Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Pulec (Pá, 13. 5. 2022 - 15:05)

Stane se to nevadí jsi určitě krásná slečna tak se to strati

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 19:05)

Bylo zajímavé jak si oblékala počůránou pampersku a všichni se koukali je nám 17 oběma a jak si ji dávala mezi nohy byl to zážitek já si vzala počůráne kalhotky

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 23:05)

Tak tohle jsem já opravdu nepsala, ale myslím že to pozná každý člověk který alespoň trochu přemýšlí. Ale pokud to někoho baví proč né. Jen nechápu že má někdo náladu se s tím takto zdržovat.

Natka (Út, 10. 5. 2022 - 19:05)

Šli jsme s kamarádkou na Dolní Moravu,po minulém počůrání jsem si místo kalhotek vzala plenku Pampers a průsvitné legíny ať jde vidět , kamarádka měla kalhotky a rifle s dírami obě jsme se počůrali já do pampersky a kamarádka do kalhotek, džíny si sundala a pak oblékla takže moc mokré nebyli byl to hezky den,nakonec jsme si prohodili oblečení a udělali se , normálně si měníme mezi sebou použité spodní prádlo , kamarádka si vzala moji počůránou plenku a já její kalhotky,bylo to zajímavé a krásný den

Markéta (Út, 10. 5. 2022 - 00:05)

Naty, můžu se tě zeptat jestli ti někdy ta plenka protekla nebo vždy drží?

Natka (St, 11. 5. 2022 - 00:05)

Ano už se mi to stalo asi dvakrát. Můžu o tom někdy napsat ale jak chceš. Dnes už ale né jsem ráda že vše stíhám s učením na maturitu.

Hampejz (St, 11. 5. 2022 - 00:05)

Hampejz

Jana (So, 7. 5. 2022 - 17:05)

No nehody, tak ty mám skoro denně aspoň trochu proto právě nosim inkontinenční vložky ..vzdycky aspoň nekolikrat za den ucurnuti a tak nevím jednou za týden jak kdy mě to ujede prostě víc..třeba,když jdu na pivo s přáteli, nebo ,když se víc sněhu nebo si kychnu to pak je něco...
K vlozkam mám tři druhy,ale většinou používám dva a to Tena lady ultra wings,nebo tena lady comfort pak mám ještě tena lady super, ale ty jsou docela velký to už musím mít fakt kašel nebo výjimečně někam kde vím,že budu víc pít.Pak teda raději mám svetr nebo mikinu triko prostě něco delšího...aby nebyla vidět..

Tonda.wet (So, 7. 5. 2022 - 19:05)

ahoj já bohužel to mívám taky od dětství mám stim trochu problém ale bohužel nosím jen zimní kombinézy a oteplovacky s mikinou stává se mi že se při počůram do oteplovacek a zimní kombinezy mám menší problémi od malička ze zdravotních důvodů moc děkuji

Jana (Pá, 6. 5. 2022 - 14:05)

Treba nekdy zkusím jako ty Natalko natahovaci kalhotkove plenky...ale na ucuravani stačí spíš ta vložka..uvidím no...ty používáš jaké natahovaci nebo vlastně se musí řešit i velikost..já vážím 54kg.A ve škole fakt nikdo nic nepozná, že máš??

Natka (Pá, 6. 5. 2022 - 19:05)

Tak jestli si jen někdy učůrneš tak je ta vložka asi docela v pohodě. Ale mně jsou ty plenkové kalhotky i docela pohodlné, používám teda většinou molicare, musím mít pro těžký únik moči ale dělají se i pro lehčí. Samozřejmě tedy natahovací. já vážím asi 55 jsem drobné postavy a mám S. Ale jde si vybrat na stránkách podle obvodu pasu a tak. Jinak ve škole to nikdo zatím nepoznal, já nosím džíny a dobrý. U legín už to trochu vidět jde. Ale jak chceš je to na tobě. Jinak klidně můžeš napsat i nějaké starší nehody pokud jsou.

Natka (Pá, 6. 5. 2022 - 22:05)

Jinak ještě dodatek po přečtení, aby to nevyznělo divně. Žádný starší nehody psát nemusíš napsala jsem to jen proto že mně pomohlo se s tím někde svěřit. Abych nevypadala jako nějaký úchyl. I když trochu se zpožděním tak přece.

Iva (Čt, 5. 5. 2022 - 14:05)

Naposledy jsem se počůrala o velikonocích. Byla jsem s kamarádkou a její sestrou u nich doma, popíjely jsme víno a já pak usnula v křesle. Když jsem se vzbudila, byla jsem mokrá a hrozně jsem se styděla. Ale obě holky to vzaly úplně v pohodě, kamarádka mi půjčila náhradní oblečení a počůrané strčila do pračky. Nikdo další se o tom nedověděl. I když jsem si to zpočátku nechtěla připustit, musím uznat, že se mi to nakonec vlastně i líbilo.

Návštěvník (Čt, 5. 5. 2022 - 14:05)

Však mi víme honibrku

Jana (Čt, 5. 5. 2022 - 11:05)

Ono asi v každé diskuzi se najde někdo,kdo ji zneužije....v nějaké své představy.
Vložky třeba doma nenosim kvůli tomu většinou stíhám na wc to už musí být,že mám silný kašel nebo jsem nastydla, tak pak ano, ale pokud jdu ven vlastně kamkoliv nosim jak jsem psala Tena lady,tuhle jsem zkoušela i Depend..někdy mi stačí vložka na půl dne, a pak jsou dny kdy třeba 4 za den...inkontinecni kalhotky jsem nezkoušela spíš mám obavu, i z vložek,aby to nebylo na zadku moc vidět....ty ink.kalhotky kor,když nosis je do školy, třeba už jen si je vyměnit na wc a vyhodit do koše,aby si toho někdo nevšiml...nevím no..

Natka (Čt, 5. 5. 2022 - 16:05)

Je pravda že někdy je s tím měněním a tak problém, ale furt lepší než se počůrat. Jinak taky se bojím aby to nebylo vidět proto nosím volnější oblečení. Jinak mě to ale nijak neomezuje, teda kromě toho sportu.

Návštěvník (Čt, 5. 5. 2022 - 16:05)

V životě si nesportoval.Když ti hodili míč tak si v něm hodinu hledal pecku.

Tonda.wet (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

Já bohužel nejsem uchylny kripl až někdy pro děláte zánět ledvin v dětství a vypadnou vám i ledvinové kameny tak jsem zvedl na vás mrzí mě to že tu není nějaka holka co by ji to nevadilo taky

Jana (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

No tak tady asi už psát nebudu, myslela si podělit zkušenosti, ale tohle..nějaký latex s tím vůbec nesouvisí..hrozný kecy...

Natka (St, 4. 5. 2022 - 18:05)

Nepiš

Reklama

Přidat komentář