Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Po, 14. 2. 2022 - 08:02)

S nemocemi jděte někam to nemá s krásou pokakáváni nic společného...

Olda (Po, 14. 2. 2022 - 13:02)

Ty musíš být strašně nesnášenlivá osoba. V každém druhém příspěvku někomu určuješ jak něco má a nemá podle toho, jak to vidíš ty...ale oni jsou sami sebou a mají právo na vlastní názor. A jednou je to diskuze o posrani se a co bylo příčnou název skupiny neřeší. Nechtěl by jsi se nad sebou zamyslet a chovat se vůči druhým trochu tolerantněji?

Scatter (Po, 14. 2. 2022 - 16:02)

Sem patří příspěvky pokakaných holek, které si to užívají, nic jiného. Koho zajímají chlapi nebo ti kterým to není příjemné atd.

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 00:02)

To je tvůj názor honiči, nevnucuj ho všem.

Anna (Pá, 11. 2. 2022 - 10:02)

Já měla před vánocemi salmonelu a to vám nikomu nepřeji. Byla jsem pokakaná treba pětkrát za den. Než jsem se zvedla s postele a uděla pár kroků na záchod, tak jsem cítila jak mi to teče do kalhotek a po stehnech. Když jsem se osprchovala a převlékla, tak to bylo za chvilku znova. Snažila jsem se pak do kalhotek dávat i plenu, trochu to pomáhalo, že mi to neteklo po stechnech a neznečistila jsem ještě další práslo. Pračka běžela každý den, naštěstí, že jsem byla doma sama, tak jsem nemusela na infekční do nemocnice.

Návštěvník (Pá, 11. 2. 2022 - 11:02)

Nechápu proč jsi opouštěla ten záchod. Po druhé třetí nehodě muselo být jasné, že přijde další a další vlna a jelikož si byla doma sama a nikomu jinému toaletu neblokovala, tak jsi si akorát přidělavala práci.

Scatter (St, 9. 2. 2022 - 20:02)

Napsal si to naprosto přesně, ikdyž můžu mít každou, nikdy to nevydrží, protože přesně jak píšeš, vím přesně co chci a dokud to nedostanu nikdy nebudu spokojený...

Scatter (St, 9. 2. 2022 - 20:02)

Jindro jsi nejšťastnější muž na světě, splnil se ti můj odvěký sen a ta holka je/byla sen sama o sobě. Boží, škoda že nemám v životě to štěstí, sním o takové celý život, mám vše a jen tohle ne, ale klidně bych vše za takovou vyměnil.

Jindra (So, 12. 2. 2022 - 20:02)

Jo jo to jsi napsal přesně. Tenhle zážitek už mi nikdo nevezme, ale cítím že bych to potřeboval znovu ale vhodnou holku na to patrně nenajdu. Aspoň že si rozumíme.

Elza (Út, 8. 2. 2022 - 23:02)

Záleží když teda chceš tak napíšu bylo to někdy v květnu už bylo docela teplo a tak jsem se rozhodla pro světle růžové legíny. Takový outfit na princeznu šla jsem do školy s tím že jsem nebyla 2 a půl dne na záchodě takže totálně plná a odhodláná se pokadit před třídou. Přišla jsem do školy jako by se nic nedělo a jen přemýšlela jestli to vůbec chci udělat. Rozhodla jsem se že ano, probíhala druhá hodina a já už nemyslela na nic jiného byla jsem úplně plná. Věděla jsem že třetí hodinu máme angličtinu měly jsme takovou empatickou učitelku ale jako většina učitelů nepouštěla na záchod. Angličtina začla já už byla úplně plná a jen čekala na příhodný moment. Přišel a já se zeptala jestli můžu na záchod odpověď byla samozřejmě ne. Chvíli jsem to držela a byla odhodlaná že se pokakám ona řekla že jestli je to teda tak nutné tak mě pustí ale musím se postavit a říct to anglicky,l. Postavila jsem se začla mluvit a řekla si že je to ideální chvíle. Malinko jsem zatlačila a už to jelo v tu chvíli jsem si uvědomila co vlastně dělám. Dala jsem si ruku na zadek a cítila jak se ta boule pořád zvětšuje a říkala si že ty kalhotky snad prasknou. No v mžiku s všichni začali smát a poškleboval. Učitelka byla chvíli zatažená ale pak se probrala a vzala mě do kabinetu tam má vypovídala jestli mám něco na převelení samozřejmě jsem nic neměla tak mě poslala domu zavolala jsem mámu aby pro mě přijela ta nemohla uvěřit vlastním očím protože tohle vypadalo spíš na prvňáčku než na omáčku. No každopádně doma jsem se dala dohromady kalhotky jsem vyhodila ale legíny si nechala jenže od té doby jsem si je už nikdy nevzala připadala jsem si v nich prostě špinavá a pokakaná. Ve škole to bylo těžké ten měsíc a půl do prázdnin. Po prázdninách si na to až na pár výjimek nikdo nevzpomněl. Teď po skoro 20 letech na to prohlížím jinak, ale pokud se to někdo chystáte udělat tak si důkladně promyslete co to obnáší.

