Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Anonym (Ne, 24. 4. 2022 - 20:04)

Ahoj, Já se počůral dnes na 2 hodinové Prohlídce hradu kost.... ráno jsem vypil energetak a čaj, na místo jsem dorazil hodinu před desátou, kdy prohlídky začínají....
Tak jsem zašel do restaurace u draka na WC a dal si kafe a pivo na čekání.... v deset hodin jsem koupil lístek a šel k vstupní bráně, přišlo do započetí prohlídky v 10:20 asi dalších deset lidí vesměs páry....Mne ani nenapadlo že bych mohl potřebovat, jen jsem se cítil nastydlej...No a po 15 minutách v prostorách mučírny jsem dostal takové nutkání, že jsem si malinko cvrnknul do slipu, v panice jsem vyšel ven, v domnění že se někde za rohem vycuram, jenže do nádvoří vešla další prohlídka.... tak jsem se vrátil zpět do chladné budovy k ostatním.... Jenže už mne pálil celý podbřišek a já byl tak nervózní, že jsem místy měl jako by urgence kdy potřeba byla desetinásobná na několik vteřin a já furt musel chodit i při výkladu předstírat zájem o vitríny, abych to vydržel, kontroloval jsem v odrazu v nich odraz rozkroku mých těsných džín v panice aby tam nebyl flíček... Prošli jsme horní paláce a já byl jako v hypnóze, klepal se napětím i zimou, potřeba se intenzivně stupňovala, průvodce dělal práci super a vše do detailu popisoval, jenže... Já už se nedokázal na nic soustředit... Došli jsme na ochozy a poslední nádvoří, kde jsem znova ucurnul při pohledu na údolí, to už byl malý flíček pod poklopcem asi cm ale nebyl moc vidět.. jenže z tohoto nádvoří nám bylo řečeno že se jde ještě do černé kuchyně... Malá místnost s velkými kamny, a hodně lidí, nemohl jsem chodit ani přešlapování, celý zoufalý jsem přešel na kraj do rohu a otočil se čelem ke zdi a předstíral pohled na pánve, když jsem najednou úplně bez varování cítil jak se rozlévá teplo kolem mého penisu... zasekl jsem celé tělo a ztuhl v šoku, otočil se do místnosti jestli si toho někdo nevšiml, jenže na mém rozkroku k mé hrůze byl asi 6 centimetrový flek, dal jsem před něj ruce, jenže průvodce pokládal otázky a řešila se díra na splaveniny...V tom přišla hrozná urgence a já ji neustál a začal naplno čůrat do kalhot, slipu....tak 3 freriny jako by se nic nedělo a pak vyrazil silný proud normálně přes látku ryfli, samozřejmě caknuti na zem, já vrazil ruku do rozkroku a předklonit se abych to zastavil.... Místnost štíhlá a já cítil všechny pohledy na sobě, vyndal ruku z rozkroku a zavřel oči v pláči...Dalších asi 20 vteřin naplno cural do kalhot, bot.. podemnou louže a když sycení ustalo a já otevřel oči, uslzené přejel pohledy lidí v místnosti.. nezmohl se na slovo a celý se klepal stresem... přešel jsem k páru u zadní stěny a požádal je o pomoc a ukázal na své promáčené džíny, odpověď byla já vím, pan my dal zákryt na přechod z této místnosti asi k 300 metrů vzdálenym toaletam... cestou jsme potkali nově příchozí prohlídky, nedalo se jim vyhnout a občas jsem zaslechl smích... Jenže jsem klopili studem pohled na víc se nezmohl...
Poděkoval jsem před toaletami páru za doprovod a krytí, paní šla také dovnitř a ukázala mne cestu až na pány, bylo to sice už k ničemu ale v batůžku jsem měl věci na odpolední cvičení a po očištění asi tunou papíru a hodině uvnitř jsem dokázal vylézt ven, všichni z prohlídky už byli pryč, jen pár pohledu od hostů restaurace svižně jsem zmizel na parkoviště k autu, začalo pršet a já ještě dvakrát musel stavět protože jsem nemohl udržet ani malé množství... V autě asi uvolněním jsem se rozbrečel a vyrazil domů

Návštěvník (Ne, 24. 4. 2022 - 04:04)

Navštivte JIP a přehodnoťte své blbé příspěvky o dávání plen za trest, je tu hodně vláken o čůrání a kakání. Až je budete ze zdravotních důvodů potřebovat ,nebo vaši blízcí. Budete rádi, že vám je zdravotní sestry a bratři s úsměvem vymění. Každý to štěstí nemá ani v domácí péči, se nedokáží někteří slušně a s láskou k ležícím chovat.

