Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 20:03)

.Každá stolice je originální a jiná....vypadáš na inženýra přes sraní :-))))

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 08:03)

právě kvůli té originalitě se mi líbí foto stránka hovno.sk a jiné cizí video stránky konečně to někdo pochopil. ale je pravda že když mám já problémy s tím oním tak v tu chvíli se raději dívám na stránky prdící nebo čůrací

Návštěvník (So, 5. 3. 2022 - 08:03)

Ty si hovado

zan (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

pěkný si šikulka a uvažovala si třeba někdy i o plenkách či se počurávat?

Scatlover (Pá, 4. 3. 2022 - 17:03)

Nádhera Bájo, si moc šikovná holka

Hovnožrout (Pá, 4. 3. 2022 - 14:03)

Kurva tak to jsem si pošmáknul.Takovou zkazku o hovně by nedala dohromady ani Božka Němcová.A ta že je uměla.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

a proč to nechceš zkusit jednou normálka do záchodu krásně to žbluňkne a kalhotky zůstanou čisté? nebo tobě dělá dobře nějak ten pocit špinavých kalhotek?

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

Dělala jsem to do záchodu posledních 16 let, takže chci zkusit zase něco jiného a uvidím jaké to bude.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

aha tak to jo neber to tak že bych ti poroučel jen jsem si dovolil se tomu divit tak v tomto případě je to samozřejmě tvoje věc a promiň

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 06:03)

nick Bára a pak píšeš jako chlap? zajímavé

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 13:03)

Proč by Pajdo nemohl chlap “krmit” úchyly jako ty pod ženským nickem :-)).Ty tu taky smolíš úchylárny v nekolika sracích diskuzích pod různými nicky a dokoncd sam sobě odpovídáš.

Pavkol (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

ale ať si holka nebo kluk tak takhle se mi to líbí takovéhle promluvení do duše mě napraví spíš než nějaké vulgární osočování. Moc děkuju za to že jsi mi otevřel(a) oči. Rozumím tomu správně že všechny ty Noiky Kristýny Šárky a další holky které mě v tom podporovali mohli být ve skutečnosti gayhoniči?

Pajda (Pá, 4. 3. 2022 - 18:03)

jj ale to bylo jen včera nebo v tejdnu protože jsem byl zoufalý z toho že jediné co ta diskuze měla společného s kakáním je že na mě s..ou všichni a neodpovídají a proto jsem se rozhodl že už nebudu pobízet zítra mám sice narozeniny ale jak mile by tam někdo něco napsal a já pod to napsal že děkuju za pěkný dárek tak by se to určitě neobešlo bez keců takže si s rozplýváním se nad daným tématem dám radši už majzla aby to zestárnutí o rok bylo někde vidět ale vidíš Pajda je dobrej nick když už se někomu u toho Pavkol podařilo profláknou křestní jméno i příjmení dík za oslovení a tím pádem i dobrej návrh

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 06:03)

Teď jsem si parádně na hajzlu pohonil.Hovno deluxe a smrad že by jeden pad,to se to rýmuje.Že mám něco s koprem už jsem slyšel,ale myslel jsem že to je jako že nesnášim koprovku což je pravda,to je smrad víc jak hovno.Ale jinak mi nenadávej jinak to dnes cestou do školy řeknu Rendovi a ten tě zmlátí kabelkou ty prevíte jeden.

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 09:03)

Baví vás to hodně. Každý kdo alespoň trochu přemýšlí tak ví že jsem to nepsala já. Jenom mi nejde do hlavy proč to děláte, ale jestli vás to nějak těší tak to vám to brát nebudu. Jinak jak už jsem psala dneska to tedy zkusím doma a uvidím. Už začínám trochu potřebovat tak pak napíšu. Jinak ještě otázka četla jsem že se vyplatí vystlat si kalhotky toaleťákem má s tím někdo zkušenosti?

Tom (Pá, 4. 3. 2022 - 12:03)

Ahoj, tak jako my máme svojí uchylku, tak tihle lidé nebo spíš jeden člověk má zase svou a potřebuje prostě škodit za každou cenu. Není v tom nic osobního, podobné jednání je ve více diskuzích třeba u Libora atd., ten dotyčný má asi nějaké komplexy nebo si nechce přiznat, že mu dělá dobře šikanovat druhé, nejsem odborník a když ho neznáme, tak nikdy nebudeme 100% vědět proč to dělá, třeba je to alkoholik a přijde mu to vtipné když je nalitý ať už je to jak chce, tak ikdyž z toho soustavně osočuje druhé a sám se považuje za dokonalého, tak on sám má také dost velký problém. Nejlepší je nevšímat si ho, ať si tu píše co chce a pokračovat si ve svém. Ptáš se na toaletak, tak může to zmírnit zaspineni kalhotek, ale pokud ho tam nedáš tunu, tak nevím, záleží co vykadis.

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 06:03)

Ještě jedna poznámka.Koprofilie postihuje především homosexuály.Takže jestli jsi i to tak toho máš na jeden mladý život ažaž.

Bára (Pá, 4. 3. 2022 - 05:03)

Jsem rád že se mi daří tu honit a ještě mám publikum .Někdy si tedy napíšu i sám pod jiným nickem než Bára ale jinak je to cajk.Dnes jsem vstal dřív protože máma mě nepoveze a chci si ještě na hajzlu u sraní pěkně pohonit.Tak zatim.

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 06:03)

No a nechceš si s tim zajít k doktorovi?Jak s tou koprofilií(fetiš na hovna) tak s tou schizofrenií(rozdvojená osobnost)? Máš totiž dost nebezpečnou kombinaci.

Maťa (Čt, 3. 3. 2022 - 16:03)

Pri čítaní týchto príspevkov sa máličko usmievam, lebo tu sa z toho robí až príliš veľká veda a podľa môjho názoru, vládne tu prehnaný strach z reakcie ľudí. Ja som to síce nikdy neurobila pred väčšou skupinou ľudí, vždy len pred jednotlivcami, maximálne pred dvoma až troma ľuďmi, ale pravda je taká, že doteraz som sa nestretla s hnusnou reakciou. Naopak, väčšinou som sa stretla s neuveriteľne milými reakciami a s obrovskou snahou pomôcť. Na mnohých miestach mi ponúkli, že sa môžem u nich osprchovať a dať do poriadku. Vďaka skúsenostiam si dovolím tvrdiť, že väčšina ľudí sú milí a empatickí ľudia. Avšak priznávam, že keby som si na to nedokázala vytvoriť vhodné podmienky, asi by som do toho nešla. Je totiž lepšie, keď do toho človek ide s vedomím, že ak niečo, tak kdekoľvek a bez akejkoľvek pomoci sa dokáže dať do poriadku a k tomu potrebuje auto, v ktorom má dostatočné množstvo vody (najlepšie aj autosprchu), papierové utierky, hodia sa aj voňavé utierky, uterák a samozrejme veci na prezlečenie. Je rozumné mať aj igelitové vrecia, lebo bolo by blbé, niekde po sebe nechať kôpku potentovaných utierok, prípadne pokakané prádlo.

Reklama

Přidat komentář