Reklama

Mela jsi sex s 2 klukam po sobe?

Návštěvník (Ne, 20. 2. 2022 - 11:02)

Kromě přestávek na vyčůrání, třeba celou noc. Pokud to partnerka chce, tak to má. S jednou jsme začali v pátek večer a skončili v pondělí ráno. Tolik se nám to oběma líbilo.

Eva (Ne, 20. 2. 2022 - 17:02)

A co takhle snídaně, oběd, svačina, večeře, záchod, při tom těch pár řádek napíšu.

Návštěvník (Ne, 20. 2. 2022 - 17:02)

Vůbec jsme nejedli. Jen jsme pili. Šampáňo a když došlo, tak vodu, a tělesné tekutiny, ale kocour byl stále v troubě. Já tedy při souloži hlad nemívám. Ty jo? Na záchod jen na vyčůrání. To bylo blízko, a pak hned hupky, hupky do komůrky. Celonoční soulož se dá prožít i bez toho.

Pavkol (Ne, 20. 2. 2022 - 17:02)

já měl jednu která se nechala hladit úplně všude a když potřebovala přestávku na vyčůrání tak nechala otevřené dveře tak jsem tam ze zvědavosti šel ale byla tak silná že ta její malá strana byla jen slyšet. Ale neměl jsem to dělat zrovna tak jako vykecávala co jsem jí dělal vykecala i tohle. Stalo se to v roce 2004 to kristýna si asoň to moje střešovické šmírování jejího zlatého deště nechala aspoň pro sebe kdež to Monika vykecávala fakt všechno

Arnošt (So, 5. 2. 2022 - 21:02)

Já měl sex se 4 opicemi v ZOO.

Jirka (Ne, 6. 2. 2022 - 10:02)

Prostě každý k svému, že?

Arnošt (So, 5. 2. 2022 - 21:02)

Já měl se 4 opicemi v ZOO.

pavlík (Pá, 4. 2. 2022 - 12:02)

Když jsem byl svobodný a bez závazků tak mě jednou pozval na výkend na chatu starší spolupracovník-bylo mi20 a jemu 38. Měl stejně staru ženu baculatější postavy a velice příjemnou a dobrou kuchařku. V sobotu večer jsme kkoukali na tv a Radek navrhnul, že bychom se mohli kouknout na nové porno co dovezl z Německa . Já jsem nic neříkal atak zapl video a začalo tom. Mrdali tam jako mimoni, jeden přes druhého. Ke konci filmu Jana prohlásila že dívat se je jedno a takhle mrdal je jiné. Radek se jí zeptal, co tím míní. Ona mu odpověděla, že je tady sama není využita. Radek se zasmál a řekl, že jdem spoečně do sprchy. Já jsem byl rudej i na prdeli, ale neodporoval jsem. Jana nás svlékla , pěkně umyla a šli jsme do ložnice. Jana si lehla na postel roztáhla nohy a prohlásila že hosté mají přednost.Radek mne přistrčil,hlavu mi zatlačil mezi nohy a já lízal. Za chvíli mne vystřídal . Po chvíli Jana chtěla kouřit, tak jsme oba byli u její hlavy a ona kouřila. Nevydržel jsem dlouho a stříkal jsem na její obličej a prsa. Radek se přeesunul k její kundě a začal ji mrdat bez ohledu na to že se dívám. Jana mi masírovala kulky a péro , za chvíli mi opět stál. Najednou Radek přestal a bylo vidět že stříká. Vytáhl péro a řekl mi, abych pokračoval.Pomalu jsem zasunul a jemně přirážel. Nato mi Jana řekla, abych, na nic nebral ohled a tvrdě mi mrdal. Zasouval jsem co nejhlouběji a po chvíli to přišlo. Jana se prohnula a já začal stříkat.Kde se to ve mně vzalo nevím,ale bylo to tam. Když začalo vše odeznívat, tak Jana dala noha kolem mého pasu a nechtěla mne pustit. Po chvíli uvolnila sevření a já vytáhl. Byla plná semene, který ji z kundy vytákal, ale byla spokojená a ukojená. Ještě několikrát jsme to v jednom roce opakovali. Myslím,že se jí to líbilo.