SANDRA (So, 23. 4. 2022 - 19:04)

Ahoj Majka.preco si s toho rada?Mna to vzrusuje od puberty cikanie .

SANDRA (Pá, 22. 4. 2022 - 05:04)

Dnes bol u mna bratranec.Popijali sme vinko.Mala som oblečené legíny zarezane v pindulke.Vinko mi stupalo do hlavy bola som nadržaná aj opita.Zadriemala som prebralo ma az ked mi bolo treba curat.Bratranec hral hru.Pocurala som sa pred nim.

Štěpán (Pá, 22. 4. 2022 - 14:04)

Jakto že jsi neměla plinku?

SANDRA (So, 23. 4. 2022 - 07:04)

Ahoj Stefan.Nemala som plienku.Ale dnes mam natahovacie plienkové nohavičky na sebe.

SANDRA (Čt, 21. 4. 2022 - 08:04)

Ja dnes práve teraz do natahovacich plienky.

stano (Ne, 17. 4. 2022 - 11:04)

Mam 28 rokou s stalo sa to minulého roku v októbri

Jedného pekného slnečného dna mi napísala kamarátka na fb ci nepôjdeme na turistiku do tatier. Ja som súhlasil ze fajn nápad. Sli sme z Hrebienka smerom na Rainerovu chatu a potom na zamkovskeho chatu. Turistika bola fajn, počasie prialo uzivali sme si vyhlady na nase tatry. Na zamkovskeho chate sme si dali nejake to pivecko kavu a pomaly sme sa zacali zberat na Hrebienok. Ked sme vyrazili zastihla nas burka. Tak sme museli vytiahnut prisplaste. Ked sme dosli na Rainerovu chatu neustale prsalo a lialo. No mohlo tam byt aj cca niekolko stoviek turistov. Ved po pozante uzke chodniky a a vy idete v burke a v prsipalstoch zasebou v rade. Po ceste smerom od Rainerovej chaty na Hrebienok mi uz bolo treba riadne cikat. No proste zabudnite ze sa atm len tak vycikate. Ideme v zastupoch po uzkach chodnikoch ak niekto zastavi tak zastanu vsetci.

Tak som si pvoedal ze to nejako vydrzim na ten hrebienok, aj ked sa potreba cikanie neustale zvysovala. Povedal som to aj kamaratke, ona na to ze aj ona potrebuje tiez ale ze to snad vydrzi. KEd sme dosli na Hrebienok tak strasny pred pred WC aj pred lanovkou, ktora odchadzala o 5 minut. Kamratka ma prehovorila aby sme sli an tu lanovku kedze je posledna a peso ist dole do Smokovca v tekej buzke isť nechce. SOm jej sice vravel ze uz to skoro envydrzim, no ona ze aj jej treba tiez cikat ze enjako to zvaldneme. KEd sme nastupili do lanovky som vedel ze je zle. Kedze tam bolo stasne vela ludi tak som jej napisal do telefonu, ze ja to asi nevydrzim. NEchel som tam sepkat aby to nikto nepocul. Ona mi na to povedala ze co uz ak sa pocikam smiat sa mi nebude, ved stat sa to moze kazdemu. Neviem z akch dovodov sme stali v lanovke asi este cca 20 minut.

