Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Natka (St, 4. 5. 2022 - 14:05)

Takže to nosíš kvůli tomu že tě to vzrušuje?To mě tedy ne.

Jana (St, 4. 5. 2022 - 10:05)

A co tím tady teda někdo sleduje tím,že se napíše o nějakém problému,nebo jak čtu i zálibe vždyť jsou to jen řádky žádná fota něčeho perverzniho...no to jen na zamyšlení...k otázce odsouzení..nevím,že by mě nekdo odsoudil za moje problémy hlavne o tom nemluvim na počkání přeci...a navíc co vím tak s udržením moči má problém i v malém množství hodně dívek, žen celkově...a jak říkám pokud se to někomu líbí tak poprosit drahou polovičku a vyjít si vstříc a nemusíme tady jak se výše píše honici nad řádky...

Návštěvník (St, 4. 5. 2022 - 10:05)

Honiči mají jiné weby než je ten o zdraví.Tam si hoňte.

Jana (Út, 3. 5. 2022 - 22:05)

Tak nevím no,zda sem teda něco publikovat...tak chápu, že dovede chlap a vzrusit, když má žena mokré kalhotky nebo se třeba i pocura, ale proč teda se nedomluvi nebo nepožadají svoji přítelkyní, ať udělá co by se jim líbilo...

Jana (Út, 3. 5. 2022 - 17:05)

Ahoj,nějak jsem narazila na tyto stránky a rekla si,že písnu .. je zajímavé co vše se tu píše.Mám zkušenosti s tímto docela dost, prodělala jsem před rokem dva silné záněty močových cest a od té doby mivavam problém s udržením moči buď mám šílené nutkání nebo ,když jdeme s přáteli na pivo nebo někam posedět bez inkontinecni vložky prostě nejdu...nevím zda je tu nějaká žena a mladá jako já a musí nosit třeba vložky tena lady..mimochodem je mi 29 let.

Natka (Út, 3. 5. 2022 - 23:05)

Ahoj určitě můžeš napsat alespoň tu bude i někdo nový, mě samotné se to stává jak už jsem psala taky dost často, ale mám tu výhodu že si to většinou užívám. Ale samozřejmě je to někdy nevhodné. Já teda radši nosím inkontinenční kalhotky ale to je asi člověk od člověka. A jinak jak už jsem psala tak mně je teď už čerstvě 19. Ještě se zeptám jestli jsi někdy měla problém s někým kdo by tě za to úplně odsoudil?

Návštěvník (St, 4. 5. 2022 - 06:05)

Bacha !!!

JankoHrasko (Út, 3. 5. 2022 - 13:05)

By ma zaujimalo, ci je tu aspon nieco realne - hlavne co sa zien tyka. Alebo su to vsetko vymyslene pribehy chlapov.

Chlap (Út, 3. 5. 2022 - 18:05)

S přítelkyní při sexu, při něm piss používáme a občas se schválně, jako vydráždění přede mnou počůrá a hupsnem na to. To teplo, co vás zalije je docela velké dráždidlo a stojí z toho jak ocelový kůl a přítelkyně je moc spokojená. Nebo tak schvélně spolu venku blbneme a děláme si navzájem patník a přítelkyně, když je venku, tak to pustí, aby nemusela běžet na záchod. Ale to je jen mezi námi a max. kamarády, ti o tom vědí. Ale dost pochybuji, že by sem něco psala. Spíš sem píšou honiči svoje představy.

SANDRA (St, 27. 4. 2022 - 02:04)

Ja sa dnes 3razi pocikala.Hned rano do červených teplakov pri venceni psika.Dcerka bola este doma a videla ma pocuranu.Poobede som isla na nakup kupila som dcere prve tangace a pri pokladni som pocitila ze curam pod šatami mam nohavičky pancusky.A teraz pred chvíľkou do tangacov a legin.Hulila som cigu na balkone.

