Reklama

Incest

Vašek 48 let (So, 22. 1. 2022 - 14:01)

Dlouho jsem potlačoval incestní touhu po matce v letech /56/. Chtěl jsem to jednou zažít jak leží podomnou, vzdychá, a jen tentokrát a dost. Dlouho jsem hledal způsob, jak se k matce přiblížit, aby poznala mé úmysly. Na netu jsem objevil přípravek, sice drahý, ale sliboval efekt sexuální aktivity ženy. Arginmax Forte a Arginmax za drahé peníze, ale těch 2000 Kč pak stálo za to. Tři týdny jsem jí tajně podával tyto preparáty pro ženy, jejichž účinek byl podmíněn dlouhodobějším podáváním. A s napětím jsem sledoval účinky. Jakoby žena se probudila a stávala se jinou osobou. Stalo se, že nevědomky tlačila k sobě nohy, když lůno zachvátil nával krve do pohlaví. Někdy si zmáčkla prsa, když si myslela, že to nevidím. Třetí týden jsem ucítil vůni rozdrážděné ženy, jak se šířila od ní. To vždy se zavřela v koupelně, a tlumila stony, když si musela ulevit. V jedno odpoledne usnula na pohovce, sukně až pod břicho, lůno se tlačilo chlupy ven, jak si ho stlačila. Tak jsem se odvážil sáhnout jí tam. Po krátkém odporu měla mokro všude, a s výkřiky se zmítala, když jsem vtiskl prsty do ní. Stačilo půl minuty a přišel první z mnoha orgasmů toho dne. Styděla se, a ještě nějaký čas měla zábrany když byla při mně nahá. Teď už 10 let pravidelně si užíváme, a někdy je matka aktivnější, vyzývavější. Prostě se našla v takovém vztahu, což uspokojuje oba. Píši to sem, aby někteří jedinci s morálkou věděli, že je to hra pro dva, věk není důležitý, ani rodinné vztahy. Jedná se jen o libido.

David (Ne, 23. 1. 2022 - 08:01)

Klobouk dolů

Návštěvník (Ne, 16. 1. 2022 - 22:01)

Uršula ta ti nerse do mozku ledcos ale takhle šukat je fakt o hubu.

Renata (Pá, 14. 1. 2022 - 08:01)

Moje dcera už o mala je vedena k nudismu jako my všichni z rodiny. V létě na zahradě u bazénu to je běžný způsob našeho koupání všichni nahatí. Dceři bylo čtrnáct je už s ní zralá žena pevné dvojky štíhlá postava a dole z půli vyholená a pysky krásně k sobě přilehající. Chodí s k nám koupat taky její bratranec patnáct let. Od mala se spolu stýkáme a taky nudismus mu už je zažitý .Ale mladé hormony v nich se určitě bouří a taky ne jednou jsem jich přistihla jak mu dcera pod vodou v bazénu honí penis a on ji prstí . Tak jsem si je zavolala jednou večer pod pergolu po koupání kdy jsme byli sami a na přímo jsem jim řekla jestli jich už to bere si spolu něco užít tak proti tomu stejně nic nenadělám ale vždy s ochranou ,určitě už to spolu zkusili to jsem přesvědčena. Dcera už má teď patnáct a synovec šestnáct tak v těch jejích pokojíčcích to určitě sexuálně vaří. Incest to není a ať si mladí užijí . Příští týden jdu s dceroui pro antikoncepci tak to už budu klidnější že nic nenadělají a nespackají si život

Roman (Út, 11. 1. 2022 - 13:01)