Radka (Čt, 10. 2. 2022 - 16:02)

Bylo to hodně drsné ten posměch a tak? Připomínalo ti to spolužáci? Mě to sestřenka připomíná dodnes a je to dost nepříjemné.

Elza (Čt, 10. 2. 2022 - 23:02)

První dny to bylo hrozné peklo, pak už to bylo lepší a po měsíci a půl byly prázdniny a uklidnilo se to. Po prázdninách jsem se bála co bude a nikdo mi to nepřipomínal. Jen občas nějaké narážky ale to se dalo. A co se stalo tobě před sestřenkou, jestli jsi to tedy už nepsala já tu jsem nová takže nevím.

Petr (St, 9. 2. 2022 - 22:02)

Krása!!!

Jindra (Út, 8. 2. 2022 - 15:02)

Epilog : Tak a abych to dokončil jak to celé dopadlo, tak pokud čekáte jak jsme se dali dohromady a teď spolu šťastně žijeme a budeme se milovat a srát až do smrti, tak vás musím zklamat. Sice jsme se oba dva shodli, že to byl nevšední zážitek, ale jinak jsme dva úplně jiný lidi a společné máme jen to jedno a to ještě tak napůl, protože se mi sice líbí posraný holky, ale bejt posranej sám to už mě moc neinteresovalo takže už jsme to nikdy nezopakovali. Já si pak našel práci kvůli které jsem se musel přestěhovat a tak už na další setkání nedošlo. A proč to sem píšu? No vloni jsme měli setkání spolužáků po deseti letech. Na tom po pěti letech jsem nebyl, ale tady jsem se dostavil a byl jsem zvědav jestli i Lucka dorazí a objevila se. Docela se změnila má manžela a dvě děti poměrně dost přibrala prý po porodech ale povahově je pořád stejná. Spontánní a hodně upřímná. Někdo tam ze srandy nadhodil i tu její "nehodu" ale spíš jenom v zábavném duchu. Pak jsme si i soukromě zavzpomínali na to nevšední odpoledne v lese. No a ona to prý v sobě potlačila a když si našla přítele a budoucího manžela tak se posravat přestala, ale prý to v sobě pořád má nicméně v manželství je spokojená i bez toho. Což v mém případě neplatí. Měl jsem od té doby pár vztahů, ale nic co by vydrželo delší dobu. Já vím přesně jakou holku chci, ale i když takový jsou tak je mi jasný, že ji nenajdu aby měla tuhle zálibu a zároveň jsme si rozuměli i v tom ostatním protože když tam není láska tak to nemá smysl. Takže jsem svým způsobem prokletý a budu dál jen snít a vzpomínat na tenhle zážitek. Hezkej den přeju a pokud si právě teď nějaká holka zrovna užívá v plných kalhotách tak fajn zábavu :-)

Kikina (Čt, 17. 2. 2022 - 13:02)

To je super storka ze života jenom škoda že tam chybí happyend ale já ti rozumím. No já mám to obrovský štěstí že mám přítele kterému to sice nic neříká ale zároveň mi to toleruje a tak jsem ta nejšťastnější pokakanda pod sluncem :0) Jinak bych taky asi v normálním vztahu nebyla schopná protože tahle úchylka to je na doživotí s tím se nedá přestat a myslím si že i ta holka si jenom namlouvá že je zcela spokojená. Má to v sobě pořád akorát to potlačila to bych já nesvedla. Dost jsem to pokakávání omezila tak maximálně jednou do týdne ale úplně toho nechat to bych asi nezvládla. Ale je to těžký šance že se sejdou dva lidi naladění v tomto na jednu vlnu a ještě se jim tam navrch sejde i všechno ostatní se rovná zázraku a upřímně řečeno mít kluka kterému bych se líbila pokakaná ale nemilovala bych ho tak určitě nejsem spokojená. No a 99 procentům kluků který tohle nebere by se asi hnusila jenom samotná představa že jejich holka se nejlíp udělá v plných kalhotkách ale ten můj to ví že chodí s pokakandou a nepohoršuje ho to. Bere mě prostě takovou jaká jsem. Nezbývá než ti popřát aby jsi nakonec to štěstí měl bylo by to velký štěstí ale naděje umírá poslední :0) Jinak já jsem se pokakala asi před hodinou a zalezla jsem si obligátně do postýlky abych si to užila. Můj přítel je vedle v pracovně a asi ví co teď právě dělám ale nechává mi na to soukromí samozřejmě že se před ním nepředvádím když vím že mu to nic neříká ale zároveň mu stačí jenom naznačit že chci mít tak hodinu dvě soukromí ve svém pokoji a hned je mu jasné o co jde. Jinak já sem chodím už jenom minimálně občas sem nakouknu když mě tu něco zaujme ale hodně z toho jsou totální nesmysly a na to nemá cenu reagovat. Přestala jsem si navíc už prakticky psát i se svými soukromými kontakty. Není to tak že bych se stranila téhle komunity ale už prostě vedu trochu jiný život než tak tři čtyři roky zpátky ale pořád jsem ještě jedna z vás to zase jo.

