Reklama

Obřízka

Martina (Čt, 7. 4. 2022 - 05:04)

Tony a co teď děláš a kde jsi? Co se s tebou stalo? To je velký překvapení, každý si myslel, že nejsi, dokonce i tvůj zaměstnavatel a udělali ti v Hřensku h řeky pomníček

Tony (Čt, 7. 4. 2022 - 07:04)

Hm,vím,ale další není bezpečné uvádět

Martina (Čt, 7. 4. 2022 - 19:04)

Je to tvůj styl, ale nejde mi to do hlavy. Tak se občas připomeň. Jestli je to pravda

Návštěvník (Ne, 3. 4. 2022 - 19:04)

Kdes byl Tony tak dlouho?

Tony (Po, 4. 4. 2022 - 05:04)

Dlouhá cesta z Hamburku. To je na dlouhý povídání

Tony (Ne, 3. 4. 2022 - 13:04)

To je sice hezké ale nedávno byla v britském tisku zpráva o mladém Britovi, který se po roce kvůli obřízce, kterou mu provedli v jeho jednadvaceti letech z důvodu fimózy, zasebevraždil.

Zkoumal (Ne, 10. 4. 2022 - 15:04)

Tomu se říká dezinformace k šíření zbabělé intaktivistické propagandy, to je tak. To je přesně ta zpráva, kterou tady ten pravý Tóny omýlal jako kolovrátek uź dávno před jeho záhadným zmizením a je to převzaté z ostatních štvavých protiobřízkových servrů a ty jsi evidentně fejkař také, ale to je jedno neboť i Tóny/Gin byl fejkař kouzelník. Takže nic nového. A kdyby to bylo o 2 dny dříve, byl by to dobrej April! O:)

Martin (Ne, 3. 4. 2022 - 07:04)

:-D:-D:-D

Noilitna (St, 30. 3. 2022 - 08:03)

Durch studen 22 str. Hamburg. Tony Vl. 08:1

Návštěvník (Út, 29. 3. 2022 - 19:03)

Viděl jsem v pornofilmu dvojčata - 2 kluky, byli úplně stejní, dokonce i penisy měli stejné velikostí, tvarem, tak i vyholením. Lišili se od sebe pouze obřízkou, jeden ji měl udělanou a druhý ne.

Navstevnik (So, 2. 4. 2022 - 03:04)

To dává rozum ne? Aby nemohli fejkovat , jak to tady dělal Tony

Návštěvník (Ne, 3. 4. 2022 - 13:04)

To jo. Jestli je tím rodiče chtěli odlišit a pak to bylo poznávací znamení. Nebo aby se mohly zjišťovat rozdíly. To muselo být zvláštní odmala vyrůstat s tím že to mají jinak.

Tony (Pá, 25. 3. 2022 - 19:03)

Ich habe

Návštěvník (Pá, 18. 3. 2022 - 22:03)

Tony? Co je? Ty jsi?

Tony (Pá, 18. 3. 2022 - 21:03)

No to je diskuse ! 80%...To má filosofický podklad. Jsem bytostný pravičák. Naopak, jak jsem si dle projevů všiml, tak circummaniaci jsou nebezpeční levičáci. Ha dnes už smazané slovenské diskuzi byli Jano a Xoce stejně tak napadáni za své výhrady vůči této zmrzačující praktice. Jano měl důvod, byl jeden z postižených, který byl v 50 letech už necitlivý. Nakonec se tam vecpal vrchní slovenský obřezávač MUDr Roman Sokol, který nakonec doménu koupil, nechal diskuzi smazat a udělal si z toho své propagační fórum. Takže kdo se tu chová bolševicky? Ten, kdo jenom nadává a nechce připustit druhý názor, nebo ten, kdo seriózně upozorňuje na rizika. Nejdřív byl napaden Leoš, když jsem se ho zastal, tak jsem to schytal také, pak se to otočilo zcela proti mně, pak byl napaden Karel a co jsem se ho zastal, tak to také schytávám. Jenomže já se štěkáním nenechám zastrašit. Koneckonců, ať si každý dospělý nechá se svým tělem provést co chce. Měl by však být seriózně informován o rizicích a ne jednostranně masírován propagandou circummaniaků. Ono nejde jen o ně ale o všechny jim podobné, například o zelené a spol. Bursíkovi ani mladému Stropnickému a jiným nedovedu názorově přijít na jméno. Věřím, že nestranný čitatel si tu udělá náležitý úsudek.

