Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Erik (Po, 17. 1. 2022 - 14:01)

Oni (USA) také nepráskli na sověty, že nechali, před Gagarinem, lítat bez pomoci, mnohokrát kolem země, plukovníka Ijušina, který naštěstí k přiblížení použil brzdící rakety a rozsekal se v Číně. Přežil. ale byla to příšerná ostuda, kterou Amíci dodnes tají. Gagarin totiž nebyl první. Politika, lež a její propaganda vládne světem. Jen naivkové jí věří.

nona (Po, 17. 1. 2022 - 16:01)

Omlouvám se, ale o konspiračních teoriích nediskutuji, nebaví mě to neztrácím s nimi čas. Aladinovo WTC byla výjimka, protože se mě to osobně dotýká.

Erik (Po, 17. 1. 2022 - 16:01)

Iljušin není teorie. Přišel s tím Americký investigativec, který mél i nahrávky komunikace mezi zemí a kosmonautem a bylo to potvrzeno i Číňany, kteří jej zachránili a léčili. Do WTC vlétla běžná dopravní letadla s cestujícími. Od Pearl Harboru jsou amíci schopní obětovat cokoli i vlastního prezidenta JFK.

aladin (Po, 17. 1. 2022 - 13:01)

Když bylo Maďarsko, tak si pamatuji, jak staří lidé říkali : Politika byla, je a bude špína !!! A pořád to platí !!!

aladin (Po, 17. 1. 2022 - 10:01)

Víš nono, jak může ve vzduchoprázdnu něco vířít !!! Proč myslíš, že zmizelo to originál video ??? Amstrong tam nikdy nebyl !!! Až ti po něm !!! Šlo jen o to zastavit Sovětský svaz !!! Povedlo se !!!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 17. 1. 2022 - 14:01)

Aladine,myslím,že můj prd po kysaném zelí by to ve vzduchoprázdnu pořádně rozvířil!!

ShabbaTot-Jahoda (Po, 17. 1. 2022 - 16:01)

tenhleten komentář jsem nepsal já jahoda,ale plagiátor!Mluv pod svým nickem ty darebáku!

nona (Po, 17. 1. 2022 - 16:01)

Klid Jahůdko, mně to bylo hned jasný

ShabbaTot-Jahoda (Po, 17. 1. 2022 - 17:01)

paní nona,Vám ano,ale někomu za 10-15 let ne.Tyto komentáře jsou na netu po celá desetiletí a jak to má ten člověk za roky po té vědět?...No,není a proto chápu i toho Cynika,kdy se ohrazuje a jsem na jeho straně i když je to kolaborant,hnusný republikánský ideolog a pátá kolona...jenže v tomto ho prostě chápu,tohle si nemůže nechat,SDFG i když je nemocný,je zároveň i nebezpečný a já vím co mu vadí a co zde nikdy nevytkne.

aladin (Po, 17. 1. 2022 - 23:01)

Jahodo, když ty mně připadáš, že jsi nemocný, ta tvoje neschopnost realistického pohledu a zamítání všeho, co se ti nehodí do krámu vypadá na nějakou duševní poruchu !!! Chováš se podobně jako psychopat !!! Psychopat musí mít vždycky pravdu a když ji nemůže dosáhnout, uteče z diskuze !!! Psychopatům totiž chybí logika a maji nedovivinutý mozek, chybí jim EMPATIE !!! A z tohoto důvodu hodně běžných věcí nechápou, jsou pak bezradní a začnou používat EMOCE a to je špatně !!! Neni to léčitelné, dá se to jen tlumit !!!

