Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 07:01)

Ano. Proto vracím do hry možnost, že to tady píše jeden člověk. Nebo nešťastné důchodkyně, co jim dělá dobře, že je někdo v řiti.
Přeci není možné, aby se našlo tolik dementů, co dokáží pořád dokola mlet "dá to, nedá to" a vyzývat nějakou samozvanou psycholožku, aby jim řekla, jestli "to dá" . Když se "Libor" začne chovat normálně, tak stejně řeší "dal to na pohodu, snad je dobrý, co na to Lala". Potom ty dotazy. 9 z 10 z nich se dají během pár sekund dohledat na netu. Ale ne, musí se zeptat tady. A stejně je to k ničemu. "Libor" má problém s diskusí, takže odpovídá strojově, jako kniha, bez emocí, bez zájmu o tazatele. Je velmi citově plochý, zahleděný do sebe a svých problémečků. Pokud vím, zdraví mu slouží, ruce a nohy má v pořádku, tak by se měl přesunout do reálného života a radovat se z každého dne. A nadcházejícího jara. Přestat fungovat jako plačka na netových diskusích a těšit se ze života.

lalla1 (Ne, 23. 1. 2022 - 10:01)

Některé ty prvoplnánované dotazy a výzvy k pohodě jsou opravdu zvláštní. Ony ty výzvy vlastně znamenají pochybnosti a oslabují... Navíc kdyby Libor byl tam kde byl před půl rokem, mohly by mu i uškodit. Nemá smysl z něj dělat slabocha, člověka nad propastí, kdy zmínka o čemkoli pro něj bolestivém, znamená jeho pád. Na druhé straně to vyjadřování podpory, což jsou pouhá slova, může mít význam pro samotného pisatele, jako jakási sounáležitost s Liborem. Také si myslím, že některé nicky píše jeden člověk ale dá s emu to vyčítat, když anonymové jsou vždy Návštěvník? Nesouhlasím, že Libor nemá zájem o jiné. Možná to tak vyzní tady, jenže na tom přece nezáleží, záleží na realitě atam zas eon pomáhá mě. Např v oblasti bylinek ale i jinak v běžném životě konkretními činy, v nepříjemné situaci, do které se moje rodina dostala Co se týká této diskuze, můj názor byl sem nepsat a psát až si poradí se všemi narážkami, hejtry, provokatéry...jako každý jiný z nás...a nebude ho to zasahovat víc než kohokoli z nás, když si tvrdě vyměníme názory. Myslím, že ta doba nastala a je to vše jen na něm. Baví ho to takto, takže je nuce poprat se i s takovou kritikou jakou jsi napsal ty

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 12:01)

Nejen že vyjadřují pochybnosti, ale, i když "Libor" o tom už nepíše, pořád ho poněkud sadisticky tlačí zpět. Jakoby to někomu vyhovovalo, když je ve sračkách. Mi to připadá, jak když si s ním někdo hraje. Dá mu kostičku, v podobě líbivé otázky, ale hned zaútočí jestli "to dá". Doufám, že nejde o jednu osobu, protože to by byla zrůdnost. Ale obojí je špatně. S kritiky si neporadil, jak vidíš z jeho zmatené odpovědi nočnímu návštěvníkovi. Píše něco nesmyslnýho o závisti...Asi víš, kdo o závisti nejvíc píše.

Miro (Ne, 23. 1. 2022 - 12:01)

To je zajímavý postřeh. To si myslím taky, že ho někdo tlačí a připomíná mu co bylo, aby se v tom stále babral. A to je špatně

lalla1 (Ne, 23. 1. 2022 - 12:01)

Perfektní, taky si to někdy myslím a s Liborem jsme to probírali. Ale i s tím by se dnes už měl umět poprat. Jako každý z nás. Nebránit se, neargumentovat, ignorovat. Hele, je to fakt jen na něm, tohle já neovlivňuji a ani by to nebylo možné

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 12:01)

Díky, že mě chápeš. Tak jestli si to "Libor" uvědomuje, je to dobře, nemá cenu dávat někomu "krmivo".

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 08:01)

Potom ta druhá diskuse o houbách. Ty dotazy...To "Libora" neuráží? Tedy v případě, že si je nepíše sám, aby tam mohl protlačit tu svou knihu pro děti. Tak prvoplánové dotazy s jasným cílem potěšit "Libora" by mě iritovaly. Sarda i Korko umí skvěle odpovědět, dokonce bez té nabubřelosti i bolestínství v jednom. Protože "někdo" pochopil, že jsou tam další dva znalci hub, je potřeba klást dotazy cíleně na "Libora" a když odpoví někdo rychleji, je potřeba ho odkázat do patřičných mezí, i když odpověď byla rychlá a profesionální. Fakt k smíchu.

Filip (Ne, 23. 1. 2022 - 09:01)

To si myslím, že jsi názorově mimo. Copak na to Libor?

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 09:01)

Nejsem. Chtěl ses snad zeptat Laly, ne?

Ida (So, 22. 1. 2022 - 23:01)

Jestli to má výsledky, pak souhlasím s Hanzem, že není až zase podstatná forma pomoci, ale kvalita. A tu zde vidím jednoznačně výrazně kladnou

Hanz (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Není podstatné jak spolu pracují, ale že to má slušné výsledky

Pavlína (So, 22. 1. 2022 - 19:01)

Libore, držím ti palce, abys to dnes nepřehnal s pitím, když jsi dnes víc citlivý

Mirek (So, 22. 1. 2022 - 18:01)

Když mám depku, taky jdu za kamarádem nebo jdu něco dělat. Hele, dej to na pohodu. Lallo, pozdravuji tebe. Tohle Libor dá, ne?

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

A co to je ta debilní rada: "Hele, dej to na pohodu"? Ten tydýt se zbláznil nebo co to mele?

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 19:01)

Jak má Lala vědět jestli Libor něco dá ???

Zdena (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Lalla s ním dlouhodobě pracuje a má to výsledky. Libor se výrazně zlepšil

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Lala s ním pracuje po mailu. Jestli se nemýlím. Ale rozesmálo mě to, jak se tydýt ptá, jestli to Libor dá. Jak cizí ženská má vědět, jestli se dnes ožere jako dobytek, zůstane doma s ženou, padne na něj depka, bude šťastný třeba z nečekané návštěvy, atp. Tady se vůbec nic nezměnilo.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Pokud vím tak s nim nepracuje jen po mailu

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Lala neni klinicky psycholog, ma minimalni zkusenosti s psychikou nevyrovnaneho cloveka. Jestli "Liborovi" dela dobre, ze si s nekym poklabosi, je to v poradku, ale nedelejte z komara velblouda.

Libor. T. (Ne, 23. 1. 2022 - 09:01)

Přehlédl jsem ještě tvou poznámku Návštěvníku. Je zcela nepodstatné, jakou formou Lalla se mnou pracuje, ale jestli to má nějaký efekt, a ten to tedy má a nemalý, což můžu asi nejlépe posoudit objektivně sám. Připadá mi, jako bys jí záviděl, že mi pomohla a je mi lépe. Nebo se mýlím?

Reklama

Přidat komentář