Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Bára (Čt, 19. 5. 2022 - 19:05)

Tak to jsi měla zajímavé, mně se asi nikdy nic takového nepostěstilo. Třeba když budu doufat tak se taky poseru a budu mít plné kalhotky.

Návštěvník (Čt, 19. 5. 2022 - 19:05)

A vyhazuje plný kalhotky do popelnice. To je fakt nenápadný

hovnocuc (Čt, 19. 5. 2022 - 08:05)

Asi, děkuju...Každá stolice je originální a jiná

Matějka (Út, 17. 5. 2022 - 14:05)

A ty si tu hraješ jako na co ?

Pepa (Út, 17. 5. 2022 - 08:05)

Jako dítě jsem chtěl poslat obsah naší žumpy z chaty našim učitelkám ze základky.

Kakabus (Út, 17. 5. 2022 - 08:05)

Nebylo by lepší tam ty učitelky hodit ?

Eulálius Blitek (Po, 16. 5. 2022 - 11:05)

Mne by zajímalo, jestli dokážete zadržovat chcaní při sraní?

Viky (Po, 16. 5. 2022 - 11:05)

zeny to nedokažou, ale muži ano, bez vetších problému.

Karel Šelsrát (Po, 16. 5. 2022 - 12:05)

Nevím, jak ostatní muži, ale já chcaní při sraní zadržet nedokážu. Jakmile začnu srát, současně začnu i chcát. Velice často začnu současně i velice hlasitě říhat, dávit a nakonec se ještě pobleju. Proto si ke každému sraní beru před sebe i kýbl. Když se mi to stalo poprvé, musel jsem se vyblejt na zem před sebe. Naštěstí to bylo na veřejném hajzlu, takže jsem tam nechal ty blity na té zemi ležet. Kdybych je měl uklízet, začal bych zvracet.

Viky (Po, 16. 5. 2022 - 12:05)

u nás se to dokonce, při některých vyšetřeních po mužích vyžaduje, vyprázdnit konečník aniž by se vymočili, při správném drženi pyje to není problém.

Emil (Po, 16. 5. 2022 - 13:05)

Viky, a ty těm mužům držíš penis, když musí vyprázdnit konečník?

Viky (Po, 16. 5. 2022 - 13:05)

Tak to opravdu neeee Emile to musí každý sám a vím že je vyjímečnè, že by se někdo pomočil a nevyprázdnil.

Návštěvník (So, 14. 5. 2022 - 09:05)

no jo tak si tu pište třeba o počasí nebo o sportu a to že se diskuze jmenuje tak jak se jmenuje ignorujte ale pak to přestane mít smysl a mohou všechny tyhle diskuze rovnou zrušit (i ty o sexu) a nechat pouze ty které se týkají zdraví a nemocí

Návštěvník (So, 14. 5. 2022 - 10:05)

Však taky ano.Úchyláci a deviantni tu nemají co dělat.A když už tak pouze řešit diagnozu a ne onanovat u svých zvrhlostí a ještě tim obtěžovat druhé.Však ona bude co nevidět nutná registrace i tady tak se to od úchylů vyčistí samo.

Standa (Po, 16. 5. 2022 - 10:05)

Je ovšem otázka, zda to jde tak snadno oddělit, jak si myslíš. Už jsem tu psal o mojí kamarádce, které se na vandru podařilo se nejprve brutálně pokadit a než jsme oklikou došli k tábořišti, tak ještě prohrála souboj s měchýřem a do té mazlavé nálože v kalhotách se navíc naplno pomočila. Skončila zřízená fakt až na chodidla. Dost to s ní tehdy zamávalo. Zkoušela o tom taky něco najit na internetu i když jsem jí uklidňoval, že se nemusí nervovat, že se to může stát každému, protože když to musí ven, tak to zkrátka jde. To už se tu konstatovalo mockrát. S odstupem času jsme se o tom bavili a říkala, jak jí překvapilo, že je poměrně dost ženských, u kterých se po prvním šoku a zhnusení nakonec dostavily příjemné pocity a vzrušení. Ostatně tady se někdy napodzim taky nějaká holka svěřovala, že se zpočátku úplně klepala hnusem, a to hlavně když cítila, jak se jí to matlá na pipinu. Ale pak se to celé nějak otočilo, a ona se vzrušila tak silně, že se nakonec i udělala. Obávám se, že registrace vyřadí spíše ty, co se tu chtějí svěřit s tím, co zažili. A naopak ti, co to tu zaplevelují, to nějak občurají a budou tady exhibovat dál.