Prsipalsten sme mali na sebe mal ich každý az po kolena boli dlhe. KEd sme začali lanovky krizovat tak som si cvrkol doo boxeriek par krat, no bohuzial premokli a urcite bobl vidno flak ja na firliach, ale kedze som mal na sebe prsiplast tak nic nebolo vidno Kamaratka z vyrazu mojej tvare vedela ze je zle, objala ma a povedala ze ak uz aj nevydrzim, tak sa misat nebude ze to zoberie v pohode.. Ona sa priznala ze tiez sama nevie ci to zvladne

NO nebudem chodiť okolo horúcej kase ak lanovka zastala to pozná asi každý. lanovka zastavila a kazdy po mm krookoch sa posuva, ked sme presli cez turnikety tak proste povolili zvierače na mocovocm mechuri a ja som to uz nevedel zastavit. Len som jej stisol ruku. Ona vedela co sa deje a ja si tam len tak pod prsiplastom cikal do rifiel.

*No pocikal som sa uplne na komplet aj mlaka bola podo mnou urcite. Ale kedze som mal na sebe prisplast tak nic nebolo vidno. Kamaratka vyletela von ani nesla na wc vedela ze by tam bol dlhy rad a nestihla by urcite, tak sa vickala vonku za autom.

Potom ma objala a povedala ze v pohode ze sa to stava a nic si z toho nemam robit

tak to bol moj pribeh. Naberie niekto odvahu a napise ako on, ona nestihli na wc

Natka (Pá, 15. 4. 2022 - 23:04)

Takže po nějaké odmlce se opět hlásím, učení na maturitu mám v plném proudu, ale i tak se mi omylem povedla nehoda. Včera večer jsem byla na párty v jednom klubu. Odvoz jsem měla takže jsem mohla pít jak jsem chtěla. Užívala jsem si to. Byla jsem tam s kamarádkami že základky, které už moc nevídám. Zábava byla v plném proudu a já už hezky řečeno byla docela ovíněná. Byly jsme tam v kroužku tak 7 lidí co se známe. Jedná s kamarádek vyprávěla nějakou vtipnou historku, už si ani nepamatuju co. Bylo to něco se šéfem na horách. Všichni jsme se šíleně smáli. A vůbec mi nic nepřišlo divné, jenže najednou se tři kamarádi co byli proti mně přestali smát a moje kamarádka Kiki. Mi řekla Naty ty jsi se počůrala? V tu chvíli jsme si uvědomila co se stalo a cítila jsem to teplo na nohách. Podívala jsem se mezi nohy abych zkontrolovala situaci, bylo to tak jak jsem čekala obří flek přes světlé džíny. To nebylo jenom čurnutí já se smíchy normálně počůrala. Odběhla jsem na záchod, v kabelce sice nosím pořád náhradní plenku, ale ta mi byla více méně k ničemu. Samozřejmě jsem si ji v kabince vzala abych alespoň neměla pipinu v tom mokru a moči ono to není moc zdravý. Flek jsme se sice snažila osušit, bylo to ale dost marné. Nakonec jsem se tam i tak vrátila sedli jsme si ke stolu a nikdo až na pár poznámek už to neřešil, ale jejich první výraz byl opravdu zajímavý. Ale ruku na srdce kdo by se tak netvářil, kdyby viděl bývalou třídní lady jak si čůrá do kalhotek na veřejnosti. Doma jsem to vše tiše schovala a dnes i vyprala. Zážitek krásný a po delší době skvělý pocit. Snad se mi zase něco povede.

Linda (Ne, 17. 4. 2022 - 10:04)

Tak tohle by byl přímo ideální scénář před tou mojí bývalou spolužačkou, jen nevím, jestli bych na to měla odvahu takhle na veřejnosti. Na druhou stranu, když už to v těch gatích je, tak s tím člověk stejně už nic moc nenadělá a musí si nějak poradit. Asi do toho půjdu.

Natka (Po, 18. 4. 2022 - 02:04)

Je to tak když už to pustíš není cesty zpět, ale zase na druhou stranu když jsi holka a je to v uvozovkách jen počuraní, tak to stejně po nějaké době nikdo neřeší, ale jde i o kolektiv. Pokud do toho půjdeš tak ti přeju hodně štěstí a dobře si to rozmysli. A pak napiš jak to dopadlo.

Petr (So, 16. 4. 2022 - 21:04)

Jsem rád že jsi zase zpět, teď ještě máťa a Alena.

