Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Natka (Pá, 18. 3. 2022 - 21:03)

Promiň že se k tomu dostávám až teď ale vůbec teď nic nestíhám. Ano bylo to fajn a doufám že brzo zase bude nějaká příležitost. Bylo to neúmyslně v noci asi důsledkem té operace a celkově se mi to občas v noci stane protože jak už jsem tu psala dříve mám lehkou inkontinenci takže občas se počůram trochu v noci, ale je to třeba pětkrát do roka. A někdy když třeba zakašlu nebo se hodně směju tak si cvrknu. Mně to ale nijak neomezuje ani nevadí. Abych se k tomu tedy vrátila tak jsem se prostě počůrala což mě po chvíli vzbudilo. Sáhla jsem si na plenku a cítila jak je mokrá. Zavolala jsem si tedy sestru docela jsem se styděla ale pro ni to bylo úplně běžné a uklidnila mě. Jinak abych ti odpověděla v dětství jsem neměla s pokakavanim problém vůbec a s počůrávánim tím že mám tu lehkou inkontinenci tak občas, ale nic hrozného. Všechno to vlastně začlo až když se mi to stalo jednou nechtěně a zalíbilo. Mám v plánu něco provést, napadá mě pár scénářů ale radši bych někde venku před lidmi, ale když nebude šance tak to prostě udělám doma. Taky to není špatné. Není to hned tak vzrušující ale furt ten pocit plných kalhot je skvělý.

Návštěvník (Pá, 18. 3. 2022 - 22:03)

Jdi do hajzlu ty úchyle zmrdanej

Bára (Út, 8. 3. 2022 - 23:03)

Tak to jsi měla zajímavé, mně se asi nikdy nic takového nepoštěstí. Třeba když budu doufat tak se to stane.

Návštěvník (Po, 7. 3. 2022 - 21:03)

Krása, krása, krása!!!!!

Návštěvník (Ne, 20. 3. 2022 - 11:03)

.Každá stolice je originální a jiná....vypadáš na inženýra přes sraní :-))))

Návštěvník (So, 5. 3. 2022 - 09:03)

no dovol? už jsem tě poslechl v tom že to vyhledávám jen na patřičných stránkách kdybych to nerrespektoval tak tu napíšu tak holky která máte za sebou dneska velkou pochlubte se ať mi uděláte radost k naorzeninám. N e kvůli tobě se na stránkách o nahotě budu ptát na prsa a na bobra a sem nepolezu vůbec si upad ne?

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 12:03)

Takže už to mám za sebou, jsem vykoupaná a můžu jít psát. Ráno jsem vstanula dost brzo, ještě byla doma máma rozloučila se se mnou a odešla, věděla jsem že teď budu dlouho sama doma takže není kam spěchat. V klidu jsem si udělala ranní hygienu a dala si snídani. Potom už jen stačilo čekat až začnu potřebovat. V klidu jsem koukala na televizi a asi kolem půl jedenácté už jsem začla potřebovat. Říkala jsem si jak to udělám. Kolem jedenácté už to začlo být akutnější, takže jsem si říkala že začnu chodit po domě a uvidíme co se stane. Tím jak jsem se rozpohybovala tak se potřeba na záchod zvýšila. No zase jsem si sedla ale nechtěla jsem to nějak zbytečně zatlačovat. Po pár minutách už jsem cítila že bobek chce ven. A přemýšlela jsem co vlastně dělám a že to je hrozné. Došla jsem na záchod že to tedy udělám normálně do záchodu, ale pak jsem si řekla že bych litovala protože kdy se mi taková možnost zase naskytne. Při cestě zpět ze záchodu do obýváku už mě pořádně zatlačilo v břiše a já si řekla že bránit tomu nemá smysl, šla jsem lehce do podřepu. A už jsme cítila jak se mi teplo rozlévá po zadku. V tu chvíli jsem si uvědomila co vlastně dělám. Vždyť já si doma pár metrů od záchodů dobrovolně kadím do kalhotek. Měla jsem starší kalhotky abych je nemusela prát a upnuté legíny aby to bylo vidět. Byla to fakt obří boule ani jsem nevěděla že se do mě tolik vejde. Bylo to cítit ale nebylo to až tak hrozné. Koukala jsem se na sebe v zrcadle a viděla jsem holku která stojí doma pokakaná s prosakující bouli na zadku které to vůbec nevadí, právě naopak je vzrušená. No chodila jsem v tom a různě jsem s tím hýbala, dřepla jsem si a dokonce jsem si na ty legíny sáhla, byly takové vlhké a hned mi smrděla ruka. No bylo to prostě nádherné přiznám že jsem se celá zaplavená ve vlastních výkalech normálně udělala. Vyšla jsem v tom jen na předzahradu dál jsem se bála aby mě náhodou nějaký soused neviděl protože by se asi hodně divil. Pak už jsem si řekla že všechno hezké musí jednou skončit a šla jsem pod sprchu. Sprchování se mi teda moc nelíbilo vůbec to nešlo dolů ale nakonec jsem to zvládla vyšla s koupelny a najednou jsem cítila jaký je všude hrozný smrad, hned jsem začla větrat kalhotky vyhodila do popelnice a legíny hodila do pračky. Ještě pořád to tu trochu cítím ale už jen fakt malinko. Takže než přijede máma s tátou tak to nebude cítit. Jediná věc je že teď kdy jsem se osprchovala a ještě si i napustila vanu tak si připadám furt špinavá. Ale jinak celkové pocity jsou dobré, nepotřebuji k tomu abych byla vzrušená jiné lidi i když musím přiznat že v kombinaci s tou ostudou co jsem měla před mámou to bylo ještě lepší. Ale i toto byl hezký zážitek který mi zlepšil den.