Návštěvník (Út, 26. 4. 2022 - 23:04)

Ahojte,
jsem kluk a je mi 22 let, kdyby se našla holka co by stála o nezávislý chat ohledně vzrušení z počurání, můžeš mě kontaktovat na [email protected] samozřejmě jde o anonymní chat, ale myslím že lidem, kterým dojde že mají tuhle úchylku a stydí se za to může pomoct si o tom popsat a nějak tu úchylku "znormalizovat" .

Anonym (Ne, 24. 4. 2022 - 20:04)

Ahoj, Já se počůral dnes na 2 hodinové Prohlídce hradu kost.... ráno jsem vypil energetak a čaj, na místo jsem dorazil hodinu před desátou, kdy prohlídky začínají....
Tak jsem zašel do restaurace u draka na WC a dal si kafe a pivo na čekání.... v deset hodin jsem koupil lístek a šel k vstupní bráně, přišlo do započetí prohlídky v 10:20 asi dalších deset lidí vesměs páry....Mne ani nenapadlo že bych mohl potřebovat, jen jsem se cítil nastydlej...No a po 15 minutách v prostorách mučírny jsem dostal takové nutkání, že jsem si malinko cvrnknul do slipu, v panice jsem vyšel ven, v domnění že se někde za rohem vycuram, jenže do nádvoří vešla další prohlídka.... tak jsem se vrátil zpět do chladné budovy k ostatním.... Jenže už mne pálil celý podbřišek a já byl tak nervózní, že jsem místy měl jako by urgence kdy potřeba byla desetinásobná na několik vteřin a já furt musel chodit i při výkladu předstírat zájem o vitríny, abych to vydržel, kontroloval jsem v odrazu v nich odraz rozkroku mých těsných džín v panice aby tam nebyl flíček... Prošli jsme horní paláce a já byl jako v hypnóze, klepal se napětím i zimou, potřeba se intenzivně stupňovala, průvodce dělal práci super a vše do detailu popisoval, jenže... Já už se nedokázal na nic soustředit... Došli jsme na ochozy a poslední nádvoří, kde jsem znova ucurnul při pohledu na údolí, to už byl malý flíček pod poklopcem asi cm ale nebyl moc vidět.. jenže z tohoto nádvoří nám bylo řečeno že se jde ještě do černé kuchyně... Malá místnost s velkými kamny, a hodně lidí, nemohl jsem chodit ani přešlapování, celý zoufalý jsem přešel na kraj do rohu a otočil se čelem ke zdi a předstíral pohled na pánve, když jsem najednou úplně bez varování cítil jak se rozlévá teplo kolem mého penisu... zasekl jsem celé tělo a ztuhl v šoku, otočil se do místnosti jestli si toho někdo nevšiml, jenže na mém rozkroku k mé hrůze byl asi 6 centimetrový flek, dal jsem před něj ruce, jenže průvodce pokládal otázky a řešila se díra na splaveniny...V tom přišla hrozná urgence a já ji neustál a začal naplno čůrat do kalhot, slipu....tak 3 freriny jako by se nic nedělo a pak vyrazil silný proud normálně přes látku ryfli, samozřejmě caknuti na zem, já vrazil ruku do rozkroku a předklonit se abych to zastavil.... Místnost štíhlá a já cítil všechny pohledy na sobě, vyndal ruku z rozkroku a zavřel oči v pláči...Dalších asi 20 vteřin naplno cural do kalhot, bot.. podemnou louže a když sycení ustalo a já otevřel oči, uslzené přejel pohledy lidí v místnosti.. nezmohl se na slovo a celý se klepal stresem... přešel jsem k páru u zadní stěny a požádal je o pomoc a ukázal na své promáčené džíny, odpověď byla já vím, pan my dal zákryt na přechod z této místnosti asi k 300 metrů vzdálenym toaletam... cestou jsme potkali nově příchozí prohlídky, nedalo se jim vyhnout a občas jsem zaslechl smích... Jenže jsem klopili studem pohled na víc se nezmohl...
Poděkoval jsem před toaletami páru za doprovod a krytí, paní šla také dovnitř a ukázala mne cestu až na pány, bylo to sice už k ničemu ale v batůžku jsem měl věci na odpolední cvičení a po očištění asi tunou papíru a hodině uvnitř jsem dokázal vylézt ven, všichni z prohlídky už byli pryč, jen pár pohledu od hostů restaurace svižně jsem zmizel na parkoviště k autu, začalo pršet a já ještě dvakrát musel stavět protože jsem nemohl udržet ani malé množství... V autě asi uvolněním jsem se rozbrečel a vyrazil domů

