Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Jana (Pá, 6. 5. 2022 - 14:05)

Treba nekdy zkusím jako ty Natalko natahovaci kalhotkove plenky...ale na ucuravani stačí spíš ta vložka..uvidím no...ty používáš jaké natahovaci nebo vlastně se musí řešit i velikost..já vážím 54kg.A ve škole fakt nikdo nic nepozná, že máš??

Natka (Pá, 6. 5. 2022 - 19:05)

Tak jestli si jen někdy učůrneš tak je ta vložka asi docela v pohodě. Ale mně jsou ty plenkové kalhotky i docela pohodlné, používám teda většinou molicare, musím mít pro těžký únik moči ale dělají se i pro lehčí. Samozřejmě tedy natahovací. já vážím asi 55 jsem drobné postavy a mám S. Ale jde si vybrat na stránkách podle obvodu pasu a tak. Jinak ve škole to nikdo zatím nepoznal, já nosím džíny a dobrý. U legín už to trochu vidět jde. Ale jak chceš je to na tobě. Jinak klidně můžeš napsat i nějaké starší nehody pokud jsou.

Natka (Pá, 6. 5. 2022 - 22:05)

Jinak ještě dodatek po přečtení, aby to nevyznělo divně. Žádný starší nehody psát nemusíš napsala jsem to jen proto že mně pomohlo se s tím někde svěřit. Abych nevypadala jako nějaký úchyl. I když trochu se zpožděním tak přece.

Iva (Čt, 5. 5. 2022 - 14:05)

Naposledy jsem se počůrala o velikonocích. Byla jsem s kamarádkou a její sestrou u nich doma, popíjely jsme víno a já pak usnula v křesle. Když jsem se vzbudila, byla jsem mokrá a hrozně jsem se styděla. Ale obě holky to vzaly úplně v pohodě, kamarádka mi půjčila náhradní oblečení a počůrané strčila do pračky. Nikdo další se o tom nedověděl. I když jsem si to zpočátku nechtěla připustit, musím uznat, že se mi to nakonec vlastně i líbilo.

Návštěvník (Čt, 5. 5. 2022 - 14:05)

Však mi víme honibrku

Jana (Čt, 5. 5. 2022 - 11:05)

Ono asi v každé diskuzi se najde někdo,kdo ji zneužije....v nějaké své představy.
Vložky třeba doma nenosim kvůli tomu většinou stíhám na wc to už musí být,že mám silný kašel nebo jsem nastydla, tak pak ano, ale pokud jdu ven vlastně kamkoliv nosim jak jsem psala Tena lady,tuhle jsem zkoušela i Depend..někdy mi stačí vložka na půl dne, a pak jsou dny kdy třeba 4 za den...inkontinecni kalhotky jsem nezkoušela spíš mám obavu, i z vložek,aby to nebylo na zadku moc vidět....ty ink.kalhotky kor,když nosis je do školy, třeba už jen si je vyměnit na wc a vyhodit do koše,aby si toho někdo nevšiml...nevím no..

Natka (Čt, 5. 5. 2022 - 16:05)

Je pravda že někdy je s tím měněním a tak problém, ale furt lepší než se počůrat. Jinak taky se bojím aby to nebylo vidět proto nosím volnější oblečení. Jinak mě to ale nijak neomezuje, teda kromě toho sportu.

Návštěvník (Čt, 5. 5. 2022 - 16:05)

V životě si nesportoval.Když ti hodili míč tak si v něm hodinu hledal pecku.

Tonda.wet (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

Já bohužel nejsem uchylny kripl až někdy pro děláte zánět ledvin v dětství a vypadnou vám i ledvinové kameny tak jsem zvedl na vás mrzí mě to že tu není nějaka holka co by ji to nevadilo taky

Jana (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

No tak tady asi už psát nebudu, myslela si podělit zkušenosti, ale tohle..nějaký latex s tím vůbec nesouvisí..hrozný kecy...

