Reklama

Trestání kluků

Marcela (Ne, 23. 1. 2022 - 17:01)

Ano ovšem pošlu a kam tedy, i když doufám, že z výchovného hlediska jen ano? Je mu už 19 a je tam vše vidět.

Karol (Ne, 16. 1. 2022 - 14:01)

Fotku ti posílat nebudu, ale už tak rok to doma praktikuji na synovi, takovým pěkným blonďáčkovi. Občas si zaslouží výprask a dostává jak na zadek, tak bastinado, tedy na chodidla. Už mě otravovalo věčně mu držet jeho ruce jak se bránil, takže teď mu ruce pevně svážu v zápěstí a stejně tak nohy. Tam jej spoutám u kotníků a těsně pod a nad jeho kolínkami. Prakticky jej úplně znehybním a pak už si užívám a dělám si s ním co je mi libo. A že pořádně dostává, tak o tom žádná. Po hodince je úplně grogy.

Dan (St, 16. 3. 2022 - 02:03)

Ach ano to udělám. Jsem trenér fotbalistů a když někdo kouří na tréninku, nebo trénink odflákne, tak to je super nápad. Svážu mu ruce a nožky a budu ho bít po chodidlech a pak mu stáhnu trenky a dostane rukou a pak 50 ran řemenem. Už se těším jak bude plakát a zadeček rozhodně šetřit nebudu.

Pavla (Ne, 16. 1. 2022 - 15:01)

A svlíkne se ti před bitím sám, když jsi ho dřív musel držet, nebo ho svlečeš ty? A necháváš mu tričko, nebo je úplně nahatý? A čím mu dáš přes zadek, čím dostane na bosý nohy? A jak vypadá po bití jeho zadeček a jak vypadají nožky? Hodně křičí a brečí?

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 23:01)

:-D :-D :-D

Anonym (Ne, 9. 1. 2022 - 00:01)

A text žádný?

Petra B. (So, 8. 1. 2022 - 18:01)

Máme desetiletého kluka Filipa. Občas je potrestán výpraskem. Nejvíc dostává na spoďáry. V kalhotách ho nebijeme a na holou jen občas. Vždycky si musí před bitím kalhoty úplně sundat. To mu řekneme, připrav se, bude výprask, dostaneš na spoďáry, kalhoty dolů! Pak se přehne v obýváku přes křeslo a dostane pořádně přes zadek. Pravítkem, vařečkou, nebo řemenem. Občas dostane na holou a to si pak musí svléct kvůli bití i spoďáry. To mu řeknu, tak dneska bude bita ta tvoje holá, tak kalhoty a spoďáry dolů! A někdy musí úplně donaha. Řeknu tak a všechno dolů, Filipe! Budeš pořádně bit, dostaneš nahatej! To se pak musí svléct celý, musí si sundat i ponožky. Ta nahota je součást trestu při větším provinění. Při bití kluk hodně řve a brečí, kope nohama do země, mlátí rukama do křesla. rány dopadají na zadek, vydává to nezaměnitelné zvuky, sousedi mají o zábavu postaráno…

Viktor (Út, 4. 1. 2022 - 18:01)

