Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Romana (Út, 19. 4. 2022 - 15:04)

Já jsem viděla několik pindíků u chlapů, ale to jim nestál, jednou na čajích se jeden kluk opil a stáhnul si kalhoty a také mu visel dolů. Jeden kluk se mi začíná dvořit a také je to můj typ. Pokud bude příležitost, tak se ho pokusím zlákat a dám mu, aby mi to udělal, abych konečně téměř ve dvaceti již nebyla panna.

Věra (Út, 19. 4. 2022 - 16:04)

Některým mužským se hodně zvětšuje. Když visí je to pinďa, ale jak se postaví, je to pořádnej tvrdej kůl. Já jsem pozorovala tátu když se koupal. Měl pindíka. Pak se holil a všiml si že ho pozoruju a udělal se mu opravdu velkej kůl, kterej honil až stříkal semeno. Musela jsem mu slíbit, že to neřeknu mámě.

Jaruna (Út, 19. 4. 2022 - 07:04)

Také jsem byla do osmnácti panna nepolíbená a pak jsem to zažila s klukem, že měl spíše malého se kterým mi odpanil a po čase i oplodnil.

Návštěvník (Po, 18. 4. 2022 - 22:04)

Neboj Adélko. To, co vidíš v pornu, tě nejspíš nepotká, pokud se nestaneš pornoherečkou. Příjemných průměráků je většinová habaděj.

Hana (Ne, 17. 4. 2022 - 12:04)

Jednou jsem byla na koupališti na záchodě. Byly tam jen takové dřevěné boudy, takže ze sosední budyk bylo všechno přes desky slyšet. A najednou slyší dětský chlapecký hlásek: "Jú, tati, ty máš tak strašně velikýho lulana!!! To je obrovský!!! Je to vůbec možný že je to tak strašně obrovský?!!!". Když jsem vycházela ven, tak jsem uviděla z vedlejšího záchodu vycházet muže s desetiletým synkem, kterému ještě stále očička svítila úžasem z té jeho podívané a ze zjištění, jak je velký dospělý penis.

Hanka (So, 9. 4. 2022 - 09:04)

Viděla jsem tátu jak penisem zajížděl do mámi a zase ven a nemohla jsem pochopit proč ho má tak velkýho. Pak mě to máma vysvětlila, já jsem chtěla vidět tátu jak se mu staví, nikdy mě to neukázali. Až teď po 6 letech táta za mnou prišel v noci do pokoje a ukázal mě ho a já jsem neodolala a zahrála jsem si na mámu. Teď se bojím, že máma na to příjde. Chtěla bych si to ještě zopakovat, byl to nejlepší sex v životě

Martina (Čt, 14. 4. 2022 - 06:04)

Mám podobné zkušenosti, strašně se mi líbil tátův penis a sex byl úžasný,od té doby už jsem měla mnoho kluků i s mnohem většíma a pevnějšíma .s tátou to je nezapomenutelný

Karel (Po, 11. 4. 2022 - 04:04)

Kolik ti bylo když jsi viděla taťku jak do mamky vniká a vkolika do tebe zasunul

peda (So, 9. 4. 2022 - 09:04)

Mělo by se malým dětem ve škole nějakým přiměřeným způsobem sdělit, jak velký je penis dospělého muže, aby z toho nebyli děti tak šokovány, když to náhodou např na záchodě u pisoáru spatří.

Marta (So, 9. 4. 2022 - 08:04)

A samozřejmě s tím objemem koresponduje i hmotnost. Zatímco penis desetiletého váží cca 9 gramů, penis dospělého váží cca 200 gramů. To už je panečku rozdíl!!!

Marta (So, 9. 4. 2022 - 07:04)

Pohled malého kluka když uvidí poprve v životě penis dospělého mužem je obvykle ohromující. Musíme si uvědomit, že mezi rozměry maličkého penisu dejme tomu desetiletého chlapce a rozměry peisu průměrného dospělého muže je ohromný nepoměr. Vždyť jen délka je trojnásobná, 15 cm dospělého proti 5 cm chlapcova penisu je velkým rozdílem. Šířka penisu 1,5 cm oproti 4 cm nevypadá na první pohled jako velký rozdíl, ale obvod penisu 45 mm u chlapce proti 1250 mm u muže již ano. Ale co teprve objem. Desetiletý chlapec má objem penisu cca 9 cm krychlových, zatímco průměrný muž má objem cca 200 cm krychlových, což je více než dvacetinásobek.

