Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

swix (St, 20. 4. 2022 - 09:04)

Napsal jsem. Odkud jsi?

Gábina (Po, 18. 4. 2022 - 15:04)

Už tu byl několikrát trest v podobě nošení oblečení. Můj 19-letý syn, který váží 110 kilo, dostává trest v podobě nošení lacláčů a červené kostkované košile. Říkám mu ať se sebou něco dělá a pořád není. Přední lacl mu vytáhnu až k bradě a kšandy pořádně utáhnu. Musím mu to ráno zapnout a pak zase jak přijde odepnout, protože to jde těžce. Už se o to párkrát pokoušel a pak to nezapnul a kalhoty mu pak padaly. Poklopec je hodně vysoko a syn to má vycpané plenami a čúrá do nich. Takhle to má dva dny po sobě. A spolužáci se mu pěkně smějí. No a musí mi občas poslat fotku, tady stojí na autobusové zastávce - http://imgway.cz/s/hi50

Spankbob (Pá, 22. 4. 2022 - 11:04)

Tak to fakt ultrabizár!

Swix (Ne, 17. 4. 2022 - 22:04)

Má nekdo zkušenosti, vi, jestli se dá péřová nylonová bunda naleštit? Aby byla lesklejší? Děkuji za případnou odpověď.

Pavel TNF (Po, 18. 4. 2022 - 12:04)

Taky jsem sháněl a nikdo mi nedokázal odpovědět a poradit. Když ji stříknu lesklým lakem, ale jakým? Oloupe se z ní a bude to vypadat jak staré špatně přelakované auto?

Swix (Ne, 17. 4. 2022 - 09:04)

Našla by se holka na Ostravsku, co má ráda péřovky?

Spráskat holku (St, 6. 4. 2022 - 02:04)

Spráskat holku v bundě? Proč ne? Ale to by muselo být pořádným řemenem aby to bylo přes tu naducanou šustivou látku cítit. A na každý ráně si dát záležet. Jo jasně,může se stát, že někde trochu povolí nit, zmačká se látka ale to k tomu patří. Já si taky pamatuju v dobách mého mládí, žádné dlouhé domluvy, křik nebo vyhrožování. Stačilo holce říct aby nastavila zadek a už měl pásek nebo prut posvícení. A bunda taky.

Pavel TNF (Út, 5. 4. 2022 - 17:04)

Na zimu ty tlusté a na léto ty tenké. A všechny dostanou pořádně zabrat.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 08:03)

Nosím celý rok, jak je trochu tepleji, tak ty tenké a jinak v zimě ty silné víc vycpané.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 08:03)

Boda je mrtev ( Covid).

Tresty? (Ne, 27. 3. 2022 - 19:03)

To jsou teda tresty. Ještě si pamatuji dobu, kdy nejrozšířenějším trestem byl výprask. Řezaný byly i docela velký holky. A jedna holka že školy měla dohodu s rodiči, že na sobě může mít při výprasku bundu. Táta prý vždycky říkal, pojď ven Stáňo, je třeba vypráskat bundu! A šlo se za barák. Dlouhá, tmavě modrá. Bylo to někde na Šumavě, rok asi 2001.

Pavel (Út, 15. 3. 2022 - 18:03)

