Reklama

chci sex (jenže pořád)

Návštěvník (Ne, 7. 6. 2009 - 08:06)

Já bych chtěl babu, která by chtěla šukat každý den a aspoň dvakrát.

Brenda (Pá, 14. 1. 2022 - 17:01)

No takoveho chlapa bych si take rada uzila. Chces si o tom popovidat? Odkud jsi? Pa, Brenda :o)
[email protected]

Jára Cimrman (Pá, 14. 1. 2022 - 19:01)

A co takhle pívo, třeba 8x denně?

Brenda (Po, 15. 11. 2021 - 19:11)

Tak takoveh take hledam Ja to mam rada atke denne.:_ [email protected]

Roman2022 (Út, 18. 1. 2022 - 17:01)
angelika (So, 6. 6. 2009 - 10:06)

6. 6. 2009 10:06:26: spíme spolu právě asi tak 3x týdně. Vídáme se vpodstatě každý den, a když jsem u něho, vždycky spolu spíme. Nebydlíme spolu. Kdybychom byli každý večer spolu, možná bych ho chápala. Možná bych měla být ráda, že se mnou není jen pro sex a že mě asi vážně miluje, když mu stačí, že jsme spolu. Já to respektuju, ale zatím jsem to nedokázala pochopit, natož se s tím smířit.

angelika (So, 6. 6. 2009 - 10:06)

určitě se nestydí, to vím jistě. Přitom ho miluju, přitahuje mě, rozumím si s ním, je prostě moc fajn. Nechci se s ním rozcházet. Jindy to bývá lepší, třeba někdy i dvakrát za večer. Doufám, že tohle bylo jen pro jednou, možná byl unavený z práce nebo co já vím... každopádně jsem z toho byla a jsem hodně nešťastná. Vpodstatě vždycky jsem to já, kdo začne. Minule jsme trochu popíjeli a já jsem byla dost neodbytná a nepříjemná kvůli tomu. To mě mrzí.Jinak, já měla vždycky velikou smůlu, s nikým mi to nevydrželo dýl jak dva měsíce. Vždycky to dřív nebo později začalo skřípat- dřív to bývalo z mé strany, teď spíš z té druhé. Jsem ráda, že i když se občas pro nějakou blbost pohádáme, pořád jsme spolu a je to fajn. Třeba líbání, objímání, toho mám dost. Stačí mi to když jsme spolu někde venku, ale když jsme spolu sami v jeho posteli, je to fakt málo- pro mě. Promluvit si můžu zkusit, ale myslím, že dobře ví, jak to je. Skoro se modlím za to, aby to bylo kvůli únavě, protože jestli ne, tak nevím:-(

Angeliko, (So, 6. 6. 2009 - 10:06)

záleží na tom,jak často spolu spíte.Pokud je to 2-3 krát týdně,myslím,že je to úplně v pořádku.Až příjdou děti,rodina a starosti,žádný muž s tebou nebude spát každý den...až na pár jedinců,kteří jsou hodně sexuálně zaměření.Já jsem dost náruživá,ale řeknu ti,že milovat se každý den by mě vyloženě obtěžovalo...klidně stačí 3 krát týdně a když mám moc práce,jsem spokojená i s 2 krát týdně..Pokud to vyžaduješ každý den,nediv se,že někdy chce tvůj přítel jen tak vedle sebe ležet.Opravdu záleží na tom,jak často spolu spíte-to jsi nenapsala.Pokud vyměníš partnera,těžko si najdeš "lepší" náhradu.V dnešní uspěchané době mnoho mužů dává přednost práci a mužů,kteří by to chtěli každý den zase tak moc není.Možná jsou,ale zas se třeba nehodí pro vztah.Chápu tvoje potřeby,ale bohužel je to tak,že protivy se přitahují.

