Reklama

Anální sex

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 09:07)

Prostatu mužete nahmatat tak, že zavedete prst natřený nějakým lubrikantem do konečníku tak, že dlaň směřuje směrem k šourku muže. Pod bříškem prstu nahmatáte asi 5-7 cm od vstupu do konečníku tvrdší útvar o velikosti kaštanu. O tom, že jste na správném místě se přesvědčíte podle libé reakce partnera. Ale i pro něj je to ze začátku nezvyklý pocit, kterému musí přijít na chuť.V literatuře se popisuje, že u muže může dojít k ejakulaci jen drážděním prostaty. Ale nemám s tím vlastní zkušenost .Ještě jedna zajímavost, o které se moc nepíše v literatuře, ale znám ji i z vlastní zkušenosti: Drážděním konečníku a prostaty se snižuje citlivost penisu. Výsledkem může bát prodloužení milostných hrátek. Tak vzhůru do praxe - pomalu a něžně.

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 09:07)

Nepříjemné pocity při první análních stycích má asi většina žen. Pocit, že musíte jít na stolici se ze záčátku objevuje, protože jste si nezvykla, že můžete mít v zadečku neco jiného než stolici. Chce to praxi a hlavně něžného partnera.

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 07:07)

Tak já jsem nejdřív s velkými rozpaky partnerovi dráždila tyto partie. Na druhou stranu, když člověk vidí partnera tak vzrušeného, tak ho to taky vzruší. Koneckonců to není nic nepříjemného.

Návštěvník (Út, 3. 7. 2001 - 02:07)

Měl bych na ty zkušenějši otázky:Přitahuje ženy dráždění zadečku partnera? Při vyšetření na urologii (naštěstí jsem nezažil) se přes zadeček prohmatává prostata - prý je to šíleně vzrušující (myslím v soukromí, ale při takových vyšetřeních je ztopoření penisu běžné - to musí být strašně trapné...). Jak tu prostatu najít? Má s tím někdo zklušenosti? Děkuji za případné odpovědi.

Ferry (Ne, 18. 8. 2019 - 14:08)

Já jsem prodělal vyšetření na urologii poprvé asi v čtyřiceti letech. Měl jsem problémy s udržením moči a s častým močením. Když jsem přišel na urologii, sestra mě odvedla na místnost, kde byl přístroj na měření množství, průtoku a jiných podrobností. Řekla mi, abych si svléknul kalhoty a trenky. Když jsem to udělal, tak mi přistrčila mezi nohy takový jímač moči, vzala mi čuráka do ruky a strčila ho do otvoru a řekla : Tak se teď pořádně vyčůrejte ! Nějak mi to před ní nešlo, ale jelikož jsem podle pokynů hodně pil, tak se mi povedlo moč spustit. Chcal jsem do díry a když už jsem dochcával, tak mi sestra povzbuzovala, ještě, ještě ! Pak mi odvedla do ordinace k doktorovi, který mi vyšetřoval čuráka. Stahoval mi předkožku hodně daleko, až to bolelo a když mi to udělal asi potřetí a sestra na to koukala, tak se mi čurák postavil. Sestra psala do počítače údaje podle pokynů doktora, který řekl : Pacient má erekci ! Pak mi dělal vyšetření ultrazvukem, přičemž mi čurák klesnul. Pak jsem si musel kleknout a vystčit na doktora prdel. On mi strčil do díry nějakou tubu s gelem a natlačil mi ho dovnitř. Pak si vzal rukavice a zajel mi prstem do prdele. Cítil jsem jak mi v prdeli hrabe a pak mi řekl : Teď vám tam zastrčím další prst. Když mi ho tam vrazil, tak se mi zase postavil a on to hlásil sestře. Potom mi tam ještě strkal další prsty až se mu povedlo zasunout do mě celou ruku. Rukou mi našel prostatu a pořádně jí ohmatával, čurák mě stál a najednou mi z něj začala vytékat mrdka ! Doktor to viděl a řekl sestře : Pacient ejakuluje volně ! Styděl jsem se, ale to nic nebylo. Doktor řekl sestře, aby mě odebrala semeno ! Šli jsme vedle do místnosti, kde byla obrazovka a přehrávač. Sestra mi dala nádobku na semeno, pustila porno a řekla až budu hotovej, abych zazvonil. V pornu zrovna mrdali, lízali si kundu a prdel. Já jsem si začal honit čuráka a za chvíli jsem stříkal až jsem měl nádobku skoro plnou. Zazvonil jsem, sestra přišla, vzala si nádobku s mrdinou a vzala kus buničiny a utřela mi čuráka ! To už se mi zase postavil. Ona řekla : To bys ještě chtěl onanovat ? Já jsem na to řekl, že bych si radši zamrdal. Ona se zasmála, zvedla zástěru pod kterou neměla ani kalhotky, ohnula se a řekla : Tak dělej, vraž mi ho tam ! Vrazil jsem jí čůrák do díry a mrdal jsem jí. Přirážela a dušeně křičela : Mrdej, mrdej, vystříkej mi kundu ! To jsem za chvíli udělal a naplnil jí kundu svou mrdkou ! Pak jsem jí ještě lízal tekoucí kundu a jazyk jsem jí strčil i do prdele. Pochvalovala mě, že už si tak dlouho nezaprcala !

