Reklama

Nevěra v lázních

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 22:11)

Když se daří , tak se daří !

lázeňák (Ne, 14. 11. 2021 - 09:11)

Když mi přišel povolávací rozkaz k nástupu do lázní, obešel jsem firmu, kde jsem tehdy měl to potěšení být zaměstnaný, jako že pokud po mně někdo něco chce, tak buď hned nebo až za tři neděle. Jedna kolegyně zaryla: "No jo, lázně. Flákat se, obrážet bary, špásovat s paničkama...". Opáčil jsem: "Paní..., vy jste už určitě v lázních byla, z vás mluví zkušenost." :-D

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 03:11)

Proč se s chlapem trápit?...Každá není štětka jako ty.

Stanislav (So, 6. 11. 2021 - 19:11)

Já byl v lázní již dvakrát a to jsem byl ještě svobodný, myslím, že jsem celkem společenský a se ženami jsem se vždy celkem dobře bavil. První týden jsem měl na pokoji spolu bydlícího, ale další dva týdny jsem byl sám. Připadalo mi to, že ty ženy snad doma s mužem nic nemají. Stačilo večer jen naznačit nechceš zajít ke mě a mohu potvrdit, že šla téměř každá, většina byla vdaných a chtěla si užít, nic víc, aby se to neprovalilo, některá chtěla i vícekrát. Většinou jsme souložili bez prezervativu, ale některá chtěla s, aby náhodou nepřivezla si domů nějaký dáreček.

Veronika (Út, 28. 12. 2021 - 11:12)

Také jsem byla před lety v lázní a mohu jen potvrdit, že jsem tam byla manželovi nevěrná. Ono se tomu ani téměř nedalo zabránit. Večer jsme poseděli v kavárně, při návratu domů jsme se zastavili u mě nebo u něho na pokoji ještě na kus řeči a když jsem viděla jak mu v kalhotech stojí, tak jsem se neudržela a musela mu ho podladit. To už mi sundaval košilku a podprsenku a během chvilky jsme souložili.

Jana (Pá, 14. 1. 2022 - 17:01)

Však úplně normální, kdo by tohle vydržel. Přítel se zase doma staral o moje kamarádky, které se k němu nastěhovaly po dobu, co jsem byla pryč, ono i normálně u nás někdy přespí. Sex máme naprosto volný bez omezení.

Karel (Pá, 14. 1. 2022 - 16:01)

Já jsem se v lázní až styděl z nevěry. Nebyla noc, abych nebyl u nějaké paničky na pokoji a souložili jsme.

Jana (Pá, 14. 1. 2022 - 17:01)

Není se za co stydět, nejsme poustevníci. Není nic lepšího než sex. Dnes ovšem převládá názor, že místo sexu je lepší mobil.

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 10:01)

Mobily bych pacientům odebrala hned při nástupu do lázní. A sex? Ten bych zavedla jako jednu z procedůr.

Jana (St, 26. 1. 2022 - 17:01)

Správný přístup, nevěra musí být, jinak život není zábava, ale vězení.

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 12:01)

A proč to zavádět jen v lázních:)

Karolína (St, 3. 11. 2021 - 16:11)

Já jsem byla také v lázní, zažila jsem tam také románek s mužem na kterého jsem neměla žádný kontakt ani nevím, kde byl ubytovaný, protože jsme chodili ke mě na pokoj. Za několik dní po návratu jsem zjistila, že jsem těhotná, když jsem to řešila s manželem, tak ten to nepochopil a podal žádost o rozvod. Jelikož jsem byla zatím bezdětná, tak jsem si dítě nechala. Mám krásného tříletého syna a já jsem svobodná rozvedená matka, které naštěstí pomáhají moji rodiče a sourozenci.

Vladěna (Ne, 23. 1. 2022 - 15:01)

Nejsi sama, když jsem byla před pěti lety v Mariánských lázní na léčení, tak jsem tam měla také jednovečerní románek se sympatickým starším pánem a přivezla jsem si domů také dáreček. Jelikož jsem neměla ještě žádné dítě, tak jsem si ho nechla. Dnes jsem šťastná svobodná matka čtyř leté dcery, které pomáhají také hodně rodiče, protože jsem je asi nakazila jelikož mám tříletého bráchu.

