Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

David (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Aha, tak podrobně jsem všechny tvoje příspěvky nečetl. Takže jsem nevěděl, že tě vzrušují jenom tvoje nehody a ostuda, když tě při nich někdo vidí. Ten kluk udělal správnou věc, ale měl smůlu. Byl se špatnými lidmi ve špatnou chvíli. Po dlouhém zadržováním a ze strachu se počůral před spolužáky a spolužačkami. Což pro něho bude asi horší. Kdyby dostal facku nebo ránu pěstí tak se o tom za chvíli přestane mluvit, protože by to přestalo být zajímavé. Ale to, že se počůral se s ním potáhne do konce školy. Zvlášť, když má takové "skvělé" spolužáky. Udělala jsi správnou věc a můžeš z toho i vytěžit. Dobře, že se ti povedlo zachovat neutrální výraz. I když tě to nevzrušilo tak tě to pobavilo a u čaje mu podrobně prozradíš jak jsi se počůrala, kdo všechno to viděl, pomohl ti a jak moc jsi se styděla. Tebe to vzruší a kluka možná trochu utěší, že v tom není sám a že se to stalo i takové kočce jako jsi ty.

Maťa (So, 22. 1. 2022 - 21:01)

Aj on hovoril, že mohli mu radšej rozbiť hubu, ako toto. Dokonca férovo priznal aj to, že asi by ho nezbili, že to bol zbytočný strach. Že ešte nikdy sa nebil, tak sa bál a zlyhal. Snažila som sa ho presvedčiť, že urobil správnu vec a to čo sa stalo, nech hodí za hlavu. Hučala som doňho dosť a mala som dojem, že trochu mu to pomohlo. V škole to asi bude mať ťažké, to je fakt, no zdá sa mi, že tento rok končí. Neviem či sa ozve, no myslím, že nebudem sa s ním baviť o mojich zážitkoch. :-)

David (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Kombinace dlouhého zadržování, nemožnosti si odskočit, protože ho spolužáci nepustli a strach, že ho zbijí způsobila, že ztratil kontrolu nad močovým měchýřem. Když už to v tomhle rozpoložení pustil tak už nešlo zastavit a všechno skončilo v kalhotách. Jestli se to stalo 18 nebo 19.1. tak to není tak dlouho. Myslím si, že se ozve. Udělala jsi na něho velký dojem i když je tam předpoklad, že u něho může převážit stud. No uvidíš. Nechceš se s ním o svých zážitcích bavit, protože tě to vzrušuje jenom před ženou nebo, protože ti přijde na to ještě nezralý?

Maťa (So, 22. 1. 2022 - 22:01)

Som zvedavá či sa ozve, no ak áno, určite s ním na čaj pôjdem. Síce odhodlaný bol a mal aj „gule“ chalan, keďže si dokázal vypýtať číslo, no je otázne, či mu to dovolí hanba. No veď uvidíme. O mojich „nehodách“ sa s ním nebudem baviť hlavne preto, lebo je to úchylka a chcem, aby to ostalo mojím tajomstvom. Už jedna kamoška to o mne vie a zatiaľ to stačí. :-)

David (Ne, 23. 1. 2022 - 11:01)

Když se s ním budeš bavit o svých "nehodách" tak by bylo jasné, že je to tvoje úchylka. Ale když se svěříš s jednou nehodou tak to lze brát, že se to stalo a stát se to může každému. To musíš, ale sama vědět jestli chceš nebo nechceš a možná bude opravdu lepší, když to zůstane tvým tajemstvím.

Maťa (Ne, 23. 1. 2022 - 13:01)

Chalan sa ozval a o tretej popoludní ideme na čaj. Ak budem mať pocit, že to potrebuje počuť, že mu to pomôže, tak mu porozprávam o niektorej svojej nehode.

Petr (St, 19. 1. 2022 - 21:01)

Tak tu pomoc si myslím že by nečekal asi nikdo. A kolik ti vlastně je, nevím jestli jsi to sem už psala?

Maťa (St, 19. 1. 2022 - 22:01)

Už dávno nie som tínedžerka, mám už pár rokov po VŠ, no ešte stále som v príjemnom babskom veku. :-)

Petr (St, 19. 1. 2022 - 23:01)

Tak to si 18 letý kluk docela věřil

Maťa (Čt, 20. 1. 2022 - 09:01)

Práveže mám dojem, že neverí si vôbec, že jeho sebadôvera je úplne v háji. Preto ma príjemne prekvapil, možno až zaskočil, keď sa dokázal premôcť a pozval ma na čaj. Nikdy nemal dievča, je prirodzene plachý a ešte k tomu sa príšerne hanbil, keďže bol pocikaný. Dosť blbé predpoklady na to, aby si dokázal vypýtať číslo. Fakt ma máličko šokoval, že to dokázal. Rada som mu ho dala, nech vidí, že stačí sa normálne správať, že nepotrebuje byť dokonalý, aby bol babe sympatický. Už len to je milé, že v jeho veku nestrúhal frajera a nepozval ma do baru, ale na čaj. Keby mal o pár rokov viac, možno by som sa nechala zbaliť. :-)

Maťa (Ne, 16. 1. 2022 - 18:01)

