Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Ty (Pá, 28. 1. 2022 - 23:01)

Taky ne.

Natka (Čt, 27. 1. 2022 - 23:01)

Teď jsem poslední dobou neměla moc možností a nechci to přehánět, ale teď jedu s kamarádkami na víkend, tak doufám že bude nějaká šance to udělat když ano tak určitě napíšu.

Petr (Pá, 28. 1. 2022 - 19:01)

Už se těšíme, ty naše princezno

Petr (Út, 25. 1. 2022 - 16:01)

Konečně jsou tu nějaké příspěvky pro Scatter, to si počte.

Mick (Út, 25. 1. 2022 - 15:01)

Mě se to stalo nedávno u lékaře čekal jsem na vyšetření na interně v čekárně asi tak po hodině čekání se mě chtělo záchod ale měli zamčený tak jsem chtěl říct sestřičce o klíč když mě ho dávala tak se mě stalo že jsem si nadělal do kalhot. Všichni to museli slišet i cítit vrátil jsem klíč a utekl pryč z čekárny . Druhý den jsem se telefonicky přeobjednaval tak jsem se omluvil a preobjednal jen mě řekla že jsem neměl utíkat že by se to nějak vyřešilo. Ale nevím jestli tam ještě někdy půjdu

Eulálius Blitek (Út, 25. 1. 2022 - 12:01)

Já jsem se naposledy pokakal dnes na hajzlu v práci, když jsem tam chcal.

Keko (Út, 25. 1. 2022 - 14:01)

do gatí?

Eulálius Blitek (Út, 25. 1. 2022 - 15:01)

Ne, do gatí ne. Já si vždycky na hajzlu sedám, a to i tehdy, když se chystám jenom chcát. Jednak je to pohodlnější, a jednak nikdy nevím, zda u toho chcaní nebudu i srát. No a to byl přesně tento případ. Občas také u toho začnu krkat a to pak nevím, zda nebudu i blejt, proto si na hajzl beru i kýbl, který si postavím před sebe. Párkrát se ni stalo, že jsem současně chcal, sral a blil. Ti, kteří slyšeli zvuky, které vydávám při sraní a při blití a cítili smrad z mých hoven a blitů říkali, že se jim z toho chtělo zvracet.

Keko (Út, 25. 1. 2022 - 12:01)

A to na chlapcov tu nik nie je?

Košičan (So, 22. 1. 2022 - 13:01)

Všechny pokakaný holky ošukám, slibuji

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 03:01)

Jinak by mě zajímalo jak dopadla wendy protože sem nic nenapsala

Maťa (Pá, 21. 1. 2022 - 13:01)

Už dlhšie uvažujem o rovnakom scenári, že prídem ku kamoške pokakaná, že sa mi stala cestou nehoda. No zdá sa mi, že v mojom prípade, by to bolo o ničom, lebo prišla by som ku kamoške a ak je kamoška normálna, čo všetky moje sú, tak by ma pustila do kúpeľne, určite by mi tam neliezla, takže by som sa len osprchovala, prípadne by som si v súkromí predprala prádlo, potom by mi ho hodila do práčky a sušičky, no vedu by z toho samozrejme nerobila a bavila by sa so mnou akoby sa nič nestalo. Neviem sa zbaviť pocitu, že bol by to veľmi krátko trvajúci zážitok, že hanbu by som si poriadne neužila. No nevylučujem, že to raz skúsim. S kamoškami to robím radšej na ceste, lebo v takom prípade je kamoška svedkom nehody aj keby nechcela a keďže sme spolu v aute, tak to so mnou prežíva. Okrem toho, na ceste sa človek neumýva v normálnych podmienkach a potrebuje to urobiť rýchlo a poriadne, preto každá dobrá kamoška aspoň trošku pomôže. V takýchto prípadoch to aj dlhšie trvá, lebo človek musí nájsť nejaké vhodné miesto a poriadne sa umyť vodou z bandasky je zložitejší proces, ako sa osprchovať. Už v nedeľu odchádzam pracovať (možno aj s kolegyňou) a už teraz intenzívne rozmýšľam, ako si užijem.

Návštěvník (Pá, 21. 1. 2022 - 05:01)

Asi tak před půl hodinkou, a bylo toho tedy kurva dost.

Návštěvník (Pá, 21. 1. 2022 - 04:01)

A co pak teď byla si čůrat nebo kakat a máš kalhotky a klidně napiš na [email protected] nebo [email protected] rád ti o sobě povím vše a pošlu i foto jak vypadám
Kdyby nějaká chtěla mohu poskytnout prostory, v mém bytě mohou ženy čůrat a kakat naprosto kdekoli.