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 13:07)

I já bych se chtěla na něco zeptat. Jednou jsem anální styk zkoušela a během něho jsem měla pocit, že se po..., měla jsem pocit, jako bych byla na velké a vůbec jsem si to neužila, protože jsem celou dobu přemášlela, jestli to udržím, nebo ne (a to jsem byla předtím na velké). Nevíte někdo, jak těmto pocitům předejít? Nebo je to normální? Děkuji za odpoědi.

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 11:07)

Ženy i muži mají kolem anální otvoru mnoho nervových zakončen, proto jim jsou dotyky vtšchto místech príjemné. Pokud ovšem překonájí psychické zábrany. Jsem heterosexuál a anální dotyky jsou mi velmi příjemné - pokud mi je dělá žena. S mužem si to skutečně nedovedu představit. Pokud se tedy zachová hygiena - vzhůru do toho. Svého partnera tím opravdu potěšíte.

Návštěvník (Po, 2. 7. 2001 - 09:07)

Je to zvláštní, mého partnera velmi vzrušuje hlazení kolem řitního otvoru. Máte někdo zkušenosti i s tímhle. Aby žena muži dráždila tuto část těla?

Návštěvník (So, 16. 6. 2001 - 13:06)

analni sex jen do hezkeho zadecku

tak (So, 26. 8. 2023 - 00:08)

ale bez gumy

Návštěvník (So, 9. 6. 2001 - 14:06)

kurva proc by mnel bejt analni sex nenormalni?!?.sex by mnel bejt neco prijemnyho a ne aby jsme celou dobu pri aktu premejsleli jestli nahodou nedelame neco "nenormalniho" co je komu do toho??.Kdo posoudi co je "normalni"????Kdyz se to libi oboum partnerum tak at se treba postavi na hlavu !!!!!

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2001 - 10:05)

Držím palce, aby první pokus byl úspěšný. Někdy se to na poprvén nepovede, buď tolerantní a trpělivá, anální orgasmus stojí v každém případě za to. Budeš patřit k těm, kteří jej poznali a to je nádherné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdraví ASTER

Návštěvník (St, 16. 5. 2001 - 12:05)

Přeji ty nejhezčí zážitky a nerušený anální orgasmus. Objevovat stále nové věci je v oblasti sexu skvělý krok. Nenech se odradit případným počátečním neúspěchem, zkoušejte to dále, výsledek se dostaví !!!

Návštěvník (Út, 15. 5. 2001 - 12:05)

Ahojky všem, já si vždy myslela, že anální sex je pto homosexuály. Před pěti lety mi o análním sexu povídal trojnásobný doktor věd, že tato praktika je známá už od dob Říma a to i mezi mužem a ženou. První reakce byla, že jsem se od něj odtáhla a myslela si o něm, že je nenormální, když to praktikuje. Ale milující muž, kterého nyní mám, by to také se mnou chtěl praktikovat. Také jsem neragovala a tomuto tématu jsem se vyhýbala. Nedávno mi řekl, ať to zkusím sama vibrátorem. Je pravda, že po pár vteřinách se distavil orgasmus, který měl jinou chuť než ve vagíně nebo na klitorisu. Prostě se mi to v plné parádě rozbalilo. Teď jsem na tuto praktiku duševně připravena a chystám se ji s mým partnerem vyzkoušet. Fakt, že dohlédnu na hygienu. Mějte se všichni!

