Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Natka (St, 2. 2. 2022 - 23:02)

Ahoj, Buď můžeš mít tena nebo molicare. Já osobně používám molicare, zkusila jsem obojí, ale pro mě jsou pohodlnější na nošení. Záleží ale taky na tom jak velký máš problém pokud je to jen trochu a né tak často tak bohatě stačí ty natahovací samozřejmě 8-9 kapek(molicare), ty když nebudeš nosit úplně totálně upnuté věci tak nejsou vůbec vidět. Ale pokud se ti to stává hodně a často nebo v noci tak bych doporučila ty zalepovací, ty už jsou na těch obchodech přímo určeny pro inkontinenci stolice. Ale nevýhoda je že musíš nosit volnější věci, protože u mě už byly pod legínami vidět. Samozřejmě pokud se ti to stává častěji tak bych zvolila ty zalepovací protože je ta očista lehčí, ale zase když jsem si je poprvé lepila a ještě mi s tím pomáhala máma tak to bylo divné. Ještě by jsi se měla připravit že tě to ze začátku bude omezovat v pohybu a budeš chodit tak divně jak pokakaná. Takže je na tobě jak se rozhodneš já mám doma i natahovací i zalepovací.

Sára (Čt, 3. 2. 2022 - 07:02)

Ježiši tak to děkuju takovou dlouhou odpověď jsem ani nečekala. Bohužel se mi to stává častěji než bych chtěla ale zase moje hrdost mi nechce dovolit koupit si zalepovací. Ale asi si koupím jedny i druhé a uvidím co bude lepší, pak kdyžtak dám vědět. Objednávám na Dr. Max takže to snad v pondělí přijde. Jinak ještě jednou děkuju.

Natka (Čt, 3. 2. 2022 - 22:02)

Nemáš vůbec zač. Jinak ještě jestli to není moc osobní proč se pokakaváš? Protože asi to nemáš vrozené když to řešíš až teď.

Sára (Čt, 3. 2. 2022 - 23:02)

Ne není to moc osobní, je to v pohodě. Začlo se mi to dít po porodu naskytli se tam nějaké potíže, což tady nechci rozvádět. No každopádně to bylo komplikované a nese to bohužel následky, ale dítě je zdravé a dělá nám radost. Já bohužel sama sobě nedělám radost protože po tom porodu jsem se začla občas počůravat v noci a i přes den. A to mi přišlo hrozné. Ale potom to do velké míry přestalo. to jsem ale ještě nevěděla že mám problém i s držením stolice a to je hrozné. Vždycky začnu potřebovat a v tu chvíli mám najednou hrozně málo času a musím spěchat jinak mám plné kalhoty. Teď se mi to nějak částo nestává takže je to ještě docela v pohodě protože jsem s malou doma a jdu maximálně na nákup. Jenže za měsíc mám nastoupit zase do práce a tím že jsem často na cestách by tato mohl být problém. proto scháním správné inkontinenční kalhotky, vím že bych měla jít k doktorovi, ale hrozně se stydím svěřovat se ve svých 26 letech doktorovi, že jsem pokakanda

Natka (Pá, 4. 2. 2022 - 10:02)

Aha tak to mi je líto a určitě to v práci zvládneš.

Sára (Pá, 4. 2. 2022 - 20:02)

Taky jsem se ze začátku litovala a říkala si že je to konec světa. Ale potom si uvědomím že jsou lidé kteří mají amputovanou třeba nohu nebo mají poraněnou míchu a musí být na vozíku, to je potom opravdový problém a to že se občas prostě počůrám nebo pokakám není proti tomu nic. Navíc teď když budu mít pleny, tak si budu nosit náhradní a kdyžtak se někde převléknou. A i kdyby se mi to někde stalo tak to snad lidi pochopí.

Řehoř (Čt, 3. 2. 2022 - 23:02)

A jaké konzistence bývá vaše stolice Sáro?

Kikina (St, 2. 2. 2022 - 13:02)

Přišla dívka z kostela nešla zrovna zvesela
Pokakala se před zraky pána boha potom raději vzala roha
Matka její cosi zlého tuše modlí se za spásu dceřiny duše
Inkvizitor chystá již hranici upalme tu čarodějnici
Dívka má jen poslední přání aspoň ještě jedno pokakání

Básník (Út, 1. 2. 2022 - 23:02)

Zmýlená neplatí,
zas jsem si nasral do gatí,
za hajzlem ze starých latí,
na řiti pár jelit od opratí,
hovno mi padá z gatí.

Návštěvník (Út, 1. 2. 2022 - 20:02)

Kakáš?

Keko (Po, 31. 1. 2022 - 22:01)

Muži pokakaní, na lavičke sedia,
teplé hovno, steká močka,
je im to jedno, vedia,
majú to radi, je to rozprávočka...

Sen-scat (Po, 31. 1. 2022 - 08:01)

Ok

Natka (Ne, 30. 1. 2022 - 23:01)

Nakonec se mi tu v hotelu přece jen povedla nehoda před kamarádkou. Bylo to večer ona šla do sprchy a mně se začlo docela potřebovat na záchod tak jsem na ni zaťukala jestli by mě pustila ale ona neslyšela. V tu chvíli mně blesklo že ti udělám. Ještě chvíli jsem to držela a pak už jsem to všechno pustila, boule na zadku byla pořádná a smrad taky, kamarádka se osprchovala a když jsem slyšela že už bude vycházet tak jsme se naschvál otočila a ohnula k posteli aby hned vyděla co se stalo. No viděla mě já se otočila k ní, ona se hned začala omlouvat že mě neslyšela a že jsem mohla ťukat i potom a že by mě pustila osprchovat, já jsme řekla že jsem ji to tam nechtěla zasmradit a zašpinit. Ona to pochopila a byla v pohodě, osprchovala jsem se a očistila. Byl to sice krátký ale docela emotivní zážitek. No večer u sklenky vína se mě kamarádka zeptala na docela otázku na tělo jestli se jí nechci s něčím svěřit, bylo mi jasné že jí jde o pokakáváni, protože mě za poslední měsíc vydělá dvakrát pokakanou. Řekla jsem jí tedy že s tím mám problémy, no byla chápavá, ale říkala že sama by to nechtěla ten pocit nevědět kdy se to stane. Bylo příjemné si o tom s ní popovídat a nakonec jsem byla ráda že jsem se mohla někomu svěřit.

Radka (Út, 1. 2. 2022 - 16:02)

Nikdy nevíš, třeba jí to taky láká a možná si tu zvědavost odstartovala svými ,,nehodami”.

Petr (Po, 31. 1. 2022 - 08:01)

Krása natko, už jsem si myslel že jsi se na to tady vykašlala, těhle blbů co ti píšou že je to fake si nevšímej mají asi nudný život.

Návštěvník (So, 29. 1. 2022 - 05:01)

Zatím snad nejzajímavější kakací zážitek

Pulec (So, 29. 1. 2022 - 03:01)

A co pak teď Wendy byla si čůrat nebo kakat a máš kalhotky a klidně napiš na [email protected] nebo [email protected] rád ti o sobě povím vše a pošlu i foto jak vypadám

Návštěvník (So, 29. 1. 2022 - 03:01)

kuwa smažky kakaj v rytmu techno:-) tuc tuc cury cury tuc tuc. čururu.

Scatter (Pá, 28. 1. 2022 - 20:01)

Hovada debilní no, chlapi nikoho nezajímají

Návštěvník (Čt, 10. 2. 2022 - 06:02)

kuwa smažky kakaj v rytmu techno:-) tuc tuc cury cury tuc tuc. čururu.

Reklama

Přidat komentář