Reklama

nahota dětí

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

popisuješ to tak hezky že by byla krásná představa vidět tě nahou

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

nebo jak chcete

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

anebo ne asi je hloupost abych se na to ptal znova když to vím od včera

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

škoda že tu naší debatu o tvém těle někdo vymazal byl to pro mě krásnej dárek k dnešním narozkám to že si mě pochopila a byla ochotná odopvídat Linčo

Linča (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

Já na doktorku.cz jen sem tam zabrousím, ale nevím, že by se tady mazaly příspěvky. Tedy, vůbec mě něco takového nenapadlo. Přitom jsem snad nepsala nic vulgárního či pohoršujícího. Jestli tedy dovolíte, vše nejlepší k Vašim narozeninám a neobávejte se mě napsat. Li.

Pavkol (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

tak mi zkus o prsouch bobrovi a prdelce znova napsat schválně ejslti to tu tentokrát zůstane. a za přání děkuju jo a promiň že jsem ti tykal (je mi 47) tak se ty rozhodni jestli ti mám tykat nebo vykat

Linča (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

Ale kdepak, tykej mi, samozřejmě. To já jsem spíš opatrnější a většinou každému vykám. A teď k tomu. Prsa mám malá a vadilo mě to dlouho. Ale jsem ráda že je mám zrovna takové. Kundička taky spíš menší, a jelikož jsem sama, tak si s ní ráda pohraju. Hlavně tomu poštěvákovi dát pořádně prstíkem zabrat. A chloupky jenom z vršku. A zadeček, tak tam si to na hrázi, tedy úplně mezi nohama taky dráždím při své onanii.

Linča (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

Co si to dovolujete vy dobytku jeden?A proč chodíte do diskuze o nahotě dětí vůbec když tu jste pak sprostý?Taky jsem si všimla vašich příspěvků v diskuzích o hovnech....Jste velmi nebezpečný devinat a běžte se léčit než to špatně dopadne.

Linča (So, 5. 3. 2022 - 11:03)

Tento příspěvek v 10,44 jsem nepsala já, Linča.

XY (So, 5. 3. 2022 - 09:03)

Pokud se děcka nestydí, nazakrývají se a sami si o oblečení neřeknou pak je v jakémkoliv věku vše vpořádku a není důvod aby se oblékaly.

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 19:03)

mě nahatý zajímají jenom ženský a to ještě dospělý

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 10:03)

myslím tím že by se vzrušil nic nemravného jsem tím nemyslel

Francek (St, 16. 2. 2022 - 11:02)

Já nevím co furt s tou nahotou máte. Jsem nějakýten rok ženatý máme dva kluky dnes je jim 30 a 25. Od mala se s námi koupali ve vaně a to jak se mnou tak i s ženou. Hráli si , váleli se po nás , ženě šahali na prsa a měli z toho srandu. Když jim bylo méně tak jsme je umývali a oni se dívali, jak se myjeme my . Od mala nechtěli žádné noční prádlo spávali nahatí. My s ženou spíme také nazí, je to lepší, nic člověka netlačí. Kluci se s námi koupali až do svých 13 let a to už se začaly u nich projevovat zájmy o druhé pohlaví. Několikrát se stalo, že se jim postavil . Nikdy jsme to nijak nebrali, stačilo jim vysvětlit, že u chlapců i u chlapů je to normální, je to příroda. Ukázal jsem jim, jak si mají ulevit, že si ho mají vyhonit a je po erekci. Dnes ten starší má dceru, která když je u nás přes noc, tak odmítá noční oblečení a lítá nahatá. Když jsme to synovi řekli,tak odpověděl, že to dělá i doma a že ji máme nechat být.Dnes jsou jí čtyři. Že nás vidí nahé ničeho si nevšímá.

Milouš (Čt, 3. 2. 2022 - 08:02)

Od mala jsme se s partou kluku a holek chodili koupat k potučku kousek za vesnici. Znali jsme se od mala atak nám připadlo normální koupat se nazí. Nic jsme neřešili, bylo nám to jedno.Kdaž nám bylo mezi 13 až 15 let tak se stalo že se sem tak některému z kluků postavil. Nikomu to ale nepřišlo divné, brali jsme to normálně. Dodnes se vídáme , chodíme se koupat na stejné místo nazí ale je to jiné, bereme i naše děti a to od mala takže nikomu nepřipadne divné že je člověk nahý, je to přirozené a myslím si že koupání bez plavek je zdravější než v plavkách.

MAX (Ne, 6. 3. 2022 - 10:03)

p.Milouši- také jsme za mlada u nás v obci převážně chodili nazí - bylo nás 5 kluků a 1 holka, hráli jsme fotbal na placku u cesty a jiné aktivity, já osobně chodil na malý nákup do obchodu, nejméně do 15let se pohyboval nahý v kempu na dovolené s rodiči, asi 2km pro mléko k sedlákovi atd.,i v tělocviku na školním hřišti za slunečného počasí a zvláště kdy jsme skákali do výšky a dálky s doskokem do písku jsme byli nazí, tak se v chudobě šetřily trenky, v osmé a deváté třídě nás měřila a vážila nahé děvčata-učitel jen zapisoval údaje. V této minulé době byla u nás dětí normální nahota jen s tím rozdílem že jsem nikdy neviděl že by se někomu ptáček postavil jak je většinou uváděno v různých komentářích a k tomu ještě nějaká ejakulace ??, vždy jsem to jen považoval že to máme k močení. Máte plnou pravdu že i koupání bez plavek je mnohem zdravější než v plavkách, já osobně jak to počasí dovolí jsem většinou nahý jak doma tak i venku při jakékoli činnosti a to plných 75 let.

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 16:01)

To je pravda. Když jsem býval s mámou na koupališti nahý, záviděl jsem ostatním dětem plavky. Doma jsem býval nahý za trest, nebo abych neutekl i před návštěvami. Později jsem se nerad svlékal a dost dlouho trvalo, než mne tato fobie přešla.

ava (St, 29. 12. 2021 - 23:12)

Co si vzpomínám,chodili sme...Úchyláků je v populaci trvale určité procento, jen dneska se o nich více ví a píše.

vocas (St, 29. 12. 2021 - 23:12)

mě nahot příjde uplně...a kde chodis nahatej nekde v lese?

Koupaliště (St, 22. 12. 2021 - 07:12)

S třídní SME byla na koupališti a všechny holky i s učitelkou měli dvojdílné plavky.... Krásné vyrysovany křivky klínu a prsou... Dál sem si deku vedle učitelky a aby sem ji mohl okupovat protože má luxusní prsa a jsou vidět pradavky a mě tvrdnul.

MAX (Ne, 19. 12. 2021 - 19:12)

Proč někomu vadí nahota, já jsem ještě v 15 letech neměl plavky a vůbec mi to nepřipadalo divné, s rodiči jsme jezdili k vodě do kempu a já jsem po celou dobu když bylo hezké počasí chodil nahatý, později i s mladší sestrou jsme chodili nazí mezi stany k vodě se koupat, zvykl jsem se na nahotu že dodnes nahý nejen na zahradě a v bazénu, dělám vše nejen doma ale i činnosti okolo domu, jako je sečení trávy apod. Nazí se pohybujeme celé léto spolu s manželkou a každý nám pak závidí jak jsme opálení, mnohdy se připojí i návštěva-hrajeme nazí kuželky, popíjíme a koupeme v bazénu, ten kdo to nezkusí nepozná jaká je to svoboda bez oblečení

Reklama

Přidat komentář