Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Návštěvník (Čt, 24. 3. 2022 - 15:03)

Nech jí na pokoji. Vzrušuje jí to a o tom to je. Mne, když máma viděla souložit se ženou, dostala hysterický záchvat, mlátila mne a chtěla nás roztrhnout.

Adam (Čt, 24. 3. 2022 - 12:03)

Chcel by som sa s nimi zoznámiť

Veronika (Čt, 24. 3. 2022 - 14:03)

Ale , ale. Copak Adámku svrbi tě prdelka ?!

Adam (Čt, 24. 3. 2022 - 20:03)

Kolko maju rokov?

Monča (Čt, 24. 3. 2022 - 05:03)

Zjistila jsem, že můj syn si bere použité kalhotky, které jsem měla ten den na sobě, čůchá knim a přitom si ho honí. Poprvé mě to přišlo dost úchylní, ale nakonec mě to začlo vzrušovat, že ho müj rozkrok tolik vzrušuje. Tak jsem se jednou rozhodla že mu udělám radost a nechám ho čichnout přímo. Syn doma chodí v trenkách a já ve spodnim prádle, někdy si vemu i lehlé šaty a podnima jsem nahá. Teb den jsem si vzala šaty a podně už nic. Syn byl u sebe a na poćítači hrál hru. Byly jsme sami doma. Vešla jsem kněmu, zaklepala a zeptala se ho, zda by to mohl nachvíly zastavit, že něco proněj mám. Zastavil hru a otočil se namě. Byl jen v trenkâch. Byla jsem nervozní ztoho co mu chci říc a udělat. Vzala jsem odvahu a řekla mu že jsem ho vyděla, jak čuchá k mim kalhotkám a jak se přitom uspokojuje. Hned se mě začal omlouvat a že uš to víckrát neudělá. Řekla jsem mu že mě to nevadí a rovnou jsem mu řekla jesti by si nechtěl čuchnout přímo. Zarazil se a nevěděl co má říc. Já nato hned pomuť teda chce. Řekl že by moc chtěl. Řekla jsem mu ať si teda lehne. Když tak učinil vyhrnula jsem si šaty a sedla jsem si rozkročmo na jeho obličej. Syn začal nasávat můj rozkrot. Seděla jsem čelem k jeho nohám, takže jsem vyděla jak se mu pod trenkama zvedá. Zachvilku je měl úplně našponovaní. Řekla jsem mu ať se mě postará oto tam dole a já se postarám oto jeho krasavce. Zachvilku jsem ucítila jeho jazyk jak mi jí líže. I já neotálela a stáhla mu trenku. Čůraka měl krásního tak 16 cm. Uchopila ho a začla mu ho lízat a kořit. Synovy to šlo moc dobře, jazykem kmital v dirce a opčas mi tam zasunil i prsty. Já se věnovala jeho penisu. Potom začal více funět na ku kundičku. Bylo jasné že bude. Strčila jsem si ho více do pusy a zachvilku už pumpoval svoje sperma do mého krku a spolklaho. Když byl hotovej, zajela si rukou na poštěváček a zachvilku i syn ucítil můj vlhký orgazmus, že muto vytříklo na obličej a do pusy. Když jsem zněho slezla, byl mokrej a vůbec mu to nevadilo. Řekl mi že mi krásně voní a že mu mos moje štáva chutná. I já mu řekla še jeho semeno bylo moc dobré a pokut bude chtít že bych si to ráda sním s opakovala. Souhlasil. Potom jsme odešli do koupelny. A tak když je chuť ho nechávám ať mi jí líže a já mu ho kouřim. Jinak ho zasunout nenechám, jen ať líže.

Navstevnik (Čt, 24. 3. 2022 - 06:03)

Kolik synovi je?

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 23:03)

Jednou přišla moje máma z nevydařenáho rande, už měla nakoupeno, ale otevřela si a vypila, láhev vína. Brečela v koupelně. Pak vyšla nahá, lehla si, zavolala mne a "Pojď mne vymrdat aspoň ty". Vyhonil jsem se nad její rozevřenou kundou, postříkal jí a šel spát. Ráno mi poděkovala, že jsem byl rozumný aspoň já.

Karel (Čt, 24. 3. 2022 - 11:03)

To musel bej moc krásnej pohled a pocit jí postříkat. Proč jsi nezasunul a neomrdal jí když to chtěla,. Já bych teda doní vklouz a omrdal jí a pékně jí naplnil mrdkou.

Návštěvník (Út, 22. 3. 2022 - 08:03)

Opravdu souložit ze svojí matkou? Kdo by to chtěl? Normální syn určitě né.

Majo (Út, 22. 3. 2022 - 07:03)

Ja si hravam s malou sestrou uz par mesicu.sama prisla s tim ze videla ze neco delam pod perinou a proc to delam.vyndal jsem mekeho pindika a kerl ji ze on ji taky rad vydi kdyz ji koupu ja nebo mamka a mackal jsem si zalud tak jakoze mluvi,smala se tomu a lehle si tak ze jsem koukal na jeji carku,vzrusilo mne to strasne,rekl jsem ji ze kdyz si s nim bude chvili hrat tak ze ji da takovou stavu z ktere jsme se vsichni lidi narodili,chtela a ja jsem ji rekl ze ma pipinku jako malou pusinku a jestli ji muzu dat pusu,taky chtela tak jsem se prisal a lizal,je to zvlastni pocit ale krasny v tom ze kdyz to na ni slo tak mne chtela odtlacit,jasne ze jsem se nenechal a ona mne stiskla stehnama a mela orgasmus,ale bud prvni nebo tak silny,lezela jako v tranzu a drzela mi pindika,za chvili zase zacala stahovat kuzicku a ja se vystrikal ji na tvar a do pusi,olizovala se a potom jsme se bavili kam se to strika aby mnela deti a kde je to seminko schovane a tak,miluju svoji sestru.

