Reklama

Incest

Stana (Čt, 24. 2. 2022 - 21:02)

S alkoholem ne . Jak jsem psala mě slíbil ze pro mě udělá vše a co jsem potřebovala udělal ,tak jsem si sama o to řekla a vyšlo to . Chtěl taky a chtělo to čas

Návštěvník (Čt, 24. 2. 2022 - 21:02)

Asi těžké říct ne vlastní máme

Sára (St, 2. 2. 2022 - 09:02)

Žiju s otcem a on si našel ženu s klukem 17 let mi je taky 17 tak že si i rozumíme Asi po dvou měsících Jsme byli spolu a z dalšími kamoši na diskotéce , něco jsme odpili a tak byl náladička. Doma pak jsme si dali sprchu a jak jsem se sprchovala tak on vešel ke mě do sprchy penis mu stál a pohladil mě po prsou a ruku mi dal na ten jeho penis. Pak už to šlo jednoduše sex jak s každým klukem jen jsem mu řekla ať do mě to nepustí že nemám ochranu, byl ohleduplný vystříkal se do sprchy až jsem se divila kolik toho bylo. Teď si spolu občas zaskotačíme vyřídila jsem si antikoncepci takže už pozor dávat nemusíme a užívame si to.

Vašek (Pá, 18. 2. 2022 - 16:02)

Doma je to podobné, mi je 18. Táta si taky našel ženu a dost pěknou, fakt měl dobrý vkus. Ona má dceru něco přes 17. Nejdřív jsme se poznávali a okukovali a když byl táta v práci, tak za mnou přišla a na rovinu řekla, abych ji ošukal. Nebyl jsem proti, ale říkám ji, že co máma. Ta nad tím jen mávla rukou, že v pohodě a šlo se na to. Udělal jsem se do ní, protože mě držela a nemohl jsem z ní ven. V tom začala křičet na mámu, že jsem jí to udělal a vystříkal se do ní. Máma přišla a řekla, že snad bere antikoncepci, tak co vyšiluje a začala mi ho kouřit. Nakonec jsem šukal i ji a dcera se přidala. Později mi prozradila, že chtěla, abych ošukal i její mámu. Teď už se spolu koupeme a chodí ke mě do postele spát, samozřejmě před tím se do ní pěkně udělám a když má její máma chuť, tak ji také ošukám. Táta už o tom ví, ale nechává to být, ta šikovná dcera ho už taky svedla. Už ke mě večer vlezla do postele naplněná a chtěla pokračovat se mnou. To jsem poznal, jaké je to jít jako druhý. Zajímavý a skvělý pocit. Oba rádi zkoušíme nové možnosti. Už jsme ji protáhli s bratránkem, holka je vždy spokojená a očividně se ji sex líbí.

Návštěvník (Po, 31. 1. 2022 - 13:01)

Nejsou to jen taťkové co zajíždějí dcery.I některé mamky se nechávají "obsloužit" svými syny.

Návštěvník (Po, 31. 1. 2022 - 13:01)

Normální to není, ale je to (relativně) časté.

Blanka (Po, 31. 1. 2022 - 03:01)

Syn me casto smiroval v koupelne,kdyz jsem se sprchovala.Nekdy prisel,se si jde vycistit zuby.Tak ze me vydel nahou.Vydela jsem,jak mu v trenkach stoji a pokukuje po me.Kdyz jsem se osprchovala,vzala si zupan a sla do obyvaku si delat nehty.Jednu nohu jsem mela oprenou o kreslo.Prisel kluk a sednul si do kresla,kde jsem se opirala nohou.Tak ze pochopitelne,ze mi vydel mezi nohy a mou picku.V trenkach mu stal jak stan.Az jsem mu rekla,ze toho mam dost a slikla jsem zupan.A rovnou jsem mu rekla,at se ukaze jakej je chlap.Nanic necekal a sundal trenku.Pak se name vrhl a polozil si me.Nechala jsem ho delat co chce.Roztahl mi nohy a rovnou mi ho strkal do picky.Kdyz jsem citila ze je uvnitr,zacal prirazet.Trochu jsem se citila jako naka spina.Ale jak rychle vniknul,tak sotva parkrat prirazil a byl hotovej.Celej se do me vystrikal.Kdyz pak vyklouzl ven ,svalil se na stranu.Rekla jsem mu zda ma dusicka uz pokoj a on rek ze jo.Rovnou jsem mu rekla ze to bylo poprve a naposled kdy moch do me vniknout.Ze priste ho strcim pod studenou sprchu aby se schladil a rekne to otci a ten uz me srovna.Pak uz mi dal pokoj.

