Reklama

Výprask vařečkou

Pavel (St, 9. 2. 2022 - 18:02)

Štěpáne a klečíš vyzutý do ponožek, jsi při tom někdy i bosky? A máš holá kolena?

Štěpán (Čt, 10. 2. 2022 - 11:02)

Já když někdy musím za trest klečet v koutě u okna, tak mám normálně tepláky nebo punčocháče, jen v létě pokud mám kraťasy a jsem bos, tak klečím bos s holými koleny. U kámoše jsem zažil, že on musel klečet nahý a bos. Já, ale moc často neklečím to asi ta jednou za měsíc.

Franta (Čt, 10. 2. 2022 - 23:02)

To já pokud mám být potrestanej, tak si mohu vybrat. Klečet v koutě to bych se děsně styděl. Vždy řeknu, že chci na holou. To si musím sundat trenky, ohnout se o postel a dostanu od jedné do desíti vrbovým prutem přes zadek. Pak se mohu obléci a je trest smazaný. Zadek mi sice pálí, ale já to vydržím. Ségra ta naopak, buď, že bude uklízet nebo raději klečí v koutě.

Matej (Po, 7. 2. 2022 - 22:02)

Ja som svoj posledný výprask dostal minulý pondelok za vysvedčenie. Na vysvedčení som mal tri dvojky a tri trojky. Vedel som, že to činí 45 rán vareškou. Keď som prišiel domov tak bola u nás mamina kamarátka s 13 ročnou dcérou a 12 ročným synom. Dúfal som, že by sa výprask mohol odložiť, ale mama bola neoblomná. Tak som išiel hneď do izby, vyzliekol som si sveter, rozopol košeľu, stiahol nohavice a nakoniec aj trenky. Nechal som si len šedé adidas ponožky. Zobral som vysvedčenie a išiel som za mamou. Povedal som je, že mám tri dvojky a tri trojky prosím si 45 rán vareškou. Keď som bol pripravený na výprask tak si mama všimla, že moje ponožky sú zo spodu dosť špinavé. Priznal som sa, že som si dnes zabudol zobrať do školy prezúvky a musel som byť v ponožkách. To mi vyslúžilo ďalších 15 rán. Po výprasku som musel za výprask poďakovať a ešte som polhodinu kľačal nahý na strede miestnosti. Bol aj niekde inde výprask za vysvedčenie?

Petra (So, 5. 2. 2022 - 18:02)

U nás máme dva zlobivé kluky, je jim 12 a 10 let. Občas jsou taky biti, dost často oba. Tes starší musí taky mladšímu při bití držet nohy, aby nekopal, ale jinak to máme všechno jinak. Kluci musí být při bití úplně bosí, takže nikdy nebyli biti v žádných botách a musí sundat před bitím i ponožky. Dostávají na holou, od pasu dolů jsou při tom nahatí, kalhoty i spoďáry si musí sundat. Mohou si nechat tričko, nebo košili, když mají přes to mikinu, musí ji sundat. Jsou biti vařečkou, za větší průšvihy dostanou nejdřív vařečkou a pak ještě řemenem. Po bití musí trička dolů a kluci pak klečí nahatí uprostřed pokoje. Mají předpažené ruce a na nich položenou knihu. Při bití leží na posteli. Ten starší drží mladšímu bosé nohy za kotníky.

Luciášek (So, 5. 2. 2022 - 20:02)

Na tom něco bude. Kámošky holky měly obě boty, respektive holínky, a při výprasku kalhoty jen k nim stažené. Jinak mely jen trika, jedna neměla totiž ani mikinu pod bundou, to ta mladší holka a ta starší mikinu svlékla, kdyz sla te mladsi držet nohy. Nevim, jak to praktikujou jindy, jestli ji musi taky drzet nebo ne, nejak sem to neresila. Ale je pravdou, ze ta starsi mela co delat, drzela té mladsi nohy u země za kotniky ale v tech holínkách ji to moc nešlo. Navic, jak byly od blata tak ji občas nějaká noha vyklouzla a kámoška ji servala ať ji drží ty nohy pořádně. Klečely jen, tak jak byly po vyprasku, hole zadky a kalhoty s kalhotkama u holínek.

Návštěvník (So, 5. 2. 2022 - 14:02)

Bum bum prásk prásk

Návštěvník (So, 5. 2. 2022 - 14:02)

Proč tě to zajímá Tome?

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 17:02)

takže dostáváš od manžela?

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 17:02)

jo dobře kecalko

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 15:02)

Chce se nějáká holka seznámit a pak třeba reálnéj výprask?

