Reklama

Obřízka

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 08:02)

Já v tomhle věku jí měl taky přirostlou k žaludu, a to na více místech. Taky jsem nevěděl co s tím, nijak mi to nevadilo. Ale taky jsem věděl že je to problém který se asi měl řešit, a předpokládal jsem že mě dřív nebo později nejspíš bude čekat obrizka. Jenže jsem se toho hrozně bál. Bylo mi taky dost blbý to našim říkat, a stejně tak i u doktorky. Pamatuju si že se jednou ptala, mamka řekla že to nekontroluje a a já chvilku váhal co říct, ale strach byl silnější. Později jsem občas přemýšlel co by bylo kdybych řekl pravdu, asi bych to musel ukázat a doktorka by doporučila obrizku a nevím jestli bych tehdy byl schopný říct že nechci.

Návštěvník (St, 16. 2. 2022 - 10:02)

Pak se mi o tom jednou zdálo. Doktorka řekla abych ho ukázal a docela koukala, chytla ho do ruky a zkusila to a řekla že to je na obrizku. Já řekl že to nechci, ale odpověděla, že se nemám bát, že to neni nic hroznýho a že to má spousta kluků takže rozhodně nebudu jediný. Pak jsem se probudil, sáhl si na něj a zjistil že se mi to jen zdálo

Hmmm! (Čt, 17. 2. 2022 - 18:02)

Je patrné, že v tvém podvědomí je uloženo velké množství vzpomínek, vjemů, asociací, pocitů , postřehů a podprahových vjemů na které tvé podvědomí reaguje. V podvědomí může být ukryta samotná příčina problémů s tvojí předkožkou. Pro zdravé podvědomí by bylo vhodné cestování do zemí, kde obřízka převažuje a je zcela normálním jevem, se kterým by ses měl blíže seznámit jako s naprosto reálnou skutečností.

Tony (Pá, 18. 3. 2022 - 00:03)

To neřeší podstatu, ty cirkumfetišisto!

Martina (Pá, 18. 3. 2022 - 19:03)

Tony,ty si nedáš pokoj

no (Ne, 13. 2. 2022 - 12:02)

hlavně že už tu nepíše ten mamlas.

Návštěvník (So, 12. 2. 2022 - 04:02)

Myslím,že na hygienu je obřázka dobrá,ale honit čůráka je lepší s předkožkou.Předkožka při honění lépe jezdí po žaludu a žalud víc dráždí.

Návštěvník (So, 12. 2. 2022 - 09:02)

To se tak rika, ze s obrizkou se hure honi, ale pro sex je to lepsi. Vetsina zen co mely sex s obrezanym si to chvali. Jinak co se tyce honeni tak ja mam predkozku trvale stazenou a honim jako kdybych mel obrizku, a zadny problem s tim nemam

Petr (So, 12. 2. 2022 - 05:02)

Dospělý muž, má mít partnerku s kterou souloží tak, aby byli oba zcela uspokojení. Aby mohl souložit podle potřeb. Nepotřebuje se uspokojovat masturbační náhražkou. Pokud vztah nefunguje v posteli, tak je to trápení a ne harmonické manželství.

Návštěvník (Pá, 11. 2. 2022 - 18:02)

Mistr Tony Gin Vlas se stal legendou, tak velkou že i téměř 2 roky po jeho domnělému skonu je jeho jméno stále vytahováno, asi proto že pořád někomu chybí nejspíš. Od té doby je tahle diskuse víceméně o něm než o tématu jako takovém.

Návštěvník (Pá, 11. 2. 2022 - 05:02)

A co chceš jako řešit? Nebo se jen bavit ... provokovat, nebo jako co? A Vlasa z Jirkova už nech laskavě na pokoji ... život jde dál, a klidně i bez jeho přednášek.

Návštěvník (Čt, 10. 2. 2022 - 19:02)

Zkoumal (za kterého se vydává kdekdo) má pravdu, že to tak v jistých dobách a civilizacích bylo. A i v modernejsich dobach, třeba v Anglii je to bráno jako příslušnost k vyšší společenské třídě, i kvuli tomu pry byli William a Harry vopizlani, přestože Diana jim to nechtěla nechat udělat. A v USA Trump prý viděl Obamovo nevopizlanyho ptaka, a veřejně řekl že je to neamerické to že nema obrizku

Návštěvník (Čt, 10. 2. 2022 - 11:02)

!

Tupá Anna (Čt, 10. 2. 2022 - 11:02)

Zkoumale, to jsou teda slinty. Logický je jen to, že tobě bych nejraději zasekla motyku do břicha. Tvoje střeva bych uvázala za ginovu loď.

Zkoumal. M. (Čt, 10. 2. 2022 - 11:02)

Nádherná představa!

Tupá Anna (St, 9. 2. 2022 - 15:02)

Nebudeš mít čím, když ti ho uříznu a rozšlapu na sračku ty můj hlupáčku:,-) budeš moci jenom čůrat v sedě. Semeníky ale necháme...bude mě to moc bavit, když budeš nadržený a nebudeš mít jak a co s tím udělat, lásko :-) bude to zábava :-)

Tupá Anna (St, 9. 2. 2022 - 14:02)

Františku klidně, ale utrhla bych ti ptáčka, zlatíčko.

Tupá Anna (St, 9. 2. 2022 - 08:02)

Také sním o tom, být inaktivistkou....

ano (St, 9. 2. 2022 - 01:02)

Ano, přesně tak fungují i inaktivisté, Gina to silně inspirovalo. Souhlas.

Návštěvník (Út, 8. 2. 2022 - 09:02)

Libor. T.... Doktorka, panečku, to je veličina.....porady, články, diskuze jako žádná jiná......hned někdo nadává, že jsou tu jen voli........ druhý, ten láteří, když je sjížděn trolly........je to zde všehochuť, panna, orel v kleci ...........dějí se tady fakt neskutečné věci..........tu připomene se cynik- realista, vedlejší vlákno hle - úchyl, onanista..........když už je to dlouho na pohodu, vytáhnou odněkud Shabbu- tot- Jahodu..........chtějí -li dát tomu korunu, probudí si ještě Milunu...........největší štěstí, ba přímo klika........mít osobního hejtra - Návštěvníka........... ten kdo je velikej posera, pozve si na vlákno Scattera..............a když Scatter dlouho nevolá, spokojí se s kecy Pavkola...............když máš na sobě dlouhý splín, nastoupí filosof aladin..............je-li ti noc stále pekelně dlouhá, potěší tě slovem zasněná Touha..........máš-li choutky s nezletilou, objeví se Zetkař s plnou silou..........jsi- li chlap co míza jej protíná, vášeň zkusí ihned balička Martina....... stále ještě nevíš co vše jsi spáchal, neboj se, zhodnotí to sardanapal........ne Doktorka není selanka, vyprávět mohla by Bianka.........však nebuď smutnej a koženej, ještě je v záloze dřevěnej......................a pokud už zrovna vstala, pohladí ti duši Lalla........... když silou rozezníš zvony, možná se vzbudí i Tony.............a pak už to bude jen procházka....... Libor a vlákno Co je láska.........

Reklama

Přidat komentář