Návštěvník (Po, 31. 1. 2022 - 03:01)

Záleží jestli tě zajímá víc než ostatní ženy? Samozřejmě že fyzický kontakt by byl příjemný ale honit si ho před mamou natruc je zoufalost

Návštěvník (Po, 31. 1. 2022 - 03:01)

Po rozvodu jsem mela ruzne myslenky na sex, hlavne kdyz jsem zpozorovala ze o mne projevuje sexualni zajem vlastni pubertalni syn. Masturboval do meho spodniho pradla, smiroval mne kde se dalo. Ale i me to zacalo velmi vzrusovat a dokonce jsem i nekolikrat polonaha masturbovala na pohovce tak aby mne mohl pozorovat a onanovat u toho. Prala jsem si aby se muj syn se mnou miloval. Chtic me malem dohnal k necemu co by mne asi ted hodne mrzelo. Sama jsem byla uz z toho tak utrapena ze jsem se sverila do pece psychiatra a intezivni lecebnou terapii se z to vylecila. Chtela bych jen timto vyjadrit ze se vse necha vyresit a jsou lide kteri vam dokazou pomoci.

Dodo (Ne, 23. 1. 2022 - 11:01)

Sex má v prvom rade prinášať potešenie. Medzi mnou a manželkou začala frekvencia stykov upadať tak 6-7 rokov do zadu. Otočilo sa to v lete 2018. Na dovolenke v Chorvátsku sme boli aj s mladším 24 ročným synom. Jeden večer sme viacej popili. Bol som na terase a oni dvaja už v izbe. Onedlho bolo počuť známe zvuky. Tak som nazrel do izby a oni v najlepšom. Nechal som ich na pokoji a čakal čo bude. Manželka potom vyšla nahá na terasu, pritúlila sa ku mne a povedala, bolo to úžasné. Vedela, že som to musel počuť.
Odvtedy to robia pravidelne. Jej apetít sa výrazne zvýšil a tak z toho profitujem aj ja.
Takže môžem len skonštatovať pozitívny prínos. Nik z nás nemá vôbec výčitky.

Karel (Čt, 21. 4. 2022 - 16:04)

a sukali jste i 3-ku?

Karel (Pá, 8. 4. 2022 - 09:04)

sukate i 3-ku?

Karel (Út, 22. 3. 2022 - 09:03)

a i se do ni vystrikal?

Karel (So, 19. 3. 2022 - 10:03)

a sukali jste i 3-ku?

Návštěvník (Ne, 23. 1. 2022 - 14:01)

hezký příběh, piš dál.

Martina (So, 22. 1. 2022 - 14:01)

Incest, jako že to někdo dělá s vlastní sestrou, matkou, dcerou, babičkou, bratrem, otcem, synem, dědou ap. se mi hnusí. Táta se rozvedl, na rozdíl od mamky se znova oženil. Žije s pro mě cizí ženskou a jejím synem, což je můj nevlastní bratr. Jemu je 16, mně bude na jaře, jsem o necelý rok mladší. V létě jsem byla s nima v Chorvatsku. Poprvý na nudistický pláži. Ze začátku jsem tam měla spodní díl plavek, pak jsem se překonala a byla jak zbytek rodiny. Nevlastnímu bratrovi docela často stál, jeho matce to je jedno, jen si pak musel namazat žalud, aby se mu nespálil, když ho měl venku. Asi jsem se mu líbila, protože jinak tam v okolí byly spíš starší ženy, takový min. 40, spíš ale 45 a víc. Kvůli nim by se mu snad nepostavil. Mně to docela těšilo, že se mu líbím ale držela jsem si odstup, zkrátka jako s bratrem. Jak to je z hlediska zákona? Můžeme spolu něco mít? Nebo by to byl incest? Táta je jeho nevlastní otec, kdyby ta ženská měla dceru, s ní by mít nic nesměl, jinak by šlo snad o incest, když jsou manželé. A co já? Co je dovolený a co ne? Že se kouká a pak mu stojí to mu zákon nezakazuje, ale co jinak. Jsem jeho sestra nebo jsme cizí?