Honza (Pá, 18. 2. 2022 - 16:02)

Kiky je fajn, že jsi sem zase zavítala a zároveň škoda, že sem nechodíš víc. Schválně jsem zavítal do historie zhruba dva roky nazpět, když jste si tu tak krásně psali s Jitkou. Komenty o tom, že se dovedete tak zřídit, až vám pod tím hnědým nánosem ani není vidět píča, anebo že nejkrásnější orgasmy máte právě, když se mažete v hovnech a podobné. Jedním slovem, boží. Jaká to byla krása proti těm úchylným fantaziím, co se tu dost často vyskytují. Dvě prima holky, co se nebojí se pořádně posrat a pěkně si to užít. Bože, jak já bych se rád ocitl na místě tvého přítele. Jak rád bych tě svlékal, umýval, utíral a přebaloval přesně tak, jako jsem to dělal s mojí bývalou přítelkou. Od ní jsem slyšel, že chlapi sice hltají videa s tématikou pokakaných holek, ale v reálu to dost často nedají, protože je tam ten zápach. O oba víme, že notný. Mě to nevadilo vůbec. Naopak jsem dýchal co nejvíc nosem, abych si užil, jak smrdí její hovna. Vím, že z pohledu normálních lidí je to čuňárna, ale někde ve mě to zkrátka je a nic s tím neudělám. A přitom se mi normálně docela ekluje jen přijít po někom na záchod. Ale jak to byla moje holka, bylo najednou vše jinak.
K tomu. že bys nedokázala přestat. Třeba dokázala. Přítelkyně byla v kontaktu s dost lidmi a věděla o holkách, které s tím skončily a všude byl stejný důvod. Těhotenství. Tak jak dokáží hormony zařídit, že se ti najednou dělá zle z dříve milovaných jídel a naopak jíš to, čemu ses předtím vyhýbala, dokáží i toto. Najednou se to v tobě někde přepne, že už si zkrátka nechceš matlat píču v hovnech, protože hrozí infekce a tvoje podvědomí nedovolí dělat něco, co by mohlo ohrozit prcka v bříšku.
A co mi není jasné, proč jsi skončila i se soukromým psaním. Hádám, že to byly taky pokakandy. A ty jsi pořád ještě jedna z nás, jak sama píšeš. Mojí bývalé přítelkyni se taky hodně změnil život, když se dala dohromady se mnou. Najednou se nemusela schovávat a bát se, že ztratí kluka, když se to provalí. Naopak měla po svém boku někoho, koho právě tohle přitahovalo a vzrušovalo. Bože jak já byl šťastný, když jsem po čase mohl už alespoň přihlížet její očistě. Koukat se na to, jak je posraná a jak to má všude krásně rozmazané, po zadečku, mezi nohama, přes píču a když ten hnědý nános potom začal mizet. A vrchol byl samozřejmě, když jsem to mohl být já, kdo z ní udělal zase čistou slečnu. To byla hodně velká změna, ale přesto nepřervala kontakty s kamarádkami. Naopak jim měla daleko víc o čem psát.