U nás se stalo něco podobného ...... máme dceru 11 / adoptivní / a syna 12 našeho , na dovolené když jsem je nechal samotné na chatě tak po mém příchodu pro ně nečekaném jsem je přistihl v tom jak se říká nejlepším . Nevěděli o mě ale já viděl všechno co jsem neměl, v podstatě se jednalo o tzv 69 ku a poté i rádoby soulož , nevyrušil jsem je a nechal si vše jen pro sebe a potom když skončily tak jse se vytratil a po cigaretě za chatou jsem se s pískáním písničky vrátil a dělal jako by nic , děti šly blbnout tak jak byly nahé do bazénu / upřesním že s manželkou jsme zastánci naturismu a tak taky vím že kluk už umí masturbovat a holka taky má večer ruku v klíně učíme naturismu i děti takže po dobu co jsme na chatě tak jsou oba pokud počasí dovolí stále nazí .Toho dne s námi manželka z pracovních důvodů nebyla a tudíž já byl jak jsem zvyklý ve slipech. Večer když bylo po večeři tak jsem taktně navodil téma o sexu a ujal se takové jakoby přednášce kde jsem po nich chtěl aby mi řekly jeslty už mají nějakou zkušenost a nebo jestli někoho při sexu viděly , do téhle moji otázky vedle sebe seděli a znuděně jakoby bez zájmu poslouchaly , ale když jsem se jich zeptal na přímo tak se na sebe podívali a bylo ticho ktrý už bylo dlouhý a tak jsem vytasil to co jsem viděl ......... oba zrudly a koukaly na sebe bez komentáře. Bylo to zas na mě a tak jsem řekl , nejsem puritán a taky jsem ve vašem věku s kamarádkou vyváděl hodně věcí a nebudu vás za to nijak trestat ale musíte mi oba slíbit že to co spolu děláte se nikdo nedoví a to ani maminka ! Ochotně oba slíbily a a jejich červený odstín rázem zmizel do nenávratna, kluk se jenom zeptal jestli to teda spolu můžou dělat dál , ale jo řekl jsem ale nesmíš do ségry nic nastříkat , dělejto si to jak chcete ale nastříkat do ségry ne . Oba opět slíbyli a tím jim začalo čtrnácti denní spoludovádění mnou povolené ale taky občas kontrolované. Jak to dál pokračovalo a jak je to teď ? Pokud jsou doma se mnou tak jsou pořád na sobě a jejich vzájemný vztah se hodně upevnil a já mám vše pod kontrolou nebojím se že by někde holka roztahovala nohy s nějakým cizím frajerem .Nakonec mám s nimi oběma super vztah což i mamka tak trochu závidí. Jak to bude dáln nevím , ale jsem v klidu.

Dana (Ne, 9. 1. 2022 - 08:01)

Je mi už přes čtyřicet mám šestnáctiletou dceru a našla jsem si přítele z taky šestnáctiletým synem .Přistěhovali se k nám už před třemi měsíci .Dcera má svůj pokoj a jeho syn spával v obyváku na gauči. Koupelnu máme společnou což mladým vyhovuje jsme zjistili až nedávno. Byla jsem v práci přítel taky ale mladí doma byla sobota tak že ranní směna nám končila běžně ve 14 00 ale nebyla už práce tak nás mistr pustil o dvě hodiny dříve. Přišli jsme domů mladí nikde ale v koupelně slyšíme téct vodu a takové tlumené hlasy , seli jsme si do pokoje čekali kdo s koupelny vyjde asi po deseti minutách vyšel Pavel ještě se stojícím penisem přišel do pokoje jak nás zmerčil tak se rychle otočil a přišel znovu už oblečený . Byl jsem se sprchnout a nevěděl jsem že tu budete se nám omlouval. Za chvilku přišla moje dcera Eva ale už oblečená vlasy ještě mokré tak že se spolu koupali . Nijak jsme jich nespovídali jenom jsem řekla dvě slova použivejte kondom Eva nemá ještě antikoncepci a odešla jsem do kuchyně vybalovat nákup přítel šel za mnou a říká to myslíš že stačilo? Myslím že ano protože tomu nezabráníš a kdyby jsme udělali kravál tak to bude ještě horší. A nedělají nic protizákonně tak ať si šukají když jim to pasuje.

Návštěvník (Po, 10. 1. 2022 - 20:01)

tak oni jsou sice nezletilí, ale nejsou příbuzní a pohlavní styk spolu smí mít, dokonce jim to rodiče nesmí zakazovat. Vy dva dospělí se nesmíte vzít, u nezletilých by pak šlo o incest!! Což je zhovadilost, ale právní systém tak funguje. Vzájemnou přitažlivost jim nikdo asi nevymluví. Možná by bylo dobré jim navrhnout, aby místo toho radši dělali vzájemnou masturbaci. A zajistit nějakou antikoncepci, buď HA, nebo kondom. Prostě to s nima probrat, aby pak neotěhotněla.

