Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Šťepán (St, 2. 2. 2022 - 07:02)

A jak ta tvoje prohlídka vypadala? Můžeš popsat i podrobné. Děkuji

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

Pediatrie byla v patrové vile. Byli jsme objednáni, takže jsme šli hned. Matka odmítla zůstat v čekárně a trvala na přítomnosti při prohlídce.. V ordinaci byla tak čtyřicetiletá doktorka a mladičká sestřička. Hned jsem musel do trenek. Matka si všimla mé boule v rozkroku, byla nervózní a komentovala to, že jí dělám ostudu. Doktorka na to, že je to normální, že už jsem mužskej. Pak běžné procedury. Moč (donesena), zrak sluch, pohyblivost, poslech plic a srdce, (dýchej, nedýchej). Ke zlomu došlo při prohmatávání břicha vleže. Doktorka chtěla vyšetřit třísla a sama mi stáhla trenýrky. Okamžitě se vztyčil penis. Máma začla vyšilovat a poznamenala, že ho mám stejně malýho. Doktorka namítla že je úplně normální a že většině holek bude stačit. Pak mi prohmatala varlata, prohlédla penis a několikrát přetáhla předkožku do krajních poloh. Máma při tom skoro omdlévala. Doktorka jí upozornila, že měla zůstat v čekárně. Pak řekla, že jsem zcela v pořádku a směl jsem se oblíct. Cestou domů mi máma nadávala, že jsem nestyda.

Tech (St, 2. 2. 2022 - 12:02)

Tvoja matka je hlavne pekná piča, že sa stydela za Tvoju zdravú erekciu

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

Proč by jsi měl být nestyda, jžš. Bych v 17ti matku v ordinaci odmítnul.

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 09:02)

Tohle bylo v patnácti, a matka mne směla doprovázet do osmnácti. Už to nebylo tak dramatické, protože pohlaví nebylo předmětem zájmu.

Michal (St, 2. 2. 2022 - 14:02)

Ze od osmnacti nebylo pri prohlidkach pohlavi predmetem zajmu? Pri mych prohlidkach byl ten zajem lekarky hodne zvysenej, zvlast kdyz jsem o rok pozdejc priznal, ze jsem pohlavne aktivni. To pak bylo hodne dukladny. Taky pak zacala prohlizet kolem rozkroku, jestli nemam kylu. Uz tak dost vysoky riziko trapasu se jeste zvysilo.

OndřejC (St, 2. 2. 2022 - 10:02)

A co bylo tedy předmětem zájmu?

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 10:02)

Třeba zlomeniny, chřipky, angíny, prostě běžné nemoci. Spodek jsem musel ukázat ještě při odvodu, ale tam to bylo kvůli tříselné kýle.

OndřejC (St, 2. 2. 2022 - 10:02)

Tříselná kýla, taky nic příjemného, že jo?

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 10:02)

Tak tu jsem nikdy neměl, ale doktoři to zjistit musí.

OndřejC (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

Jak je Štěpán starý?

Marek (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

Úchylák už zase tu vypisuje :D Zvedavý na všetko a je to starý dedek, čo honí nad tým, čo mu píšete :D

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 08:02)

Nejsem úchylák, tak se zase uklidni Marku, jasné?? Jak můžeš vědět, že jsem úchylák, znáš Mě osobně snad?

OndřejC (Út, 1. 2. 2022 - 11:02)

Jak jsi starý?

Daniel (Út, 1. 2. 2022 - 07:02)

Tyhle prohlídky se dělají u nás v kroužku na hokej každý měsíc

OndřejC (Út, 1. 2. 2022 - 10:02)

Každý měsíc?? Kolik Ti je?

Marek (St, 26. 1. 2022 - 09:01)

U nás tiež boli na prelome 80/90 rokov školské tie boli v "Izbe revolučných tradícií", tam kuk do slipov.
V 14 končilo sa v 8 čke to bol rok 1991 som bol na vstupnej u dorastoveho a bolo to aj z vyšetrením na zdravotný preukaz som vstúpil do ordinácie zmerala mi tlak sestrička a zahlásila "Vyzleč sa" nechal som si slipy a ponožky ma otočila "ponožky dole slipy tiež bude sa robiť vyter" 10 minút som bol nahaty
A odvod pred komisiou 5 cudzích ludi Stiahni si predkozku, ukáž semeniky, otoč sa roztiahni polky...

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 09:01)

V Čechách to nebolo tak drsné. Tam sa tie prehliadky robili jemnejšie.

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 09:01)

Taky se pamatuji, že nás prohlíželi na prvním stupni (60. léta) najednou, zvlášť kluky, zvlášť holky, jen v trenýrkách, které se stahovaly při kontrole genitálií, taky kvůli kýle. Jeden spolužák jí měl v šourku a měl ho až ke kolenům.Já to měl horší, protože jsem měl po operaci penisu. Totéž i u dětské lékařky do patnácti let. Vždy u toho byla nervózní máma, vždy jsem měl erekci a vždy si užil přetahování předkožky. U odvodu už to nikoho nezajímalo. Prošel jsem jako kkaždý jiný.

Petr (So, 22. 1. 2022 - 12:01)

Kdyby ti, kteří se do ordinace stydí jít s rodiči, věděli, jak probíhaly prohlídky dřív, asi by z toho byli na větvi. Když jsme v 7. třídě, to bylo počátkem 80. let, měli prohlídku, šli jsme tam pod dohledem učitelky celá třída najednou. Dorostový lékař měl společnou čekárnu s jiným doktorem. Protože byla plná lidí, rozptýlili jsme se jako třída po chodbě před čekárnou. Začínalo se prohlídkou kluků. Pět jich šlo do té plné čekárny, tam se svléklo do slipů, věci si nechali tam, protože v ordinaci na to nebylo místo, a šli na prohlídku. Aby to odsýpalo, tak do čekárny šel další kluk, svlékl se a čekal, až z ordinace vyjde první vyšetřený kluk. Takhle se to pořád opakovalo. V čekárně si nebylo kam sednout, proto tam člověk musel celou dobu skoro nahý stát. Lidi na vás čuměli. Někteří si vás nepokrytě celé prohlíželi, jiní se vám jakože nenápadně dívali mezi nohy. Když jste z ordinace odcházeli, tak pohled všech lidí v čekárně směřoval nejprve na vaši hlavu a pak hned sklouzl na bouli mezi nohama. Po celou dobu vyšetření seděla učitelka v ordinaci. Sice byla zády k nám a neviděla na nás, ale všechno slyšela. Po běžném vyšetření jako je vážení a měření jsme šli ke stolu lékaře. Ten byl u okna a protože byl teplý červen, bylo dokořán otevřené. Ordinace navíc byla v přízemí, takže kdo šel kolem po chodníku, viděl dovnitř. Zrovna když doktor stahoval předkožku jednomu spolužákovi, šly venku nějaké holky a dívaly se dovnitř. Kluk instinktivně uhnul dozadu, aby ho neviděly a lékař se slovy: "Co se cukáš?" si ho za penis přitáhnul zpátky k sobě. Když skončila prohlídka všech kluků, učitelka nás odvedla zpátky do školy a holky tam zůstaly samy. Pak jsme se od nich dozvěděli, že ony chodily do ordinace po jedné a svlékaly se až tam.

Reklama

Přidat komentář