Reklama

Chodíte nazí doma?

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 16:05)

Mi v létě doma jen v tričku a v zimě jen v mikině s kapucí 3XL. Doma prostě větráme. Ale ta moje odvážlivka už šla v létě večer jen v mikině do kina a i na nákup. Má ji dost velkou a tak není potřeba mít na sobě něco jiného. Já musím uznat, že je to skvělý módní nápad.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 17:05)

No, ono odsud posud. Moje tchyně je naostro bez kalhotek a nosí krátké domácí šaty. Když se pro něco natáhne, nebo ohne, tak odhalí celý spodek. Protože je pořád pěkná, tak je to docela rajcovní. Manželka jí nadává, že mi tím odhalováním dělá laskominy, protože vidí, že mám ztopořený penis.

Návštěvník (So, 20. 5. 2023 - 18:05)

Už by tchýně měla být trochu soudná, u mladé bych nic nenamítal, ale tohle fakt ne.

Honza (St, 21. 6. 2023 - 21:06)

To není nutný, aby byla tchyně soudná. Dyt' nemusí bejt zas tak stará, muže jí bejt klidně štyrycet. A když z ní má zet'ák erekci, tak vošklivka to asi nebude.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 16:05)

Když je mi horko, tak se svléknu. Jen před dětmi mám alespoň kraťasy. Jinak dospělé ženy, včetně manželky, maminky, babičky, tchyně, tet, ap. už mne viděly nahého tolikrát, že není co skrývat. Taky se svojí nahotou přede mnou nedělají okolky i když jen situačně a nevtíravě.

Honza (St, 25. 1. 2023 - 10:01)

Doma chodím nahý a nahý i spím. Na netu o tom byl článek, že je to i zdravé a člověk díky tomu vypadá mladší. To mohu potvrdit. Po více než dvaceti letech, co to takto dělám, mi skoro každý tipuje o deset let méně, než mi je.

Radka (St, 25. 1. 2023 - 11:01)

To je jasné. Kde jinde by si měl člověk udělat pohodlí, když ne doma? A mně nahota také dělá dobře, po těle i na duši. Cítím se svěží, zdravější a lépe vypadám - je mi třicet, ale také mi hádají o deset let méně.

Anonym (St, 12. 4. 2023 - 15:04)

V lete samozrejme že doma pred manželkou chodím nahý.Zo začiatku sa to manželke nepáčilo ak pri návšteve som nahý ale ona mi dala ako prvá podnet a mne to vyhovuje.Čakala návštevu a na moju otázku čo si obliecť povedala.Pre mňa za mňa môžeš byť aj holý.Tak som sa neobliekol zostal som ako som bol . Nepovedz nič len sa na mňa divné pozrela . Najradšej som nahý pred jej kamoškami, chcel by som aby aj ona bola pred nimi nahá a vzrušuje má predstava keby bola nahá aj pred mojimi kamošmi stým však nesúhlasí ako ju presvedčiť?

Návštěvník (St, 12. 4. 2023 - 15:04)

To jsou pohádky

ad cu (Út, 17. 5. 2022 - 09:05)

Děláte hnědé čárky na prostěradlech?

Petr (Út, 17. 5. 2022 - 06:05)

No to taky mam prihodu s balicky. Takhle po ranu akorat jsme stavali zena naha vkoupelne ja taky a ted nekdo zvoni. Zena beztam ty tak na sebe hodim trencle a rychle bezim, vyjdu a tam postacka. Podle jejiho prekvapeneho vyrazu rikam prominte zastihla ste nas nepripravene. ja bych pockala a zase takove pokukovani od ni. Tady me to podepiste pristoupim bliz podepisuju a koukam te mlade do vystrihu na ty pekne kozy tak akorat, po ohlase do tasky a vydala balicky. Tak sem okouk sukenku a rikam si je to je prdelka prevzal jsme baliky. To sem asi nemel delat protoze sem ucitil svou erekci tak si rikam snad to nevidi, ten stan a ona odchazi s usmevem po otocenou hlavu a rika tak zas priste naschle a porad se koukala pak se zasmala a jeste parkrat koukla. Taky sem se usmal rikam naschle a zastydel se rikam tak si vsimla a radsi zavrel dvere. V tom zamnou zena kdo to byl rikam postacka a ona nejaka mlada vid. Rikam no byla mlada rikam tysi ji videla? Zena se zacala smat a rika no priste si zastrc antenu a zapni knofliky na trenkach. Kouknu a tam me koukal tak sem pochopil proc se culila a pak jeste kdyz se me zni postavil. Jen doufam ze otom nevypravela sousedkam. Zena si od te doby zeme utahuje at necham ty dorucovatelky napokoji. jak me videla zena povida ale kdyz me totak vzalo tak stim neco musime udelat rozepla podprdu otocila se sudala pomalu gatky koukla name a uz to jelo nakonec to bylo dobre.

