Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 20:03)

Taky si myslím že reakce by mohli být v pohodě ale nikdy nevíš koho potkáš.

Bára (St, 2. 3. 2022 - 23:03)

Děkuju vám dvoum že jsou tu lidé kterým nejde jen o to aby si přečetli hezký příběh, ale i tací kteří dokážou poradit. Za což jsme ráda, ještě pořád nevím jak se rozhodnu ale rozhodně to nebudu dělat před více lidmi než je třeba. Protože vím že by to na mě vytáhli, ale zase někdo u toho být musí.

Návštěvník (Čt, 3. 3. 2022 - 06:03)

a proč? aby viděl jak je oděv do kterého to děláš plný nebo barevný? nebo ti dělá dobře to čemu by slušňáci řekli ostuda a hanba? neodosuzuji tě za to jen se ptám jak to myslíš

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 12:03)

Já popravdě ani nevím, asi možná to že budu jako malá a udělám něco co je v mém věku nepřípustné. Ale samozřejmě se musím připravit na ty reakce a že mi to budou předhazovat. Ale láká mě ta představa mít znovu úplně přeplněné kalhotky. Možná to zkusím nejdřív sama doma a uvidím. Zítra budu sama protože se dnes vracíme z dovolené. Rodiče jsou zítra do práce a já mám prázdniny. Tak bych to mohla zkusit.

Honza (Čt, 3. 3. 2022 - 13:03)

Zkusit to doma sama. Věř, že je to tak rozumnější. Může být, že si to krásně užiješ, uděláš se a zjistíš, že ti ke spokojenosti stačí to samotné posrání a matlání se v hovnech spojené s vědomím, že děláš něco, co dělají malé děti a ty jsi skoro dospělá. Ono to tak je většinou. Málokdo k tomu potřebuje ještě ten faktor ostudy. Udělat to před lidma si můžeš dovolit později, když už budeš zkušenější.

Tom (Čt, 3. 3. 2022 - 13:03)

Nemáš za co děkovat, pokud můžu rád ti poradím, ale jinak mě napadla prakticky stejná otázka jako návštěvníka, proč u toho někdo být musí? Jestli ti jde o ty pocity, co píšeš, tedy cítit ty těžké plné kalhotky něčeho špinavého, tak k tomu mi stále přijde, že nikoho jiného nepotřebuješ a nejlepší bude být o samotě. Ale jestli ti jde spíš o ty pocity nějakého ponížení, vzbuzení pozornosti, vlastně i třeba vynadání ačkoliv to přímo nepíšeš, tak pak chápu, že potřebuješ nějakou další osobu. Otázkou ovšem je koho? Pro tu zkoušku bych si osobně vybral někoho naprosto neznámého a cizího, koho už nikdy neuvidím a on mi to nebude pak připomínat, ale když se pokadíš někde venku, tak se nějak budeš muset dostat domů a už můžeš potkat sousedy apod. Ještě tak v létě to pustit někde u rybníka a pak se tam umýt, ikdyž by to bylo pro ostatní asi dost nechutné a možná by ti někdo vynadal, ale teď mě popravdě nějaký konkrétní nápad, kde aby tam byli cizí lidé a zároveň se šlo dát do pořádku nenapadá. A když už píšeš o těch příbězích, kde ještě kromě školy jsi někdy použila WC?

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 14:03)

Ještě nevím co k tomu potřebuju. Zítra to jak už jsem psala, zkusím sama doma a uvidím jaké to bude. Takové místo taky neznám kde by se šlo dát do pořádku. Já se opravdu snažím nechodit na ten záchod někde jinde. Třeba v nejake restauraci mi to až tak nevadí. Ale jinak se to snažím držet až domů což máma nechápe. A vždycky když jedeme ze školy domu a já se kroutim protože potřebuju čůrat, tak jen kroutí hlavou proč nejdu ve škole. Jinak párkrát jsem šla na dovolené když jsem měla průjem. Jednou když jsem byla na kole tak jsem musela do lesa. Jednou ve vlaku ale to bylo opravdu fuj!. A pak ještě párkrát na lyžích i s tím že jsem si jednou pořádně čurnula.

Návštěvník (Čt, 3. 3. 2022 - 20:03)

A s čím se léčíš že tu píšeš takový debility a navíc tě máma vodí domů ze školy ?

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 21:03)

Máma mě nevodí ze školy ale vozí mě autem. Nevím jestli se ta tvoje o tebe nestarala nebo proč musíš otravovat ostatní lidi. Jsem ráda že je tu spousta lidí kteří mě chápou ale pak prostě přijde někdo beze jména a píše že se léčím.

Návštěvník (Čt, 3. 3. 2022 - 21:03)

Tak to je ještě lepší,to ti bude asi tak kolem 10ti let a snažíš se tady druhým nabulíkovat ty svoje úchylný nápady ? Ty jsi evidentně maník co u svých zhovadilých představ honí kládu.

Jo (Pá, 4. 3. 2022 - 15:03)

A vyhazuje plný kalhotky do popelnice. To je fakt nenápadný :)))

Marek (Pá, 4. 3. 2022 - 17:03)

Tak asi se zapojením mozku vám dojde že je nejspíš trochu omyla v té sprše a dala je do pytle a vyhodila.

