Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Linda (Ne, 17. 4. 2022 - 10:04)

Tak tohle by byl přímo ideální scénář před tou mojí bývalou spolužačkou, jen nevím, jestli bych na to měla odvahu takhle na veřejnosti. Na druhou stranu, když už to v těch gatích je, tak s tím člověk stejně už nic moc nenadělá a musí si nějak poradit. Asi do toho půjdu.

Natka (Po, 18. 4. 2022 - 02:04)

Je to tak když už to pustíš není cesty zpět, ale zase na druhou stranu když jsi holka a je to v uvozovkách jen počuraní, tak to stejně po nějaké době nikdo neřeší, ale jde i o kolektiv. Pokud do toho půjdeš tak ti přeju hodně štěstí a dobře si to rozmysli. A pak napiš jak to dopadlo.

Petr (So, 16. 4. 2022 - 21:04)

Jsem rád že jsi zase zpět, teď ještě máťa a Alena.

Furtbychcal (So, 9. 4. 2022 - 15:04)

Jsem se pochcal včera, předevčírem, před předevčírem, před předepředvčírem a pochčiju se dneska, pochčiju se zítra,

Tomáš (So, 9. 4. 2022 - 13:04)

http://imgway.cz/s/hi2J - Takhle mě mamka trestá no. Má dvě vařečky a dostávám někdy jedním, někdy oběma konci. A někdy jak dostanu nasekáno, tak musím být nahý a svázaný, kdy my mamka přiváže jeden konec za nohy a druhý za ruce a musím klečet a čúrat do lavoru. To je trest na jednu nebo dvě hodiny. Dneska se nakupily průšvihy a tak mě seřezala a pak jsem klečel 2 hodiny, ale už to mám za sebou. Ale zapomněl jsem se předtím vyčúrat, tak jsem načúral do lavoru.

Majka (So, 9. 4. 2022 - 12:04)

Tak podle názvu tématu přiznávám, že naposledy jsem se počůrala v 18ti po maturitním večírku, což byla docela ostuda, ale naštěstí mi to už neměl kdo připomínat. A jednou jsem si učúrla ve 20ti ve výtahu než jsem dojela domů. Ale to nebylo nejhorší. V osmé třídě jsme se sestřenkou stanovaly. Vycházely jsme spolu dobře i když to kazili prarodiče, kteří sestřence předhazovali, jak mi to jde ve škole, jak jsem slušná a prostě pomalu dokonalá což jí lezlo na nervy a mě taky. Tentokrát jsem se rozhodla, že dokonalá nebudu a taky se před ní trochu ztrapním. Dívaly jsme se na horory a v noci se vzájemně strašily a já si řekla, že se v noci počůrám. Nebylo jednoduché se uvolnit natolik, abych to pustila, ale povedlo se a já si čůrala pod sebe jako mimino. K ránu jsem se to snažila před sestřenkou ,,utajit”, ale nakonec jsem se přiznala. Pohled na mě, jak tam sedím počůraná a ponížená jí evidentně potěšil a já vůbec nevím, co mě to napadlo, ale řekla jsem sestřence, že se mi to sem tam stane a požádala jsem jí o diskrétnost, což byla chyba. Sestřenka se prokecla ve škole a já byla do konce základky za počůranou šprtku, počůránka, a další hezké přezdívky.

Linda (Ne, 10. 4. 2022 - 13:04)

I když to asi nebylo úplně jednoduché vydržet ty posměšky, tak by mě stejně zajímalo, jestli se ti to alespoň trochu nelíbilo. Já jsem měla spolužačku, která to taky sem tam nevydržela a učúrla si a i když bych jí to do očí nikdy neřekla, tak právě její nehody mě donutily přemýšlet, že bych to chtěla zkusit taky, i když mi to přišlo pěkně uhozrné. Ona si teda taky užila toho posměchu až až. Nedávno jsem zjistila, že chodíme na stejnou vysokou a napadlo mě, jestli by jí nepotěšilo, kdyby se mi stala taky nějaká malá nehoda do gatí. Jen mám trochu obavy, aby jí nedošlo, že jsem to udělala schválně. Jsem docela zvědavá, jestli by to třeba někomu řekla. Nerada bych byla nějak veřejně za počúrandu, ale chvilku bych ten posměch snad zvládla a v našem věku by se na to snad rychle zapomnělo. Jen nevím jak na to.

Majka (So, 23. 4. 2022 - 12:04)

Ze začátku to bylo dost ponižující, když se mi spolužáci posmívali, ale pak jsem si asi zvykla, i když příjemné to moc nebylo. Ale když si na to vezmu zpětně, tak nelituju, že jsem do toho šla.

Návštěvník (So, 23. 4. 2022 - 22:04)

A máš ještě nějaké nehody do kalhotek?

Natka (Ne, 10. 4. 2022 - 23:04)

Ještě jak píšeš že nevíš jak na to. Možnosti je hodně cesta ze školy, nehoda když budeš u ní nebo u tebe doma, případně jestli budete někde na víkend spolu, nevím jak dobře se znáte. Možnosti je spousta, hlavně ale neudělat něco čeho by člověk později litoval.

Návštěvník (St, 13. 4. 2022 - 00:04)

Marko a co nějaké nehody další, kašleš na to

Natka (Ne, 10. 4. 2022 - 23:04)

Tohle je těžké, osobně si myslím že by ji to potěšilo a jestli je trochu normální a stává se jí to tak by to určitě nikomu neřekla. Já sama jsem to před pár kamarádkami nevydržela ať už úmyslně nebo neúmyslně a nikdy to žádná nikde neroztroubila. A jak píšeš i tak by se na to asi brzo zapomnělo a ona by si alespoň řekla že v tom není sama. Ale jak chceš rozhodnutí je jen na tobě.