Honza (Út, 15. 2. 2022 - 09:02)

No, to se mi snad zdá. Takhle zahodit takovou šanci na pokakandu. Doufám, že se Kikča, pokud sem ještě chodí, nebude zlobit, že jsem použil její termín. Moc se mi líbí. Vždyť tys tu holku měl v podstatě loženou. Potom koupání, když jste ještě byli nejspíš oba nazí, stačilo jí obejmout, pohladit jí po zadečku, pochválit, jak krásně vypadal zamatlaný od hoven, dát jí pusu a poděkovat, že si nic tak neskutečně vzrušujícího nezažil a jaká je super holka. A bylo by založeno na to, že jí budeš velice brzy mít pod sebou s roztaženýma nohama. Nepochybně by ráda využila příležitost, že konečně potkala kluka, kterému se nejen nehnusí, když je posraná, ale naopak ho to vzrušuje. Hezky by sis jí odblanil a byla by tvoje. A že tě nepřitahovala? To by se poddalo. Přitahovalo tě to hlavní, že se ráda posere do kalhot a pěkně si užije se mazat v hovnech. Věř tomu, že by ti stačilo si jen vybavit tu její v hovnech zamatlanou píču a měl bys ho v pár vteřinách tvrdýho jak kámen a schopnýho akce. V dávných krásných časech zažito na vlastní kůži.
A zrovna tak neměj strach, že by to bylo jednostranné. Nebylo. Nechceš si to připustit, ale máš to v sobě taky. Jinak by ses před ní tak snadno neposral. Normálně máš jako dospělý blok. O tom by mohla něco vyprávět moje bývalá přítelka. Ta byla, když začínala, párkrát v situaci, kdy myslela, že to ani domů nedonese a posere se ještě na ulici. Jak moc se jí chtělo kadit. A když si pak v bezpečí domova natáhla staré boxerky a legíny, do kterých to plánovala udělat, tak to najednou nešlo i když tlačila. Zkrátka se to v ní psychicky bloklo. A tobě stačilo jen zatlačit a už jsi byl v hovnech. Naprosto v pohodě jsi se posral a ještě před holkou, byť už taky posranou.
A ještě víc to potvrzuje to, co následovalo potom. Když to po tobě začala matlat a ty ses znovu udělal. Kdyby se ti to skutečně hnusilo, jak se snažíš tvrdit, tak se ti nepostaví a nevystříkneš. Notabene ne tak rychle po tom předchozím vrcholu. Ve skutečnosti tě to muselo šíleně vzrušovat. Akorát si to nechceš připustit, ale tvé tělo i podvědomí mají jasno. Tohle se vůlí řídit nedá. Můžeš si tisíckrát namlouvat, že tě to vzrušuje, ale pokud tomu tak není, tak se ti nepostaví a neuděláš se. A naopak si můžeš namlouvat, že se ti to hnusí, ale pokud se ti ve chvíli, kdy se mažeš v hovnech, postaví a vystříkneš, tak tě to vzrušuje. A je skoro jedno, že ta hovna po tobě mazala v té chvíli ona. Já jsem tohle měl úplně stejný a vlastně kvůli tomu jsem o tu mojí báječnou pokakandu přišel. Trval jsem na svém, že já zkrátka ne, že já mám rád se o ní starat, přebalovat jí, umývat atd. A ona nakonec potkala někoho, kdo jí dopřál to potěšení vidět chlapa posranýho, pokochat se, jak má ptáka i koule zamatlané v hovnech, a moct ho potom i umýt jak malého chlapečka. A taky se bojím, že taková příležitost už se znovu neobjeví.

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 13:02)

A všiml jsi si, že psal jak ta holka už má manžela a děti? To ho tady jako přemlouváš ať jim tu rodinu rozesere? To jsi teda kabrňák!

Standa (Út, 15. 2. 2022 - 14:02)

Já teda nevím, ale z toho textu, na který reaguješ, mám pocit, že ta zahozená šance je míněna v době před těmi deseti nebo kolika lety. Jak to společně podnikli a pak se dávali do pořádku v tom jezírku. Je tam zmínka, že by si jí byl mohl hezky odpanit. To by u mámy dvou dětí jaksi už moc nepřicházelo v úvahu. Ale v té době ta holčina panna byla, protože se bála si kvůli své zálibě najít kluka.

Jindra (Út, 8. 2. 2022 - 12:02)