Mám zvláštnu dilemu a súvisí s pocikávaním. Mala som u seba na návšteve dve kolegyne. S obidvoma vychádzam fajn, som s nimi pomerne často v styku, preto ma prekvapilo, že jedna z nich má zrejme problém s nočným pomočovaním. Po ich odchode som išla dať prať posteľné a len čo som vošla do spálne, všimla som si, že paplón je oblečený v inej obliečke. Jedna z kamošiek si doniesla vlastnú obliečku na paplón aj plachtu. Keďže nespali spolu, ale zvlášť v spálňach, tak viem ktorá. Začala som sťahovať to posteľné a zistila som, že obliečka na paplón a aj plachta sú nepremokavé. Z rubovej strany sú potiahnuté nepremokavou vrstvou. Kamoška zabudla naspäť prezliecť posteľ a svoje prádlo si vziať. Mala by som jej ho vrátiť, ale neviem ako to urobiť, lebo nechcem ju dostať do trápnej situácie. Totiž nikdy mi nepovedala, že má nejaké problémy, takže asi jej bude nemilé, že som videla, že používa takéto posteľné prádlo, a že si domyslím prečo. Neraz som s ňou bola na služobke, no ešte ani raz som s ňou nespala v spoločnej izbe a preto netuším, či naozaj má tento problém, alebo sa to vysvetlí nejak inak. Hovorím si, že dôvodom by mohla byť aj nejaká alergia, no ak by to tak bolo, by si asi nosila aj obliečku na vankúš. Zdá sa mi neuveriteľné, že už druhá kolegyňa by mohla mať takýto problém. Len nedávno som sa to dozvedela o kolegyni z Poľska, ktorú som tu neraz spomínala. Vrátili by ste jej to prádlo, alebo by ste čakali, že sa ozve ona?

Natka (Po, 17. 1. 2022 - 23:01)

Myslím si že je klidně možné že máš dvě kamarádky které se počůrávají. Teď nedávno jsem četla že s inkontinencí má problém třetina až polovina žen na světě. Já sama mám jednu kamarádku o které to vím a ještě sebe. Ale určitě jich může být víc v mém okolí o mně to taky zdaleka všichni neví. A jinak já bych ji tedy osobně to prádlo nevracela a počkala bych jestli zavolá. Jinak si myslím že ji dostaneš do stresové situace ale nevím.

Petr (Ne, 16. 1. 2022 - 23:01)

Třeba to udělala naschvál a teď se těší na trapnou situaci až se to o ní dozvíš a budeš jí ho vracet a nebo ji to bude hodně nepříjemné víc možností není. Ale nevím nevím že by na to jen tak zapomněla kdybych to já chtěl skrýt tak by to byla první věc kterou bych hned ráno udělal že bych to převlékl.

Maťa (Po, 17. 1. 2022 - 13:01)

Som si istá, že ona to neurobila kvôli nejakej úchylke. Buď na to náhodou zabudla, no tiež nechápem ako mohla na niečo také zabudnúť, ale je pravda, že odchádzali neplánovane, o deň skôr, museli sa ponáhľať a ešte aj pri balení nonstop telefonovali. Odchádzali v strese, lebo zachraňovali nejaký problém, ktorý vznikol po nedorozumení s ďalšou kolegyňou. Môže to byť aj tak, že inak mi nedokázala povedať, že má tento problém a urobila to takto. Totiž vie, že o necelý mesiac pôjdeme spolu na pomerne dlhú cestu. Som zvedavá, ako to nakoniec bude. Možno nakoniec zistím, že je len nejaká alergička a preto si nosí takéto prádlo.

Jirka (Čt, 20. 1. 2022 - 11:01)

Úchylka, neuchylka, nedělejte z toho vědu, prostě se stane, no a co.

Petr (Po, 17. 1. 2022 - 14:01)

Tak taky bych asi nevěděl jak to někomu říct, je divné k němu přijít před dlouhou cestou a říct mu že se prostě počůrávám i když ty by jsi to asi vzala v pohodě tak lidé jsou různí. Tak ti to takhle třeba naznačila. Ale samozřejmě může to být náhoda i když já si myslím že na toto bych nezapomněl.

Tonda.wet (Ne, 16. 1. 2022 - 18:01)

Ahoj já jsem míval pod zimním oblečenín punčocháče a tepláky a buď zimní kombinézu nebo oteplovacky a bundicku a nes jsem se stačil slict tak už to teklo nohavicema ale bylo to příjemní a teplé akorad jsem šel domů tak mi mamka řekla že to nevadí to se stane že to vypere rovnou mě dala pod sprchu i s oblečením a postupně mě slikala a umila me a dala mi čisté akorát že mi dávala do kombinezky abych nenastydl ale od páté třídy se mi to stalo několikrát i na škole v přírodě a nikdo nic nepoznal kromě vychovatelky a to řekla že je to v pohodě že dojde to dát do pračky a že mi to dá sušit do rána

LEILAWET1 (Ne, 16. 1. 2022 - 08:01)

Nejpochcanější holka jsem tu já ;) https://cz.pornhub.com/model/leilawet1

Romča (So, 15. 1. 2022 - 14:01)

V prvním ročníku na vysoké jsem si dvakrát učúrla, jednou smíchy ve vlaku a podruhé jsem tak úplně nedoběhla na WC, u obou nehod jsem k mojí smůle měla obecenstvo, takže trapas a posměch.

Návštěvník (Ne, 16. 1. 2022 - 15:01)

Proč trapas? A posmívat se může jen debil.

Reklama

Přidat komentář