Reklama

Holky vadí vám, když se kluk dívá, jak čůráte?

Petra (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

ano, to neexistovalo, abych mámu viděla třeba jen prsa. Jako mimino ano, ale pak už ne, ani nechodila v prádle přede mnou. Já před tátou chodila sama, kdybych měla bratra tak nevím, ale před ním jsem se nestyděla. Bylo to pro nás trapné, dcera docela rudá. Bez plavek to je lepší, nesmí tam být někdo cizí. Beru, že táta je už starý, stejně jsme ho viděly.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 19:01)

K nahotě v rodině dochází celkem běžně. Vídával jsem nahé tátu i mámu, dokonce i při souložení. Dědu i babičku. Kromě manželky i tchýni. Nic na tom není. Záleží na úmyslu, který se tím sleduje. Pokud je to nevinné nic se neděje. Nahota mezi svými je přirozená a není proč jí odsuzovat.

Petra (So, 22. 1. 2022 - 19:01)

my to měly jinak, vlastně i trochu máme. Z rodiny bylo, že táta mě vídal od mala do dospělosti, než jsem se vdala, pak když jsem se vrátila, tak mi to nepřišlo divné. Já jeho vidět nesměla, než došlo na tu mozkovou příhodu a musely jsme o něj pečovat, chodit do nemocnice a tak. Dneska to už tak nebereme, viděly jsme ho mockrát tak večer někde stranou od lidí jde do vody bez plavek stejně jako my. Byl docela šok mu asistovat s tím čůráním a tak, tohle jsme si taky trošku musely obě zvyknout. Že jsme před ním nahaté nám přišlo normální, vidal nás od mala.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 18:01)

párkrát jsem využil podobná zařízení, bohužel se mi vícekrát stalo, že kolem šla baba a vyloženě mi koukala po ptákovi. Nebo šly jiné ženy a čučely na to, některé ty toalety i fotily. Ta co čuměla, tý bylo aspoň 55. Kdo jen projde, nedivá po detailech, tak uvidí jen záda. Kdo se zastaví, otočí ap., bude čumět, tak při nějakém úhlu pinďoura uvidí. Jinak kdo močí v parku za keřem nebo ke stromu, tak vidět není. Za močení v parku se dávala pokuta, za pohoršení na veřejnosti. Nevadilo primárně znečištění (když se vychčije pes, taky to nikdo nepokutuje a psi tam chodit smí), ale obnažení se. Tady se obnaží těsně u chodníku ale je to oficiální wc, takže pokutovat nejde. Ano, stačilo by dát kolem nějakou zástěnu, něco z plechů ap. Nemuselo by být do plné výšky, jen trošku výš jak končí nohy a nebylo by vidět nic. Byl by vidět močící muž bez možnosti vidět cokoli z intimních částí. Rovnou by pak mohli udělat i pisoár pro ženy, viděl jsem to, takový žlab, tam se k tomu postaví zády ke sloupku. Aby nebyly vidět holé zadky by to zástěnu chtělo. Pak by mohlo jít po společné wc jak pro muže i ženy, oddělil bych jen zvenku, uvnitř to nechal být. Ano i dost žen by to nijak neřešilo, chcát v parku ap. nechodí jen muži, na tom hl. n. chodí i ženy, ty právě nejdou k těm pisoárům ale na trávník nebo ke stromu ap.

Martin (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Záleží co tam vlastně chtějí vyfotit. Jestli pinďoura nebo podivný záchod jako ve Zvonokosech. Nápad se záchodem v těch místech je dobrý a jeho realizace se nepovedla. Pro některé turisty to může vypadat jako exotická atrakce na frekventovaném místě, která u nich není a možná ani nemohla být. V nádražní hale jsou záchody. Jenže z toho velkého množství lidí co jich kolem projde si vždycky najdou takoví, kteří raději půjdou do parku kde riskují, že dostanou pokutu. Což je dost pravděpodobné, protože tam často chodí policajti. Procházel jsem kolem dost často a ne že bych to zrovna sledoval, ale žádnou ženu jsem v parku chcát neviděl. Chlapa u stromu jsem viděl často. Kolem toho parku je hodně bezdomovců. Takže jedině snad z této skupiny lidí tam chodí chcát ženy.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

