Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Pavkol (Ne, 9. 1. 2022 - 06:01)

skvělý

pavel (Ne, 9. 1. 2022 - 06:01)

Udělal jsem to v autobusu , neúmyslně , do plenky , už to nešlo nebo jsem nechtěl , nevím , ale stálo to za to . Asi 40 minut jsem v tom seděl a měl jsem i orgasmus . Bylo to bezva !!

Pavkol skutečný (Ne, 9. 1. 2022 - 07:01)

skutečný není to skvělý zažil jsem to jednou také a nebylo mi přijemně cítit to na zadku a v rozkroku

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 03:01)

Supr

boha jeho (So, 8. 1. 2022 - 02:01)

Dobrý den. Zajímalo by mne, kdy jste se naposledy pozvraceli? Za jakých okolností to bylo? A byl u toho někdo? A krkali jste u toho zvracení?

Eulálius Blitek (Út, 11. 1. 2022 - 13:01)

No já jsem se naposledy pozvracel v noci z 1 na 2 ledna 2022. Na Nový rok po Silvestru jsem vypil asi deset piv. A když jsem si šel lehnout, raději jsem si přistavil kýbl k posteli. Blil jsem zřejmě někdy v noci, ale nepamatuji si to, takže ani nemohu říci, jestli jsem si u toho krknul. To, že jsem blil, jsem zjistil až ráno, když jsem se vzbudil. Kýbl jsem nechal stát u postele, oblékl jsem se a rychle běžel do obchodu pro pivo, neboť mi z předchozího dne žádné nezůstalo. Když jsem se vrátil, zjistil jsem, že v mém pokoji je strašlivý smrad. Byl to smrad z těch blitů. Když jsem do toho kýble s těmi blity napustil v koupelně horkou vodu, byl ten smrad ještě větší. Rychle jsem blity vylil do vany a raději z koupelny odešel. Asi bych se pozvracel.

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 16:01)

tak tohleto mě opravdu nebere čůrá prdí a kaká člověk běžně ale tohle jen jednou za čas, TO už je moc i na mě

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 16:01)

tak tohleto mě opravdu nebere čůrá prdí a kaká člověk běžně ale tohle jen jednou za čas, TO už je moc i na mě

vilík (So, 8. 1. 2022 - 02:01)

No tak já jsem se přátelé posrala právě dneska a je to teda děsnej zážitek. Pracuju v open office a je nás tam 16, teď tedy díky Covidu míň, jsmě na dvě party. Měli jsme dneska poradu, měla bejt hodinová a nakonec to bylo skoro tříhodinový, šéfka ale nesnáší, když někdo v průběhu porady odchází i fakt jen na tři minuty na záchod. Už jsem byla celá zelená, křeče v břiše a zvedla se, že už fakt ale musim, tak po mně hodila pohled, že kam jako jdu, pět minut a končíme, to snad vydržíš, ne? Sedla jsem si zpátky, ale do minutky mě to chytilo znova, nestačila jsem se ani zvednout... měla jsem na sobě silonky, šaty a lodičky, plný kalhotky, teklo to ven, všecko komplet zesraný, i kancelářská židle, všichni začali ječet, šéfka taky a já brečet a jak jsem byla fakt ve stresu, ještě jsem se poblila, nepřála bych tohleto nikomu. Židli i koberec vyčistí, prej mi to dají k úhradě, já byla hotová, šla jsem domů a jak z toho mám ještě teď nervy, tak chodím na záchod furt a nevim, jestli budu schopná jít do práce.

Návštěvník (So, 8. 1. 2022 - 02:01)

tak to piš na kakání partnerky znám pár lidí kteří jsou lační po tom aby se to tam zase trochu oživilo

jghjg (So, 8. 1. 2022 - 01:01)

Natka je fake

Maťa (Pá, 7. 1. 2022 - 20:01)

Mám z toho mierne obavy, ale prežila by som to. Pohybujem sa v spoločnosti rozumných, empatických ľudí a dbám na to, aby to vždy vyzeralo ako nehoda. Keby si videl na nete, v takej situácii, svoju susedu, kamošku, rodinnú známu, alebo niekoho koho poznáš, čo by si robil? Vysmieval by si sa, snažil by si sa ju znemožniť, šíril by si to, alebo nejak inak to zneužil? Alebo si uvedomuješ, že ono sa to môže stať každému? Myslím, že nakoniec by vyzeral ako hlupák ten, kto by sa to snažil, takto úboho, zneužiť.

