Reklama

Svazování partnera(ky)

Mirae (Po, 17. 1. 2022 - 21:01)

Tak to tě můžu svázat.

Hans B.B. (Ne, 16. 1. 2022 - 22:01)

Hurááá. Konečně někdo další kdo má rád latex.

Jan74 (Čt, 13. 1. 2022 - 14:01)

A ta čínská tuším soutěž....jste připoutáni k tyči a kolem Vás se odvíjí rule barevné fólie...při špatné odpovědi se vždy několikrát otočí...až je z Vás úplná mumie...a musí hrát další člen týmu...
Mimochodem...v pevnosti Boyard za zavíralo do kopky tuším....koho to postihlo na začátku soutěže...tak si tam pobyl docela dlouho...:-D

Hans B.B. (Čt, 13. 1. 2022 - 15:01)

Na to jsem koukal hrozně rád. A bylo fajn, že tam soutěžící občas museli překousnout i dost nepříjemné věci.

Vanda (Čt, 13. 1. 2022 - 16:01)

Jak se ta soutěž jmenuje?

Hans B.B. (So, 15. 1. 2022 - 17:01)

Pevnost Boyard. Mám dojem, že to běží pořád ale dřív to bylo trošičku jiné. Takové drsnější.

Petr (Út, 11. 1. 2022 - 11:01)

Pěkný den, už nějaký čas sleduji tuto diskuzi a různé příspěvky, které zde přibývají. Když budu upřímný, netušil jsem (nevěřil), že to takhle může v některých domácnostech fungovat. Každopádně je to pěkné, pokud tomu tak je a určitě je důležité, aby to naplňovalo obě strany.
Jelikož jsem "zabloudil" na tuto diskuzi, také nejsem tzv. úplně normální. Ono se těžko určuje, co je vlastně normální, ale dle mého názoru normální je to, co dělá většina lidí. Pokud by se tedy lidé běžně svazovali, nebo nosili na veřejnosti obojky (či dokonce roubíky), pak by nebyl normální ten, kdo by obojek nenosil apod. Realita je ale jiná….
Sám patřím do skupiny submisivních jedinců, jenže mé touhy jsou bohužel neuspokojeny, jelikož jsem již více jak 15 let (mně je 33) na vozíku a partnerka se z mé pozice hledá těžko, zvláště když nejsou ochrnuté pouze dolní končetiny ale částečně i ruce (nehýbu prsty a nemám funkční tricepsy). Kdyby se na mě přece jenom usmálo štěstí, myslím, že aby případná partnerka měla pochopení pro mé odlišnosti (úchylky), rovnalo by se to téměř zázraku, čemuž se nedivím. Přece jenom je dost pravděpodobné, že by mi potenciální přítelkyně mohla říci: takovým lidem jako jsi ty, by se přece mělo pomáhat a ne ještě více ubližovat…. Určitě by měla z části pravdu, ale pokud by se díky tomu partner cítil lépe – naplňovalo ho to, myslím, že i taková anomálie by se dala pochopit. Mně by určitě stačilo ke štěstí občasné spoutání, delší nasazení roubíku (ze začátku asi max 2-3 hodiny), samozřejmě obojek, který by mohl být i na nějaký den uzamčen (např. víkend) a v případě většího prohřešku samozřejmě výprask. Ten by ale musel být realizován přes ramena a lopatky, jelikož níže už zachovanou citlivost nemám. Časem by se možná vymyslelo i něco jiného, ale vše je opravdu jen v oblasti teorie, protože realita je v současnosti hodně vzdálena….
Toť tedy jen ve zkratce trošku jiný příspěvek, abyste také věděli, co vše je možné či nemožné. Každopádně vám všem častějším přispěvatelům přeji, ať si své životy v rámci možnosti i nadále co nejvíce zpříjemňujete podobnými příběhy, které se zde dočítám….