Z.s. (So, 8. 1. 2022 - 21:01)

Lidé prostě spolu šukají a šukat budou. Bývá nepsaným pravidlem že když to dva nebo více lidí chce tak jim v tom nikdo a nic nezabrání, natož ta dnešní morálka ve světě plného porna a konkrétních úchyláren na téma incest. Ale i doba dávno minulá má své tajemství. Nejde zapomenout na to jak v malé usedlosti na polosamotě kde po smrti svého manžela vdova vychovávala své dvě dospívající děti, syna a o rok mladší dceru. Nikdy je nikdo s nikým neviděl a přesto obě dvě ženy porodily s odstupem času dvě krásné a zdravé děti. Dva roky od smrti svého manžela ta vdova přivedla na svět krásného chlapečka který měl úplně stejné mateřské znaménko na zádech jako její syn. Rok a půl po tom přivedla na svět hezkou a zdravou holčičku s nachlup stejným mateřským znaménkem na zádech i její tehdy ještě neplnoletá dcera která ale toto mateřské znaménko na zádech neměla stejně tak jako její matka. Co ještě k tomu dodat.

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 22:01)

tak děti z incestu bývaly postižené, např. u faraonů. Tam ovšem šlo o to, že si pravidelně brávali za manželky své sestry, s nima měli děti. To bylo po řadu generací. Habsburkové sice incest neprovozovali, ale brali se bratranci a sestřenice. Po více generacích tam pak byla postižení. Proti tomu riziko, kdy mají spolu dítě matka a syn, otec s dcerou, sourozenci, to není zas tak vysoké. U sourozenců to výrazně klesá, když jsou sice pokrevní, ale jen po jednom rodiči. U chovatelů zvířectva se musí včas rozdělit mláďata dle pohlaví. U králíků pak z těch příbuzenských svazky bývá horší potomstvo, zejména co se týče úhynu mláďat. Ovšem může být dané i tím, že ty samičky mají mladé moc brzy. U myší nebo potkanů má potomky s dcerami nejen otec, ale mnohdy i dědeček. Páří se se samicemi stejně starými i svými dcerami a vnučkami. Potkani a myši se celkově těší dobrému zdraví. Třeba zlatý křeček, ten pochází z jednoho páru. U incestu jde o tu genetiku jen zčásti. Sousedka vyprávěla, u sousedů tam vlezla, pářil se tam kluk s holkou, jí 15, jemu 16. Jejich matka nebyla zcela normální, já ji začil jako mladší kluk, ne zcela pamatuji. Toto jsem jen slyšel.

Šumák (Čt, 6. 1. 2022 - 20:01)

Pokud nejde o soulož tak to je akceptovatelné, jinak to je incest a ten je u nás trestním činem

Berka (St, 5. 1. 2022 - 19:01)

Nevíte o životě vůbec nic! Život se peklem stane když milostnému citu se člověku nedostane" ten kdo je chud tím citem milostným" touží i po vztahu icestním.

Isabela (St, 5. 1. 2022 - 10:01)

Reagovala jsem na Martu , ale to už je jedno ,jsou tady opravdu mamlasové co vymyšlejí báchorky a pak tady napíšeš příběh ze života a takoví jako Marta ti ho poplivají.

Isabela (Po, 3. 1. 2022 - 13:01)

Tak když tady napíšu co se mi stalo tak si vymýšlím to je fajn to už tady nikdo nesmí asi psát své zkušenosti protože je hned honič nebo úchyl . Dost končím protože mě takový způsob sere. Marto a ty si najdi chlapa a ať tě vyšuká až ti budou uši odstávat

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 20:01)

Isabelo, já reagoval na Karla, ne na tebe. Karel si vymýšlí. Moc se ti omlouvám a nenech se rozhodit.