Soňa (Pá, 4. 2. 2022 - 10:02)

U nás dostávám jen od mámy, taťka ne. Máma mi zásadně chytne, stáhne kalhotky, ohne přes koleno a vařečkou na holý zadek dostanu. Dnes máme prázdniny, tak jsme doma, ale až přijde máma z práce, tak bude zase mazec, že jsme něco provrdli.

Katka (Pá, 4. 2. 2022 - 14:02)

Nestydíš se před mamkou? To musí být hrozné na mamku vyšpulit holou prcku

Anna (St, 2. 2. 2022 - 15:02)

Běžně děti nebiji, ale výmečně se stane, že jsou drzí, tak dostanou rukou hned nečekaný pohlavek a stalo se asi dvakrát, že jsem jim stáhla kalhoty a vařechou dostaly na holou. Co tu někteří píší, tak to je spíše uchylka, jak dokáží děti zbít nebo když je bijí přes chodidla.

Lucka (Čt, 3. 2. 2022 - 12:02)

Moje kamarádka dala synovi na holou jarmilkama, prý to bylo účinné . Můžeš zkusit, jestli máš jarmilky. Já je mám, ale nemám děti.

Luciášek (Pá, 4. 2. 2022 - 16:02)

Při nedávné návštěvě u kámošky sem shlédla nechtíc takový výprask jejich dvou dcer. Má dvě holky 9 a 12 let a jeste 3letého kluka. Holky ho měly hlídat a sli se sním projit ven. Jenže kdyz se vratily, rychle ho svlikaly v pergole u kuchyne, kterou maji jako předsíň. My si v klidu popijely kafe a kamoska najednou vyběhla a zacala nadávat. Pritahly domu cele od bahna, ze pry jim maly utekl a vyvalel se v bahně, obe holky taky od blata, jejich barevne holinky nebyly ani poznat, jak je mely zamazena a blato az ke kolenum. Ke vsemu se neprevlekly, jak mely a jen si vzaly holinky. Takze vsechno obleceni, co mely do skoly od bláta. Nejdrive svlekla kluka, poslala ho za tatou, aby ho omyl a prevlekl a pak sly holky na radu. Po ruce nemela nic, jen botnik, tak vytáhla cvičku te starší a nejdriv sla ta mladší. Sedla si sni na zidly, ohla ji pres koleno, pak uz to slo raz na raz. Stahla ji leginy az k holinkam, pak i kalhotky a uz dostavala vyprask na holou, tou cvičkou. Jenze, nedrzela a kopala, takze blato z holínek az na strope. Tak rekla te starsi, aby ji sla podrzet nohy. Ta ji teda sla drzet nohy a i tak mela co delat, ji je udrzet. Za chvili mela zadek samí slic. Pak rekla, ze staci, poslala ji do kouta klecet a vzala tu starsi. Úplně stejne, zadny rozdil, ta 12ti leta se taky musela ohnout a drzet. Za chvili mela ryfle i kalhotky u holinek a po zadku ji tancovala cvička. Řekla bych, ze dostala o poznani vic, za to že je nejstarsi a mely ty dva mladsi na starost. Na konec musela taky do kouta klecet na kolenou. Maji tam kameny koberec, takze nic prijemneho. Pak jsme si sli dopit kafe a po nejaky dobe za nimi kamoska sla, at se svlecou, zuji holinky a jdou si je vydrbat ven do lavoru. Jenze ta mladší neco prohlasila, ani nevim co. Kámoška ve vzteku popadla zase tu cvičku a aniz by se svlikla nebo vyzula, uz zase dostavala na holou a starsi ji musela ted jiz o poznani pevneji drzet nohy. Po chvili rekla kamoska, ze to nema cenu a pozadala me, abych ji donesla varecku. Chtela sem ji uklidnit ale nedala se, tak sem ji ji donesla a to teprve zacal mazec. Holka se svijela a skoncila s peknyma jelitama za zadku a opet v koute. Vubec sem nevedela, jak reagovat, u nas se vyprasky nedavaji a tohle byla sila. Nerikam, ze si holky asi nezaslouzily ale na me to bylo az moc.

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 16:02)

Nelaká tě napsat si na email a pořádně pokecat o výprasku?

Luciášek (Pá, 4. 2. 2022 - 17:02)

Ne, děkuji. Zajímalo mě, pouze, zda to je běžné, co jsem shledla a ikdybych zájem měla, tak na to mám doma manžela!

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 16:02)

Co výprask Lucia...k Hmmm?

Tom (Pá, 4. 2. 2022 - 16:02)

Ahoj,pokecáš?

Reklama

Přidat komentář