Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Elen (Po, 16. 5. 2022 - 16:05)

Jak těžké pro tebe bylo mít první dny ty plenkové kalhotky, styděla jsi se a bála se odhalení,nebo jsi to brala v pohodě a bez stresu a nic jsis z toho nedělala?

Natka (Po, 16. 5. 2022 - 22:05)

No tak ty první dny to bylo hrozné. Když mi máma i doktor řekli ať radši teď nosím ty Inko kalhotky do školy. Tak jsem si myslela že se hanbou propadnu. Naštěstí si toho snad nikdo nikdy nevšiml. Ale ty první dny jsem nosila fakt volné věci a byla úplně nesvá. Až se všichni divili. Potom jsem se ale dala tak po týdnu dohromady a vzala to tak jak to je a byla více méně v pohodě. Párkrát mě i zachránili před trapasem. Ale ani teď je nenosim pořád, spíš podle toho jak se cítím. Furt mi je trochu trapné nosit je v mých letech. A navíc si také někdy chci vzít legíny. No nic doufám že taková odpověď stačí.

Elen (St, 18. 5. 2022 - 07:05)

Moc děkuju za odpověď.

Návštěvník (Pá, 13. 5. 2022 - 19:05)

tak to máš ještě dobrý já jsem se jednou při kýchnutí i uprdl ale naštěstí nepokadil

Klitoris (St, 11. 5. 2022 - 11:05)

Ale jsem

Natka (St, 11. 5. 2022 - 08:05)

Já jsem tu byla dřív na fóru ,takže jsme dvě ,budu teda natulka

Natka (St, 11. 5. 2022 - 22:05)

Aha tak to se ti omlouvám. Promiň ono to někdy nejde poznat.

Pulec (Čt, 12. 5. 2022 - 19:05)

Ahojky co pak dneska jak se máš

Natka (Čt, 12. 5. 2022 - 23:05)

Jó docela dobré trochu hektické, bohužel i s malou nehodou. Dneska jsem měla tělocvik, takže nenosim plenkové kalhotky. Protože jsou při sportu nepříjemné a navíc by bylo divné chodit se v tělocvičně převlékat na záchod aby mě nikdo neviděl. Ale odcvičila jsem to v pohodě. Už jsem si nechala legíny a vzala si akorát jiné tričko. Přemýšlela jsem jestli si jít na záchod dát alespoň vložku, ale kamarádky už šly a tak jsem nechtěla aby mi utekli nebo abych je zdržovala. Pak jsme se tedy rozdělili a já došla na svou zastávku. Už jsem začínala trochu více potřebovat asi to ve mně ten tělocvik rozproudil. Ale musela jsem to vydržet, protože je to klasická městská zastávka, takže žádný záchod a navíc tam měl každou chvíli být autobus a další jede až za hodinu. Tak jsem nasedla a cestou se moje situace značně zhoršovala, ale snažila jsem se statečně držet. Když už jsem byla pár kilometrů od domu tak autobus najel na hrbol a lehce to že mě vytrysklo, hned jsem to zastavila i s pomocí ruky v rozkroku. To už se na mě paní vedle na sedadle koukala divně, ale dobrý když už jsem se blížila k mojí zastávce, tak další hrbol a tentokrát už jsem si cvrnkla pořádně i přes ruku a ucítila jsem ten mokrý flek, který nešel zakrýt ani dlaní. Pak už jsem naštěstí dojela na zastávku kde jsem vystupovala. Ale myslím si že i když jsem se to snažila zakrýt tak to bylo vidět a poznat a pohledy byly celkem jednoznačné. Domů už je to naštěstí kousek takže za kroucení a s rukama mezi nohama jsem došla už jen s dalším cvrknutím, které přikrmilo ten mokrý koláč. Doma na mě už mamka čekala, nejdřív byla v pohodě, pak trochu naštvaná že jsem si nevzala alespoň tu vložku. Nakonec byla hodná a ani se nenaštvala a jejímu příteli když přijel ani nic neřekla. Takže to je můj dnešní zážitek. Asi jsem se trochu rozepsala. No nic jdu spát.

Pissgame (Ne, 22. 5. 2022 - 19:05)

Ahoj. Ozvi se na email [email protected]

Tonda wet (Út, 24. 5. 2022 - 17:05)

Ahoj tvůj mail nejde asi chtěl jsem ti napsat ty se pocural do něčeho moc děkuji

Pulec (Pá, 13. 5. 2022 - 15:05)

Stane se to nevadí jsi určitě krásná slečna tak se to strati

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 19:05)

Bylo zajímavé jak si oblékala počůránou pampersku a všichni se koukali je nám 17 oběma a jak si ji dávala mezi nohy byl to zážitek já si vzala počůráne kalhotky

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 23:05)

Tak tohle jsem já opravdu nepsala, ale myslím že to pozná každý člověk který alespoň trochu přemýšlí. Ale pokud to někoho baví proč né. Jen nechápu že má někdo náladu se s tím takto zdržovat.

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 19:05)

Šli jsme s kamarádkou na Dolní Moravu,po minulém počůrání jsem si místo kalhotek vzala plenku Pampers a průsvitné legíny ať jde vidět , kamarádka měla kalhotky a rifle s dírami obě jsme se počůrali já do pampersky a kamarádka do kalhotek, džíny si sundala a pak oblékla takže moc mokré nebyli byl to hezky den,nakonec jsme si prohodili oblečení a udělali se , normálně si měníme mezi sebou použité spodní prádlo , kamarádka si vzala moji počůránou plenku a já její kalhotky,bylo to zajímavé a krásný den

Markéta (Út, 10. 5. 2022 - 00:05)

Naty, můžu se tě zeptat jestli ti někdy ta plenka protekla nebo vždy drží?

Natka (St, 11. 5. 2022 - 00:05)

Ano už se mi to stalo asi dvakrát. Můžu o tom někdy napsat ale jak chceš. Dnes už ale né jsem ráda že vše stíhám s učením na maturitu.

Hampejz (St, 11. 5. 2022 - 00:05)

Hampejz

Jana (So, 7. 5. 2022 - 17:05)

No nehody, tak ty mám skoro denně aspoň trochu proto právě nosim inkontinenční vložky ..vzdycky aspoň nekolikrat za den ucurnuti a tak nevím jednou za týden jak kdy mě to ujede prostě víc..třeba,když jdu na pivo s přáteli, nebo ,když se víc sněhu nebo si kychnu to pak je něco...
K vlozkam mám tři druhy,ale většinou používám dva a to Tena lady ultra wings,nebo tena lady comfort pak mám ještě tena lady super, ale ty jsou docela velký to už musím mít fakt kašel nebo výjimečně někam kde vím,že budu víc pít.Pak teda raději mám svetr nebo mikinu triko prostě něco delšího...aby nebyla vidět..

Tonda.wet (So, 7. 5. 2022 - 19:05)

ahoj já bohužel to mívám taky od dětství mám stim trochu problém ale bohužel nosím jen zimní kombinézy a oteplovacky s mikinou stává se mi že se při počůram do oteplovacek a zimní kombinezy mám menší problémi od malička ze zdravotních důvodů moc děkuji

Reklama

Přidat komentář