Host (Po, 3. 1. 2022 - 16:01)

Nemusíš se hned odrazovat. Nedovedeš si přestavit kolikrát jsem dostal od pokryteckých, rádoby moralistů, dostal nabančeno já. Piš dál, vybodni se na ně. Oni za úctu nestojí. Já ti věřím.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 15:12)

Souhas

Karel (Čt, 30. 12. 2021 - 07:12)

Stalo se to jednou na silvestra. Bylo mě 14. Z mamkou jsme slavili novej rok. Pouštěli rachejtle a slavili. Mamka pila šampanské a víno. Já si jen cucnul šampanského, jinak jsem měl kolu. Jâ jsem šel spát kolem jedné hodiny. Mamka zustala že se bude eště dívat na telku. Spal jsem v trenírkách. Asi v půl třetí jsem se vzbudil a potřeboval jsem čůrat. Cestou na záchod mamka v obíváku eště svítila a slišel jsem telku. Když jsem se vyčüral a chtěl zalíst do pokoje, uslišel jsem mamku slabě vzdichat. Potichu jsem zamířil do obíváku. Opatrně jsem tam nahlédl. Mamka ležela na koberci úplně nahá, nohy od sebe a rukou se dráždila. Díval jsem se naní. V tom jsem ušlišel svoje méno a co tam dělám. Chtěl jsem utéc do pokoje, ale máma mě zavolala ať jdu kní. Znova se ptala co jsem tam dělal a proč nespim. Řekl jsem jí že jsem se byl vičůrat. Nijak se nezakrívala, tak že jsem jí viděl pěkně sblíska. Pak řekla, tis mě šmíroval? Řekl jsem že né, ale ona že jí to neva. Bylo vydět že je trochu opilá. Ale jak jsem jí tam tak viděl nahou začla se mi na trenkâch dělat boule. Zakryl jsem se rukou. Mamka to vyděla a řekla když je ten novej rok tak abych šel kní blíš. Vzala mě za jednu ruku skerou jsem si zakríval erekci. Řekla ať se nestidim že je to nornální a pak mě najednou stáhla trenky. Znova jsem si ho zakryl a trochu odní odstoupil.Pověděla že se jí nemusím bát a jdu kní blíž. Když jsem přistoupil uchopila mi ruce a odkryla tak müj penis. Dost jsem se přední stiděl, ale řekla mě že jo to moc krásní pohled na mě a že ho mâm moc krásního a uchopila mě ho. Začla mě pomalu honit. Více si mě přitáhla a strčila si ho do pusy. Olizovala mi ho a kouřila, ale to už jsem nevydržel a začal jsem jí to stříkat do pusy. Vše spolkla. Pořád mě ho kouřila a honila. Přitom si dráždila kundičku. Čůráka jsem měl pořád jak šutr a tak si lehla roztáhla nohy a řekla, poď zlatíčko. Lehl jsem si na ní a ona zavedla můj penis do její dirky. Když jsem ucítil že je tam, vrazil jsem jí ho tam. Začal jsem přirážet. Mamka že jeto super ať nepřestávám. Já zarážel jak to šlo. To je ono povídala a ať jí tu díru pořádně vymrdám. Jak jsem byl vní měla orgazmus. Pak mě otočila na záda a hopsala na mě jak na trampolíně. Dráždila si poštěváčka a hekala. Řikala mi zlatíčko pod udělej se do maminky. Doslova mi sevírala ptáka uvnitř. Ale to už jsem byl na vrchlu a řekl jí že budu. Jen řekla ano a už jsem doní vypouštěl svojí štávu. Nechala si ho vevnitř a lehla si na mě. Šeptala mi že to bylo moc krásné. Cítil jsem jak mi penis pomalu vadne. Pak zní vyklouzl ven a ucítil jak jí to vytejká ven na mího ptáka. Pak se překulila. Ptáka a koule jsem měl olepení. Moc se mě to líbilo a řekl jí že bych chtěl eště. Podívala se na mě a na ptáka a řekla mě, ti nemáš dost? Řekl jsem že ne, ale ona že pták je jiného názoru. Prosil jsem jí eště jednou, že si ho nahonim a začal si ho honit. Řekla dobře naposledi. A uchopila mi ptáka a začla ho honit a kouřit. Za chvilku se jí to podařilo a byl jak šutr. Otočila se zádi a šla na čtiři. Ze zadu měho chytla a nasměrovala. Vklouzl jsem doní a začal jí ze zadu šukat. Mamka přirážela. Pak řekla ať ho vyndám a zasunu ho do zadečku. Nasměroval jsem ho na dirku a pomalu ho doní začal strkat. Říkala ať nespěchâm a jdu do ní pomalu. Nakonec se zadařilo a já byl vní celej. Ptáka jsem měl úplně sevřeního. Přirážel jsem a mamka si přitom dráždila píčku. Mamka měla další orgazmus. Ale jak mě ho uvnitř svírala dosáhl jsem i jâ a začal jí plniť. Pak mě vyklouz ven. Chtěl jsem ho tam eště vrazit, ale mamka řekla že uš né. Pídíval jsem se jí mezi nohy a pod sebou měla dost mokro. Moje semeno vytlačovala ze zadečku ven a z kundičky jí také pěkbě odkapávalo. Lehl jsem si vedle ní a děkoval. Dívali jsme se na sebe a usmívali se. Pak mě řekla že to by jsme už spolu dělat neněli. A taky že ne. Mohl jsem se přední honit a stříkat, ale už jsme spolu nic neměli. Někdy mě dovolí se na ní dívat jak si to dělâ, ale jinak nic. Ani si sáhnout