Furtbychcal (So, 9. 4. 2022 - 15:04)

Jsem se pochcal včera, předevčírem, před předevčírem, před předepředvčírem a pochčiju se dneska, pochčiju se zítra,

Tomáš (So, 9. 4. 2022 - 13:04)

http://imgway.cz/s/hi2J - Takhle mě mamka trestá no. Má dvě vařečky a dostávám někdy jedním, někdy oběma konci. A někdy jak dostanu nasekáno, tak musím být nahý a svázaný, kdy my mamka přiváže jeden konec za nohy a druhý za ruce a musím klečet a čúrat do lavoru. To je trest na jednu nebo dvě hodiny. Dneska se nakupily průšvihy a tak mě seřezala a pak jsem klečel 2 hodiny, ale už to mám za sebou. Ale zapomněl jsem se předtím vyčúrat, tak jsem načúral do lavoru.

Majka (So, 9. 4. 2022 - 12:04)

Tak podle názvu tématu přiznávám, že naposledy jsem se počůrala v 18ti po maturitním večírku, což byla docela ostuda, ale naštěstí mi to už neměl kdo připomínat. A jednou jsem si učúrla ve 20ti ve výtahu než jsem dojela domů. Ale to nebylo nejhorší. V osmé třídě jsme se sestřenkou stanovaly. Vycházely jsme spolu dobře i když to kazili prarodiče, kteří sestřence předhazovali, jak mi to jde ve škole, jak jsem slušná a prostě pomalu dokonalá což jí lezlo na nervy a mě taky. Tentokrát jsem se rozhodla, že dokonalá nebudu a taky se před ní trochu ztrapním. Dívaly jsme se na horory a v noci se vzájemně strašily a já si řekla, že se v noci počůrám. Nebylo jednoduché se uvolnit natolik, abych to pustila, ale povedlo se a já si čůrala pod sebe jako mimino. K ránu jsem se to snažila před sestřenkou ,,utajit”, ale nakonec jsem se přiznala. Pohled na mě, jak tam sedím počůraná a ponížená jí evidentně potěšil a já vůbec nevím, co mě to napadlo, ale řekla jsem sestřence, že se mi to sem tam stane a požádala jsem jí o diskrétnost, což byla chyba. Sestřenka se prokecla ve škole a já byla do konce základky za počůranou šprtku, počůránka, a další hezké přezdívky.

Linda (Ne, 10. 4. 2022 - 13:04)

I když to asi nebylo úplně jednoduché vydržet ty posměšky, tak by mě stejně zajímalo, jestli se ti to alespoň trochu nelíbilo. Já jsem měla spolužačku, která to taky sem tam nevydržela a učúrla si a i když bych jí to do očí nikdy neřekla, tak právě její nehody mě donutily přemýšlet, že bych to chtěla zkusit taky, i když mi to přišlo pěkně uhozrné. Ona si teda taky užila toho posměchu až až. Nedávno jsem zjistila, že chodíme na stejnou vysokou a napadlo mě, jestli by jí nepotěšilo, kdyby se mi stala taky nějaká malá nehoda do gatí. Jen mám trochu obavy, aby jí nedošlo, že jsem to udělala schválně. Jsem docela zvědavá, jestli by to třeba někomu řekla. Nerada bych byla nějak veřejně za počúrandu, ale chvilku bych ten posměch snad zvládla a v našem věku by se na to snad rychle zapomnělo. Jen nevím jak na to.

Majka (So, 23. 4. 2022 - 12:04)

Ze začátku to bylo dost ponižující, když se mi spolužáci posmívali, ale pak jsem si asi zvykla, i když příjemné to moc nebylo. Ale když si na to vezmu zpětně, tak nelituju, že jsem do toho šla.

Návštěvník (So, 23. 4. 2022 - 22:04)

A máš ještě nějaké nehody do kalhotek?

Natka (Ne, 10. 4. 2022 - 23:04)

Ještě jak píšeš že nevíš jak na to. Možnosti je hodně cesta ze školy, nehoda když budeš u ní nebo u tebe doma, případně jestli budete někde na víkend spolu, nevím jak dobře se znáte. Možnosti je spousta, hlavně ale neudělat něco čeho by člověk později litoval.

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 00:04)

Marko a co nějaké nehody další, kašleš na to

Reklama

Přidat komentář