Návštěvník (Ne, 24. 4. 2022 - 04:04)

Navštivte JIP a přehodnoťte své blbé příspěvky o dávání plen za trest, je tu hodně vláken o čůrání a kakání. Až je budete ze zdravotních důvodů potřebovat ,nebo vaši blízcí. Budete rádi, že vám je zdravotní sestry a bratři s úsměvem vymění. Každý to štěstí nemá ani v domácí péči, se nedokáží někteří slušně a s láskou k ležícím chovat.

SANDRA (So, 23. 4. 2022 - 19:04)

Ahoj Majka.preco si s toho rada?Mna to vzrusuje od puberty cikanie .

SANDRA (Pá, 22. 4. 2022 - 05:04)

Dnes bol u mna bratranec.Popijali sme vinko.Mala som oblečené legíny zarezane v pindulke.Vinko mi stupalo do hlavy bola som nadržaná aj opita.Zadriemala som prebralo ma az ked mi bolo treba curat.Bratranec hral hru.Pocurala som sa pred nim.

Štěpán (Pá, 22. 4. 2022 - 14:04)

Jakto že jsi neměla plinku?

SANDRA (So, 23. 4. 2022 - 07:04)

Ahoj Stefan.Nemala som plienku.Ale dnes mam natahovacie plienkové nohavičky na sebe.

SANDRA (Čt, 21. 4. 2022 - 08:04)

Ja dnes práve teraz do natahovacich plienky.

stano (Ne, 17. 4. 2022 - 11:04)

Mam 28 rokou s stalo sa to minulého roku v októbri

Jedného pekného slnečného dna mi napísala kamarátka na fb ci nepôjdeme na turistiku do tatier. Ja som súhlasil ze fajn nápad. Sli sme z Hrebienka smerom na Rainerovu chatu a potom na zamkovskeho chatu. Turistika bola fajn, počasie prialo uzivali sme si vyhlady na nase tatry. Na zamkovskeho chate sme si dali nejake to pivecko kavu a pomaly sme sa zacali zberat na Hrebienok. Ked sme vyrazili zastihla nas burka. Tak sme museli vytiahnut prisplaste. Ked sme dosli na Rainerovu chatu neustale prsalo a lialo. No mohlo tam byt aj cca niekolko stoviek turistov. Ved po pozante uzke chodniky a a vy idete v burke a v prsipalstoch zasebou v rade. Po ceste smerom od Rainerovej chaty na Hrebienok mi uz bolo treba riadne cikat. No proste zabudnite ze sa atm len tak vycikate. Ideme v zastupoch po uzkach chodnikoch ak niekto zastavi tak zastanu vsetci.

Tak som si pvoedal ze to nejako vydrzim na ten hrebienok, aj ked sa potreba cikanie neustale zvysovala. Povedal som to aj kamaratke, ona na to ze aj ona potrebuje tiez ale ze to snad vydrzi. KEd sme dosli na Hrebienok tak strasny pred pred WC aj pred lanovkou, ktora odchadzala o 5 minut. Kamratka ma prehovorila aby sme sli an tu lanovku kedze je posledna a peso ist dole do Smokovca v tekej buzke isť nechce. SOm jej sice vravel ze uz to skoro envydrzim, no ona ze aj jej treba tiez cikat ze enjako to zvaldneme. KEd sme nastupili do lanovky som vedel ze je zle. Kedze tam bolo stasne vela ludi tak som jej napisal do telefonu, ze ja to asi nevydrzim. NEchel som tam sepkat aby to nikto nepocul. Ona mi na to povedala ze co uz ak sa pocikam smiat sa mi nebude, ved stat sa to moze kazdemu. Neviem z akch dovodov sme stali v lanovke asi este cca 20 minut.