Dana (Čt, 21. 4. 2022 - 12:04)

Já ano a už se mi párkrát stalo že jsem tak otevřela dveře někomu.Vůbec si totiž kolikrát neuvědomím že nemám kalhotky nebo neco nahoře.Mám to tak že sice málo kdy chodim úplně nahà ale dost často nemám buď kalhotky nebo je mám ale zas jsem nahá nahoře.Jednou jsem takhle otevřela pošťačce a přebírala poštu a až po delší době když jsem si brala kalhotky jsem si uvědomila že jsem bez nich absolvovala i její návštěvu.Čekala jsem jestli nepřijde nějaké echo od drben z domu ale nic,tak buď si toho nevšimla nebo si to nechala pro sebe.

Pavel (Pá, 22. 4. 2022 - 12:04)

Není důvod z nahoty dělat nějaké aféry. Magoři se najdou všude a potom drbny jedou na plný výkon, to je ale fakt. Řešit chybějící vršek je úplný nesmysl, a spodek se sice bere už hůř, ale každého volba. Přítelkyně si s tím taky hlavu nedělá a balíčky přebírá tak jak je. Pošťák nahotu ocenil, že vypadá moc hezky a že je radost ty balíčky doručovat a v pohodě, vymění si úsměvy a život jde dál. Sousedka v létě příjde na pokec taky nahá, když se opaluje a dá si pauzu. Poprvé jsem byl překvapený, protože přišla jako by nic, postupně už mi to bylo jedno.

Ruda (Čt, 21. 4. 2022 - 06:04)

No doma nekdy chodime nahy ale tak nejak normal s koupelny do loznice. Nekdy vlete ve vedrech sme doma nahy zvlaste vecer treba vykoupat do bazenu a pak sup nahy dopostele spat nebo za sexovat. Akorad se sexem se to musi vychytat protoze mame male deti.

Karel (Pá, 15. 4. 2022 - 22:04)

Nahota me nevadi ale nekdy jo. Jako kdyz sem jednou byl u pritelkyne. Pozde vecer sem sel na wc a cestou sem potkal tchni v ten moment něco zametala v nocni kosili. Jenze byla predklonena a zady keme takze sem vesel a bobr s koz. proste. vse sem videl. No des ona je jeste hodne pri tele. No musel sem vtuchvili vypadat jak vykulena s petikolky.

Pavel (Čt, 14. 4. 2022 - 08:04)

No stim oknem me to povidej. Mame v koupelne fran. okno v patre clovek si musi dat pozor jak je zacloni zaluzie jinak je videt ze zdola kdyz je rozsviceno,nebo otevrene a sviti slunce.
jednou takhle stojim u plotu ze sousedem a zena zatahla a rozsvitila s malou se zacali svlekat no jako ve vyloze ikdyz sem jito rikal bacha nato. No bavim se tam a ted koukam na slikacku. Nevedel sem jestli v tu chvilku mam bezet neco ric ale radsi sem doufal ze snad nic nevidi. No ukazali vse pak zasla dal tam uz nebylo videt. Bavil sem se dal a pak soused odchazel a povida bacha na ty zaluzie usmal se a odesel. No co ja sousedku videl taky maji bazen naproti a obcas se privlikaji za stromky aby nebyli videt z cesty. No a jednou tam pleju u plotu a sousedka pribehla a asi metr od plotu se zacala prevlikat nejdriv sem nekoukal ale kdyz sem slysel pohyb tak sem se koukl akorad jak se ohnula pro obleceni vse bylo videt. Jako moje zena naholatko. No ani sem nepip bylo me trochu trapne . Ji to asi nevadilo protoze kdyz odchazela povidala je dobry den trochu se ulekla a zacervenala ale chodi tam dal i soused. No a minule leto prisla zena a povida tak sem mluvila se sousedkou a ta se zacala pry usmivat a povida neska tvymu manzelovi horko co. Tak se kouknu a vidim jak si prichazis do koupelny nahej. No byl, sel sem se sprchovat. Od te doby se dycky kdyz se potkavame tak nejak pousmiva.Zena z cerou prej uz videli oba jak se privlekaji za tema stromy z plavek. No kdyz to tak vemu o co jde oko to potesi jinak to neresime.