Luboš (St, 5. 1. 2022 - 19:01)

Hele ty Kadle , ty by jsi nejdřív měl opakovat základní školu od první třídy / tedy zda jsi do školy vůbec někdy chodil / a poté bych ti doporučiš chocholouška. Dovedl bych pochopit že některá mamina ho svému synovi občas pohoní ale co tady " popisuješ ,, ty je blbost.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 10:12)

Pohádky vymýšlet umíš, ale nejdřív se nauč pravopis, tam je tolik hrubek.

Isabela (Út, 28. 12. 2021 - 08:12)

Je mi sedmnáct a bratrovi čtrnáct. Jsem míšenka tak že mám trošku snědší pleť než bratr který je čístý běloch .Matka je běloška a táta byl černoch a bráchu má už tehdejším tátou čechem. Ale k věci . Stříhala jsem si chlupy na pičce a bratr přišel na záchod máme ho společně s koupelnou a já byla právě otočená na vchod nohu na vaně tak že mi viděl krásně do rozkroku. Ruku jsem si dala přes pysky ale stejně mě viděl jen ucedil mezi rty segra ty ji máš krásně černou kluci ze třídy říkali že musíš mít i pysky hodně tmavé když jsi snědší . Nevím co mě to napadlo když mi to řekl že jsem se otočila a jak seděl na tom záchodě tak jsem si prsty roztáhla pysky a na deset centimetrů jsem mu dala můj rozkrok k obličeji byl s toho vybitý ale čuměl mi na ni. Chytla jsem ho za hlavu zezadu a přitlačila sobě do té roztažené buchty ,vůbec se nebránil ještě mě objal za zadek a více přitlačil. Až jsem ucítila jeho nos mezi pysky ,5ekla jsem mu tak už můžeš klukům říct jakou ji mám a odstoupila jsem dozadu ,on se postavil a ocas krásně stál nahoru jako mému příteli měl ho tak šestnáct centimetrů a hrubý jak dospělý chlap. Až jsem měla chuť mu ho pohonit ale to vzápětí jsem již nemusela protože on se vystříkal sám až mi na nohu se udělal tím jak měl moji buchtu na puse ho tak vzrušilo. Jen jsem řekla tak to tady ukliď a odešla jsem z koupelny.Je už to půl roku ale už jsme se k tomu nevraceli a žijeme dál jak bratr se sestrou i když vím že mě někdy po tajnu šmíruje když se sprchuji nebo převlékám i ten jeho ocas byl krásný ale jsme jen sourozenci né milenci.

Reklama

Přidat komentář