Eva (So, 5. 2. 2022 - 15:02)

Samozřejmě, že se jí to líbilo, aby také ještě ne. Ty tohle asi nedokážeš pochopit, ale ten nádherný pocit naplnění a když jich je víc najednou, to se prostě nedá popsat. Prožívám mnohem větší pocit uspokojení a ten pocit. že ti to dělá ještě někdo jiný a oba se do mě vystříkají, no jak to popsat, něco nadpozemského a nádherného. A co teprve když jsou tři a nebo i víc najednou. Třeba kluci, co mi to dělají, tak se jim zase líbí, že nejsou v ničem omezováni a rádi jdou po sobě, ten pocit semene od jiného je prý víc vzrušuje a můj kluk to přímo zbožňuje. Prý doufá, že spolu vydržíme navždy a tenhle způsob sexu budeme udržovat stále. Prostě jedeme na stejné vlně. Říkám mu, že jestli se nám ta parta jednou rozpadne, tak si sežene milenku, která bude i na holky a já milence, abychom měli aspoň čtyřku.

Návštěvník (So, 22. 1. 2022 - 16:01)

Komín se musí protahovat stále.

Honza (Ne, 16. 1. 2022 - 18:01)

Já byl na privátě ještě s jednou holkou, ale z jiné školy. Ti co ten malý byt pronajímali bydleli v rodinném domku za městem. Tak jsme se oba chvíli poznávali a pomalu odhazovali stud, nakonec jsme ani ne za měsíc před sebou chodili i nazí a oba v pohodě do koupelny, začaly jsme se společně mýt a nakonec došlo i na sex. Holka si k sobě nastěhovala ještě spolužačku a často spolu měly sex. Ta nová se ke mě už ten den po nastěhování večer vetřela do postele a chtěla to po mě a po chvíli přišla i druhá. Moc jsme toho nenaspali, protože ta nová byla dost aktivní snad ve všem a rozhodně se přede mnou nijak nestyděla a vždy chodila jen nahá a když se jí zachtělo, tak mi ho vykouřila a nebo roztáhla nohy, že to chce. Tak jsem musel na výpomoc přivézt dva kamarády a holky byly spokojené a my samozřejmě taky. Studentské časy byly skvělé, škoda, že jsem nešel na vejšku, to by byly ještě snad lepší orgie. Ten třeťák a čtvrťák tak rychle utekly a bylo po dovádění, už jsem nikdy takové holky nepotkal.

Vilda (Ne, 16. 1. 2022 - 17:01)

Když jsem chodil na střední, bydlel jsem na intru. Jeden můj spolužák bydlel na privátě u jedné starší, ale pěkné vdovy. Jednou za mnou přišel, že prý už nemůže, jestli bych mu nepomohl. On tu vdovu, za slevy na bydlení a jídlo, šukal a ona byla čím dál náročnější. Nejdřív o tom, že bychom do ní šli oba, nechtěla ani slyšet. Když jsem jí ukázal penis, tak roztála a souhlasila. Jenom si dala podmínku, že do zadečku ne. Bylo to tak, že jeden jí šukal a druhému masírovala a kouřila péro. Když do ní první pustil semeno, šel do ní druhý a ona kouřila toho hotového. Tak jsme se střídali, až už nemohla. Lízali jsme jí na střídačku tak dlouho, dokud se nevzpamatovala a nechtěla zas. Po několika hodinách jsme nemohli už ani my. Tak jsme se vyspali, ráno byla snídaně do postele a mazali jsme do školy. Spolužák si liboval, že má od ní nějaký čas pokoj, protože jí otekla a bolela kunda. Netrvalo dlouho a přišel, že bytná chce, abych se k ní taky nastěhoval, že jsem jí moc sympatický. Tak jsem se odhlásil z intru a šel do toho. Dál, už by to bylo na román.