Roman (Út, 22. 3. 2022 - 19:03)

Čau, taky mám hodně zážitků s moji malou ségrou ale to všechno začala ona když byla pořád zvědavá jak my funguje můj malej a jak to dělám že někdy je malej a někdy větší .Pořád na mě naléhala abych ji to ukazoval a tak jsem si ho skoro každej den když jsme byli sami honil aby se mohla dívat jak se zvětšuje .Jasně že to brzo přešlo i v další poznávání jako bylo lízání ona mě a já jí , vlastně to začalo když mě bylo deset a já osm .

Návštěvník (Út, 22. 3. 2022 - 21:03)

A co to má dělat s tématem Vzrušení z vlastního syna ? Ty jsi matka ?

Návštěvník (Po, 21. 3. 2022 - 17:03)

No parada,jen tak dal lidi,jste uzasny ze to dokazete napsat

Luděk (Po, 21. 3. 2022 - 15:03)

Asi to rodiče vzrušuje, jinak si to nedovedu představit. Když zlobím tak musím klečet a u toho jsem nahý a svázaný. Mám jen plenu a trenky a na nich připnuté kšandy a matka mě ruce přiváže k zadní kšanďě. A musím klečet tak hodinu nebo dvě a už předtím se musím napít. A blbym trestem pak je že nakonec se musim před matkou do pleny vkleče vyčurat. A to se stydím. A matku to asi vzrušuje, když se ta plena plní. Nevím. Je mi 17 a všechno to začalo někdy ve 12ti když jsem odmítal klečet a sednul si na zadek že klečet nebudu že klečí malé dětičky, tak mě matka začala vázat. A to ještě dává od zadní kšandy provázek tak 20cm a jde to na nohy abych neseďel a na záchod takto nejde jít tak to musím kálet do plen. A když je doma tatík tak je to ještě horší . Ten mě ruce váže zezadu vkleče ke klice od záchodu a tam mě zavře. A já z rukama za zády koukám do záchodové místy a zase to musím pouštět do pleny. No neříkám, nejsem žádný vzorný slušňák. Jednou jsem se porval s otcem, asi před rokem. A pak jak mě matka uvázala, tak mě přišel dát facku až sem spadnul na bok a musel jsem svázanej kleknout a on na mě řval a já jsem mu to chtěl vrátit, ale ten pocit že nemůžete, když máte ruce přivázaný vzadu a ještě pak k nohám a já se nemohl bránit. Od té doby když otec přijde z práce a vidí mě uvázanýho v koutě, tak ještě utrousí poznámku a někdy si matka postěžuje a já ji řeknu ať nežaluje, že je trapná a blbá a otec přijde ke mě dá mi menší facku. Jednou jsem to nevydržel a praštil ho trochu alespoň hlavou a to se tenkrát naštval a uvázal mě na kliku na záchodě. Někdy díky němu musím klečet skoro celý den. a když matce hlásím, že mám v plíně nachcáno, tak ji ještě řekne, jen ho nech, ať si poradí.

Anča (Po, 21. 3. 2022 - 14:03)

Čim je syn starší tím me víc vzrušuje. Třeba když přijde ráno do koupelny a mi se sprchujeme s manželem a on dorazí ještě s ranmí erexí tak jsem v poslední době z něj pěkně vzrušená.Absolutně nejvíc mě vzrušuje když nás přistihne v koupelně při mrdáni. Né že by jsme mrdali cíleně před ním ale když nás v koupelně u toho vidí tak se určitě před ním neskrýváme. Je mu už 17 a tak si myslím že není za co se stydět před ním.

Katka (Ne, 29. 5. 2022 - 10:05)

Anča nemas chut syna vyhonit alebo fajcit

Návštěvník (So, 12. 3. 2022 - 17:03)

Já nevím jestli ze mě máma byla vzrušená. Onanii jsem měl povolenou a přesně věděla, že si mastím ptáka. Byla zvědavá a často si našla důvod jak mne při tom vidět. Většinou pro něco nutně musela do pokojíku, nabo koupelny, kde se to konalo. Řekla mi sbych se nenechal rušit a pokračoval, a dělala, že se nedívá, ale dívala se. Když slyšela že na mě jde orgasmus tak viděla i mé stříkání semene. Počkala až se vzpamatuju a nařídila mi abych sperma uklidil a pak si umyl ptáka. Věděl jsem že taky masturbuje, protože to bylo hodně slyšet, ale nedovolil jsem si jí to oplácet. Viděl jsem jí jen nedopatřením, ale taky. Vždycky mne zahnala a pokračovala.

O (So, 12. 3. 2022 - 12:03)

Kalhotky a podprsenky mám plné tak že bych to mohla ždímat. Jen se divím že raději nekouká na porno nebo to přede mnou tají tak že o tom zatím nevím.

M. (Pá, 11. 3. 2022 - 11:03)

Mě teda syn moc vzrušuje hlavně kdyš se nahej honí. To potom strašně teču a mam z toho závrati. Nesmim to ale na sobě dát znát aby si nemyslel kdovíco. Naštěstí je tim honěním tak rozptýlenej že si nevšimne co to se mnou dělá.

Návštěvník (So, 12. 3. 2022 - 08:03)

Tomu mému je 16 a bohužel si všiml že jeho masturbace mně vyvádí z míry.
Tak se mi předvádí většinou u televize. To ze seriálu moc nemám.

Reklama

Přidat komentář