Návštěvník (So, 6. 6. 2009 - 05:06)

Angeliko, jestli je to nový vztah, tak s ním zkus promluvit, možná se jen stydí nebo má strach aby něco nezkazil, ale pokud mu to takhle vyhovuje, tak vyměnit přítele nebo budeš celý život nešťastná.Já jsem nebyl žádný sexuální přeborník, ale nevydržel jsem to ani měsíc.

angelika (Pá, 5. 6. 2009 - 23:06)

mám stejný problém a bojím se, že to bude časem horší:-((. ještě dovedu pochopit, že muž prostě nemůže pořád. Možná i to, že chce jen jednou za noc, když já bych mohla celou noc promilovat. Ale když jsme spolu u něho a jen vedle sebe ležíme, objímáme se a díváme na televizi?? po třech měsících vztahu?? To už jsem nevydýchala. Nic jsem neřekla, jen jsem byla strašně smutná a zklamaná a byla jsem ráda, že jsem se před ním nerozbrečela. On navrch ještě řekl, že je rád, že jsme spolu i "jen tak". Vždycky jsem myslela, že kluci chtějí víc a je to naopak. Miluju ho a nechci spát s někým jiným. Snažím se ho respektovat a nenutit, ale někdy mi to ujede a jednou když jsem byla trochu napitá jsem byla i dost nepříjemná kvůli tomu. jenže když by se nutil jen kvůli mě, to snad radši ať se mnou nespí. Jsem dost zoufalá:-((((

Jmesser (Pá, 5. 6. 2009 - 15:06)

Pro M*: hlavně se zamysli nad tím, zda Ti muž nemá být přednější než práce! Z představy , že chodím domu vyšťavenej tak, že by se mi až nechtělo je mi na blití velebnosti.

M* (Pá, 5. 6. 2009 - 00:06)

Teda to jsou názory.Proč by ženská s menší potřebou sexu neměla mít vztah? Ten totiž zdaleka není jenom o sexu. Já tedy nepatřím mezi ty, které se denně na něco vymlouvají, jenom aby se sexu vynhnuly, většinou ho můžu klidně každý den, když je nálada tak i několikrát, ALE! když prostě nemam chuť, tak nemam chuť a nikdo mě k ničemu nebude nutit. Někdy jsem z práce fakt utahaná a usnu hned, jak si lehnu do postele, to bych stejně byla partnerovi k ničemu. Jednou se mi takhle dokonce stalo, že jsem usnula s rukou v jeho trenkách... No, to asi naštve víc, než kdybych ho rovnou odmítla, ne? Ráno mi to sice vyprávěl s úsměvem, ale myslím, že v tu chvíli zrovna nadšený nebyl.

Kája (Čt, 4. 6. 2009 - 21:06)

Tak to ja,si zivot bez sexu predstavit nedokazu.A ani nechci!Skoda,ze nejde predem nejak vytusit,jaky ma kdo sex.apetit.Pak by nebyl problem.

Kája (Čt, 4. 6. 2009 - 21:06)

Tak to ja,si zivot bez sexu predstavit nedokazu.A ani nechci!Skoda,ze nejde predem nejak vytusit,jaky ma kdo sex.apetit.Pak by nebyl problem.

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2009 - 18:06)

Každý originál.Hezké :-)

Návštěvník (Čt, 4. 6. 2009 - 18:06)

Každý originál.Hezké :-)

petra (Čt, 4. 6. 2009 - 18:06)

Já přispěju s trochou do mlýna....Kritizujete tady ty,co nemusejí sex tak často.Já mám 32 let a musím říct,že jsem měla 4 partnery a prostě bez sexu můžu žít. Ráda s chlapama flirtuju,ráda se bavím,jsem docela u nich i oblíbená,ale sex.... myslím,že život přináší spoustu jiných prožitků,alespoň pro mě.

Kája (Čt, 4. 6. 2009 - 18:06)

Mas naprostou pravdu.Ale to at si uz vyresi sami ti,co se jich to tyka.Ja mam sex moc rada a kdyz to jde,nekolikrat denne.Zadna bolest hlavy to neohrozi :o) Taky mam stesti na partnera,jsme na tom stejne.Ale to,ze je casto mimo domov je bohuzel fakt,takze take /zatim dobrovolne/ stradam.

TAK JE TO SPRÁV (Čt, 4. 6. 2009 - 15:06)

:-)))))

TAK JE TO SPRÁV (Čt, 4. 6. 2009 - 15:06)

:-)))))

Reklama

Přidat komentář