zažil jsem koukání na ptáka. Focení, tak těžko záběr, aby to šlo na ptáka, ale nikdo nestojí o to, aby si ho fotil někdo cizí a měl jeho fotku jak chčije, i když není nic vidět. Pro turisty nevím, v západní evropě je toto běžná věc. Focení, soukromá osoba se fotit nesmí, dav lidí ano, ale nesmí někdo venku na mě namířit foťák nebo mobil a fotit mě, aby šlo poznat, kdo tam je. Nějaký velký záběr, kde člověk se ocitne, není rozpoznatelný, to se smí. Ale fotit někdoho jak koná potřebuje, tak kde to jsme? Nakonec u takového wc někde jinde se nechal fotit i Babiš, nic intimního nebylo vidět, jen jak u toho stojí. Je divný, že chlap u stromu dostane pokutu, tady u pisoáru ji nedostane, kde je fakticky odhalenější. Je tam plno bezdomovců, i žen plu podobných sort lidí, ze skvotů, narkomani ap. Ne jen páchnoucí bezdomovci, ale i lidi, co zřejmě nebydlí normálně, ale nesmrdí, jsou mnohdy mladí, mají s sebou psy, bydlí třeba v opuštěném domě ap.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Znal jsem hospodu, kde bylo mezi pánským WC a lokálem velké akvárium, skrz které bylo vidět močící muže. Stůl u toho akvárka byl vždy obsazovín zvědavými ženami.

Martin (So, 22. 1. 2022 - 20:01)

Překvapuje mě, že se staví takové záchody. Myslel jsem si, že v západní Evropě jsou větší puritáni než v Česku. Já to vidím spíš tak, že by bylo zvláštní kdyby někdo dostal pokutu za močení na záchodě. Divné je, že se staví záchody ve kterých je možné vidět při jeho používání. S tím focením by asi nebylo jen tak jednoduché prokázat focení soukromé osoby, když je to na veřejném prostranství a záběru byl třeba i ten park.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 09:01)

Ona te chce sbalit, to je výzva. Pavkole, závidím

Pavkol (So, 22. 1. 2022 - 08:01)

to že se chci dívat ještě neznamená že bych byl takovej jako ten kluk buď bych to udělal jen kdyby se ti chtělo anebo kdyby jsme byli předem domluveni že se koukat můžu. takže tu otázku od toho kdo se za mě vydává a ptá se kolik ti je neber vážně

Klára (So, 22. 1. 2022 - 09:01)

24, a proč z toho děláš takovou vědu? Kdybych potřebovala nutně tak bys mi nevadil

Pavkol (So, 22. 1. 2022 - 15:01)

a dneska už si čůrala?

Klára (So, 22. 1. 2022 - 06:01)

Mě vadí když se můj kluk chce dívat a mě se moc na malou nechce, ale když nutně musím tak mi to nevadí, protože bych to nemohla vydržet a tak je mi to jedno hlavně že se mohu hned někde vyčůrat

Pavkol (So, 22. 1. 2022 - 08:01)

to by bylo krásný podávání a kolik ti je?

Lucka (Ne, 16. 1. 2022 - 12:01)

Kdyz curam pred partnerem vzdy se mu postavi curak a chce mi ho strcit do kundy

Jirka (Ne, 16. 1. 2022 - 14:01)

Aby taky ne, když ten pohled dělá většině chlapů dobře. Nechápu, proč se stydíte, když je to takové boží. Přítelkyně si přede mě stoupne, pustí to do džín a hned jdeme na šukačku, taky si ráda sedne na klín a pustí to, prý se jí líbí, jak cítí, že se mi staví a snaží se dostat přes oblečení ven. Na nic nečekáme, rozepnu džíny, ani je nestahuju a přítelkyně má většinou v rozkroku už udělanou dírku a už je v ní. V létě se klidně počůrá i na procházce, to lidi čumí a někomu se to i líbí. Párkrát jsem ji vzal stranou od všech opřel o strom a zašukali jsme si, jen jednou nás asi tak 20 letý mlaďas překvapil, ale když jsem se ho zeptal, jestli se přidá, tak utekl.

Lucka (Ne, 16. 1. 2022 - 14:01)

Mam rada kdyz mi lize kundu a ja pritom chciju

Hanka (So, 5. 2. 2022 - 06:02)

Ahoj Lucko. My močíme s pritelem pred sebou, on si totiz taky drepne,a vyrajcuje nas to tak ze si doma musime zaprcat.to zvednu nohy,pekne si ji roztahnu, a uz to jede.nekdy mu to trva dele psk mi ji vystrika a to je uleva.

Hanka (So, 22. 1. 2022 - 06:01)

Ahoj Lucko. Kdyz jdeme s pritelem na prochazku po lese, a chce se nam močit, tak si drepneme vedle sebe,a chcijeme jak dve Doroty. Je sranda se na nej divat jak sedi na bobku,a kouka se mezi nohy kam to strika.

Návštěvník (Ne, 16. 1. 2022 - 19:01)

no co aspoň tě vidí čůrat

Reklama

Přidat komentář