Pokračování : Prázdniny se blížily ke konci a Lucka pořád nevolala. Já jsem se nechtěl vnucovat a tak jsem se smiřoval s tím, že z toho holt nic nebude. Až před posledním prázdninovým víkendem se mi ozvala, že její rodiče jedou na chalupu a, že aspoň dva dny nepůjde na velkou aby to stálo za to a jestli mám pořád zájem a domluvili jsme se prakticky hned s tím, že se půjdeme projít ven ona to někde po cestě pustí a pak dojdeme k jednomu zatopenýmu lomu kde se umyje aby se pak nemusela přes město vracet v plných kalhotách. Nadšeně jsem souhlasil na tu sobotu jsem nemohl ani spát jak jsem se těšil. Sešli jsme se ve městě měla na sobě zase poměrně dost těsný světlý legíny a růžový kalhotky. Já měl kraťasy a šedivý boxerky. Napřed jsme zašli na oběd a ještě chvíli seděli na zahrádce pak se ale Lucka začala kroutit a pronesla, že už by jsme měli radši jít nebo se posere teď a tady. Já to rychle zaplatil a už jsme mizeli z města ven. Moje vzrušení se stupňovalo šel jsem vedle holky u který jsem věděl, že už za chvíli se celá posere a já se budu moct dívat. Bylo vidět že fakt potřebovala, protože než jsme stihli zmizet z veřejných míst tak už jí trochu ujelo do kalhotek, ale ještě to ustála. Jak jsme přišli do toho lesa tak ona si s tím ještě různě hrála pouštěla to po troškách a hromádka na zadku se zvětšovala pak se najednou zastavila hlasitě si prdla a pustila do kalhot úplně všechno bylo to s poměrně dost hlasitým zvukovým doprovodem a já zase jenom upřeně zíral jak se jí plní kalhoty. Totálně se pokadila zase jakoby nic a jenom pronesla už je to venku to je ale úleva. Dovolila mi sáhnout si na tu bouli na zadku a to už jsem měl druhou ruku v boxerkach a honil si ho načež takovej výstřik, že vepředu jsem měl mokro jak kdybych se pochcal. Lucka viděla že jsem úplně mimo a tak jenom vzala moji ruku kterou jsem jí držel na zadku strčila jí do svého rozkroku a začala si to s ní dělat. Já byl úplně strnulý a jenom jsem cítil jak jí těmi pohyby rozmazávám tu měkkou hnědou nálož tam a ona sténala a začínala se celá chvět. Po chvilce byla hotová a přiznala se mi že je to poprvé co jí to nějaký kluk udělal že je pořád ještě panna, protože se obává že pro její zálibu v dělání si do kalhot nebude mít žádný kluk pochopení. No já už jsem za sebou jeden vztah měl, ale ten skončil asi tak půl roku před tím než se Lucka ve škole posrala a já už pak nebyl schopný navázat nový vztah protože jsem nemyslel na nic jiného než na její plný kalhoty což je opravdu paradox, protože jinak fakt nebyla můj typ a i když byla poměrně atraktivní tak mě sexuálně nepřitahovala. Každopádně po chvíli jsme vyrazili dál měla to už všude na zadku v rozkroku i na stehnech takže bylo žádoucí aby se dala dohromady, ale než jsme došli k tomu lomu tak se stalo něco co nebylo ve scénáři když Lucka pronesla tak teď jsem se pokadila já pro tebe a teď jsi na řadě ty a já se budu dívat. No moc se mi do toho nechtělo i když ten den jsem ještě nekadil a oběd co jsme měli před tím už ve střevech pracoval, ale jak se mi líbilo jak je Lucka celá posraná tak mi trochu eklovala ta představa že já sám se budu mazat v hovnech, ale tohle jsem nemohl odmítnout a tak jsem si sundal šortky a stál před ní jenom v boxerkach už jsem o tom moc nepřemýšlel zatlačil jsem a posral jsem se taky no z mýho pohledu teda pocitově nic moc prostě plno vlhko a teplo na zadku a pořádnej smrad. No a taky jsem se trochu styděl, že já dospělej chlap tu před holkou stojím posranej, ale Lucka byla spontánní a všechny moje rozpaky přebila. Vyměnili jsme si role ona mi sahala na zadek a mazala mi ten náklad tam a druhou rukou si to znovu dělala. Dotáhla to do dalšího orgazmu a musím se přiznat, že i když jsem se v tu chvíli trochu hnusil sám sobě tak jsem se taky znovu udělal. Úlet jako kráva!!! No šortky už jsem si radši znovu neoblékl protože narozdíl od Lucky jsem nepočítal s tím že se poseru a neměl jsem žádný náhradní oblečení a tak jsem šel jenom v těch plných boxerkach. Naštěstí jsme nikoho nepotkali k tomu lomu už jsme přišli oba totálně posraný. Naštěstí z druhé strany kde byla zátoka a nebylo tam vidět nikdo nebyl a tak jsme se mohli v klidu umýt. Viděl jsem Lucku komplet posranou jak to měla rozmazané všude po zadku i přes píču a ona pak zase viděla i mě. Pak si vzala náhradní kalhotky a legíny a ty posraný dala do igelitky kam já přihodil svoje boxerky a domů jsem šel naostro. Fakt hustej úlet a ještě k tomu něco napíšu.

Reklama

Přidat komentář