DFAS (Pá, 7. 1. 2022 - 22:01)

V tom případě ok. Kdybych viděl na netu někoho známého v podobné situaci, rozhodně bych toho nechtěl nějak zneužít.

Maťa (So, 8. 1. 2022 - 14:01)

Som presvedčená, že rovnako ako ty, ani moje okolie by to proti mne nezneužilo a ani by ma to nedehonestovalo. Iste by ma vnímali rovnako ako predtým.

Vašek (So, 8. 1. 2022 - 16:01)

No, já bych si tím až tak jistý nebyl. Pokud ti bude chtít někdo ublížit, tak se pak hodí všechno. Já když jsem onehdy musel jít asi 3/4 hodiny ve stavu, který tu nedávno někdo trefně pojmenoval stylem, zesraný jak batole, tak jsem měl největší hrůzu právě z toho, že to někdo uvidí a já budu mít pak ostudu. A že by se tací nepochybně našli, co by to využili. Už slyším poznámky ve stylu, no jo, pan inženýr - měl jsem akorát dodělanou vejšku - si neumí ani dojít na záchod a tak podobně. Lidi jsou svině. Samozřejmě ne všichni, ale předem to kollikrát nepoznáš.

Maťa (So, 8. 1. 2022 - 17:01)

Síce súhlasím, že môžeš mať pravdu, no vsádzam na to, že moji priatelia a rodina sú skvelí ľudia a cudzí ma veľmi nezaujímajú. Stále si totiž myslím, že ľudia medzi ktorými sa pohybujem, by za idiota mali toho, kto by to chcel zneužiť, nie mňa. Opakujem sa, ale naozaj som si istá, že v očiach mojich blízkych, by ma to nedehonestovalo. Každý inteligentný človek si uvedomuje, že hnačka môže chytiť každého a môže to skončiť aj nehodou. Okrem toho, mám rada takú hanbu a určite by som prežila, aj keby sa o tom deň-dva rozprávalo. :-) Je však pravda, že strácam zábrany, lebo doposiaľ som sa s negatívnou reakciou ešte nestretla, no môže byť, že raz dostanem takpovediac po nose a rýchlo s tým prestanem.

Vašek (Ne, 9. 1. 2022 - 15:01)

Přeji ti, aby ses ve svých přátelích a blízkých nemýlila. Ale jinak musím uznat, že jsi hodně zvláštní ženská. Hledáš potěšení a vzrušení v situacích, které jsou zpravidla pro ženy noční můrou. Nejen se podělat do kalhot, ale ještě navíc tak, aby tě u toho někdo viděl. Já když se mi to onehdy stalo, tak jsem nebyl ani tak vedle z faktu, že jsem se posral. Stane se, mažeš se v hovnech, ale dá se to vyřešit vanou a pračkou. Ale děsil mne fakt, že to někdo uvidí, jak jsem se zřídil. Ostuda se vyprat nedá. A ty se takhle producíruješ po špitále v cizí zemi před personálem. A že to asi muselo stát za to, když ti ta doktorka nechala poslat čípek. Zřejmě jí muselo být jasné, že v tom máš pičku zamatlanou tak, že to možná bude i uvnitř.
Anebo na té pumpě, když ses myla před kamioňačkou. Já když jsem se tehdy dával do pořádku, když jsem tam stát rozkročený ve vaně a umýval si kulky, ptáka, vymýval si hovna z chlupů, tak si vůbec nedovedu představit, že by se na mne měl u toho někdo dívat. A u tebe se úplně cizí ženská nejspíš mohla koukat, jak si umýváš pičku umatlanou od hoven.
Ale hlavně bacha, abys nepřestřelila. Můžeš taky padnout na nějakého úchylka, kterého to vydráždí tak, že se věci vymknou kontrole. A i kdyby ne, tak úplně stačí fakt, že si tě může kdokoliv natočit a vyfotit aniž to třeba budeš tušit. Klasiky třeba tou kamerou v autě, jak psala Irča.