Martina (Čt, 7. 4. 2022 - 07:04)

Dnes ráno

Návštěvník (Po, 4. 4. 2022 - 07:04)

Deviant tu zas fantazíruje a honí kládu.

Tonda wet (Po, 28. 3. 2022 - 17:03)

Ahoj já jsem se pocural včera než jsem dorazil domů chtělo se mi hodně čůrat byl jsem kousek od domova a neměl jsem kam si od skočit a cítil jsem že mi to trochu teklo do slipu a kombinéze a před barákem jsem to pustil na plno přišel jsem domu vše jsem dal ze sebe do pračky a vypral ráno jsem si vzal čistou kombinézku a vše

Tomáš (Ne, 27. 3. 2022 - 18:03)

No já jsem se dneska počůral. Máma má totiž vařečku se dvěma konci - jeden menší jeden větší jako klasická vařečka a podle zlobení jsem bit jedním nebo druhým koncem. No a někdy musím klečet a mamka mi vzadu zaváže ruce a přiváže je k jednomu konci a druhý konec přiváže zase k nohám. Takže vlastně takto držím vařečku kterou dostávám, ale nemůžu se moc pohnout. A dneska mi dala pár ran na holou protože jsem hodně zlobil a pak mě uvázala do kouta a klečím na starém koberečku a pak musela nenadáhle jít pryč a taťka nebyl doma a řekla mi, že se hned vrátí. Ale ona se vrátiila až za 2 hodiny a já byl počůraný, tak mě odvázala a musel jsem se jít opláchnout a převlíknout.

Největším trestem je, že mě vařechou dá na zadek, pak mi dá plenu a já musím takto klečet několik hodin a počúrám se do plen. je mi 14

Natka (Ne, 20. 3. 2022 - 23:03)

Takže mě se poštěstila skvělá příležitost s kamarádkou z Chorvatska z kterou se vídáme tak jednou za rok, přijela k nám na prodloužený víkend pak zas o prázdninách jedu na víkend já k nim. Jeli jsme tedy na hory, za zbylým sněhem. Dojeli jsme tam a já přemýšlela jak to udělat. Nakonec jsem ji řekla že mám problémy s únikem moči a že se mi to v noci stává. Což je pravda protože se mi to občas stává. Měli jsme manželskou postel tak jsem se zeptala jestli ji to nevadí. Ona je hrozně milá takže řeka že ji to vůbec nevadí a ať se z toho nestresuji. Natáhla jsem si nepromokavé prostěradlo, to si vozím pro jistotu pořád. Večer jsem se pořádně napila, ale ráno jsem se probudila sice s potřebou ale suchá. No nic byl to další krásný den na lyžích. Přišel další večer a já se zase přepila tentokrát ještě víc. Zase k mé smůle jsem se nepočůrala ale probudila se bylo asi 7. A vstávali jsme až v 8. Takže jsem si řekla že když už tak potřebuju tak si začnu trochu učůrávat. Trošku jsem zatlačila a viděla jak se na kalhotkách dělá flíček, při dalším puštění už flek a proteklo to na prostěradlo. Pomalu jsem to že sebe vypustila všechno. Bylo podemnou tedy pořádně mokro a kalhotky byly úplně promočené. Čekala jsem než se kamarádka vzbudí a dělala jsem že spím. Ona po chvíli vstala a všimla si tě spoušti. Probudila mě a byla úplně v pohodě. Já se jí omlovala ale ona řekla že to chápe a že jí to nevadí. Dala jsem sebe i vše do pořádku. A jeli jsme lyžovat takže paráda. Zítra jsme tu poslední den, ještě místo školy. Pak už se vrací, takže ještě možná zkusím něco na svahu (:

leon (Po, 21. 3. 2022 - 10:03)

Tak to byla pěkná nehoda a je dobře že to kamarádce nevadilo.Ví i někdo jiný jiný že se občas v noci počůráváš třeba mamka?Ani nevím jestli používáš plenky když se ti to stává občas že by sis plenku vzala na noc nebo na dlouhou cestu?

Natka (Po, 21. 3. 2022 - 23:03)

Mamka o tom ví, byly jsme s tím i u doktora, ale s tím stejně nejde nic dělat jen udělal vyšetření zjistil že mám oslabené pánevní dno, doporučil nějaké cviky, předepsal pár věcí. A teď tam chodím každý rok na vyšetření jestli se to nezhoršuje. Ale jak už jsem psala dříve, mně to vůbec nevadí a jen mi to dává více možností. Ještě to ví pár dobrých kamarádek, ale není jich moc a samozřejmě babička a teta. Na noc plenku tak často nepoužívám protože mi to není příjemné, občas si jí sice vezmu, ale většinou mám tu podložku. A samozřejmě na dlouhe cesty do letadla nebo do autobusu si je beru, protože nechci tak obří ostudu. Mám je doma ve skříni, takže si je někdy vezmu jen tak třeba když jdu ven a zrovna se necítím. Jinak jak jsme psala že dnes něco možná zkusím tak se bohužel nenaskytla žádná příležitost. No nic uvidíme třeba v týdnu ráda bych se už zase počůrala nebo pokakala.

leon (Čt, 24. 3. 2022 - 18:03)

Jaké plenky nosíš zalepovací nebo natahovací?Jak plenku maskuješ když jí máš na ven a Jaký to byl pocit když ses poprvé do plenky počůrala?

Reklama

Přidat komentář