Reklama

Svazování partnera(ky)

Hans B.B. (So, 22. 1. 2022 - 00:01)

Ano to se sice dá ale ... Ono jde i o to, co v něm děláš. Někde v něm ležet, sedět, nebo se pomalu procházet se dá ale zkus v tom při takovém vedru dělat něco fyzicky náročnějšího.
Taky zvažuju, že pro situace, kdy to půjde bych si nechal vyrobit transparentní celotělový latex. Na ten si jde vzít třeba kraťasy a tílko a nikdo ani nepozná, že pod tím máš na sobě ještě latex. Nevím ale co s tím udělá sluníčko. Prý je v takovém případě náchylný k tvoření hnědých skvrn. Stejně tak se musí dávat velký pozor na cokoliv kovového. Stačí knoflík u kalhot a za chvíli tam je hnědý flek, který už neodstraníš. Mám ale i vícebarevný celotělový latex, který vypadá jako sportovní kombinéza nebo tričko s přiléhavými tepláky a v tom hodlám v chladnějším počasí normálně sportovat. :) Tenký by to nevydržel takže je z 1 mm latexu s podlepením všech choulostivých míst včetně všech švů a samozřejmě vyrobený na míru.

Bára (Ne, 23. 1. 2022 - 06:01)

Máš pravdu, že v katexu nevykonávám žádnou fyzickou práci, vždy si jej sundám před prací na zahradě a pokud je vice jak 25°C tak i před cyklo nebo delším turistickým výšlapem, stačí když vyrazím v kraťasech a roláku ( jiné oblečení než s rolákem nebo stojáčkem nenosím).

Hans B.B. (Ne, 23. 1. 2022 - 11:01)

A to je možná i důvod toho, že ti tolik vydrží. Já ho nosím mimo léta (to nosím třeba jen latexové tílko a boxerky) prakticky pořád a při čemkoliv. Bohužel latex všelijakým třením a napínáním trpí a každou chvíli se někde objeví trhlinka nebo aspoň se rozlepí kousek švu. Pořád to opravuju a už mě to štve. Rád bych nějaký opravdu nezničitelný ale takový asi nikdy existovat nebude. Kdybych ho nosil jen tehdy, kdy budu bezpečně vědět, že celý den nebude nic pro latex rizikového, asi bych ho neměl kdy nosit. I při tak fyzicky nenáročné činnosti jako je nastupování do auta a vylézání z něj znamená, že latex se na určitých místech stále napíná, tře se o oblečení, které máš na něm atd. Když to uděláš 2x za den, nic moc se nestane, když to ale děláš každý den 150x tak se nejpozději za pár týdnů nějaké poškození objeví. Už jsem vypozoroval, na kterých místech nejvíc trpí a vymyslel i podlepení, které pnutí rozvede do větší plochy (záleží i na tvaru podlepení) takže se to dá ale poškození se ani tak občas nevyhnu.

Mari (St, 19. 1. 2022 - 23:01)

Dobrovolně a přítel z toho udělal povinnost, když to mám tak ráda.

Mari (St, 19. 1. 2022 - 23:01)

Dobrovolně a přítel z toho udělal povinnost, když to mám tak ráda.

Návštěvník (Út, 18. 1. 2022 - 22:01)

seznamka:
Dobrý den.
Svobodný 37tník z JM hledá koťátko co by chtělo být otrokyní 24/7 .
rád se s tebou nejdřív seznámím na [email protected]

Mari (Út, 18. 1. 2022 - 02:01)

Spíš nespoutaná a volná se cítím nesvá. Hlavně neumlčená. Nevím proč, ale když jsem bez pout nebo volná, necítím se dobře, necítím se v bezpečí pevného svázání. Třeba už zase spím v latexu, v segufixu a se zalepenou pusou.

Mari (Po, 17. 1. 2022 - 23:01)

Přítel mi udělal na chatě překvapení. Můj svazovací sklep, mi předělal na celu. Místo dveří, jsou zavírací mříže se zámkem. Udělal do zdi oka na pouta a okovy. Také celu vybavil vším co je potřeba. Udělal tam normální postel, záchod. Zrovna jsem s přítelem na chatě a skoro pořád jsem zamčená v cele. Zrovna mám na sobě latex, péřovou kombinézu a zamčený roubík. Miluju to tady. Ale pořád se cítím nejistá. Normálně když jdu na celu, tak mám spoutané ruce v bondážním vaku a mám pouta na nohou. Dneska mě nespoutal. Co na to říkáte, dobré co? Mít už místo pokoje jenom celu.

Sylvie (St, 19. 1. 2022 - 13:01)

Závidím,neposlala by si mi fotku,jak to tam vypadá

Bára (St, 19. 1. 2022 - 03:01)

Nechci být špatná sudička, ale bylo by asi dobré o cele a chatě jdyž tam jedete ještě někomu říci, aby se Ti to nevymstlilo, kdyby se náhodou přiteli něco stalo a ty bys tam nezůstala uvězněna na dobro. Píšu z vlastní zkušenosti, kdy se manželivy před lety udělalo nevolno a musela jsme mu volat záchranku. Tak si myslím, že si není hravno zbytečně zahrávat. Nechci Tě nijak strašit, ale co by jsi dělala, kdyby jsi byla zamčená v cele v potech a přítel se třeba sekl? O tobě by nikdo nevěděl.

Mari (St, 19. 1. 2022 - 10:01)

Také tam se mnou většinou je. Hlídá mě. Dokonce tam se mnou dneska spal.

Mari (St, 19. 1. 2022 - 06:01)

Mám tam pro případ nouze, schovaný klíč od mříží a od pout.

Ahoj, je tu hodně milovníků latexu. je tu někdo koho baví provazové svazování, šátkové roubíky? Prostě věci ze života - spoutat, unést v poutech pomilovat v poutech (hra na znásilnění). Věznit doma někoho spoutaného? Ahoj P.

Hans B.B. (So, 15. 1. 2022 - 17:01)

Provaz je sice nejdostupnější ale já mám radši kov. Ani ne klasická pouta, spíš širší okovy.

Terka (Pá, 14. 1. 2022 - 13:01)

Já to mám ráda,být svázaná a s roubíkem.Takjle se dívat na televizi,nebo do kozelce

hron.pet (Út, 18. 1. 2022 - 10:01)

Ahoj, nechceš to zkusit? Musí v tom být t vzájemná důvěra. P

Terka (St, 19. 1. 2022 - 13:01)

Ahoj jsem pro.Odkud pak si

Pro Terku. Ahoj, pokud ta odpověď patří mě, tak jsem z Kladna. Pokud chceš komunikovat, tak prosí mailem [email protected]

Pro Terku. Ahoj, pokud ta odpověď patří mě, tak jsem z Kladna. Pokud chceš komunikovat, tak prosí mailem [email protected]

Mari (Pá, 14. 1. 2022 - 23:01)

Také to mám ráda. Nejlepší je když koukám na televizi s přítelem v latexu, ruce spoutané za zády a zalepená pusa páskou nebo roubík.

Reklama

Přidat komentář