno právě 1. září,“ vysvětlil ministr.
„K 1. září může nastoupit do škol 50 tisíc ukrajinských žáků, nebo také 150 tisíc ukrajinských žáků. Je těžké to zatím odhadnout,“ míní Gazdík.
(https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-zari-se-ceka-napor-vetsina-ukrajinskych-deti-zatim-do-skoly-nenastoupila-40397876) ----------

Jistě, „je těžké to zatím odhadnout,“, Gazdíku… Mnohá ukrajinská mamina naloží své děti do ojetiny, čerstvě zakoupené u nás, nebo v jiné členské zemi EU,a vrátí se s nimi z něčeho, náramně připomínajícího dovolenou, hrazenou českými daňovými poplatníky, zase na Ukrajinu… Vracel by se snad čerstvě zakoupeným autem někdo tam, kde zuřily a zuří vražedné boje a hrozí, že auťák i s osádkou bude rozstřílený jako řešeto? Stěží, velmi stěží… -----

Docela by mne také zajímalo, co si vlastně odnášejí ukrajinské děti z výuky v cizím jazyce… Nebylo by logičtější nejprve absolvovat několikaměsíční intenzívní kurzy češtiny, a až pak nastoupit do českých škol? Současní školáci jsou prostě odepsaní – nejprve snížila kvalitu výuky socanskou myslitelkou Valachovou brutálně protlačovaná inkluze, další ranou pak byla distanční výuka, nesmyslně dlouhá, a hřebíčkem do rakve může být zmiňovaná nápor dětí ukrajinských uprchlíků. -----
Jen doplním, že kantoři budou pochopitelně řvát o tom, kterak jim přibylo práce, a budou požadovat vyšší platy. Za mě – nasrat! Za socíku bývalo ve třídách i 36 žáků, učitelé nedržkovali, ale učili, a navíc inflaci nelze zarazit zvyšováním platů erárních zaměstnanců. Každá firma, která není ekonomicky v pohodě, se snaží šetřit… a stát nejen, že není ekonomicky v pohodě, nýbrž je díky řádění současného a předchozího vládnoucího cirkusu celkem v prdeli.

Cynik - realista (Út, 24. 5. 2022 - 05:05)

„Česká republika nedávno věnovala ukrajinské armádě bojové helikoptéry, tanky a raketové systémy, řekl v pondělí americký ministr obrany Lloyd Austin na tiskové konferenci po virtuálním setkání se zástupci spřízněných zemí, na němž se jednalo o další vojenské pomoci Ukrajině. -----
České ministerstvo obrany v minulosti nechtělo dodávky vojenského vybavení na Ukrajinu specifikovat. Asi 20 zemí se podle Austina zavázalo poskytnout ukrajinské armádě další zbraně.“
(https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/cesko-venovalo-ukrajine-helikoptery-tanky-a-rakety-prozradil-americky-ministr-40397932) ---------- Není to příliš dlouho, když se militantní tetka Černochová, usazená do sesle ministryně obrany, tvářila značně tajemně a neodpovídala na dotazy, co vše vláda na Ukrajinu posílá… a zhruba ve stejné chvíli byl již internet plný obrázků železničních vagónů s naloženými tanky, které ti bezmozci ani nezakryli plachtami… ----- Nyní tedy amíci vyžvanili, co bylo na Ukrajinu z Česka dodáno… Neukázalo to snad nechutné řiťolezectví do prdele běloptákovy? Neměla by takové informace poskytovat právě zmíněná militantní tetka Černochová, a nečekat na to, až se rozkecají amíci? ----- Jistě, nečekám, že by na Ukrajinu ta válkychtivá pakáž cpala poslední výkřiky vojenské techniky. Chybějící zbraně a technika však musí být doplněny – nám také někdo něco „daruje“? Stěží… budeme platit jako mourovatí, a především vykurvenému běloptákovi, jehož záměrů bylo díky rusko-ukrajinskému konfliktu dosaženo, a jak je pro toho vykurveného ptáka obvyklé, nehledí na mrtvé, nehledí na škody, hlavně, že se sypou dolary…

Reklama

Přidat komentář