Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

"Americké akcie padají. Je teď správný čas na jejich výhodný nákup?".... Ani NÁHODOU, Amerika jde ekonomicky do prdele, i když se snaží rozpoutáním války tento pokles zastavit, nebude ji to nic platné, časem upadne do zapomnění !!!

aladin (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

"Ukrajinská krize jako součást „boje o světový řád“. Rusko se spojuje s Čínou".... Je jasné, že pokud by se Rusko a Čína a i Indie, včetně ostatních opozičních států nespojili před válkou, tak západ by mohl porazit Rusko a pak by napadl toho slabšího z opozice a nakonec toho posledního !!! Pokud chtějí přežít, musí se včas spojit !!!

nona (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

Jak jsi přišel na Indii? Tu nech být

ShabbaTot-Jahoda (Út, 25. 1. 2022 - 23:01)

on je Aladin zmatený a proto neví,že Indie a Čína jsou na hranicích dosti na kordy.Hranice mezi těmato státy jsou v Himalájích a je to tam vojenské pásmo a slyšel jsem tam i střelbu.Indy mám rád,jsou to super lidi a dosti jim fandím...akorád jejich chování k ženám neschvaluji.O tom byl natočen moc pěkný film a jednalo se o první pilotku v bojovém nazazení v amrádě Indie.Byla okolím dosti šikanována,ale pak to těm mužským omezencům dosti natřela,když ve válce s Pakistanem byla vyznamenaná jako hrdinka a zachránila svého velitele v boji,tato statečná žena je jmenuje Gunjan Saxena a stala se průkopnicí žen v indické armádě jako pilotky.

aladin (St, 26. 1. 2022 - 01:01)

Samozřejmě, že vím o tomhle "lokálním" problému !!! Ale v kontextu existence Indie je to prkotina !!! Nechají to spát a budou to řešit po válce !!!

Nerik (Út, 25. 1. 2022 - 23:01)

Měl bys vědět, že drobná hrdinství, ani pohraniční konflikty, jako Usuri, na bilaterární diplomatické, ekonomické ani strategické vztahy vliv nemají. Ty se totiž odehrávají na mnohem vyšších úrovních.

ShabbaTot-Jahoda (St, 26. 1. 2022 - 01:01)

neodehrávají.A v případě Indie a Číny se jedna i o kulturně ideologicky konflikt.Proto se tam na hranicích válčí a dělají naschvály.Čína jako ataistická a komunistická ideologie řízlá konfuciem a Indie jako demokracie praktikovaná hlasem lidu ze zdola a silně věřící národ v cokoli si nikdy nebude rozumět a protipolem a to teda centrální vláda v PekIngu s komunistickou ataistickou ideologií ...to nikdy nepujde dohromady,Třeba takový Ind když se narodí tele s třema očima ,bude toto tele mít za svátost,ČÍnský strávník ho namístě + jiný + to se bude rovnat obrovskému nedorozumění.Ti spolu nepůjdou.

aladin (St, 26. 1. 2022 - 02:01)

Ale půjde, přežítí státu je důležitější, než nějaké náboženství !!! Hašťeří se tam i s Pakistánem, ale v případě ohrožení státu se možná přidá Pakistán k indii, Číně a Rusku, jsou to muslimové a mají blíž k indům, nwž k Židům !!!

aladin (Út, 25. 1. 2022 - 21:01)

Jednoduše, nebude moct stát mimo !!! Pokud Západ vyhraje nad Ruskem, napadne následně Čínu a nakonec zotročí i Indii !!! Suroviny nade vše !!!

