Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Jana (St, 2. 3. 2022 - 10:03)

Ja se posrala predchvili do bilich legin

Návštěvník (St, 2. 3. 2022 - 18:03)

tak jsou z nich teď hnědé legíny

Návštěvník (St, 2. 3. 2022 - 11:03)

Radsi se nauc psat

Míra Šíra (St, 2. 3. 2022 - 10:03)

Asi tak před dvěma měsíci, kdy mi vyčišťovali tlusté střevo před jeho vyšetření. Inu, pánbůh dal, pánbůh vzal.

Tonda (Po, 28. 2. 2022 - 21:02)

Nikdo se s tím nechce moc chlubit, ale jak zde píší někteří, že si chtěli prdnou a přitom se posrali, tak toto se mi stalo asi před měsícem. Jel jsem naštěstí domů z práce autem a ještě jsem se přizvedl. Byly toho plné trenky. asi si všichni dovedete představit jak jsem to měl rozmazané než jsem přijel domů. Když jsem se dal do pořádku já, tak jsem musel ještě vyčistit i potahy a řádně vyvětrat a vyměnit osvěžovače.

Bára (Po, 28. 2. 2022 - 10:02)

Napíšu vám sem dvě nehody co se mi staly teď ve třech dnech a uvažte že jsme se před tím naposledy pokakala v 1 třídě. Je mi 16 a jsem se sestrou a rodiči na dovolený a šli jsme ven do restaurace to bylo ještě v klidu. Když jsme ale odešli, tak jsem začla potřebovat. Tata s mámou potkali nějaký známý a začli si tam s nima povídat. Řekla jsem že jdu napřed protože potřebuju na záchod. No každým krokem se situace zhoršovala. Ale už jsem se blížila, takovou kachní chůzí s rukou na pipine jsem vyšla schody. Jenže klíč nepasoval říkala jsem si že to není možné že to tam v tom stresu dávám asi špatně ale ne byl to opravdu špatný klíč. Takže jsem svoji pomalou chůzí šla dolů ze schodů dolu. Jenže už mě tak tlačilo břicho že nešlo ani jít a hrozně jsem se kroutila. Tak jsem si sedla v meziposchodi na židli a snažila se to zatlačit. Chvíli to vypadalo že to je dobré. Jenže když jsem šla dolsi schody tak se to zase rapidně zhoršilo. Sedla jsem si teda znovu a bylo to snad ještě horší. Postavila jsem se a cítila že už to mám úplně na krajíčku. Zkřížila jsem nohy ale už to nepomohlo. Protože se mi začali plnit kalhoty a nebyl to žádný průjem ale normální pevnější bobek. V životě bych nevěřila že se mi to může stát. Takže jsem tam mezi schodama stála s plnými těžkými kalhotkami. Vystrašená, překvapená a lehce vzrušená co se bude dít. Po chvilce přiběhla máma že mi dala špatný klíč. Ale to už bylo jak se říká s křížkem po funuse. Už když se ke mně blížila se ptala jak na tom jsme, ale než jsem stihla odpovědět už si všimla co se stalo a strašně se mi omlovala a byla hrozně smutná, pak mi řekla ať se tedy jdu převléct a nic si z toho nedělám. Mytí bylo tedy odporné ale zvládla jsem to. Celý večer jsme o tom přemýšlela a nemohla usnout. V noci se mi nic nestalo takže. to přeskočim. Další den byl taky v pohodě sice jsem nebyla na záchodě ale říkala jsem si že půjdu večer že je to asi z toho že jsem se do těch kalhotek vykadila hodně. No ani večer jsem nešla což bylo divné protože chodím pravidelně každý den. No nemohla jsem usnout protože jsem se hrozně bála. Nakonec jsem usnula. Normálně spím jen v noční košili ale protože jsem měla strach tak jsme si radši vzala kalhotky. No dobře jsme udělala. V noci mě nic nevzbudilo, zato ráno mě budila máma která nemohla uvěřit svým očím. A budila mě se slovy ty jsi se normálně pokakala. Já jsem jen čichla a cítila to pak jsme se podívala dolu a viděla jak mám zamatlanou i postel jak mi to prolezlo kolem kalhotek. Šla jsem se tedy umýt, což bylo strašné jako minule ale vlastně mi ani nevadilo že jsem se pokakala. Což je divné protože bych asi měla být znechucená. Jen si nedokážu vysvětlit jak je možné že se mi to teď najednou stalo. Kdyby to byl průjem tak bych to pochopila ale takhle nevím. Máma je z toho narozdíl ode mě nešťastná a neví co má dělat. Takže nevím co si o tom myslet najednu stranu je divné že se mi to stalo a to mytí je hrozné, ale zase jsem z toho měla takový zajímavý pocit. Asi jsem fakt divná.

