Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Natka (Pá, 25. 3. 2022 - 00:03)

Přes den nosím většinou natahovací, i když v letadle jsem naposledy měla zalepovací kvůli pohodlí, ale jinak většinou natahovací. Já tedy používám molicare ale to je asi na každém, co komu sedí. A na noc mám většinou jen podložku i když jsem teď zkusila plenu a není to až tak špatný pocit a člověk má takovou jistotu. Na noc když už tedy tak rozhodně zalepovací jsou pro mě daleko pohodlnější. Maskují jí tím že nosím volnější oblečení. Protože když mám upnuté tak si myslím že to jde trochu poznat. V létě samozřejmě sukni ale vždy i s punčocháčema. Jinak nejhorší je to asi na tělocvik tam jí nosit musím protože při té zátěži a pohybu se mi to stává, ale musím se vždy nenápadně převléknout na záchodech. Abych nebyla terčem posměchu. Pocit to byl rozhodně zajímavý vzbudila jsem se a cítila jsem mokro a těžko ale nic neproteklo všechno se vsaklo. Vlastně mi to ani nevadilo.

zan (Pá, 25. 3. 2022 - 07:03)

ahoj a co na to přítel a rodina?

Natka (Pá, 25. 3. 2022 - 23:03)

Přítel to plně akceptuje a bere mě takovou jaká jsem, tátu vydám tak dvakrát do roka a máma s tím je v pohodě. Ale zase jak už jsem psala je pedant na to že i v 18 letech když přijdu ze školy, tak mě občas prostě nechá svléknout a koukne jestli jsem suchá což je fakt pro mě ponižující. Jinak teta to zjistila teprve nedávno ale byla překvapivě pohodová. Předtím mě všude dávala jako příklad dokonalé holky. A dělá to dál protože vrozenou nemoc může mít každý, asi by se divila kdyby zjistila že jsem to před ní udělala naschvál. A babička a děda o těch radši mluvit nebudu ty dělají jako bych neexistovala. Protože pokakávat a počůravat se je pro mimina.

leon (Pá, 1. 4. 2022 - 12:04)

Jak dopadlo vyšetření u doktora?Nebo už jsi provedla nějakou nehodu?

Natka (Ne, 3. 4. 2022 - 23:04)

Takže předně se omlouvám že odpovídám až tak pozdě. Mám teď dost starostí ohledně maturity. Takže tedy k tématu, vyšetření bylo docela v pohodě nejdřív se mě ptal na různé věci jak často se mi to stává atd. Nebylo mi tedy moc příjemné o tom mluvit s cizím člověkem ale co už. Pak tedy došlo na vyšetření a dopadlo to asi tak jak se čekalo lehce se to každý rok zhoršuje, ale není to nikterak rapidní. Takže život pořád stejný a nic nového. Teď jsem žádnou nehodu nedělala mám dost stresu i práce s učením. Ale když se třeba naskytne nějaká možnost tak ji využiju.

Návštěvník (Čt, 7. 4. 2022 - 00:04)

Nechci tě nějak znepokovat ale moc bych těmto vyšetřením nevěřil z vlastní zkušenosti vím že je to pro ně pořád v pohodě a pak najednou bum a je na vše pozdě a už možná pomůže jen operace. Třeba to máš ale jiné.

Natka (Pá, 8. 4. 2022 - 22:04)

Tak já doufám že ty vyšetření mají pravdu i když počítám do budoucna se všemi možnostmi. Ale věřím tomu co říká doktor. Jinak jediná věc které se bojím je nepočůrat se u maturity. To by byl šílený trapas. Toho samého jsem se bála i u přijímaček, abych se z toho stresu nepočůrala, když nemůžu jít na záchod. Ale vše dobře dopadlo a snad se tedy ani teď není čeho bát.

Návštěvník (So, 26. 3. 2022 - 06:03)

To je ale zase blábol Pavkole.

Petr (Út, 22. 3. 2022 - 00:03)

Nevím jestli to není blbý dotaz kdyžtak neodpovídej. Jaké to bylo když jsi zjistila že trpíš únikem moči? Jaké byly úplně první pocity a první nehody? Bylo to trapné nebo spíš divné?