Tom (Pá, 4. 3. 2022 - 20:03)

Báro dobrý, jsem rád že jsi si to splnila a dopadlo to tak, jak jsi si to naplánovala. Já osobně bych tedy zůstal na toaletě a nechodil po domě tím by se nejrozšířil ten zápach a prádlo bych vyhodil někde jinde, než do vaší popelnice, kde to může někdo vidět, ale to jsou detaily a podstatné jsou ty pocity a ujasnění si co a jak. Uvidíš příště, každá stolice je originální a jiná.

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 20:03)

.Každá stolice je originální a jiná....vypadáš na inženýra přes sraní :-))))

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 08:03)

právě kvůli té originalitě se mi líbí foto stránka hovno.sk a jiné cizí video stránky konečně to někdo pochopil. ale je pravda že když mám já problémy s tím oním tak v tu chvíli se raději dívám na stránky prdící nebo čůrací

Návštěvník (So, 5. 3. 2022 - 08:03)

Ty si hovado

zan (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

pěkný si šikulka a uvažovala si třeba někdy i o plenkách či se počurávat?

Scatlover (Pá, 4. 3. 2022 - 17:03)

Nádhera Bájo, si moc šikovná holka

Hovnožrout (Pá, 4. 3. 2022 - 14:03)

Kurva tak to jsem si pošmáknul.Takovou zkazku o hovně by nedala dohromady ani Božka Němcová.A ta že je uměla.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

a proč to nechceš zkusit jednou normálka do záchodu krásně to žbluňkne a kalhotky zůstanou čisté? nebo tobě dělá dobře nějak ten pocit špinavých kalhotek?

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

Dělala jsem to do záchodu posledních 16 let, takže chci zkusit zase něco jiného a uvidím jaké to bude.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

aha tak to jo neber to tak že bych ti poroučel jen jsem si dovolil se tomu divit tak v tomto případě je to samozřejmě tvoje věc a promiň

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 06:03)

nick Bára a pak píšeš jako chlap? zajímavé

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 13:03)

Proč by Pajdo nemohl chlap “krmit” úchyly jako ty pod ženským nickem :-)).Ty tu taky smolíš úchylárny v nekolika sracích diskuzích pod různými nicky a dokoncd sam sobě odpovídáš.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

ale ať si holka nebo kluk tak takhle se mi to líbí takovéhle promluvení do duše mě napraví spíš než nějaké vulgární osočování. Moc děkuju za to že jsi mi otevřel(a) oči. Rozumím tomu správně že všechny ty Noiky Kristýny Šárky a další holky které mě v tom podporovali mohli být ve skutečnosti gayhoniči?

Reklama

Přidat komentář