Hans B.B. (Út, 11. 1. 2022 - 18:01)

Naprosto s tebou souhlasím. Normální je to co dělá většina. Bohužel. Takže když bude většina chodit po rukou a odstrkovat se přitom jazykem, nebudeme normální my co chodíme po nohou. A ne vždycky je ta "normálnost" ku prospěchu.
A bezvýhradně souhlasím s tím, že to musí naplňovat obě strany. Byť třeba ne úplně stejně ale musí aspoň trochu. V tom úplně nejhorším případě to musí ten druhý aspoň tolerovat a nesmí mu to být "proti srsti".
Najít někoho podobně zaměřeného je bohužel nadlidský úkol. Právě kvůli té "normálnosti" to každý tají. Nezbývá tak než doufat, že člověk najde aspoň tolerantní protějšek a doufat, že v tom časem najde ten druhý aspoň maličko zalíbení. Bohužel aktuální doba hledání jakéhokoliv protějšku absolutně nepřeje, spousta lidí se bojí vůbec někam jit atd. a ten zbytek zas nikam nesmí. Pak je nějaké seznamování prakticky nemožné. Bohužel spousta lidí nosí ty pitomé náhubky i venku a pak není vidět jestli se třeba pousměje atd.
Jen doufám, že se časem situace zlepší a nebude ještě pozdě.

Bára (So, 8. 1. 2022 - 05:01)

Silvestra a nový rok jsme slavili v rodinném kruhu s dcerou a manželi. Na silvestra jsme již do práce nešli, ráno jsem si vzala pás cudnosti, plinku, celotělový latex, korzet, kovový vysoký obojek který manžel uzamkl, nafukovací roubík, řemínky se zámečky na ruce i nohy. Oblékla si dlouhé rolákové šaty. Roubik jsem si během dne a večera/ půlnoci mohla vyndat na napiti a na najedeni. Dcera měla na zakázku dělanou celotělovou šnerovačku (celotělový korzet) a roubík kuličku s otvorem. Manžel mě odemkl až v pondělí ráno.

Mari (Ne, 9. 1. 2022 - 23:01)

Silvestra jsem oslavila také komorně, s přítelem na chatě a s mojí mladší sestrou. Ten den jsem dostala od přítele nejlepší dárek, mohla jsem být bez pout. Na chatu jsme vyráželi ráno. To jsem zrovna mohla výjimečně spát nesvázaná, protože jsem dostala na svátky volno, jako otrokyně. Vzbudila jsem se bez latexu, po probuzení jsem si na nahé tělo oblékla péřovou kombinézu. Z věšáčku u postele, jsem sundala roubík a nandala jsem si ho. Šla jsem se nasnídat. Po snídani, jsem se šla obléknout do latexu. Když jsem dopnula zip kukly, nandala jsem si roubík. Nakonec jsem se šustěním dopnula péřovou kombinézu až ke krku a zapnula mrazovou klapku kapuce, i když jsem jí neměla na hlavě. Sbalila jsem si pár věcí a jelo se. Po cestě mi bylo celkem vedro ale příjemné vedro. Po cestě jsme vyzvedl sestru. Dorazili jsme na chatu a já jsem se pustila se sestrou do příprav. Když jsme dokončili přípravu, šla jsem si pro větší pohodlí sundat latex a na nahé tělo, jsem si oblékla kombinézu, příjemně chladila. Po dopnutí zipu ke krku, jsem si nandala kapucu, mrazovou klapku a šla jsem se projít. Z batohu jsem si vyndala stříbrnou pásku a vzala jsem si jí do kapsy. Když jsem došla dál od chaty, hlouběji do lesa sundala jsem si kapucu, našla konec pásky, zalepila jsem si pusu a čtyřikrát omotala kolem hlavy. Odtrhla jsem konec lepící pásky a uklidila jí zpět do kapsy. Nandala jsem si zpět kapucu a pásku skryla mrazovou klapkou. Když jsem se vrátila z procházky, v chatě jsem si přes kombinézu vzala péřový kabát, aby mi bylo teplo. Nakonec jsem takto byla do půlnoci. Šla jsem spát, až ve 4 ráno. Vzbudila jsem se zpocená ale příjemně zpocená. Zjistila jsem že i volnost je dobrá. Nemusím být celé dny spoutaná, stačí mít roubík a latex a jsem v pohodě.