petr (Út, 15. 2. 2022 - 06:02)

je mi 15 a mam předkožku z jedny strany přirostlou k žaludu, operace asi neni akutni,ale v budoucnu mi to urcite bude delat potiže, je mi trapny to rikat nasim , tak bych se chtel zeptat v kolika letech mi mužou obřizku udelat a kde a jestli je to pro me vubec možny. diky

ČauLidi (So, 2. 4. 2022 - 04:04)

Takže dobrý den všem! Vážený Peter, já sa něstačím diviť ! Vy nemáte vzdělání? A vy to nevíte? Tak to je neuveritelý, a ta vaše arogance no to je jasný, tady len demagogicky lže ten Tony no a vy to nevíte! Samej intaktivistů! No běžte sa zeptat do mej kliniky tam , tady Tony , no já se nestačím divit, ty kecy , spekuluje a ono mu to vyšlo a potom mu to nevyšlo , ale on nezná že obřízka nezná věkový limit, takže kdykoli ! Peter, kdykoli ! A my sme byli první… moje kliniky !a je to možné! Od několika hodin po narození až do několika hodin před smrtí! Na tu obřízku ! Jo a kde? Jednoduché dělají to prece fertilizační kliniky , né? No to normálně klasicky , takže zadáš do Googlu , jasně napsat “ Babišovi kliniky na obřízku” a hned ti vyskočí na prvním místě ISCARE… a tam najděš tu obřízku, no a za pár korun a nemá to nic společného s Tonym ! A člověk žasne jak se to mění uvidíš Peter , ako sa ti to změní a je to úžasné… jo tak abys nezapomněl ISCARE , ano a uvidíš, ako je to možné, takže já chápu,že pro vás je to velká trauma, ale je to peklo co tady udělal ten intaktivista, já už o tom nechci mluvit ale ty si to zasloužíš za tvoje peníze a hlaně v klinicke…a všechno tam je hlavně ta obřízka, my vám nabízíme pomocnou ruku při zachování životní úrovně i bez předkožky ! Takže to je všechno , vysvětlujte věci a přestanete na mě útočiť!

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 08:02)

Já v tomhle věku jí měl taky přirostlou k žaludu, a to na více místech. Taky jsem nevěděl co s tím, nijak mi to nevadilo. Ale taky jsem věděl že je to problém který se asi měl řešit, a předpokládal jsem že mě dřív nebo později nejspíš bude čekat obrizka. Jenže jsem se toho hrozně bál. Bylo mi taky dost blbý to našim říkat, a stejně tak i u doktorky. Pamatuju si že se jednou ptala, mamka řekla že to nekontroluje a a já chvilku váhal co říct, ale strach byl silnější. Později jsem občas přemýšlel co by bylo kdybych řekl pravdu, asi bych to musel ukázat a doktorka by doporučila obrizku a nevím jestli bych tehdy byl schopný říct že nechci.

Návštěvník (St, 16. 2. 2022 - 10:02)

Pak se mi o tom jednou zdálo. Doktorka řekla abych ho ukázal a docela koukala, chytla ho do ruky a zkusila to a řekla že to je na obrizku. Já řekl že to nechci, ale odpověděla, že se nemám bát, že to neni nic hroznýho a že to má spousta kluků takže rozhodně nebudu jediný. Pak jsem se probudil, sáhl si na něj a zjistil že se mi to jen zdálo

Hmmm! (Čt, 17. 2. 2022 - 18:02)

Je patrné, že v tvém podvědomí je uloženo velké množství vzpomínek, vjemů, asociací, pocitů , postřehů a podprahových vjemů na které tvé podvědomí reaguje. V podvědomí může být ukryta samotná příčina problémů s tvojí předkožkou. Pro zdravé podvědomí by bylo vhodné cestování do zemí, kde obřízka převažuje a je zcela normálním jevem, se kterým by ses měl blíže seznámit jako s naprosto reálnou skutečností.

Reklama

Přidat komentář