Natka (St, 4. 5. 2022 - 18:05)

Nepiš

Jana (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

No,že by mě to extra vzrusilo ,možná trochu ta vložka,když ji mám jak ji vnímám, ale zažít větší unik někde mezi lidma no tj.spis za trest a trapas...to víš,že bych ráda,aby se mi to srovnalo...

Lenka (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

Já jsem se dneska počůrala, byla jsem dlouho svázaná v latexu a už to nešlo vydržet :-)

Tonda.wet (St, 4. 5. 2022 - 17:05)

Ahoj já bohužel to mívám taky únik ale já se při počůram do oteplovacek a zimní kombinezy když se venku ochladí i v létě nosím zimní oblečení že mi to hřeje v létě jsem od malička zmrzlík ale mám menší problém od malička jsem alergický na sluníčko a jsem po korzetu páteře moc děkuji

Jana (St, 4. 5. 2022 - 15:05)

Napsala jsem,že mi vložky nejsou nepříjemné. ....v kalhotkach sedí dobře a vlhkost, i úniky absorbuji..

Jana (St, 4. 5. 2022 - 15:05)

Cože???Čteš co píšu?O žádném vzrušení není řeč mám problém s unikem moči .....

Natka (St, 4. 5. 2022 - 16:05)

Čtu a právě proto si myslim že tě to vzrušuje.Jinak bys o tom takhle a tolik nepsala.

Jana (St, 4. 5. 2022 - 14:05)

Natalie,chtěla jsem se optat ohledně tvého...ty máš tedy nějaké problémy nebo se ti jen líbí nosit tyto pomucky...tteba vložky co nosim nejsou nepříjemné a fakt mi vvsituacich pomohou hodně, někdy se mi teda stane,že trochu proteče, ale to většinou, když se fakt hodně smeju nebo mám kašel...

Natka (Čt, 5. 5. 2022 - 00:05)

Promiň dříve jsem se k tomu nedostala koukala jsem na ligu mistrů a trochu se to protáhlo. Nevím proč má někdo za potřebí psát za mě, ale už mi to je jedno. Takže k tvojí otázce, ano mám problémy, ale mám to vrozené mám na to normálně i papír od doktora. Někdy se mi ty Inko kalhotky i líbí nosit to přiznám, ale mám je hlavně kvůli těm problém. Jinak vložky jsem párkrát zkoušela jenže já jak už jsem psala mám problém s tím že když se někdy třeba začnu smát tak začnu čůrat, ale prostě to nejde zastavit a čůrám až skoro do vyprázdnění a to potom ta vložka nepodrží. Nebo se mi prostě i stává že nedoběhnu a pak je vše v kalhotách. Jinak samozřejmě nemám vždy nějaké inkontinenční pomůcky. Třeba na sport mi je nepříjemné mít jak vložky tak plenky. Což je nic moc protože při sportu s pravděpodobnost že si učůrnu zvětšuje. Docela by mě zajímalo jak to máš ty a tím nošením. Jestli je nosíš pořád nebo kdy?
Jinak ještě k té minulé otázce na to odsouzení jsem se ptala proto, protože mě jedna babička ke které už s rodiči ani nejezdím. Úplně schazovala a odsuzovala pokaždé když se mi to stalo. Ale tím jak jsem byla ještě malá tak mě to fakt ničilo sebevědomí. Dneska už mi to je více méně jedno. Jen nechápu co je nepochopitelného pro ni na tom že někdo může mít takový zdravotní problém. Ještě doufám že si na tuto diskuzi nezanevřela kvůli pár blbcum co se vydávají za někoho jiného.

Návštěvník (Čt, 5. 5. 2022 - 06:05)

To je v pohodě,ty se taky vydáváš za někoho jinýho a ještě si vymejšlíš.Tak se neomlouvej,to je tady klasika.

Reklama

Přidat komentář