Maťa (Ne, 9. 1. 2022 - 17:01)

Viem, som trafená. Musím to robiť takto, lebo pokakanie ako také, ma nevzrušuje. Vzrušuje ma práve tá hanba po nehode a dokonale si to užívam hlavne vtedy, keď počas nehody a bezprostredne po nehode som s niekým vo verbálnom kontakte, keď sa mi niekto prihovorí, keď niekto milo rieši moju nehodu, prípadne mi ponúkne pomoc. Preto to robím v prítomnosti jedného, dvoch, maximálne troch ľudí. Len tak na ulici, by som to nikdy neurobila, z toho by som nič nemala. Ak svedkami nehody sú jeden až traja ľudia, väčšinou sú milí a snažia sa pomôcť. V nemocnici som to urobila kúsok od dvoch báb, obidve boli lekárky, preto som predpokladala, že z toho nebudú robiť vedu a pochopia to. Na pumpe ma videla, respektíve prišla som do styku, len s tou kamioňáčkou. Nemyslím, že ma špehovala pri sprchovaní, lebo sprchovala som sa pri kamióne, ona sedela na druhej strane kabíny a mala zatiahnuté závesy. Stať sa môže čokoľvek, máš pravdu, ale stále zvažujem kde to urobím a aj pred kým to urobím. Nikdy do toho nejdem bezhlavo.

DFAS (Pá, 7. 1. 2022 - 20:01)

Pochcání do posrání se mi nechce věřit. Když má člověk sračku, kterou neudrží, znamená to, že obsahuje plno vody. A že se hned poté močák naplní tak, že povolí taky, to je skoro nemožné...

Vašek (Ne, 9. 1. 2022 - 19:01)

Tak to můžeš věřit, že to jde. Zažito na vlastní kůži. Především stav, kdy to neudržíš, nutně neznamená průjem. To jsem si myslel do svých třiadvaceti let taky. Průjem jsem neměl, a přesto jsem se totálně posral. Samozřejmě to nebylo úplně tuhé, byla to taková mazlavá kaše, ale rozhodně ne průjem. Ono když jsi hodně zaplněný a navíc střeva něco podráždí, tak může být nutkání tak úporné, že to neudržíš a přitom nejde o průjem. To byl asi můj případ. Nebyl jsem víc jak dva dny a na tahu u kamaráda jsem se rozhodně v jídle neomezoval. Ráno jsme dali výborně naložený hermelín a ten sýr v kombinaci s olejem byla asi ta poslední kapka. A to pochcání. Po ránu jsem dal pořádný hrnek čaje na zavodnění a k tomu sýru pak dvě pivka. Někam ty tekutiny musely. Musel jsem jít asi 3/4 hodiny a chtělo se mi víc a víc. Ulevit si normálně nešlo. Kulky i ptáka jsem měl komplet zamatlané. No spíš doslova potopené v hovnech. Prostě to bylo, že buď vydržím, nebo budu aj pochcaný. Tělo si zvolilo variantu číslo dva, když mi zbývala tak čtvrthodinka cesty. Nedalo se to. Prostě to ze mě najednou teklo a nepřestalo to, dokud jsem se nevyprázdnil. Souhlas s Irčou, že to je fakt nářez. A to holky jsou na tom ještě hůř, protože jim to z té pipiny teče rovnou mezi nohy do té největší hromady. Z toho, co Irča píše, bych hádal na podobný průběh. Nejspíš nebyla dva nebo tři dny kadit, k tomu asi vydatná konzumace všeho možného, tak to na oslavách bývá. A stejně tak to pochcání. Nevíme, jak dlouho potom ještě jeli. Měchýř se jí mohl normálně naplnit vlivem vypitých nápojů, k tomu ten stres z toho, že se posrala a bylo hotovo. Nebo u ní mohl zafungovat ten syndrom posledních metrů, kdy už máš záchod na dosah, myslíš, že už je to OK a najednou malér. Rozhodně věř, že to jde. Není sice o co stát, ale jde to.

Reklama

Přidat komentář