Shabbatot-Jahoda (Út, 18. 1. 2022 - 09:01)

Za psychopata jseš tady jako antisemita hlavneu ty,Aladin,ale jo,jsme na Doktorce a od toho jsou zde vlákna,.Tam se může každý vyverbovat jako do vrby a páni psychiatr + jiné učené osazenstvo si pak dělá diagnózy.A bohužel...je to pořád v lidech ,jen se podívej na You Tube na Zločin v Polné.Najednou celý Český národ na nohou a předháněl se v antisemitské nenávisti .A jestli se někdo Židů zastal,dostal co proto.Treba Masaryk to teda pěkně odskákal a byl za nežádoucí osobu. Že by důvod proč pak přál Židům a byl z něj sijonista a přítel Israele? Jako jeden z prvních Čechů se vyslovil pro ERETZ v Palestině ! Ty hele Aladin,ale ještě na konci světové války Čech prováděl pogromy a jednalo se přímo o české vojsko.Loupilo se a vraždilo a i přes soudy 1 Republiky se poškození Židé práva nedovolili.Aladin...ano, občas sem něco napíšu v kondici jsa posilněn vínem,pivem a korálků,ale takový primitiv jako jsi ty , abych nenáviděl Židy a Israel nejsem.Bohuzel, Český národ má antisemitismus v kořenech a v Polné se to ukázalo v plné nahotě.Ty jseš toho všeho hlavní ikona na českém internetu a hlavní vůdce .Nikdo jiný se tak neverbuje jako ty ,ani ultra pravicové plátky jako odpor Org a jiné,třeba Beo SK.Ty potom zbýváš a jsi proto novodobý Adolf Hitler.A této vizitky se již nikdy nezbavíš,je to tvoje nálepka hlavního českého antisemity a bude i za 100 let a tomu teda věř!!

aladin (Út, 18. 1. 2022 - 10:01)

Jahodo, ty žiješ minulostí a já budoucností a proto nevidíš současné vyvražďování Gojímů !!! Covid byl vyvíjen jako biologická zbraň a měl vyhubit 90% obyvatel planety !!! Ale ti zatracení Gojímové mají IMUNITU !!! Proto jsme museli honem vytvořit "vakcínu", násilím ji do nich rvát abychom je pozabíjei !!! To je to co vidím jí a ne nějaký pogrom za Václava !!! Ty jsi usnul a ještě jsi se neprobudil, až se probudíš a budeš tu sám, tak se nediv !!! A je za tím etnická skupina SPOLU složení z Anunaků, Reptiliánů, Chazarů a Anglosasů !!! Jahodo, ty se vlastně chováš jako komunisti, nic se nesmělo kritizovat, na nic se nesmělo poukazovat a to proto, aby vše vypadalo OK !!! Tobě Amíci vymyly mozek, ale zapomněli ti tam komunistické móresy !!!

Shabbatot-Jahoda (Út, 18. 1. 2022 - 09:01)

Jsa posilněn vínem,pivem a koralkou

ShabbaTot-Jahoda (Po, 17. 1. 2022 - 16:01)

Paní Nono,dyž mne to sere!!

17.1. (Po, 17. 1. 2022 - 15:01)

Už stačí jenom škrtnout sirkou.

nona (Po, 17. 1. 2022 - 10:01)

Ale já chápu, že je to atraktivní a zajímavé téma, lidi rádi spekulují, pravda bývá ovšem většinou nudná. Stejně tak lze spekulovat o přistání na Hudson River. Taky dobrý téma

17.1. (Po, 17. 1. 2022 - 12:01)

spekulovat ten příběh se skutečně stal neuvěřitelná statečnost lidí a neskutečná profesionalita

nona (Po, 17. 1. 2022 - 12:01)

Ano datumko, díky za tento koment.

nona (Po, 17. 1. 2022 - 10:01)

Aladine, původní záběry si zkopírovaly snad všechny letecké společnosti v rámci školení posádek, pilotů, stewardů i mechaniků. Takže jsou k dispozici. Fakt za tím nic nehledej

aladin (Po, 17. 1. 2022 - 12:01)

Podívala jsi se nono na to video na "ulož to" ??? Co mu říkáš ??? Práší, viď !!! A ještě táhne luft z leva do prava !!! Za WTC nic nehledám, jen Americkou lež !!! Když přepadli Vietnam, tak si celý Tonkinský incident VYMYSLELI a zavraždili tam přes 3 000 000 Vietnamců !!! A tomuhle fašistickému hnoji bych měl věřit ??? Stejně tak přepadly Panamu, Jugoslávii, Irák, Libyy, ....200 let terorizmu usa Je smutné, že Židovská vláda v České republice zalezla až po boty do Amerického zadku !!!

Reklama

Přidat komentář