Tom (Po, 28. 2. 2022 - 13:02)

To je hezký Báro, konečně se pokadil někdo, kdo neměl průjem. Budeš sympatická holka.

Bára (Po, 28. 2. 2022 - 15:02)

Asi, děkuju>.

Tom (Po, 28. 2. 2022 - 18:02)

Není za co děkovat. Hodně zmiňuješ náročnou očistu, to bych u tuhého bobku nečekal, hlavně v tom prvním případě, to muselo jít prostě vyklopit z těch kalhotek? V noci se to asi rozmaže. A co ta nehoda v první třídě?

Bára (Po, 28. 2. 2022 - 22:02)

Ono to bylo takový lepkavý, takže se mi to na ty kalhotky trochu rozmatlalo. Tu nehodu v první třídě sem můžu napsat jestli chcete, ale až zítra.

Tom (Út, 1. 3. 2022 - 13:03)

Stane se. Pořád na tebe a tu nehodu na chodbě musím myslet. Napiš, určitě chceme.

Bára (Út, 1. 3. 2022 - 13:03)

Tak tedy pro Toma. Není to nějaký extra skvělý příběh. Prostě jsem byla v první třídě a nerada jsem chodila ve škole na záchod což mám vlastně do dnes že nerada chodím na záchod jinde než doma, ale to má více lidí. Takže byly jsme s družinou venku na hřišti a dělali jsme tam nějaké aktivity já potřebovala na záchod, ale bála se to říct. Když už jsme to měla úplně na krajíčku tak jsem se odhodlala to vychovatelce říct. Ona mě tedy poslala do školy, to hřiště je jakoby na dvorku školy takže na záchod to bylo přes ten dvůr, chodbu a nakonec krátký schody a pak už tam jsou záchody. No po tom dvorku jsme běžela pak už jsem spíš tak šla a už si to ani nějak nepomatuju ale prostě jak jsem byla malá tak jsem to asi neudržela a najednou měla plné kalhotky. Byla to taková mazlavá kaše. Jediná věc která mě v té době napadla byla úplná blbost, vrátit se a zapírat to. Samozřejmě to šlo jen chvíli a pak jsem byla prozrazena. Dostala jsem vynadano ve škole, osprchovala se převlékla do tělocviku. Pak jsem ještě dostala vynadano doma. Ale ve škole už to nikdo neřešil. To byla až do teď jediná nehoda předtím samozřejmě ještě ve školce jednou ale tak to se stává. Jinak od té doby jen jedno počurani doma, klasický sen že čůrám na záchodě a místo toho čůrám do postele. Takže jsem s těch nehod taková zmatená líbí se mi to ale nevím jestli to chci.

Tom (Út, 1. 3. 2022 - 14:03)

Mě ten příběh náhodou zaujal, připomnělo mi to dost podobnou příhodu přesně z toho období, tedy z mé 1. třídy, kdy jsme také byli s družinou na školním pozemku a jedna holka, co chodila už do 2. potřebovala kakat, ale ona narozdíl od tebe odešla do školy na WC a nehoda nebyla. Ten návrat ven a dělání jakoby nic byl blbý nápad, vhodnější by bylo zůstat uvnitř a když by jsi se dlouho nevracela, tak by tě nejspíš šla vychovatelka hledat a spolužáci by se to nedozvěděli. Muselo to být nepříjemné v tom kolektivu potom, ikdyž píšeš, že to až tak nikdo neřešil, tak asi nějaký posměch v ten moment byl. Každopádně být tehdy tvůj spolužák tak já bych se určitě nesmál, spíš bych se poprvé zamiloval. Ve školce ty nehody jsou časté, sám jsem ji nezažil, ale stávalo se to tam. A to, že se cítíš zmatená chápu, není lehké si připustit, že se člověku něco takového líbí. Pokud by jsi si o tom chtěla psát nějak víc ať už o těch nehodách nebo o těch pocitech, tak ti jsem k dispozici a můžu ti dát třeba mail. PS takže jsi za celé ty roky nebyla kakat ve škole, když nemáš ráda ty záchody tam?