Nošení napevno přišitých kšand a popruhů se zapínáním vzadu na řemínky

Ahoj. Mě by zajímalo jestli někdo má takový trest jako já. Musím do školy nosit kalhoty, na které mi moje mamka jako švadlena napevno přišila látkové kšandy. Vepředu jsou pevně přišité a mají středový popruh H jako nosily malé děti. Vzadu mi je mamka zapínala na knoflík, ale podezřívala že si je odepínám a schovávám do kalhot, a tak mi našila nové a vzadu se zapínají dírkami na látkové řemínky. A tam to já neodepnu ani nezapnu. Mamka mi ráno řemínky zapne a jak přijdu ze školy tak odepne. A pokud ještě zlobím, tak musím v kalhotech s popruhama klečet a mamka vzadu posune řemínek na pátou nebo šestou dírku a utáhne je a mě popruhy tlačí do ramen a musím v tom klečet. Minulý týden byla naše třída osmá na lyžáku a já musel za deváťákama a ty se mě nasmály. Dva kluci co seděli za mnou mi na řemínku zapnuly kšandy o dírku navíc a mě utáhly a mamka doma poznala, že nejsou správně zapnuté a ještě řemínek utáhla a musil jsem klečet. Nevím co mám dělat, kalhoty s popruhy a řemínky musím nosit a prý i na střední školu budu nosit. Je to ponižující. Mamka ví, že se vykadím vždycky ráno a tak přes den čúrat můžu. I tak mi dává i plenu, protože kdyby mě chytla velká tak nechci spolužáky obtěžovat aby mi rozepnuly a pak zase zapnuly řemínky. A někdy když hodně zlobím, tak mi dá kalhoty které jsou dívčí a nemají otvor vepředu a já tak musím čúrat do plen které mám. Je to ponižující. Včera jsem normálně zapnutý řemínek na první dírku ale musel jsem pak doma klečet a mamka je zapnula na čtvrtou dírku a kšandy tak utáhla.

Návštěvník (So, 12. 3. 2022 - 14:03)

Máme koupené další čtyři péřovky RETRO NUPTSE JACKET TNF BLACK. Hned jsme je zaběhli při sexu a v koupelně.

Lukáš (Út, 1. 2. 2022 - 02:02)

Já když jedu na jezero olomouckých Poděbrad se otužovat a jsem úplně nahatej tak si dám mezi nohy zapnutou bundu a dělám si sní dobře a je to kurevský adrenalin chodí tama lidi na prochajdu ale dělám to nenápadně a říkám si že až by nuda pláži šli nějaké holky a já měl péřovku mezi nohama a jak by šli že bych pokračoval s děláním se do bundy jak budou reagovat prostě pokračovat jako bych je neviděl.

Davidos (Ne, 30. 1. 2022 - 08:01)

A co péřové peřiny a polštáře?:) ma rad nekdo?

Návštěvník (Ne, 30. 1. 2022 - 18:01)

Máme dvě černé deky, na nich je vše krásně vidět a máme sešité tenké péřovky do deky a tlusté TNF Nuptse do deky. Péřové polštáře máme, ale peřiny ne. V posteli máme naházené péřové bundy a do nich se zavrtáme a aby nepadaly, tak máme kolem postele zábrany. Když v tomhle chaosu šukáme, tak je prostě něco špinavé a mokré, ale tím se nikdo moc nezabývá, ono to uschne a vypere se, když už je to moc. Jednu bundu na sobě a jde se na to, ono se musí zkusit, jak je sex v nich příjemný a jsme pěkně v měkoučkém. Holky to taky moc baví a když se ta moje kočička a milenka spolu rozjedou, tak je docela mokro, když tam za nima potom vlezu a přidám se. Vždy v tom usneme a sprchu, sušení a větrání bund a dek řešíme až po probuzení. Obě holky jsem naučil doma chodit nahé nebo v erotických tangách a v péřovce. Já když příjdu domů, tak se svléknu a vezmu si na sebe taky péřovku. Na zimu máme na sobě džíny, já normální a holky s dírou v rozkroku a nebo se udělá. Dovádíme se šlehačkou, olejíčkem, jahodami, borůvkami, melounem - ten je masakrální, jak je hodně šťavnatý, to jsme po něm docela zamatlaní, někdy bereme med a dobrý je džem. A že máme bundy a džíny zapatlané? To fakt neřešíme, důležitý je výsledek. Dobré je být v bílém a polít se červeným vínem, to byla nechtěná nehoda, ale výsledek vypadal dobře, jen to praní nebylo jednoduché, ono i po jiných věcech není hračka, třeba po borůvkách jsou skvělé fleky. Tohle do postele netaháme a po hrátkách skončíme všichni v oblečení ve vaně a v ní se teprve postupně svlékáme. Do postele si vezmeme na sebe jen bundy a hezky usneme.