Návštěvník (So, 5. 5. 2001 - 05:05)

Mila Zuzko, ten samy problem se sveracem jsem pri mych prvnich analnich stycich mela taky. Bylo to asi pri nekolika prvnich milovanich timto zpusobem a taky jsem pak nemohla udrzet ... Bylo to dost neprijemne a casto nevyzpytatelne, nechci ted popisovat problemy s tim spojene, ktere jsem zazila. Nastesti jsem navstivila meho skveleho gynekologa, ktery mi poradil uzasnou vec, a to zkouset cviky pro sverac. Zkus zatinat zadek a znovu ho povolovat, a to nekolikrat denne a tve problemy behem celkem kratkeho casu ustoupi. Po tom, co jsem se zacala touto uzasnou radou ridit, nemam az do ted zadne problemy se svym sveracem po analnich stycich s mymi partnery. Dokonce i po "masazi" docela hrubym a vazne dlouhym penisem mam svuj sverac pod kontrolou. Pokud i presto budes mit problemy, nech si svuj zadecek nejprve "pripravit" prsty nebo nejakou pomuckou - vibratorem, vareckou nebo predmetem podobneho tvaru, to je uz jen na vasi fantazii. Skvele prozitky pri analni predehre jsem mela napriklad pri pouziti hrdla flasky od vina. Mohla bych ti pripadne i poradit neco jineho. Pokud se ti zda email moc neosobni, zkus se ozvat na muj mobil 0604/154 493

Návštěvník (Čt, 26. 4. 2001 - 12:04)

Jindro, píše ti ASTER, který tuto diskusi rozpoutal v počátcích a chtěl zjistit názory ostatních. Určitě jsem očekával rozličnost názorů na tento neúchylný sexuální prožitek. Víš, dnes lidé již nemají rádi monotónnost, ale právě naopak. Já osobně považuji celou tuto záležitost za individuální s vědomím, že je dobrovolná a vyžaduje souhlas obou partnerů. Určitě budeš se mnou souhlasit, že jde o styk v citlivé a velice erotogenní zóně a proto se doklady o jeho existenci objevují již ve starém Římě. Sám jsem před lety zastával názor, že by mně nic takového nelákalo a dnes je anální sex pro mně velice vzrušujícím doplňkem mého sexuálního života. Jak je patrno z příspěvků, i ženy mohou prožívat zcela jiný druh orgasmu a ---------- o to tady kromě jiného jde. Připočti nezbytná pravidla hygieny, ohleduplnosti a porozumění a je z toho oboustranný vrcholový zážitek. Jde o to to jednou zkusit. Znám mnoho žen, které tento druh sexu upřednostňují jako skvělý doplněk. Anální a orální sex je přirozený a obohacuje či násobí naše prožitky. Jde jen o to odhodit stud, zábrany a být naprosto přirozený. Přeji všem tento vývoj ve vašem sexuálním podvědomí. Váš Aster

Návštěvník (Pá, 20. 4. 2001 - 23:04)

Pane, nenadávejte těmhle lidem do čuňat a úchyláků. Mně se takové věci také příčí a souhlasím s Vámi, že anál je určen na úplně jinou činnost, ale ve dvojici ať si každý dělá, co se mu zachce. Tím kromě sebe a partnera nikoho neohrožuje, a když si dá pozor, nemusí se nic stát. Naproti tomu třeba kuřáci ohrožují nejen sebe, ale především své okolí. Ty bych těmi prasaty pro změnu nazval já.

Návštěvník (Čt, 19. 4. 2001 - 13:04)

ano souhlasím se Simonou je to přirozené každý člověk děla to co se mu líbí a nesmí se dívat kolem sebe co říkají ostatní.

Návštěvník (Čt, 19. 4. 2001 - 09:04)

Jindro, nemyslím si, že by anální sex prováděli jen čuňata a úchyláci. Máš sice pravdu, že konečník je určen k jinému účelu, ale co člověk na svém těle používá přímo k tomu účelu, ke kterému bylo co stvořeno? Co třeba naušnice v uších, vždyť ucho je stvořeno původně k poslouchání, ne? Nebo proč lidé pijí alkohol a kávu, když ani jedno ke správné výživě nepotřebují? Myslím, že správné je pro každého to, co za správné považuje. A pokud má někdo rád anální sex nebo třeba SM tak ať si s Pánem Bohem, jak říká Dr.Uzel užívá svého!

Návštěvník (St, 18. 4. 2001 - 13:04)

Proboha co to tady čtu, já si myslela že takové věci dělají jen čunata nebo úchyláci tj.: v pornofilmech. No jasně že je to proti přírodě, ještě aby ne. Lidské tělo je úžasné, ale používejte to k čemu to je určemo. To zn. vyserte se na to.

Reklama

Přidat komentář