Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Návštěvník (So, 28. 5. 2022 - 16:05)

přesně tak Karolíno když se to člověku stane tak se za to spíš stydí takže jediné v čem to má s touto diskuzí společného tak všem které se v tom bahní a libují věřím úplný hovno

Standa (Po, 30. 5. 2022 - 11:05)

Není to přesně tak. Lidská psýcha je složitá a reakce na situaci, kdy si dospělý nadělá do kalhot, mohou být velmi různorodé. A mimo jiné i takové, že po prvotním návalu studu a zhnusení nastane fáze, kdy se dostaví jakási euforie nebo jak by se to dalo nazvat, a dotyčnou či dotyčného to začne klidně i vzrušovat. A přitom o tyhle věci nikdy předtím ani myšlenkami nezavadili. Zpravidla je to v situaci, kdy už vědí, že vyváznou bez ostudy, protože to nikdo neuvidí.

Kača (Ne, 5. 6. 2022 - 14:06)

Někdy tomu nezabrání ani případná menší ostuda a z toho je pak člověk ještě víc zmatený.

Scatter (Út, 17. 5. 2022 - 11:05)

Musíš mít extrémně nudný sexuální život...

Návštěvník (Út, 17. 5. 2022 - 12:05)

Ne každý se přitom musí posrávat jako ty aby měl ten sexuální život vůbec nějaký.Ty ale spíš jen honíš u těch představ bo se na víc nevzmůžeš.

Návštěvník (Út, 17. 5. 2022 - 14:05)

Kdepak,orgáč dosahuje když se sirkou šťourá v hovnu :-)))

Jarmil (Út, 17. 5. 2022 - 12:05)

Proč na sebe pořád někdo musí útočit? To vážně nemůžete být trochu tolerantní ať se každému líbí to své? Ty zdejší názory, že každý kdo má uchylku by měl být v léčebně a navíc, že se nezmůže atd. k čemu to je? Uvědomte si prosím, že úchylky se vyléčit - zbavit se jich nedá to za prvé a za druhé každý nějakou máme, někdo má to štěstí že má tak běžnou třeba na nějaký druh prádla, že to ani za uchylku není považováno a někdo má bohužel dost nevšední, tak či tak nikdo si ji nevybiral, ale prostě každého přitahuje něco a je to jen o tom si to připustit. Tady včera ta Karolína zajisté také nějakou má, jen zase jinou. Píšu o toleranci a s tím samozřejmě souvisí i opačná strana, že nikdo nemůže svou uchylkou někomu škodit, ublizovat atd. takový člověk opravdu je pak adept na léčení ve smyslu učení jak se má a nemá chovat, protože stejně ho toho nezbaví. Měsíce se tu kope do Pavkola, ale ten člověk je absolutně neškodný, vždyť kolikrát ho tady někdo lákal někam ven a nikdy na schůzku nepřistoupil, ten nikomu nic neudělá, takže ty odporné slova vůči němu jsou dost přehnané. Takový scater by si zase měl uvědomit, že to co ho vzrušuje je velmi nestandardní a nevnucovat každému názor, že jen tohle je zábava a to nejlepší v životě, protože to tak je pro něj, pro ty ostatní ne. Tak se tady pořád nehadejte, pište názory za sebe, ale nevnucujte je ostatním a neurazejte se.

Vašek (Út, 17. 5. 2022 - 00:05)

Je dobré psát podobně striktní komentáře k věcem, ve kterých se vyznáme. Kamarád pracuje u policie a zmínil se o případech, kde byla v bytech, pronajímaných zásadně ženám, přes poloprůhledná zrcadla natáčena videa třeba v koupelně. A vězte, že i podobné věci se tam našly. A věru nešlo o žádné pologramotné pomocné síly. Naopak. Proč to dělaly těžko říct. Jestli nějaký způsob vypnutí od stresu v práci. Nevím. Nejsem psycholog. Ale každopádně bacha na podobné kategorické soudy. Ta poslední věta je úplně mimo. I ženy dokáží páchat zrůdnosti, nad kterými tuhne krev v žilách. Zde diskutované podělání se do gatí je proti tomu brnkačka.

Návštěvník (Po, 16. 5. 2022 - 21:05)

Stačí si zadat příslušný stránky s různými videi na internetu a věř mi, že takových ženských najdeš opravdu hodně. Je pravda, že o tom že takový ženský píšou sem se dá až na pár výjimek úspěšně pochybovat.