Hans B.B. (Út, 11. 1. 2022 - 18:01)

A sestra to o tobě ví nebo to před ní skrýváš? O mě to neví prakticky nikdo mimo několika málo lidí a ti se zase neznají s mými příbuznými a kamarády. Vědí ale, že jsem nakloněn spoustě netradičních věcí a rád dělám hodně věcí jinak. Takže kdyby ty naše záliby byly trochu běžnější, asi bych to netajil.

Mari (Út, 11. 1. 2022 - 22:01)

Ví docela dlouho, protože už od puberty nosím pláštěnky jak to jde a latex přibyl později. Svazování ví také, jak by jsem jí vysvětlila, jak jsem byla měsíc svázána, proč s ní nejdu na kafe. Dokonce když jsem svázána a je u nás, si sedne do místnosti kde jsem svázána a je tam se mnou. Také jednou ke konci léta, jsem šla se sestrou na procházku, byla ještě docela vedra, jsem si vzala latex s kuklou a péřovou kombinézu. Sestře jsem půjčila péřové oteplováky, péřovou bundu a péřový kabát. Když jsme dojeli k lesu, vystoupili jsme z auta. Sama jsem si nandala kapuci a utáhla. Sestra si nandala kapuce také. Vyrazili jsme. Je nejvíce příjemné poslouchat zvuky šustění kapuce. Potom jsme jeli ke mně, kde mi vrátila péřové. A jela pak domů.

Hans B.B. (Út, 11. 1. 2022 - 23:01)

Tak to máš super. A jak se zdá ani se tomu sama tak úplně nebrání.

Mari (St, 12. 1. 2022 - 19:01)

Asi jo, po té procházce mi říkala, že to bylo super. Jednou takhle u mě byla a zkusili jsme super pokus. Mám doma více roubíků a zámečků. Nandali jsme si navzájem roubíky měkké kuličky a zamkli jsme si je na zámeček. Já jsem měla u sebe její klíč a ona můj. Bylo to super.

Vanda (St, 12. 1. 2022 - 20:01)

Jak jste do vydržely dlouho? Jak jste se dorozumívaly?

Mari (St, 12. 1. 2022 - 21:01)

Takhle jsme vydrželi do oběda, dorozumívali jsme se pomocí tužky a papíru.

Vanda (St, 12. 1. 2022 - 21:01)

Nebyla by větší zábava spolu mluvit přes roubíky? Dá se to naposlouchat a pak člověk celkem i rozumí.

Jan74 (Čt, 13. 1. 2022 - 13:01)

Viděla jsem v televizi soutěž...soutěžící měla pevně utáhnutou kuličku v puse...na obrazovce, kterou viděla jen ona a diváci se ukázalo nějaké slovo...samozřejmě nějaké hůře vyslovitelné, aby byla větší zábava a ten druhý musel slovo uhodnout. Super soutěž pro páry....Hlavně když na konci, ti co prohráli museli strpět nějakou hodně ponižující situaci...třeba si obléct něco ženského na sebe nebo si navzájem trefit dortem do ksichtu...:-D

Mari (St, 12. 1. 2022 - 22:01)

Bylo by to zajímavé, někdy zkusíme. Třeba víš co by mě zajímalo? Nosíš ty latex nebo pláštěnky? Nebo dokonce roubík. Třeba já ho mám doma povinný. Jako latex nebo péřové oblečení. Třeba já jsem začala doma nosit péřové oblečení na holé tělo, když se mi nechce oblékat latex.

Vanda (St, 12. 1. 2022 - 23:01)

Nene, já nosím hlavně roubíky, líbí se mi přes ně huhlat a slintat. To je dobře, že ho máš doma povinný, jaký nosíš?

Reklama

Přidat komentář