Návštěvník (Ne, 16. 1. 2022 - 15:01)

Jednou sme s kamarádem sbalili mámu s dcerou. Šli sme k nim do bytu. Holka moc zkušená nebyla. Za chvíli měla orgazmus a začla kvílet že už nemůže. Tak sem ho z ní vyndal. Koukali sme na maminku jak vyšívá s kamarádem a já se honil. Máma na to, abych to nepřehnal, že mi dá, až se kamarád udělá. Taky jo. když se do ní vycákal tak mi udělal místo a byla to paráda. Máma ukazovala dceři, co všechno umí.Holka se vzrušila a připustila kamaráda.Zase sme mrdali oba. Jenže holka se zase udělala a tak sme mámě nadělili sendvič. Potom už byla hotová i ona. Na rozloučenou nám obě vyhonili a vykouřili čůráky. Byla to docela dobrá jízda.

Mirek V. (Ne, 16. 1. 2022 - 17:01)

Když jich je na sex víc, tak je to lepší jízda než jen ve dvou. Naštěstí ta moje není nijak proti a tak se vždy z kamarádů a kamarádek najdou ti, kteří to potřebují a hlavně na víkend u nás přespí a je parádní jízda. Nikdo si rozhodně nestěžuje a docela zajímavý pocit šukat, když už se do ní třeba dva nebo tři udělali, klouže to a čvachtá jak blázen. V žádném případě nepoužíváme ochranu a proto jen kamarádi a kamarádky a účastní se i jejich protějšky. Jeden z kamarádů chodí na 3 směny a tak se jeho přítelkyně vždy nastěhuje na tu dobu k nám a máme hezkou trojku. On z noční přijede k nám se vyspat a když se vrátíme z práce, tak si zašuká, většinou má obě, já se šetřím a večer valí na noční a já tu jeho a tu moji pěkně po jeho odjezdu znova ošukám. Až jednou něco selže a budou děti, to bude radosti, kdo to byl. Ale ta svoboda se vystříkat je k nezaplacení a ten nádherný pocit jít do ní po někom je to samé. Je 5 holek a 4 chlapi a každý má protějšek. Když se sejdeme, tak je z toho slušný grupáč. To se třeba domluvíme, že přijdou jen chlapi a budeme do nějaké bušit, dokud budeme moct. Ta holka je z toho potom pěkně rozmrdaná a pár dní nechce o zásunu ani slyšet. K ní je ještě jedna a ta jen líže a uklízí, do ní se nezasouvá a o to co vyteče se s tou co je šukaná podělí. Jinak se dělá vše možné a sendvič je jen předehra, dole jsou i 3 a dalšího kouří, možností je hromada, jen chtít a to že u nás chtějí všichni a snad každý den.

Viki (So, 15. 1. 2022 - 11:01)

Jo a dodnes toho lituji. Hned po rozchodu s pritelem, jsem se vyspala s jeho kamaradem. Po case jsem se chtela vratit, ale toto pritel neskousl. Kdyby to nebyl jeho kamarad...jemu odpustil, mne ne.

Eva (Ne, 16. 1. 2022 - 14:01)

To si musejí zvykat hned od začátku. Hned jsem do sexu zapojila i kamarády mého kluka a i moje kamarádky a tím, jak se neustále různě střídáme, tak nemá čas nijak žárlit a vyčítat, ono to ani nejde něco vyčítat. A když jsem s jinými a on příjde, tak se v klidu přidá, žádný stres.

Návštěvník (Čt, 13. 1. 2022 - 10:01)

Lepsi jsou dva najednou v jedne dirce. Nejlip bez gumy.

Eva (Pá, 14. 1. 2022 - 18:01)

S gumou je to na prd a ten krásný pocit, když se do mě udělají.

Návštěvník (So, 15. 1. 2022 - 08:01)

...oba zaroven :)

Eva (So, 15. 1. 2022 - 11:01)

Těžko, tohle jim nijak neporučíš, aby oba stříkali najednou.

Reklama

Přidat komentář