Reklama

Incest

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 06:03)

To je super....

Návštěvník (St, 23. 3. 2022 - 06:03)

Psycho atd.

Martha (So, 19. 3. 2022 - 18:03)

Občas se tu tedy u toho čtení i pěkně udělám. A teď si otevřu lahvičku bílého a budu hezky relaxovat.

Návštěvník (So, 19. 3. 2022 - 18:03)

To jsem rád a přeji ti to.

Jo (Ne, 6. 3. 2022 - 10:03)

není nad to mít velice aktivní a dobře vyvinutou nevlastní sestru. První den bylo takové to okukování a večer za mnou přišla celá nahá do pokoje a vlezla ke mě bez jakéhokoliv ptaní do postele a že by bylo dobré se poznat víc a začala na tom pracovat. Udělal jsem se do ní, protože mě nechtěla pustit ven.
Ráno nás přišla vzbudit její máma, táta byl pryč v práci. Jak jsme vylezli z postele, tak jsem se chtěl obléct, ale bránila mi v tom, že se snad nestydím. Chytla mě za něj a táhla k snídani. Po snídani mi ho pohonila a nasedla na něj na židli a zase výstřik do ní. Na mámu nebrala ohled. Potom mě zase zatáhla do postele a pokračovalo se do oběda. Po obědě už byl klid až večer v koupelně a zase se mnou spala. Už vždy spala se mnou a jen když ji nebylo dobře, tak spala sama. Když přijela na návštěvu její sestřenka, to byl záhul obsloužit obě. problém byl ovšem, vejít se na postel. Druhý den její máma šla koupit širší postel. Nejhorší bylo, v tomhle si najít nějakou holku, která by tenhle šukací stroj brala k sobě a nežárlila. Dlouho by to tajit stejně nešlo. Na několik pokusů se zadařilo a holky si spolu rozumí a ráda se staví i její sestřenka. Je už sice vdaná, ale ráda si odskočí. Už spolu pár let žijeme ve svém bytě, sice splácíme hypotéku, ale v pohodě. Už jsme na sebe tak zvyklí, že spolu asi zůstaneme na pořád.

Návštěvník (So, 19. 3. 2022 - 10:03)

Tak to z vás máma musela mít radost. Ta moje neměla problém s mou mastubací, ale když mne přistihla s mojí nastávající, tak dostala hysterický záchvat, snažila se nás roztrhout a mlátila mne. Já musel tu svojí silou držet, protože taky chtěla cuknout. Nakonec jsem se udělal, ale za moc to nestálo, protože ta moje orgasmus neměla. Manželka byla moc hezká, ale s mámou se nesnášely, protože mne od ní odloudila. Vyprávěl jsem to kolegyni z práce a ta se nabídla, že mi dá před mámou. Hned se spřátelily. Když jsme souložili, máma byla šťastná, protože větřila rozvod. Nebyl. Manželku to nějak moc nezajímalo. byla už těhotná. Jen mi řekla, že jsem děsnej kanec.

mrdanice (So, 19. 3. 2022 - 17:03)

Vy musíte být pěkně potrefená rodina. Ty mrdáš kolegyňi z práce, máma vejrala na vás a byla šťastná, manželce to bylo jedno byla už naprcaná. No vy jste tedy kanci, máma, ty a manželka jste prasata.

Návštěvník (So, 19. 3. 2022 - 17:03)

Máma na nás nevejrala, byla vedle, ale kolegyně, potvůrka, když měla orgasmus, tak volala o pomoc a tím jí přilákala, takže stejně viděla to nejlepší, ale ani ona nebyla svatá panna. Měla pochopení.

Návštěvník (So, 19. 3. 2022 - 17:03)

Kanec jsem byl já. Opačnému pohlaví se říká svině. K mámě bych si to nedovolil, protože ať byla jakákoli (zlá a neuznalá), tak mne porodila a vychovala. K manželce rozhodně ne, protože to bylo nejhodnější stvoření, které mi Bůh nadělil a kolegyně byla taky hodná a s mámou si rozuměly. Takový je život.

Anna (Čt, 3. 3. 2022 - 13:03)

