Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Shabbatot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 11:01)

Blbej čínskej mobil!!!

24.1. (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Jahodo,maso obden né se nažrat jak dobytek.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 09:01)

Mašo je nejlepší,je to lepší než sex!!

24.1. (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Práce v hadníku. Lidé mohou mít daleko vyšší příjmy, které hranici příjmové chudoby vysoce převyšují, ale vlivem exekucí, vysokých nájmů nebo dalších nutných výdajů mohou žít v nouzi. Navíc do ní není započítána vysoká inflace a s ní spojený růst cen, které v posledním roce Česko trápí. Proto statistici sledují i další parametr, a tím je míra mate­riální deprivace, kdy si rodiny nemohou dovolit u vybraného seznamu pět položek ze třinácti. Tam patří například týdenní dovolená pro všechny její členy, nový nábytek, maso obden, zaplacení neočekávaného výdaje nebo schopnost finančně předcházet dluhům.

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 07:01)

konečně se někdo paní Rowling zastal a to představitel Luciuse Malfoye.Britský herec Jason Isaacs se zastal paní Rowling a tvrdí,že s jejíma názorama nesouhlasí,ale myslí si že není špatný člověk.Nehodlá ji vrazit kudlu do zad než s ní promluví.Zastal se jí i Ron Weasley,pro něj je spisovatelka něco jako tetička....konečně se našel někdo kdo se nebojí hnusného nacizmu a komunistických praktik menšin!Komunista dělal uplně stjné praktiky jako tyto britské menšiny...nezabíjel své názorové oponenty,ale ničil jim systematicky život nenávistí a perzekucí.A proto čekám,kdy se rozjede britská bolševicko-nacistická nenávist i proti Ronu a Malfoy!A to nebude trvat dlouho.Jo a co se týče mě,jahody,tak já to řeknu natvrdo a naplno !Chlap který nemá krámy a nerodí není ženská,ale chlap.A může si myslet klidně že je ženská a nechat si udělat vulvu a pěkná prsa,ale jak nebude rodit a kojit a mít potřebu nosit vložky,tak to není žádná ženská!Tečka!Toto vše co se v té Británii děje snaha o kontrolu na člověkem a jeho myšlením a hlavně snaha rozbít rodinu.Prorože bez rodiny není člověk ničím a nemá zázemí a oporu a nemůže se bránit.Proto se útočí na označení muž,žena,nic jiného v tom není a kdo nesouhlasí,ten je podle bolševických praktik ničen.Lidé jsou v podstatě všichni stejní....proto je komunistické praktiky uplatńují i v Británii.Harry Potter a Hermiona jsou u mě jahody normální zbabělci bez tváře a cti a Ronu W. a smrtijedu Luciusu nešahaj ani po kotníky!Upsali svou bídnou duši Voldemortovi každý normální příznicec románů o Potterovi s nima bude pohrdat !

sardanapal (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Rowlingová , by měla mít prdel zmalovanou tou nejštiplavější žílou , co kdy na Moravě upletli ...

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Paní

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Paní Rowling se měla na zbabělého,zlého,zákeřného Pottera vyprdnout a nepsat ho.Tak ten a ještě Hermiona,ta britská antisemitská úplatmá kůrva si její tvorbu nezaslouží.Jen si zadej na Google do obrázků-Ema Watson naked a budeš v obrázku co je tato ženština jenom zač!Zatímco paní Rowling píše literaturu pro děti s absencí sexu,Hermiona to musí kazit tak,že se na Google čupší uplně nahatá s profesorem Snapem a lordem Voldemortem!Je tam i vyfocená uplně nahatá na stole v Bradavicích a celý Nebelvír ji omakavá v podobě nezletilců....hhhmmmm,sexuální výchovu madam Rowling do osnov taky nedala a proto jí to musí Hermiona doplnit se mě zdá!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Paní

aladin (Po, 24. 1. 2022 - 05:01)

"Kreml chce dosadit na Ukrajině proruského vůdce, tvrdí Britové".... Možná, že by to pro Ukrajinu bylo to nejlepší, co by je mohlo potkat !!! Poněvadž ze západu jim stejně HOVNO kouká !!! Čím dřív to pochopí, tím líp pro ně !!!

ad cu (Po, 24. 1. 2022 - 15:01)

Plně s tebou souhlasím. Doufám, že případná válka proti Rusku bude bezuhlíková. Ekologie především. Za každý výstřel zaplatit emisní povolenku a t.d.

aladin (Po, 24. 1. 2022 - 05:01)

"EU chce ekologická hnojiva a postřiky. Zatím jsou ale méně účinné".... Tady vidíte, jací kreténi v tom bruselu jste !!! Když Česká republika vstoupila do EU, tak jste na přání zápaďáckých LIBY zničili u nás chov hovězího dobytka a zemědělci pak neměli čim hnojit - ekologicky a musely kupovat Carcinogenní hnojivo E 252 na hnojení polí ze západu !!! To jste vy KRET0NI nevěděli, že chemická hnojiva ničí biosféru v půdě a že mrtvá půda přestane rodit ??? Tak co tam vy DEBILOV0 děláte !!!