Kory (Po, 16. 5. 2022 - 21:05)

No něco málo o tom vím a myslím že se to jmenuje omorashi.Ale vzhledem k těžký specifikaci a extrémnímu eklhaftu jde o velmi úzký a velmi dobře zaplacený kompars.U chcaní to třeba až takový problém není,ale u posrávání se jde vyloženě o eklhaft který si každý a ženská tuplem nechá luxusně zaplatit a pak to cálují i ti úchylové co si příslušné weby zaplatí.Vím třeba že je i docela složitý zaplatit holkám předstíraný lesbishow nebo takový footfetish kde jde jen o nohy natož o posrávání se.Mám rád experimenty ale na tohle jsem za nějakých cca 15 let v praxi nenarazil a u ženských si myslím že je to historicky i nemožný.Právě že i třeba u toho footfetiše který je u žen jen v omezeným počtu a navíc výhradně u žen lesbicky orientovaných.

Vašek (Út, 17. 5. 2022 - 00:05)

Tak to hodně málo. Dělal jsem nějaký čas admina v počítačové laboratoři, kam chodí studenti. A mohu vám říct, že z disků jsem tam občas promazával ledacos. Ten úzký kompars by musel být na roztrhání a byly by z nich miliardářky. Nedělejme si iluze. Tak jako někoho vzrušují krvavé hnusárny ve stylu sado-maso, jiné zase tohle. Lidská psychika je hodně složitá.

Karel (Út, 17. 5. 2022 - 07:05)

Máš naprostou pravdu. Na internetu jsou třeba umístěny stovky videí na kterých dívky zvrací. A to nejen při dávení penisem, ale zvrací i do záchodu. A je poznat, že to není točené skrytou kamerou. Ty holky to dělají zcela vědomě. Takže to dělají proto, že to určitě někoho vzrušuje. Videí, kde dívky močí jsou tisíce. Videa se sraním jsem naštěstí neviděl, neboť bych blil. Ale určitě budou také. Takže svět se řídí podle hesla každé zboží si najde svého kupce.

Návštěvník (Út, 17. 5. 2022 - 08:05)

To určitě ale nesmíš zapomínat že na světě je skoro 8 miliard lidí takže ty stovky videí jsou v globálu hovno :-).A za prachy se dělají všelijaké věci a jak sám píšeš tak nejsou točené skrytou kamerou.Já před lety poznal holku co studovala a za prachy posílala svoje nošený kalhotky,fusekle atd.A extra příplatky ji byly nabízeny když předání nebude poštou ale osobně.Navíc když pošle nošené fusekle kluk tak úchyl hovno pozná jestli ty nohy smrděj krásný blondýnce nebo uhrovitému kloučkovi.Úchyl pěkně pohoní a spokojenost je na obou stranách :-))

Návštěvník (Út, 17. 5. 2022 - 06:05)

ALe no tak :-)

Andrea (Po, 16. 5. 2022 - 14:05)

A komu tím přesně ublížím když se poseru do plínky? Teda když pominu sebe, protože se pak musím dát dohromady? :-)

Návštěvník (Po, 16. 5. 2022 - 15:05)

A proč přesně o tom píšeš anonymně a nesdělíš to třeba sousedům,známým či kolegům ?Když je to pro tebe takový standart.Myslim, že jsi právě jeden z těch deviantů co se tu pouze schovává za ženský nick aby mohl ukájet své pudy.Proto bude ta registrace nutná.

Andrea (Po, 16. 5. 2022 - 15:05)

Si ji udělejte, je mi to jedno. Já se v životě bez tohohle webu obejdu a co si o mě myslí někdo kdo se neumí ani podepsat je mi srdečně fuk.

Pepa (Po, 16. 5. 2022 - 13:05)

Máš pravdu. Já bych také raději každého preventivně zavřel do Bohnic na uzavřené oddělení. Samozřejmě na doživotí.

☮✌ dřevěnej (Po, 16. 5. 2022 - 11:05)

Tak nevím...u mně to tak není. Když zatnu svěrače, tak neprojde nic! Ale taky jsem slyšel o jedincích, kterým když se to děre ven, musí pustit! Nedokáží zadržovat.

Standa (Po, 16. 5. 2022 - 17:05)

Bez šance. Při určitém tlaku a konzistenci ti svěrače povolí a je hotovo. Je to jen sval a jeho výdrž není nekonečná. Vlastně to je určitá ochrana. Jinak bys taky mohl skončit s perforací střev a sepsí dutiny břišní se všemi důsledky, co z toho plynou.

Reklama

Přidat komentář