Žiju se synem sama. Dost často mě tajně špehuje a přitom si ho honí. Myslí si že o tom nevím, ale dost mě tím vzrušuje. Opčas zahlédnu ten jeho penis a musím uznat že je to pořádnej chlap. Často sama masturbuji a myslím přitom na syna a na ten jeho vercajk co má mezi nohama. Dlouho jsem neměla muže a tak mě dost přitahuje. Poslouchá za dveřma, když masturbuji a sliší mé vzdechy a on si ho mastí. Rozhodla jsem se ho překvapit. Tak jednou večer jsem si zalezla do ložnice, slékla se a začla jsem nahlas vzdychat. Když jsem zahlédla stín za dveřma, nechala jsem ho chvilku at si ho nahoní a pak jsem rychle otevřela dveře. Syn tam stál nahý s penisem v ruce a nevěděl co má dělat. Potom chtél utéc do pokoje, ale já jsem poněm natáhla ruku a vtáhla do ložnice. Okamžitě si ho začal zakrejvat, ale moc mu to nešlo. Byl jak opařenej a nevidal ani hlásek. Díval se na mé nahé tělo. Řekla jsem mu, ať mi ho ukáže a neschovává, že bych muho ráda vyděla. Když dal ruce podél těla, vykou namě tvrdej penis tak 14 cm velkej. Řekla jsem mu že má pěkní nádobíčko a sáhla mu na něj. Jen jsem muho párkrát přetáhla a začal stříkat tu svou mrdku kolem. Koukala jsem kolik tam toho v sobě měl a nebilo toho málo. Něco přistálo i namě a tím mě eště více vzrušil. A tak jsem si klekla a dala si ho do pusy. Kluk se svíjel. Řekla jsem mu ať si lehne.a znova jsem si vzala jeho píj do pusy. Pořád ho měl jak šutr a tak jsem se natáhla po skřínce a ze šuplíku jsem vyndala kondom. Ten jsem mu nasadila a potom jsem si na néj sedla a zavedla si ho do kundičky. Byla jsem tak mokrá že mi tam vklouzl jak do másla. Začla jsem naněm klouzat a užívala si jeho penis ve své štérbyně. Pak jsem ucítila silné škubání v penisu a synáček se vypráznoval do kondomu. Po jeho vyprázdnění jsem zněho slezla a sundala mu kondom, který byl dost plní jeho semene. Nakonec jsem mu ho eště pokouřila a očistila. Pak jsem ho zahnala do koupelni a pak rovnou do své postele a spát. Já se pak také osprchla a žla jsem taky spát. Ráno jsem si sním promluvila, že pokut bude chtít, může zamnou tak dvakrát týdně klidně přijít a pokut bude mít kondom že může do mě zasunou. Jinak honit si ho může klidně předemnou každí den a já že de přednim budu prstit. Synovi je 16 a dodržuje naší úmluvu. Dvakrát týdně příjde s kondomem a já ho pustim do dirky. Jinak si ho předemnou mastí a já si jí mastim před nim. Někdy se mě vystříká na prsa

Pett (So, 19. 3. 2022 - 07:03)

A šukáte v ponožkách, nebo bez ?

Míla (Ne, 6. 3. 2022 - 20:03)

Zažil jse něco dost podobného a vůbec to neoszuzuji. S mamkou sozložím už dlouho a vůbec mi to nepřipadá divné. Všem fandím kdo to tak mají.

Návštěvník (So, 19. 3. 2022 - 18:03)

Jako fakt jo? Kolik ti je a kolik mamce?

álfons (Pá, 25. 2. 2022 - 15:02)

musi prijit na lidstvo nejaka zkaza nebot jak vidno uz nekterym totalne 'odjebalo' i toho trosku rozumu ! Tady vetsine bych dal do ruky lopatu a nechal bych je denne 16 h tvrde manualne makat ! Verim ze tato metoda by zabrala a vybila jim z hlavy svinstva !

Andrea (So, 26. 2. 2022 - 05:02)

Koukám, že ti ta lopata svědčí, ale potřeboval by jsi dostat ještě krumpáčem do hlavy.

Sára (Ne, 20. 2. 2022 - 05:02)

Považujete za incest i následující situaci? Žena porodí chlapce, kterého nechce nebo nemůže vychovávat. Proto dítě odloží do babyboxu. Po dvaceti letech se potkají a mají spolu vztah, ale netuší, že se jedná o matku se synem. Je možné tento pár oddat, když na rodném listu muže není jméno jeho matky(partnerky)?Taky se může stát že se potká bratr se sestrou nic netušíc, že jsou sourozenci. Museli by si dělat všechny páry analýzy DNA.

Martin (Ne, 6. 3. 2022 - 09:03)

Incest je sexuální aktivita mezi blízkými příbuznými. Pokud spolu má vztah matka se synem tak je to incest i když o tom neví. Je možné tento pár oddat pokud je matka neznámá. Nikdo nebude pátrat po matce ženicha jenom proto, že se chce oženit. Ani by to v případě odložení do bayboxu nešlo dohledat. Stejně tak se mohou potkat bratr se sestrou, kteří nebudou vědět, že jsou sourozenci. Teoreticky se to stát může. DNA si kvůli tomu, ale všechny páry dělat nemusejí. To záleží na každém z nich. Pravděpodobnost toho na co se ptáš je malá.

Návštěvník (Pá, 18. 2. 2022 - 23:02)

My jsme za socíku vyrůstali na statku kde bydlely tři rodiny. Jedna rodina slovenská a dvě rodiny české pokrevně spřízněné. No můžu vám jen říct že když se to tam občas všechno dohromady ožralo jak zákon káže tak se tam teda děli věci.

Stáňa (Čt, 17. 2. 2022 - 23:02)

Po 15 letech mě a syna opustil muž . Syn mi slíbil se vším vždy pomoc. Po třech letech jsme malovali a po práci šel do sprchy . Když vylezl tak jsem si vzpomela na jeho slib a na rovinu se ho zeptala na sex . Políbil mě a řekl ze počká v ložnici . Po této zkušenosti jiný muž už mě nezajímá . Trvá to 25let a jsem spokojena. Je sice ženatý ,ale na mne si čas najde .

David (So, 26. 2. 2022 - 14:02)

To je paráda.

Reklama

Přidat komentář