Natka (Út, 22. 3. 2022 - 23:03)

Tak poprvé se mi to stalo v noci, prostě jsme se kompletně počůrala, po chvíli mě to mokro vzbudilo, převlékli jsme s mámou a nekladli tomu žádnou váhu, prostě se to může stát. Potom ale ještě v tom týdnů při koukání na televizi se mi to stalo znovu s mamkou jsme se něčemu začli hrozně smát a já si v půlce toho smíchu uvědomila že si normálně čůrám do kalhotek máma ten mokrý koláč vydělá a nemohla uvěřit vlastním očím a já vlastně taky ne. No to už mě i mamku lehce znepokojilo. Potom jsem ale týden byla suchá takže jsme si říkali že asi dobrý, jenže v dalším týdnu první noc jsem se kompletně počůrala, to už mámě přetékali nervy a řekla že ještě jednou a půjdem k doktorovi, no a ještě v tom týdnů se mi to asi i z toho jak jsem byla rozrušená a ve stresu stalo cestou ze školy už jsem docela potřebovala a nebylo si kde odskočit a pak když už jsme byla u branky, tak jsem se kroutila jak žížala ani jsme se nemohla trefit klíčem do zámku a v mžiku jak kdyby mi ochabl svěrač a už se ze mě lila Horká tekutina. Máma už na mě čekala doma a byla to poslední kapka další den jsme hned jeli k doktorovi ten udělal vyšetření. A zjistil mi teda to ochablé pánevní dno. A dál už jsem to psala. 28 jdu na kontrolu tak pak můžu napsat co mi řekl. Ještě pro rýpali samozřejmě to nezačalo hned takhle už předtím se mi to stalo v noci ale třeba jen pětkrát za život. A třeba jsem si trochu cvrnkla při kašli ale jen nějaký mini flíček. A toto jak řekl doktor byl takzvaný zlomový bod že najednou přijde období kdy se vám to stává hodně kolem 12-14 let, kdy probíhá největší vývin. A pak se to zase ustálí ale už nikdy prostě nebudete úplně bez inkontinence. Ale jak píšu nevadí mi to, dá se s tím žít celkem normálně. jinak pocity jsem měla spíš takovou bezmoc že jsem jako malé dítě a nejde s tím víc dělat. Jinak u gynekologa jsem se styděla a bylo mi to trapné a stejné to bude i na vyšetření příští týden.

Petr (St, 23. 3. 2022 - 22:03)

Děkuju za tak vyčerpávající zprávu. A doufám že ti to vyšetření dopadne dobře. I když sám vím že se to většinou s věkem zhoršuje ale tím že rozhodně nechci strašit, třeba to u tebe bude jinak.

Natka (Čt, 24. 3. 2022 - 23:03)

Ano to vím říkal to i doktor, ale u něho to jde rychle a u někoho pomalu a nebo to je třeba skoro stejné mně se to zatím tak často nestává takže jsem v pohodě( i když dneska ráno jsem se vzbudila mokrá a už je to po třetí v tomto měsíci takže nevím). Ale kdyby se mi to pak stáválo třeba čtyřikrát týdně tak by to byl asi problém. Pak se to dá vyřešit i operací ale úspěch taky není jistý.

Tonda.wet (Po, 14. 3. 2022 - 12:03)

Ahoj chtěl bych se zeptat stalo se vám někdy že jste se počůraly do oteplovacek nebo kombinézy jako malej jsem se několikrát pocural venku do oteplovacek když jsem si hrál ve sněhu

Pavel (St, 9. 3. 2022 - 05:03)

já musím za trest do školy nosit kalhoty s napevno přišitýma látkovýma kšandama ve tvaru písmene H. Vepředu jsou napevno přišité a spojené uprostřed aby nešly sundat a vzadu se složitě zapínají a to mi dělá mamka ráno a pak jak přijdu domů. A čúrám do plen které nosím.

Kako (Út, 8. 3. 2022 - 23:03)

Dnes som sa bol večer prejsť za susednou obcou a napadlo mi, pustiť to do gatí a chdiť, aby sa to matlalo, hrialo a stekalo po nohách... I stalo sa. Bolo to vzrušujúce a najma ked za mnou išiel mladý chalan a ja posraný pred ním a kúsky hovna na topánkach... trenky som musel vyhodiť a v aute som si sadol na kartón aby som to nezamatlal... Rád sa posieram... [email protected]

Libor (Po, 7. 3. 2022 - 13:03)

nechtěl by si někdo psát o čůrání ?

Tonda.wet (Po, 7. 3. 2022 - 19:03)

Ahoj já se pocuravam od malička do zimní kombinézy a oteplovacek je to zvláštní pocit když curam nevím do čeho ty curas

Karel (St, 2. 3. 2022 - 11:03)

Holky, chtěl jsem se zeptat, jestli jste se někdy počůraly, když jste zvracely?

Eva (St, 2. 3. 2022 - 09:03)

Ja se pochcala do legin a pak sem je vilizala

Návštěvník (St, 2. 3. 2022 - 08:03)

Já se počůrala včera hned jak jsem za sebou zavřela hlavní dveře od baráku se to samo pustilo. Už jsem nemohla vydržet domů, ale myslela jsem, že dojdu s rukou mezi nohama, ale nevydržela jsemtk stejně a muselo to ven

Reklama

Přidat komentář