Bára (Út, 1. 3. 2022 - 23:03)

Vím že to byl špatný nápad, ale byla jsme prostě malá a nějak nad tím nepřemýšlela. Samozřejmě že v tu chvíli se smáli ale fakt tak do týdne už si nikdo nevzpomněl. Zatím mi stačí psaní tady ale když si budeme rozumět tak klidně můžeme přejít na mail. Samozřejmě byla jsme kakat asi dvakrát což i tak je dost málo. Snažím se dodržovat ritmus že chodím ráno a navíc tim že moc nepiju tak ani na malou nemusím tak často maximálně tak jednou za tu dobu ve škole. Jinak jednou jsem kakala když jsem měla průjem to bylo opravdu tak tak když jsem dosedla tak to že mě už začlo létat. A podruhé na tělocviku se to ve mně nějak rozbublalo a už jsem musela a to byla spíš taková kaše. Jak píšeš je těžké si připustit že se mi to líbí a vzrušuje mě to. Teď nemůžu furt přestat myslet na to že bych to udělala naschvál, jenže nemám dost odvahy a taky se bojím důsledků. A furt si říkám že je to vlastně odporné že se mi to ani nemůže líbit.

Tom (St, 2. 3. 2022 - 12:03)

Samozřejmě, tehdy člověk uvažuje jinak, než dnes. Ale i díky tomu se ti smáli jen ten týden, kdyby se ti to stalo později, tak se to táhne do konce školy a pokud jsi četla starší příspěvky, tak nejspíš i potom při nějakých školních srazech. Ok, byla to jen nabídka. Pro někoho málo pro někoho hodně, fakt jsou tací co nebyli ani jednou a naopak někdo, kdo to neřeší a chodí tam běžně. Díky za vyprávění. A jak píšeš, že by jsi to chtěla udělat naschvál a bojíš se následků, tak to bych si fakt hodně dobře rozmyslel, ideálně si přečti starší příspěvky v téhle diskuzi ať víš jaké následky to může mít, čemu je dobré se vyvarovat, co pak ti lidé prožívali a prostě celkově s čím by jsi si zahrávala. Jestli se ti to líbí, tak by jsi to asi udělat měla, ale není to tak jednoduché jako třeba pustit si oblíbenou písničku.

Bára (St, 2. 3. 2022 - 16:03)

Já vím že to neni tak jednoduché a důsledky budou hrozné, přečetla jsem si toho dost. Ale prostě se bojím že jsem v tom až po uši protože mě vzrušuje i když si ty příběhy jen čtu a prostě nevím proč ale predstavuji si že to dělám. Takže nevím jestli je nějaká jiná možnost než to prostě někde pustit a uvidím jak hodně se mi to bude líbit. Zatím jsem odolala ale stejně si myslím že to dřív nebo později udělám. Ale třeba mě to pustí a vykašlu se na to.

Honza (Čt, 3. 3. 2022 - 13:03)