Nerik (Út, 25. 1. 2022 - 23:01)

Ono to bude mnohem složitější. Pokud se Západ pustí do riskantního podniku, války, tak může narazit doma, protože současný technologický konflikt je přípraví ihned o mobily, PC, automobily,
letadla atd. a pak, na koních válčit už nikdo neumí, až na pár džokejů. A nikomu se nebude chtít umírat za neviditelné globální hráče, kteří svět považují za šachovnici a nás, za bezvýznamé pióny. Nepřeji si ani pád Americké ekononomiky, protože to nikomu neprospěje. Pád by měl nastat v přerozdělování hodnot a nelidské morálky. Pokud lidstvo nevystřízliví tímto směrem, tak jej čeká smutný konec a z náhodných přeživších se opět stanou lovci a sběrači na komunistickém principu kolektivní obrany proti přírodním živlům.

aladin (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

"Šibenice u Sněmovny popudila poslance. „Opravdu chtějí někoho věšet?“....A napadlo někoho z poslanců, že to může být jen zoufalství lidé, kteří již nevědi jak zastavit Českou Židofašistickou vládu v jejich plánech Armagedonu pro České GOJÍMY ???

Návštěvník (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

Copak zas bylo pár nemakačenků řvát v Praze?

Nerik (Út, 25. 1. 2022 - 19:01)

Jde o rovnováhu předpokládaného násilí. "Vy nám, my vám". Samozřejmě, že jde o nadsázku, ale co by, kdyby. Poslanci, potažmo vláda, by to měli vzít v úvahu jako varování.

Návštěvník (Út, 25. 1. 2022 - 18:01)

jednotné Rusko za měsíc

aladin (Út, 25. 1. 2022 - 18:01)

"Čeští vědci zjistili, jak souvisí ochota k očkování se vztahem k demokracii".... A kdo vás za tyhle hovadiny platí, doufám, že ne z peněz daňových poplstníků !!! Je jasné, že nemůžete říct pravdu, přišli by jste o pškný kejkl !!! Mluvím o těch, co se necali dobrovolně a ne ze stracu naočkovat !!! Ti kdo se nenechali naočkovat jsou podle mně inteligentnější, než ti dobrovolní vaxeři !!! Prokoukli totiž západní systém a také západné demagogii !!! VŠE PRO ZISKY !!! A samozřejmě také prokoukli i to, že "vakcína" neni vakcína, ale jen nějaký dočasný podpůrný prostředek s vedlejšími následky !!! Nejhorší je protejn ve "vakcíně", který způsobuje vznik spike toxínu v těle, který způsobuje záněty v těle ničí imunitu a způsobuje rakovinu !!! Po třech dávkách nemají lidi žádnou imunitu !!! Jsou to lidé, kteří používají vlastní rozum a nenechávají se zmanipulovat !!! Jsou to lidé, kteří nevěří : Bylo to v TV, tak je to pravda !!! A proto tolik urážek a pomluv a pokusů ovlivnit je, aby se dali očkovat zabijáckou vakcínou !!!

Aladine, (St, 26. 1. 2022 - 19:01)

Dutohlave pilinový, tedy to je hrůza, co jsi zde napsal. Co slovo, to hrubka!!! O hloupém obsahu ani nemluvím.

Návštěvník (Út, 25. 1. 2022 - 18:01)

To je ovšem urážka naší sametové revoluce, omezení svobody slova

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 19:01)

Jak funguje svoboda slova vidíš zde, kde každý idiot zvrací svůj názor.

Návštěvník (Út, 25. 1. 2022 - 18:01)

Brest - Bělorusko - nějakých 40 km od ukrajinských hranic: https://twitter.com/MarQs__/status/1485934094366265345

25.1. (Út, 25. 1. 2022 - 18:01)

Před sukní muž – pokud není zvířetem – zcela přirozeně, vědomě i podvědomě, kapituluje. V případě kalhot musí nejdříve vzpomenout na vykonstruovanou etiketu, teprve poté se z podvědomého respektu k pravidlům možná zachová galantně. Je v tom skutečně obrovský rozdíl a minimum mužů i žen si to dokáže uvědomit. Znamená to tedy,že muž nestahuje kalhoty první.

Reklama

Přidat komentář