Monika (Čt, 10. 2. 2022 - 14:02)

Ženy nevím, že je nás tolika takových trdel, že si chceme užít a myslíme si, že ten je božský a on si mi určitě vezme. Já jsem, také jedna z těch co byla v lázní, večer jsme šli tancovat, tam mi pozval pán na tanec a skleničku no a skončili u ně v posteli. Víc jsem toho pána po dobu pobytu neviděla.
Když jsem následně nedostala měsíčky, tak jsem tušila co asi bude a bylo. Také to bylo moje první dítě, které jsem nechtěla dát, tak jsem také šťastná svobodná matka, která se také nevdala.

Tomáš (Čt, 10. 2. 2022 - 23:02)

Moniko je to oboustranné, také jsem si myslel, že ta paní co byla několikrát v průběhu pobytu u mě na pokoji je ta na celý život, jen do té doby než jsem obdržel dopis od její advokáta, že jsem otcem její dítě a že navrhuje vyživovací povinnost k dítěti ve výši 5000 Kč. Požádal jsem o testy a bohužel jsem otcem toho dítě. Jelikož bydlí na druhé straně republiky, tak si dítě beru dvakrát za rok.

Jolana (Pá, 11. 3. 2022 - 13:03)

Mě byly doporučené lázně po operaci žlučníku, manžel, také říká jen jeď. Já jela, ale netušila jsem, že se tam zamiluji. S tím pánem, který byl také ženatý, jsme si padli do oka hned první den a druhou noc jsme již prosouložili. Také jsem otěhotněla za ty tři týdny téměř každodenní opakované soulože.
Na interupci jsem nešla, manželovi jsem se svěřila, on mi odpustil a početí dítěte je naše tajemství. Manžel ho má za své i v rodném listě.

Mirka (Ne, 13. 2. 2022 - 19:02)

Také jsem v lázní otěhotněla, ale šla jsem včas na miniinterupci. Pokaždé si chlap bral kondom, jenže se právě několikrát stalo, že mu spadl a chlap, když se měl udělat, místo aby ho vyndal se udělal ve mě. Dost jich bylo nezodpovědných. Poměr jsem měla ještě za svobodna, ale většina byla ženatých. Co jsem vdaná, tak jsem ještě nezahnula a myslím, že manžel také ne.

František (St, 16. 2. 2022 - 12:02)

Já jezdím do lázní již několik let, nechci jmenovat které, abych je nějak nepoškodil. Že je v lázní manželská nevěra je u hodně pacietů. Nechci říkat, že každý den, ale za každý ten turnus jich mám na svědomí alespoň 10. U některé paničky se domluvíme na kondomu, ale většinou je to chtějí bez nebo to ani neřešíme, ale pokud se mám do paničky udělat, tak to musí chtít. Za všechny roky se mi nestalo, že by některá měla problém a pokud otěhotněla, tak to vyřešila doma. S některou jsem se po roce nebo více letech potkali znova, tak jsme si to zopakovali. Většinou jsem nešel z žádnou vícekrát, aby se nezamilovala. Když přijedu z lázní, tak se těším na manželku a mám poměr s ní.

Jirka Sirka (St, 16. 2. 2022 - 15:02)

A Františku neměl si odřenýho ptáka? Nebo nechytil si opar? Já se léčil po příjezdu z lázní ještě 2 měsíce. Naštěstí jsem nechyt kapavku, ale filcky jednou jsem přivezl.

Hovnoslav (Pá, 11. 2. 2022 - 13:02)

Proboha ještě že sem nenamrdal v lázních tu pitomou učitelku autoškoly. To bych se asi posral kdybych musel platit na malýho analfabeta do Jeseníků. Fuj, už žádná nevěra, raději se nechám vyhonit kašpárka nějakou starší sépií.

Reklama

Přidat komentář