Prsipalsten sme mali na sebe mal ich každý az po kolena boli dlhe. KEd sme začali lanovky krizovat tak som si cvrkol doo boxeriek par krat, no bohuzial premokli a urcite bobl vidno flak ja na firliach, ale kedze som mal na sebe prsiplast tak nic nebolo vidno Kamaratka z vyrazu mojej tvare vedela ze je zle, objala ma a povedala ze ak uz aj nevydrzim, tak sa misat nebude ze to zoberie v pohode.. Ona sa priznala ze tiez sama nevie ci to zvladne

NO nebudem chodiť okolo horúcej kase ak lanovka zastala to pozná asi každý. lanovka zastavila a kazdy po mm krookoch sa posuva, ked sme presli cez turnikety tak proste povolili zvierače na mocovocm mechuri a ja som to uz nevedel zastavit. Len som jej stisol ruku. Ona vedela co sa deje a ja si tam len tak pod prsiplastom cikal do rifiel.

*No pocikal som sa uplne na komplet aj mlaka bola podo mnou urcite. Ale kedze som mal na sebe prisplast tak nic nebolo vidno. Kamaratka vyletela von ani nesla na wc vedela ze by tam bol dlhy rad a nestihla by urcite, tak sa vickala vonku za autom.

Potom ma objala a povedala ze v pohode ze sa to stava a nic si z toho nemam robit

tak to bol moj pribeh. Naberie niekto odvahu a napise ako on, ona nestihli na wc

Natka (Pá, 15. 4. 2022 - 23:04)

Takže po nějaké odmlce se opět hlásím, učení na maturitu mám v plném proudu, ale i tak se mi omylem povedla nehoda. Včera večer jsem byla na párty v jednom klubu. Odvoz jsem měla takže jsem mohla pít jak jsem chtěla. Užívala jsem si to. Byla jsem tam s kamarádkami že základky, které už moc nevídám. Zábava byla v plném proudu a já už hezky řečeno byla docela ovíněná. Byly jsme tam v kroužku tak 7 lidí co se známe. Jedná s kamarádek vyprávěla nějakou vtipnou historku, už si ani nepamatuju co. Bylo to něco se šéfem na horách. Všichni jsme se šíleně smáli. A vůbec mi nic nepřišlo divné, jenže najednou se tři kamarádi co byli proti mně přestali smát a moje kamarádka Kiki. Mi řekla Naty ty jsi se počůrala? V tu chvíli jsme si uvědomila co se stalo a cítila jsem to teplo na nohách. Podívala jsem se mezi nohy abych zkontrolovala situaci, bylo to tak jak jsem čekala obří flek přes světlé džíny. To nebylo jenom čurnutí já se smíchy normálně počůrala. Odběhla jsem na záchod, v kabelce sice nosím pořád náhradní plenku, ale ta mi byla více méně k ničemu. Samozřejmě jsem si ji v kabince vzala abych alespoň neměla pipinu v tom mokru a moči ono to není moc zdravý. Flek jsme se sice snažila osušit, bylo to ale dost marné. Nakonec jsem se tam i tak vrátila sedli jsme si ke stolu a nikdo až na pár poznámek už to neřešil, ale jejich první výraz byl opravdu zajímavý. Ale ruku na srdce kdo by se tak netvářil, kdyby viděl bývalou třídní lady jak si čůrá do kalhotek na veřejnosti. Doma jsem to vše tiše schovala a dnes i vyprala. Zážitek krásný a po delší době skvělý pocit. Snad se mi zase něco povede.

Reklama

Přidat komentář