Cynik - realista (Út, 25. 1. 2022 - 05:01)

"EU chce ekologická hnojiva a postřiky. Zatím jsou ale méně účinné"… Pochopitelně, aladine. Uvedl jsi titulek článku ze Seznam Zpráv, já z něj zkopíruji odstavec, jasně ukazující důsledky další z eurounijních idiocií: „Někteří zemědělci poukazují na to, že zákaz některých účinných látek vede k nadužívání jiné chemie, přičemž kýženého efektu se stejně nedosáhne. Například na řepku, která je v obecném povědomí neoblíbená kvůli velkému množství použité chemie, se musí použít místo jednoho postřiku tři alternativní.“ (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-eu-chce-ekologicka-hnojiva-a-postriky-zatim-jsou-ale-mene-ucinne-186168) ----- A nejen to… není žádným tajemstvím, že se vstupem naší republiky do žaláře národů, známého jako EU, byly vyjednány daleko horší přístupové podmínky pro naše zemědělce, kteří budou dále poškozováni. Zkopíruji z PL:
„Zelený úděl, který se na nás řítí, evidentně straní starým zemím EU. Píše se v něm mimo jiné, že na polích se má omezit používání pesticidů o 50 procent. Ale Itálie má spotřebu 7,8 kg účinných látek na 1 hektar zemědělské půdy, Španělsko 5,65 kg, Francie 3,85 kg, Německo 3,45 kg, zatímco Česko 1,89 kg. Italové a Španělé i po snížení budou výrazně převyšovat nynější stav v Česku, přesto i nás se bude snížení týkat. Proč to není řešeno absolutním číslem, třeba 2 nebo 3 kg? -----
To je další nerovnoměrnost, že se mluví o procentickém snížení a ta výchozí čísla jsou absolutně rozdílná. Italové mají čtyřnásobek proti nám, takže to je absolutní nesmysl. Ti lidé, kteří tam sedí a tohle vymýšlejí, buď mají záměr zvýhodnit ty staré země, nebo tomu vůbec nerozumějí. Jinak si to nedokážu vysvětlit." ----- Stejné je to i s hnojivy. My máme 124 kilo hnojiv čistých živin na hektar, zatímco Německo a jiní mají skoro dvojnásobek. Takže když budeme 50 procent snižovat, tak už jsme na té minimální variantě.-----
Co se týče Green Dealu, já myslím, že Česká republika je v podstatě skoro ekologické zemědělství. Já vím, že se to blbě poslouchá našim občanům, do nichž se dvacet let hustí, že máme průmyslové zemědělství agrobaronů a já nevím čeho, ale tohle je Eurostat, evropská statistika. Tu nejsme schopni ovlivnit a ta jasně říká, že u nás se chemikálií používá nejméně.“

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Potravin-ma-CR-na-den-a-pul-Toto-hrozi-Exministr-odhaluje-obcanum-690266)

sardanapal (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Hm , takže za komárů se asi neledkovalo , co ?

aladin (Po, 24. 1. 2022 - 15:01)

Ano, ledkovalo, ale každý rok se hnojilo hnojem a ledek byl v podstatě jen doplněk !!! Jenže nejhorší je E 252, je to silné oxidyční činidlo, způsobuje rakovinu u lidí a zvířat !!! A tímhle svinstvem nás nutí EU hnojit !!! Jsou to vrahové !!!

sardanapal (Po, 24. 1. 2022 - 15:01)

E 252 je ledek ... A všechno je jen na nás .

aladin (Po, 24. 1. 2022 - 05:01)

"Návrh počítá s vyšším poplatkem za Českou televizi i Český rozhlas"....A kterej nenažranej mamonářskej ČURÁK tenhle návrh dal ???

Návštěvník (Po, 24. 1. 2022 - 19:01)

Pokud na to nemáš, ty chudáku, tak odhlaš televizi. To jsi na tom tak špatně?

aladin (Po, 24. 1. 2022 - 05:01)

"Příjmová chudoba v Česku ohrožuje 900 tisíc lidí".... Zlatí komunisti !!!

24.1. (Po, 24. 1. 2022 - 08:01)

Malé částky to nejsou. Například loni tak hranice ohrožení činila u samostatně žijícího člověka 14 055 korun měsíčně, u úplné rodiny se dvěma malými dětmi pak dosahovala 29 515 korun. To znamená, že dotyčné domácnosti musely disponovat menšími penězi, aby byly z tohoto úhlu pohledu považovány za chudé.

Reklama

Přidat komentář