Báro, je jasné, že tvoje situace není jednoduchá. Pro dospívající holku není snadné si přiznat, že se jí líbí nebo jí i vzrušuje se pokadit do kalhot a mazat v hovnech. Všichni jsme naučení, že hovna jsou přece něco hrozně fuj, protože lezou z prdele a smrděj. O tomhle argumentu mluvila má bývalá přítelka, která už měla jasno a pokakávání si naprosto bez zábran užívala, že zaznívá docela často. Automaticky tak počítáš, že být posraná musí být přece něco hrozně hnusného a odporného. A pak se to stane. Přijde situace, kde se ti chce tak moc na záchod, že nakonec nevydržíš a posereš se. V kalhotách máš plno teplé mazlavé kaše a najednou je všechno jinak. Nejen, že ti to není odporné a nevadí ti to, ale je to i nějakým způsobem příjemné nebo tě to dokonce vzruší.
U přítelky jsem kdysi četl nějaký článek, který tyto věci rozebíral v odborné rovině. To co prožíváš mají na svědomí jakási potlačená rezidua z období ranného dětství. Uvědom si, že pokakání pro tebe není nic nového. Jako malá jsi to jinak nedělala. A nejenže ti to nevadilo, ale nejspíš sis to jako velká většina prcků i užívala. Ulevilo se ti v bříšku, bylo to měkké, hezky se ti to matlalo po zadečku a mezi nohama, příjemně to hřálo. Prckové si to dokáží naopak užívat, kecnou si do toho, hezky si to rozmašírují po zadečku, mezi nohama a vůbec jim nevadí, že se mažou v hovnech. A platí to obecně. Není výjimkou, že třeba čtyř nebo pětiletí prckové si v pohodě dokáží vlézt i ve stáji do hnoje. Pro maminky je to na infarkt, ale oni to užívají a vůbec jim nevadí, že jsou to hovna a smrdí to. Kamarádka mi ukazovala fotky synovce a jeho kamaráda, když si takhle pohráli ve stáji. Kluci v věku, který jsem zmínil, oba úplně nahatí, zamazaní od hoven po celém těle a snad až za ušima, ale vysmátí a na výsost spokojení. A s pokakáváním je to podobné. Musí tam být rodiče, kteří tě vyplísní s tím, že taková velká holka už přece má chodit na nočníček a ne se pokadit, protože tobě samé se to mazlavé teploučko na zadečku libí.
A přesně tahle rezidua, která jsou u někoho zanořena více a u někoho méně, mohou za stav, který popisuješ. Teď ten popis vztáhnu na dospělý věk, kdy už nad tebou nemají ruku rodiče. Když se ti v dospělosti stane, že to nezvládneš vydržet a skončíš posraná do kalhot, tak se v první fázi dostaví leknutí, cos to proboha vyvedla. A to i v situaci, kdy u toho nejsou svědci a nehrozí ostuda. To je ta první vazba na rodičovskou výchovu, na to, že pokakat se je fuj a nedělá se to. Jenže pak se může stát, že se vynoří i ty dávno zasuté podvědomé vzpomínky, že se ti to pokakání vlastně tehdy líbilo. Dojde ti, že teď zažíváš to, co zažívají malé děti. Máš plné gatě, cítíš jaké to je měkké, mazlavé, jak to krásně hřeje, prostoupí tě vzpomínky na to, jak sis to jako malá užívala, ale bez obav, že dostaneš vynadáno. Uvědomíš si, že si to můžeš naopak hezky užít a pak se holt umeješ. A proti dětskému věku je tu jeden bonus navíc. Jako dospělé nás to může i vzrušovat a dovést k tomu, že se v tom uděláme. A našla bys tu nejednou potvrzení, že u ženských i chlapů to funguje velice dobře. Já už jsem tu přiznal, že tak nádherné a mohutné výrony semene, které mám, když cítím, jak mi hovna masírují koule, jsem při běžném sexu nejspíš nikdy nezažil. A že jsem prvně šukal něco po šestnácti a své jsem si užil. Někde to ve mě zkrátka je a nic s tím neudělám.
Ač tě Báro nechci děsit, tak to u Tebe vidím podobně. Už jsem tu psal, že moje bývalá přítelka byla v téhle komunitě docela aktivní a měla hodně kontaktů. Řekla by ti, že řada ženských, se kterými byla v kontaktu a které se s té době už pokakávaly roky, začala právě tak jako ty. Stalo se jim to, vzrušilo je to, pak už je vzrušovalo jen pomyslet, jak se jim to zase stane a nakonec to začaly dělat. Pokud tomu tak u tebe je, tak jednou, ideálně až budeš bydlet sama, to prostě pust ven a neřeš to. Zkrátka se budeš posrávat. Co na tom? Je to tvá věc a nikomu to nenutíš. I tady bys našla příspěvky, kde třeba Kikča a další holky potvrzovaly, že se přitom jde tak nádherně a opakovaně udělat, že chlapa ani nepotřebuješ. A pokud ano, tak máš jako holka výhodu, že se určitě najde kluk, který bude takovou mladou pokakandu mít rád po boku a starat se o ní. A rada úplně na závěr. Pokud budeš chtít začít zkoušet pokakávání, tak by to mělo být zpočátku o samotě. Aby ses naučila znát skutečně své tělo a jeho reakce. Aby se ti to náhodou někde nevymklo.

Bára (Čt, 3. 3. 2022 - 14:03)

Asi máš pravdu jde se tomu jen těžko bránit a jednou si budu muset přiznat že jsem prostě pokakanda. Až budu bydlet sama tak už budu mít tu volnost ale teď je to ještě těžké. Je úplně divné jak se během týdne dokáže život otočit. Jeden den přemýšlím o škole. A za dva dny už jen myslím na to jak se pokakat. Zítra to asi zkusím sama doma a uvidím jaké to bude.

Tom (St, 2. 3. 2022 - 18:03)

To musíš vědět sama, jak moc silná ta touha je, ale souhlasím se Standou a pokud už to fakt musí být a nedokážeš tu touhu potlačit, tak bych to nedoporučoval dělat někde na veřejnosti nebo obecně před někým.

Eva (St, 2. 3. 2022 - 16:03)

Ahoj jo udelejto je to nadherny pocit kdyz to tece po stehnech

Reklama

Přidat komentář