Návštěvník (Po, 16. 5. 2022 - 13:05)

Registrace mají výrazně omezit devianty a podobná individua co se tu vydávají pod 40 nicky v různých a hlavně vždy deviantních diskuzích.Tento portál byl primárně zřízen pro potřeby informací o zdraví a ne o deviacích které tu pak naprosto převládly a tvoří tu už dominantní část portálu o zdraví.To že jsou zde jedinci co si píší i sami se sebou a u těch představ onanují a o nic jiného jim vlastně nejde protože to psaní a představa toho je plně uspokojuje,je zde také dost.Takže třeba Policie ČR tento portál vede jako velice rizikový co se různých deviantů týká.Právě že 90% reálných násilníků začíná na internetových diskuzích kde je anonymita.To nemusí být zrovna tvůj případ,ale kvůli zdraví sem asi taky nechodíš.Jsou tu ale jedinci kteří jsou už teď vyloženě zralí ,když ne na ústavní,tak zcela jistě na ambulantní léčbu.Oni to tak necítí a přijde jim to v pořádku a to už je právě ten zlom kdy už je pozdě,protože pak jim přijde normální šmírovat druhé nebo i v afektu ublížit.Jen proto aby ukojili své pudy.

Voda a víno (Po, 16. 5. 2022 - 17:05)

A že ty jsi se podepsal?

Viky (Po, 16. 5. 2022 - 17:05)

Tvůj nick je vskutku pobízející :-))

Standa (Po, 16. 5. 2022 - 17:05)

Nedějme z toho zase kovbojku. Portál doktorka má sice motto o zdraví a kráse. Ale ono není jen zdraví a krása. Život je i o potížích, problémech, malérech a podobně. Témata jako tahle vznikla spíše jako ta pohádková vrba. Aby to člověk, kterému se stal malér a nemá se komu svěřit v obavách z posměchu, nemusel v sobě dusit. To trápí většinou spíš ženské. Chlapi si o tom pokecají u piva, zasmějí se tomu a pohoda. Ale ženské se bojí svěřit i mezi sebou, protože z kamarádky může být jednou sokyně a ta to pak dá k lepšímu. Že se na podobné téma časem nabalí ti, které tyhle věci vzrušují, se dalo čekat.
Pokud jde o policii, tak ta řeší jiné věci než tyhle plkárny. A kdyby nakrásně ano, tak zrovna tohle téma je z pohledu psychologů z těch výrazně méně nebezpečných. Patří mezi nenásilné, nebolestivé a nezraňující praktiky. Dotyční to zpravidla provozují o samotě nebo ve dvojicicích, kde se v tom partneři shodnou. Pokud nějakou holku bere se pokadit do plenek a toho jejího zase bere jí přebalovat, umývat zamatlaný zadek a pičku, tak proč ne. Jim to vyhovuje a nikomu tím neubližují.
A pokud jde o mne, tak já na tohle téma už kdysi narazil v souvislosti zdravotní. Mám trochu rodově sklon k tomu, že mi z nějakého důvodu občas začnou plašit střeva a během pár minut se mi chce hrozně kadit. A není to přitom, že bych něco špatného snědl a měl průjem. Vyšetření nic jasného neukázala. A protože za sebou mám pár situací, kdy fakt nebylo kam uniknout a já to zkrátka nedal, tak jsem nakoukl i do tohoto tématu. A stále ještě občas nakouknu a jen zírám, kam se to tady zvrtává. Kombinace úchyláci versus inkvizice je asi ta nejhorší možná. Původní smysl tématu je tím úplně zničený. Být ženskou, která se chce někde svěřit, že měla plné kalhoty, tak tady asi těžko.

Karolína (Po, 16. 5. 2022 - 18:05)

No je obrovský rozdíl mezi tímbkdyž se někomu stane nehoda a mezi tím když sem někdo vášnivě píše o tom jak se posravá záměrně.Mně se jednou stalo že jsem se posrala a v životě jsem o tom nikomu neřekla.Jednalo se o povolení svěrače při obracení se v posteli ve spánku a zjistila jsem to až když jsem ucítila hrozný smrad.Jaké štěstí že jsem zrovna spala sama když tehdejší partner byl zrovna na služebce.Výměnu potahu na matraci jsem zdůvodnila vylitím červeného vína.Nevěřím že je žena která se v tom vyžívá protože jsou prostě úchylky které ženský mozek vylučuje.

Reklama

Přidat komentář