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 22:03)

Já to stále nechápu co vlastně myslíš, v čem je špatné že mě máma vozí autem na to abych šla pěšky to mám daleko. Tak nevidím problém. Ale asi prostě jen musíš řešit kraviny.

Tom (Čt, 3. 3. 2022 - 15:03)

Pro začátek to bude nejlepší, ostatně ti to doporučuje i Honza. Těžko můžeš jít někam na bazén a pak se tam sprchovat celá od hoven, to samé někde ve fitku nebo v sauně, to by skončilo asi pěkným malérem, pokutou a kdo ví čím ještě. Pořád jsem na tvé straně a máš mou plnou podporu v tom, co se ti líbí, ale tady jsem teda na straně tvé mámy a také dost dobře nerozumím, proč pokud skutečně tak potřebuješ se nedojdeš vyčůrat ve škole? Chápu, že ti nemusí být příjemné mimo domov kakat, protože k tomu si asi musíš sednout, ale někdo i to zvládá bez toho, ale malá potřeba není doprovázená žádným zápachem, zvuky a dalšími věcmi, za které by jsi se mohla stydět, v podřepu ji zvládneš vykonat, tak proč to nechávat zajít až do krajní fáze? Nemyslím to fakt nijak zle, ale není to zdravé a pro tebe podle mě ani pohodlné a měla by jsi asi alespoň tu malou potřebu zkusit nějak trénovat, protože ti to může usnadnit život. Jinak děkuji za odpověď asi většina z toho se týkala jen malé potřeby, ale i tak to zní dost zajímavě a musela jsi působit celkem přitažlivě.

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 20:03)

Já vím že bych to neměla nechat zajít to toho že to mám na poslední chvíli. Ale ono se to lehko říká, já jsem prostě divná, protože ve škole pořád až tak nepotřebuju a pak vyjdu ven a najednou je to strašně akutní. Ale vždycky jsem to zatím udržela, kromě jednoho malého čurnutí které ani nebylo vidět.

Tom (Čt, 3. 3. 2022 - 22:03)

Hlavně si neříkej, že jsi divná! To je to nejhorší, co pro sebe můžeš udělat, prostě jsi taková jaká jsi, ale neznamená to, že jsi jakkoliv špatná. Podle toho jak to popisuješ mi připadá, že to máš spojené s psychikou, že poblíž toalety se ti nechce a najednou máš silné nutkání.

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 22:03)

Je to tak vlastně mě to ani nijak moc neomezuje prostě je to tak. A musím se přijmout i se svými chybami a proto si vlastně říkám když už mám tolik různých chyb, proč si chci přidávat další že se budu pokakávat, ale asi to tak má být.

Vašek (Čt, 3. 3. 2022 - 23:03)

A ty si myslíš, že jiní ty chyby nemají? Mají, akorát zase nějaké jiné. Nikdo nemůžeme říci, že jsme ten etalon dokonalosti.

Tom (Čt, 3. 3. 2022 - 22:03)

Jsem rád, že to bereš pozitivně a ne jako nějaké omezení. Hele chci přidělávat, nechceš ale jestli to v sobě máš tak to stejně nijak nezměníš a buď se s tím smíříš nebo ne, ale bude to tam pořád. Narozdíl od některých se zdá, že ty si to dokážeš připustit a to je dobrý začátek. Jak jsi zmiňovala ty různá místa, tak tehdy tě ani nenapadlo, že by jsi to pustila do gatí navíc když jsi se bála na ty záchody jít?

Standa (Čt, 3. 3. 2022 - 15:03)

Koukám, že se to tu hezky rozjelo, tak přidám poznámku. S tím čuráním to nejen není zdravé, ale jde též o ostudu. Měchýř je chráněn reflexem, který zajistí, aby se nepřeplnil. A pak se říká, že následky závisí na průměru močové trubice dané ženy nebo dívky. Pokud má trubice menší průměr, tak dojde ke krátkodobému učúrnutí, aby se zabránilo přeplnění a pak to jde zase ovládnout. Ale při větším průměru už to zastavit nejde a dotyčná se nekontrolovatelně pomočí až do vyprázdnění. A to může být pořádná záplava. Pokud je Bára ten druhý typ a stalo by se jí to na ulici, tak by to byla asi parádní ostuda, když by tam stála počuraná až do bot.
Ale že některé holky tyhle problémy mají, tak to mohu potvrdit. Někdy kolem přelomu roku jsem tu psal, že mojí kamarádce tohle jednou na vandru vyneslo pořádný malér. Ona to byla moc fajn holka, kterou hned tak něco nerozhodilo, ale měla jednu zvláštnost. Nerada šla na velkou jinde než doma, v práci a dalších bezpečných místech. Proč to tak bylo sama nevěděla. Nebylo výjimkou, že třeba za ty čtyři dny vandru vůbec nešla a odbyla si to pak doma. Jenže tehdy to na ní přišlo v místě, kde nebylo kam se uchýlit a tak silně, že to nedala a naprosto totálně se pokadila. On to už byl asi čtvrtý den, co nebyla, takže si asi dovedeš představit ten nářez. Bez přehánění, ta holka byla zadělaná jak batole. Nevidět to na vlastní oči, tak by jeden nevěřil, že se v ní tohle mohlo nastřádat.

Reklama

Přidat komentář