Nedávno jsme zavedli i velký výprask na chodidla. Ten zatím dostal jenom jeden. Taky dostal v pátek, bylo to ještě v listopadu. Byl bit ve svém pokoji na posteli. Musel si kvůli bití sundat ponožky a svléknout si kalhoty. Pak si lehl na břicho na postel, ohnul nohy v kolenou a nastavil bosá chodidla na bití. Pak jsem ho začal bít. Nejdřív na paty, pak prostředky chodidel a pak pod prsty, tam nejvíc, tam je to hodně citlivé. I když on má ještě dětské nožky, kůži na patách má tvrdou jen trochu a jinak má chodidla hebká, citlivá. Pak dostal i na prsty. Na nohách měl červené proužky. Brečel a křičel, ale ne tolik, jako při velkém výprasku na holou. Po bití zůstal ležet na posteli a brečel. Hladil si zbitá chodidla. Za chvíli už ale šel normálně na záchod. Sice našlapoval, jako na jehlách, ale chodil. V neděli už pak chodil normálně. Občas má doma kamarády a když někdy zlobí a předvádí se, tak dostane i před nimi. Někdy na chodidla, někdy i na zadek. Jdeme všichni do kuchyně a tam je pak Marek před kamarády potrestán. Většinou si tedy sundá ponožky a dostane na židli na chodidla, ale už se musel před klukama i svléct od pasu dolů (sám si sundal i ponožky) a pak byl bit na holou. Po výprasku zase musel zůstat bosý. Nedávno u nás dva kluci spolu s ním dostali. V kuchyni, byli biti bosí na chodidla. Všichni dupali a řvali. Tak jsem zavolal jejich rodičům, s tělesným trestem jejich ratolestí souhlasili. Kluci museli všichni naklusat do kuchyně, tak si museli všichni vysvléct ponožky a pak postupně na židli dostali našviháno, bosí, na holá chodidla. Po výprasku odťapkali do Markova pokoje. Museli jít bosí, ponožky si museli sebrat a odnést. Kluci pak od nás odešli botách naboso, ponožky strčili do kapsy.

Viktor (Út, 4. 1. 2022 - 18:01)

Na zadku se mu dělají červené pruhy a kluk brzo začne řvát a plakat. Po výprasku si sebere věci a jde tak, jak je, vyzutý, od pasu dolů nahatý do svého pokoje. Tam si pak může natáhnout kalhoty i trenky, s ponožkama si může udělat co chce, obléct, sundat, nechat si je pokud je měl. Zajímavé je, že pokud si je při výprasku na zadek v kuchyni nechal, tak si je pak v pokojíku sundá, když se oblékne. Za velké prohřešky dostane na holou v jeho pokoji, v leže, na posteli. Musí si svléct všechno od pasu dolů, takže je i úplně bosý. Pak si lehne a já mu ohrnu tričko a pak ho pořádně seřežu řemenem, až má zadek rudý a oteklý. Ale takové velké výprasky jsou tak dva za rok. Kluk při tom hrozně křičí a brečí, slzy mu stříkají z očí. Mlátí rukama do postele a kope bosýma nohama. Ke konci velkého bití už jen leží a sténá, vzlyká. Je celý zpocený, má úplně mokré vlasy. Někdy pustí bolestí moč. Po velkém výprasku leží na posteli svlečený a brečí, tak i spí, na břiše, s nahým, zbitým zadkem. Takový výprask mu dám jen v pátek, aby se mu přes víkend trochu zahojil zadek

Viktor (Út, 4. 1. 2022 - 18:01)

Náš desetiletý synek Marek musí být při některých trestech bosky, ale je to kvůli biti. Dostává totiž občas výprasky na bosý chodidla, za dupání a lítání po bytě a taky za pozdní příchody. A i za některé další prohřešky. Ale to mu dáme vybrat, jestli chce dostat na holý zadek, nebo na bosý nohy, většinou si vybere ty bosý nohy. Za některé prohřešky ho zbijeme výhradně na holý zadek, to mu pak vybrat nedáme. Většina výprasků se u nás odehrává v kuchyni, akorát velký výprask na zadek se koná v klukově pokoji. Když Marek přijde pozdě, tak už dobře ví, co ho čeká, tak když si v předsíni zuje boty, tak si hned sundává i ponožky a jde si pro výprask, úplně bosky jde do kuchyně. Tam musí vytáhnout od stolu židli a otočit ji opěradlem ke stolu. Pak si klekne na sedačku a povytáhne si nohavice do půli lýtek. Na chodidla dostává takovou tenkou, dřevěnou kulatou tyčkou. Je bit na celá chodidla, výprask mu na ně rozložíme. Začínáme na patách a končíme na prstech. Při menším výprasku jen usykává bolestí, při větším bití pak i brečí a křičí. Po výprasku jde do pokoje, ponožky, případně i pantofle si odnese v ruce, musí zůstat po bití bos. Když někdy dupe a lítá po bytě, tak ho taky zaženu do kuchyně. Zase si musí připravit židli, při lítání pantofle na nohou nemá, lítá v ponožkách, tak si musí ty ponožky sundat a klekne si bosý na výprask na židli. Zase si vyhrne nohavice a už začne dostávat přes holý paty. Po výprasku si sebere ponožky jde bos do svého pokoje. Když má třeba špatné známky, tak za ním jdu do pokoje a dám mu vybrat. Řeknu mu budeš bit, dostaneš v kuchyni. Tak si vyber, na bosý nohy, nebo na holou? Většinou si tedy vybere ty nohy, rovnou si hned zuje pantofle, sundá si ponožky a vyhrne si nohavice. Pak ťapká bosky do kuchyně pro výprask. Klekne si tam na židli a pořádně dostane bos tyčkou na celá holá chodidla. Pak se vrátí do pokoje a musí zase zůstat bosý. Někdy mu řeknu tak pojď, dostaneš v kuchyni na zadek, bývá to většinou za drzost. To pak jde tak, jak je. Až v kuchyni si musí kvůli výprasku musí sundat kalhoty a trencle. Samozřejmě si nejdřív zuje pantofle, pokud je má. Ponožky si může nechat, ale většinou si je sám od sebe svleče, hned, jak se zuje z pantoflí. Když už je pak vysvlečený, z kalhot i trenclí, tak se musí přehnout přes stůl. Na zemi stojí vyzutý, většinou tedy úplně bosýma nohama. Jeho oblečení a pantofle zůstanou na zemi, tak, jak si to zul a svlékl. Vyhrnu mu tričko a pak dostane na ten jeho úplně holý zadek řemenem.