Lukáš (Pá, 28. 1. 2022 - 00:01)

Pamatuji si když mi bylo zhruba 13 let což bylo někdy v roce 1998 tehdy se nosily zimní kombinézy bohužel jsem tehdy ve svém dětství žádnou zimní kombinézu neměl ale jiní ano těšil jsem se až napadne sníh a když napadnul tak jsem měl naplánováno že pojedu do jedné obce kde mě nikdo nezná od nás zhruba 10 až 14 km bobovalo se v dané obci kde dávají lišky dobrou noc sáňkovalo se tam mimo obec na odlehlém místě lesík louka potůček atd. Dojel jsem na místo a byla tam banda děcek holky kluci prostě míchanina byly tam holky starší než já některé mladší taková pubertální partička i mladší a chtěl jsem se proběhnout nahej před nimi vzít svou bundu a dělat si sní dobře tehdy mě zajímalo jak budou reagovat což bylo jasný že se budou řehnit což jsem na sebe upoutal pozornost a nejlepší bylo když jsem se zklouznul nahej na velkém pytli holky si dělali prdel že se mám s nimi zklouznout což jsem se s nimi svezl a jak jsme byly dole tak jsem začal šukat jedny holce na kombinézu pamatuji si že to byla barevná zimní kombinéza s kapucí ale nechtěl jsem být jen u jedné kombinézy či u bundy tak jsem to střídal jak ponožky ale skutečně si zádama lehali mezi nohy na péro pamatuji že jsem se chtěl udělat na ty barevné kombinéze a že jsem se udělal jiný holce nešlo to jak mi jedna ležela mezi nohama tak už mi začal lechtat a bylo konec už to nešlo byl jsem udělanej sice se smáli ale mě to nevadilo protože mě neznali tudíž neměli koho drbat. Rychlé jsem se obléknul a jel rychle pryč ještě že tehdy nebyl dotykový telefon tablet sociální sítě atd protože mít dnes 13 let tak budu kolovat na internetu a doma by mě asi zabili.

KM (Po, 24. 1. 2022 - 16:01)

Naprosto souhlasím s bundami ideálního tvaru koule, ohavností šosatych pytlů a tím, jak byly 90. léta super.
Některé z mých fantazií. Ta jedna s odpůrci očkování ne, ta je ve vzteku. Provedení nic moc, ale nic podobného neexistuje.
https://www.flickr.com/photos/48901795@N02/

Jarda (St, 26. 1. 2022 - 18:01)

Hezké, moct si podle těch obrázků zaskotačit by bylo super, ale ženské tohle nikdy nepochopí. To by bylo keců, ničíš to, je to mokré, je to od bláta, je to postříkané od sperma, proč v tom jako lezeš do bazénu, proč se v tom sprchuješ, proč, proč, proč... A ta nej hláška: proč ten hnus vůbec nosíš, si se zbláznil, vyhoď to a kup si něco moderního a pořádného. Jako když to slyším, ženské mají svoje normy a předpisy, protože všechny chodily do stejné školy a stejné třídy, jen ty záškolačky jsou jiné a je jich strašně moc málo. Ta moje je přesně s tím proč.

Návštěvník (Po, 24. 1. 2022 - 18:01)

Parádní. Takhle si užívat v péřovkách je skvělé, pěkně se šlehačkou a rozumě s olejíčkem a když se do nich oba krásně uděláme. Alespoň jednu máme vždy pod sebou a nebo velkou a pěkně na misionáře a vše steče do té co je dole a pod jejím zadkem je pěkně promočená. Jak tam mají roztržené džíny, tak ty také takhle někdy dopadnou. Nám stačí jen rozepnout, ale do ženské se jinak nedostaneme, než svléknout nebo roztrhnout a někdy není na svlékání chuť a čas. Jít v ní do vody je taky skvělá zábava.

Reklama

Přidat komentář