Ivo (So, 16. 4. 2022 - 11:04)

Ta velká okna v koupelně je nějaká móda. Koupili jsme čerstvě dostavěný rodinný domek, majitelé se rozhádali a rozvedli. Na jih je prosklený od stropu k podlaze, což se nám líbilo, jenže je to tak i u koupelny a ložnice. Oba nejsme žádní stydlíni, takže v pohodě. Sousedi o rok mladší, bazén je s přehledem vidět a nelze přehlédnout ty jejich nuda pozice a nejen jejich. Jak jsme se seznámili, tak už je vzájemná nahota v pohodě a v té naší koupelně ani žaluzie nezatahujeme, v ložnici většinou také ne. Od jinud k nám vidět není, jen od sousedů a to nám nevadí, stejně se navštěvujeme i nazí. A při sexu se také nijak neskrýváme, sousedi také ne. Máme obrovské štěstí na dobré sousedy.

Karel (Čt, 21. 4. 2022 - 06:04)

Jo zavidim. To mi mame na sousedy smulu. je videt od jednich sousedu, ale jen na jednu cast zahrady odsousedu. Zrovna k bazenu. No a mazelka se nekdy opaluje nahore bez no dolni dil no jak bych to popsal mini snurky. Soused si tam byl stezovat zehoto poburuje a ze tam ma deti. Tak sem mu rek proc spehuje moji zenu at se sem nekouka kdyz muto vadi. Pritom musi jit az skoro na konec sve zahrady aby tam videl nebo nekdo odnej. Pritom ma cca10let holku 12let kluka. Kdyby tam chodil nekdo odnej nahej takme jeto jedno. Taky mame deti.

Pavel (Čt, 21. 4. 2022 - 12:04)

Soused asi už nemůže pohonit a tak závidí. Mi máme sousedy z obou stran celkem v pohodě a kdo je jak nahý nikdo nijak neřeší. Mládež, když má občas mejdan, tak taky k sousedům nečumím, jo jsou později nazí a šukají spolu a jsou vidět, ale to je snad normální a nevšímám si toho, je to jejich věc, nic špatného nedělají. Obě sousedky i ta moje přítelkyně nosí většinou jen dolní šňůrkový díl, a to je snad normální, na koupálku tohle taky nikdo neřeší.

Petr (Čt, 14. 4. 2022 - 08:04)

Doma chodime vetsinou obleceny nebo ve spodnim pradle. Nekdy nazi. Dle situace. jdete se koupat a zapomenety si pizamo osusku si neberu nechci se pak sni vracet tak jdu jen tak. Zena to same. Nedavno nemohla najit pizamo tak tam behala dost dlouho mese to libi jeto zpestreni. vcera zrovna zas hledala s odhalenim horejskem horni dil. Chodime takhle pred detmi jsou jeste male 4L a 4m. V koupelne, loznici jak rikate sme taky nazi klidne vsichni ikdyz dcera se uz vsima ze zena ma pipinku a ja pindoura. Nekdy prijde kdyz se koupu kdyz neco potrebuje a je videt kam kouka. Osobne je me vtechvilce trochu stydno nekdy siho schovavam. To same kdyz pak hledam pizamo nebo si vzpomenu ze sem ho nechal opatro niz kdyz sem rano pospichal. Tak jdu opatrne aby me moc nevidela ale vzdy si vsimne a okomentujeto hele predel a smejese ale to rika i na zenu kdyz ji vydi nahou. Venku nazi obcas v lete ale jen za tmy. mame dum ve svahu a sokolnich parcel je jinak videt. Jeste si clovek musi davat pozor kdyz jde doma nahy aby si nestoupl k oknu kdyz je nekdo venku na ceste.

Reklama

Přidat komentář