Natka (Pá, 21. 1. 2022 - 00:01)

Takže konečně jsem po dlouhé odmlce chtěla udělat nehodu jela jsem ke kamarádce na prespavacku je to docela dlouho cesta. Dneska byla pořádná vánice cesta moc neutíkala a já začínala potřebovat na záchod a přemýšlela o tom jestli nedojet k té kamarádce pokakaná. Ještě jsem se vyčůrala na benzínce, abych se potom kompletně při tom kakání nepočůrala. No na té benzince jsem si koupila kafe a párek, dala si pod sebe igelit a mohla jsem jet dál. No byla to jedna souvislá kolona a na mě přišla křeč mohla jsem to pustit, ale držela jsem protože ke kamarádce to bylo ještě daleko a pořád se ve mně pralo jestli to nebude moc a jak to kamarádka přijme. No když jsem byla tak 30 minut od domu kamarádky zastavila jsem na poslední odpočinkovou pauzu. No chvíli jsem tam postala a když už jsem chtěla odjíždět tlaky do břicha začli opět sílit, držet už jsem to nechtěla tak jsem tomu dala volný průběh a krásně jsem se skakala. No bylo to prázdné odpočívadlo tak jsem se tam pokakaná trochu prošla. Pak už jsem ale šla k autu, to sednuti je vždycky ten nejdrsnější bod. No sedla jsem si a to na půl tekuté a napůl pevné teplé hovínko se najednou rozlezlo úplně všude cítila jsem ho jak na stehnech tak na břichu a i na zádech. No jela jsem naschvál jsem se v tom trochu kroutila a lhala bych kdybych řekla že mě to nevzrušovalo. No dojela jsem ke kamarádce a zjistila jsem že to bude dvojitá ostuda protože tam byla ještě kamarádka která měla přijet až večer. No chvíli jsem se odhodlávala, ale pak jsem si řekla že už mi stejně nic jiného nezbývá. Sundala jsem igelit ze sedačky a schovala ho. Vyšla jsem ven došla ke dveřím a tam už na mě vyběhla kamarádka ale viděla můj skleslý výraz, nadechovala se asi aby se zeptala co se děje, ale pak ucítila ten strašný smrad. Chvíli nevěděla co říct ale pak mě vzala dovnitř a byla v pohodě, nakonec to ani dvojitá ostuda nebyla protože mi řekla že druhá kamarádka ještě jela něco řešit do města. No šla jsem do koupelny a začla ze sebe sundávat to oblečení. A viděla jsem že to mám úplně všude. V tu chvíli přišla kamarádka úplně bez ostychu a že mi pomůže se umít no chvíli jsem hrála divadlo jak se stydím ale doufala jsem že nepolevi a taky že nepolevila, já jsem to tedy přijmula a ona si normálně vlezla ke mně do sprchy a začla mně očišťovat úplně všude a přiznám se že se mi to líbilo, ale na holky rozhodně nejsem protože mám i svého kluka. No dala jsem se do pořádku. Vzala si nové oblečení. Nevím jestli ta kamarádka není na holky protože se chovala fakt divně. Mně by to nevadilo ale doufám že zrovna mě si nevybrala jako svojí vyholenou. Ale třeba si to jen říkám a prostě mi jen chtěla pomoct. jinak se omlouvám že to píšu až tak pozdě ale to víte dámská Jízda dříve nebyl čas.

Natka (Pá, 21. 1. 2022 - 07:01)

Krásné natko, ale jestli je ta kamarádka lesba mohlo by vám to zničit vztah.

Prdný (So, 15. 1. 2022 - 16:01)

Hej hola, kam jdete? Do mlejna. Co nesete? Lejna. Až je doneseme, tak je semeleme, pak je sežereme, to se posereme. Hej hola, my jdeme do mlejna.

Péťa (So, 15. 1. 2022 - 07:01)

Kakám,ale nejde mi to. Mám to velký v sobě

Nikola (Pá, 14. 1. 2022 - 09:01)

Ležela jsem si v klidu v posteli,
Na záchodě jsem byla naposledy v neděli. Potřeba se rychle blížila
Já se na záchod plížila.
Na záchod jsem dosedla
Moje hrdost odsedla
Hovínka už jeli dolů
Kalhotky však nechtěli
Do koše pak letěli.
A já celá pod sprchu,
Jsem snad slabá na duchu?
Dneska zkusím znovu
Až si pustím novu.

Pavkol (So, 15. 1. 2022 - 09:01)

zkus to prosím do záchodu at je to dnes na pohodu neb ten krásný žbluňkavý zvuk miluji já dost zvláštní kluk vidět ženskou že tam kaká je představa co mě láká co však jisté je zjištění tohle nikdy se nesplní. Možná ještě to jak čůrá to bych si též řekl hurá nebo sprchuje a mydlí seděl bych tam s ní na židli

Reklama

Přidat komentář