Vašek 48 let (So, 22. 1. 2022 - 14:01)

Dlouho jsem potlačoval incestní touhu po matce v letech /56/. Chtěl jsem to jednou zažít jak leží podomnou, vzdychá, a jen tentokrát a dost. Dlouho jsem hledal způsob, jak se k matce přiblížit, aby poznala mé úmysly. Na netu jsem objevil přípravek, sice drahý, ale sliboval efekt sexuální aktivity ženy. Arginmax Forte a Arginmax za drahé peníze, ale těch 2000 Kč pak stálo za to. Tři týdny jsem jí tajně podával tyto preparáty pro ženy, jejichž účinek byl podmíněn dlouhodobějším podáváním. A s napětím jsem sledoval účinky. Jakoby žena se probudila a stávala se jinou osobou. Stalo se, že nevědomky tlačila k sobě nohy, když lůno zachvátil nával krve do pohlaví. Někdy si zmáčkla prsa, když si myslela, že to nevidím. Třetí týden jsem ucítil vůni rozdrážděné ženy, jak se šířila od ní. To vždy se zavřela v koupelně, a tlumila stony, když si musela ulevit. V jedno odpoledne usnula na pohovce, sukně až pod břicho, lůno se tlačilo chlupy ven, jak si ho stlačila. Tak jsem se odvážil sáhnout jí tam. Po krátkém odporu měla mokro všude, a s výkřiky se zmítala, když jsem vtiskl prsty do ní. Stačilo půl minuty a přišel první z mnoha orgasmů toho dne. Styděla se, a ještě nějaký čas měla zábrany když byla při mně nahá. Teď už 10 let pravidelně si užíváme, a někdy je matka aktivnější, vyzývavější. Prostě se našla v takovém vztahu, což uspokojuje oba. Píši to sem, aby někteří jedinci s morálkou věděli, že je to hra pro dva, věk není důležitý, ani rodinné vztahy. Jedná se jen o libido.

David (Ne, 23. 1. 2022 - 08:01)

Klobouk dolů

Návštěvník (Ne, 16. 1. 2022 - 22:01)

Uršula ta ti nerse do mozku ledcos ale takhle šukat je fakt o hubu.

Renata (Pá, 14. 1. 2022 - 08:01)

Moje dcera už o mala je vedena k nudismu jako my všichni z rodiny. V létě na zahradě u bazénu to je běžný způsob našeho koupání všichni nahatí. Dceři bylo čtrnáct je už s ní zralá žena pevné dvojky štíhlá postava a dole z půli vyholená a pysky krásně k sobě přilehající. Chodí s k nám koupat taky její bratranec patnáct let. Od mala se spolu stýkáme a taky nudismus mu už je zažitý .Ale mladé hormony v nich se určitě bouří a taky ne jednou jsem jich přistihla jak mu dcera pod vodou v bazénu honí penis a on ji prstí . Tak jsem si je zavolala jednou večer pod pergolu po koupání kdy jsme byli sami a na přímo jsem jim řekla jestli jich už to bere si spolu něco užít tak proti tomu stejně nic nenadělám ale vždy s ochranou ,určitě už to spolu zkusili to jsem přesvědčena. Dcera už má teď patnáct a synovec šestnáct tak v těch jejích pokojíčcích to určitě sexuálně vaří. Incest to není a ať si mladí užijí . Příští týden jdu s dceroui pro antikoncepci tak to už budu klidnější že nic nenadělají a nespackají si život

Reklama

Přidat komentář