Návštěvník (Čt, 14. 4. 2022 - 08:04)

První dospělý penis jsem viděl tátův, když souložil s mamkou. Připadal mi obrovský. Ptal jsem se mamky jestli jí nebolí prcinka. Řekla mi že je to příjemné a že až vyrostu budu mít taky tak velkého šulína a budu moci holkám taky dělat radost. Bylo mi pět let. Měla pravdu. Dneska mám možná většího než táta a holky z něj mají radost.

Agata (Út, 5. 4. 2022 - 18:04)

Bylo mi 6 let. Podívejte se na mé nahé fotky zde: www.xvieeos2.com/dd

venca z beřkovic (Út, 5. 4. 2022 - 13:04)

Viděl jsem penis poprvé, když sem se postavil na nohy a bez plen jsem šel chcát, to se viděl mého plýtváka poprvé a naposledy asi před 60 minutami. Jen si tak dumám, řekl bych že píča je hezčí. Nejvíc mi vadí kule, když jedu na kole pokaždé si přisednu.

Ludvík (Út, 5. 4. 2022 - 10:04)

Já jsem ho viděl poprve v deseti letech a při čurání. Bylo to velké překvapení. Nevěřicně jsem zíral, jak byl proti tomu mému nesrovnatelně obrovský. Do té doby jsem si nedovedl představit že penis může být tak strašně veliký. Napřed jsem si myslel že je to nějaká anomálie, ale pak jsem začal sledovat při čurání více dospělých a zjistil jsem, že tak obrovského mají všichni dospělí.

Karel (Po, 4. 4. 2022 - 07:04)

Také jsem viděl dospělý penis poprvé ve sprše na bazénu,bylo mi 8let byl jsem také překvapený že ho má každý jiného ,byl jsem tam se svým strejdou a bratrancem a nejvíc mě překvapilo jak je měli velké, bratranci bylo v té době 13 let,měl ho největšího ze všech dost jsem se divil pořád jsem mu na něj koukal a styděl jsem se že ho mám malého.kdyz jsme přišli domu a byli jsme sami zeptal se mi jestli ho chci vidět řekl jsem že ano potom jsem mu ho rukama postavil měl ho strašně velkého potom jsme si je měřili já měl asi 12 cm ,on nějakých 25 centimetrů byl vážně velký

Marcel (Čt, 31. 3. 2022 - 18:03)

Já jsem poprvé viděl dospělí penis asi v 11 letech,byl to pro mě šok viděl jsem najednou asi 4 muže ve sprchách každý ho měl jiného ,jeden z nich ho měl strašně velkého i podle ostatních vždy jsem doufal že budu mít jednou taky takhle velkýho

Návštěvník (So, 2. 4. 2022 - 08:04)

Asi většina z nás poprvé viděla dospělý penis ve sprchách na bazénu. Kde taky jinde by je malý kluk měl vidět? Předpokládám že téměř každý nenápadně koukal jak vypadají u dospělých. Zatímco dětské pindiky vypadají všechny skoro stejně, tak u dospělých v nich byly značné rozdíly. Někdo ho měl velikýho, nekdo naopak poměrně malýho, někdo hodně chlupatýho a někdo méně. Nejvíc mě ale překvapilo že někteří neměli kůžičku na žaludu, a někteří jen z části. Takže jsem to zkusil taky si ho tak dát do slipů, ale bylo to strašný. Tehdy jsem to moc nechápal a říkal si že bych to nikdy nechtěl.

Návštěvník (Čt, 3. 3. 2022 - 11:03)

Já jsem nikdy dospělý penis v dětství ani v dospívání neviděl. Když mi v pubertě začal růst byl jsem velmi překvapený. Ale zapomněla mi růst předkožka, takže se mi postupně žalud odhaloval (až se mi celý odhalil) a dostal jsem strach co se mi s ním děje. Tak jsem šel za tátou (který se nikdy přede mnou neukazoval, ani já nikdy před ním). Musel jsem překonat strach a nervozitu. Šel jsem za ním a ukázal jsem mu ho (bylo mi kolem 15-ti) a ptal se ho jestli je to normální, že mi vykukuje téměř celý žalud. K mému překvapení si táta stáhnul trenky a ukázal mi, že má žalud také venku. Byl jsem překvapený že v té době jsem byl už téměř stejně velký jak táta.

kuk (Pá, 4. 3. 2022 - 09:03)

Jsem 37letá panna...Ahoj nechces to zmenit? :) pisni muj mejlik je [email protected] :) domluvime se

Reklama

Přidat komentář