Josef (Ne, 2. 1. 2022 - 18:01)

Asi mě za to budete nadávat, ale seřezal jsem kluka svého desetiletého syna, který je na vozíku. Už to prostě jinak nešlo. On se s tím dobře vyrovnal, už to má dva roky. Strašně v poslední době zlobil. Je drzý, sprostý. Automaticky počítal s tím, že bych si nedovolil ho zbít a úplně se v tom vyžíval, sledoval se spokojeným výrazem, jak bezmocně zatínám pěsti, když je na mě drzý. Než se mu stal úraz, tak občas dostal, vařečkou nebo i páskem na holou. On sice má ochrnuté nohy, ale zadek má citlivý. A tak jsem ho vytáhl z vozíku, už jsem to nevydržel. Položil jsem ho na břicho na postel , zul jsem mu bačkory a svlékl jsem mu všechno od pasu dolů. A pak jsem ho zbil odepnutým páskem. Kluk řval, na zadku měl červené pruhy a pochcal se.

Dr. Novotný (Ne, 2. 1. 2022 - 20:01)

Synovy je deset a je na vozicku? A počůral se?

Dr. Novotný (Ne, 2. 1. 2022 - 20:01)

Synovy je deset a je na vozicku? A počůral se?

Andrea (Čt, 30. 12. 2021 - 14:12)

Já přistihla Sina jak onanoval, bylo mu teprve 16 , dostal páskem na holou, příště už si dá pokoj, řeka jsem že je na to ještě malý a ze má dost času, ad si de zablbnout s klukama ven s míčem..

Pavel (Čt, 30. 12. 2021 - 14:12)

Ano na to m dost casu

Alena (Čt, 30. 12. 2021 - 13:12)

Ano dávám svým synům také výprask oba chodí na učňák jednomu je 16 a druhému 17 , vždy na holou před 12 letou sestrou a klidně i před návštěvou, je pravda že že ten starší se stydí, už je to skoro dospělý vyvynuty muž, asi by už měl být při výprasku obnažený před tolika lidmi nebo to do 18 neva?

Návštěvník (Út, 1. 2. 2022 - 23:02)

Proc by to melo vadit?

Návštěvník (Út, 18. 1. 2022 - 23:01)

No tak to tedy va , pro starší kluky je hodně ponižující taková exekuce před mladší holkou , natož před cizími lidmi !

? (Čt, 30. 12. 2021 - 08:12)

Tak co se bude dit?

Návštěvník (St, 29. 12. 2021 - 22:12)

Je mi patnáct a dneska jsem před stejně starými setry a bratry. 50 ran rákoskou na holou

Reklama

Přidat komentář